Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Blue Sea Star II_Sunset Bay και Beach View_ 9-21 Σεπτεμβρίου τελευταίο λεπτό Deal_ $ 105 / nt (M-F)

Blue Sea Star II_Sunset Bay και Beach View_ 9-21 Σεπτεμβρίου τελευταίο λεπτό Deal_ $ 105 / nt (M-F)

Συλλογή φωτογραφιών για Blue Sea Star II_Big fenced yard_beach 🏖& Bay 🌅 view _Apr 19-21 @ 155 per nt

Παραλία
Περιοχή καθιστικού
Παραλία
Αίθουσα παιχνιδιών
Μη ταξινομημένη εικόνα, 5 από 37, κουμπί

Επισκόπηση καταλύματος Blue Sea Star II_Sunset Bay και Beach View_ 9-21 Σεπτεμβρίου τελευταίο λεπτό Deal_ $ 105 / nt (M-F)

Σχόλια
9,0 στα 10 Θαυμάσιο
3 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 12 άτομα149 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Surfside Beach, TX
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Surfside Beach3 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαSurfside Jetty Park7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛιμάνι του Φρίπορτ15 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΧιούστον, ΤΧ (IAH-Τζορτζ Μπους Διεθνές)98 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 12 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

2 Μονά Διώροφα Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 2

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 4

1 Μονό Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα

Μπάνιο 2

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Μικρή κουζίνα
Μπαλκόνι
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Blue Sea Star II_Sunset Bay και Beach View_ 9-21 Σεπτεμβρίου τελευταίο λεπτό Deal_ $ 105 / nt (M-F)

Το Blue Sea Star II είναι ένα όμορφο ευρύχωρο παραλιακό σπίτι που βρίσκεται σε μια πολύ δημοφιλή υποδιαίρεση που ονομάζεται Swan Lake.

Η περιοχή είναι γνωστή για τη στενή δεμένη και φιλική προς την οικογένεια ατμόσφαιρα, έτσι θα αισθανθείτε αμέσως σαν στο σπίτι σας. Το ακίνητο μπορεί να είναι δεύτερη γραμμή, αλλά η πρόσβαση στην παραλία είναι τόσο απλή όσο περπατώντας κατά μήκος του μικρού δρόμου γύρω από τη γωνία του δρόμου μέσα σε λίγα λεπτά με τα πόδια.

Το σπίτι είναι εξίσου όμορφο στο εσωτερικό με την ακτογραμμή που κάθεται. Η ευρύχωρη διαβίωση, η τραπεζαρία και η κουζίνα είναι όλα ανοιχτά και ρέουν μεταξύ τους. Τα τραπέζια τραπεζαρίας 6, μπορείτε να έχετε μια όμορφη θέα στην παραλία από το παράθυρο του καθιστικού δίπλα στο τραπέζι. Τα καθίσματα για το μπαρ του πρωινού 2 και τα καθίσματα κουζίνας 6. Κουζίνα διαθέτει γρανίτη γρανίτη και κορυφαίο τραπέζι μπαρ. Αυτό κάνει ένα εξαιρετικό μέρος για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την κουζίνα του chefs ενώ εσείς μαγειρεύετε.

Πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με ιδέα για τη συλλογή μεγάλων ομάδων. Διατίθενται μαγειρικά σκεύη, μαγειρικά σκεύη, μικρές συσκευές, όπως καφετιέρα, φρυγανιέρα σάντουιτς, ηλεκτρονική εσωτερική ψησταριά / Panini Press.

Το σπίτι είναι διακοσμημένο όμορφα με ζωγραφιές από το ζωντανό, στο διάδρομο, σε κάθε κρεβατοκάμαρα. Όλα τα μπάνια είναι επιπλωμένα με πάγκο από γρανίτη και ευρύχωρο ντουλάπι.

Ο ανοιχτός χώρος κάτω από το σπίτι είναι ιδανικός για να κρεμάσετε έξω, μπάρμπεκιου και να απολαύσετε το δροσερό αεράκι του ωκεανού.

Θέα στον κόλπο από την ευρύχωρη πίσω γέφυρα. Το ιδανικό μέρος για να παρακολουθήσετε το ηλιοβασίλεμα και τα πουλιά τροφοδοτούν. Νιώστε το αεράκι του ωκεανού και δείτε τον ήλιο να ανεβαίνει από το μεγάλο καλυμμένο μπροστινό κατάστρωμα.

Απολαύστε πρωινές ανατολές του Κόλπου και βραδινά ηλιοβασιλέματα των κολπίσκων. Το Blue Sea Star II είναι ένα υπέροχο καινούργιο σπίτι που θα επισκεφτείτε κάθε χρόνο.

Η κλειστή μεγάλη αυλή είναι φιλική προς τα κατοικίδια.

Το γκαράζ είναι μπροστά και είναι φιλικό προς τα παιδιά, διακοσμημένο με φωτεινό σχοινί και επιπλέον φωτισμό το βράδυ.

Κάθε υπνοδωμάτιο είναι επιπλωμένο με μαξιλάρια, μαξιλάρια μαξιλαριού, καλύμματα κρεβατιών, σεντόνια, κουβέρτες και παπλώματα. Παρέχονται πετσέτες μπάνιου, πετσέτες χειρός. Τα λευκά είδη παρέχονται δωρεάν, απλά θυμηθείτε να τα ξεπλύνετε κατά την αναχώρησή σας για να αφήσετε καθαρά κλινοσκεπάσματα για τον επόμενο επισκέπτη. Κούνιες και στρώμα αέρα που είναι αποθηκευμένα στο δωμάτιο πλυντηρίων για να παρέχουν επιπλέον ικανότητα ύπνου.

Από το 2018, έχουμε κάνει πολλές βελτιώσεις σε αυτό το ακίνητο: βάλτε στη νέα ντουζιέρα, νέο καναπέ που ζουν, νέα πλυντήριο / στεγνωτήριο και επιπλέον πλυντήριο σε πλυντήριο, επιπλέον ψυγείο στην κουζίνα. Νέο σύστημα AC (συμπιεστής αέρα και χειριστής αέρα) έχει εγκατασταθεί από το 2018. Νέα κλινοσκεπάσματα (παπλώματα και σεντόνια) είναι σε υπηρεσία από τις αρχές του 2019. Νέο σύστημα φιλτραρίσματος έχει εγκατασταθεί για ολόκληρο το σπίτι τον Μάρτιο του 2019. Το νερό θα τρέξει μέσω του συστήματος φιλτραρίσματος πριν να μπει στο σπίτι. Θα συνεχίσουμε να συμβαδίζουμε με τις ιδιότητές μας για να παρέχουμε καλύτερα και άνετα περιβάλλοντα στους επισκέπτες μας.

Το σπίτι είναι επιπλωμένο με άμεση τηλεόραση πάνω από 200 διαθέσιμα κανάλια και τοπικό πρόγραμμα και DVR έως και 100 ώρες, ώστε να μπορείτε να καταγράφετε την αγαπημένη σας τηλεοπτική εκπομπή, ενώ έχετε τη διασκέδαση στην παραλία!

Check in 4pm, check out 11am; Κάποια ευελιξία μπορεί να είναι εφικτή εάν δεν επιστρέφεται ενοικίαση στην ημέρα άφιξης ή αναχώρησης, αλλά πρέπει να εκκαθαριστεί από τον ιδιοκτήτη.

Η ελάχιστη ηλικία του υπεύθυνου μέρους είναι 22. Ο Chaperon πρέπει να εποπτεύει χορό ή πτυχίο.

Καλέστε τον κάτοχο ή το email χρησιμοποιώντας "κάντε κλικ για να ρωτήσετε για αυτήν την ιδιοκτησία".

Δείτε την άλλη λίστα VRBO για περισσότερες επιλογές:

Καταχώρηση # 462018 για εκπληκτική θέα στην παραλία στην παραλία πεζών.

Listing # 417692 για να γνωρίσετε όμορφη θέα στην παραλία με μικρότερο κόστος.

Λίστα # 385185, από την οποία μπορείτε να ζήσετε μια πολυτελή διακοπές φαντασίας στην παραλία της παραλίας με αυτό το όμορφα, επιπλωμένο πολυτελές ακίνητο στην παραλία !!

Listing # 66073 για μια πιο προσιτή ιδιοκτησία στην παραλία για να ζήσετε μια μεγάλη διακοπές στο σέρφινγκ χωρίς να σπάσει!


Λέξεις-κλειδιά: κεντρική θέρμανση, πλυντήριο πιάτων, φούρνος μικροκυμάτων, φούρνος μικροκυμάτων, πλυντήριο / στεγνωτήριο, καφετιέρες, τοστιέρα σάντουιτς, καφετιέρα, ανοιχτήρι ζαχαροπλαστείου, εσωτερική ψησταριά / , Τηλεόραση / DVD (σε καθιστικό / master / guest υπνοδωμάτια), σκεπαστή βεράντα (μπροστά και πίσω), σκύλος φιλική περιφραγμένη πίσω αυλή, υπαίθριο ντους, τραπέζι πικνίκ κάτω από το κατάστρωμα / κάρβουνο BBQ σχάρα. Νέο σύστημα φιλτραρίσματος νερού έχει εγκατασταθεί για ολόκληρη την οικιακή παροχή νερού από τον Απρίλιο του 2019. Νέο σύστημα εναλλασσόμενου ρεύματος (συμπιεστής αέρα συν χειριστής αέρα) έχει εγκατασταθεί από το 2018.

Διαχειριστής καταλύματος

Jennifer
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δέχεται κατοικίδια
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 22 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
Enclosed back deck

Εκδηλώσεις

Επιτρέπονται οι εκδηλώσεις: οικογενειακές συγκεντρώσεις, πάρτι γενεθλίων, γάμοι
Pre-approval by owner

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια: σκύλοι (όριο 3 στο σύνολο)
Pre-approval by owner

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
1.Have sheets/ towels washed or going at departure 2.Take out trash cans to street at night before departure for Sunday / Thursday check out.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Τα πάρτι και οι εκδηλώσεις (όπως οικογενειακές συγκεντρώσεις, πάρτι γενεθλίων και γάμοι) επιτρέπονται στους χώρους του καταλύματος. Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 20
Σημείωμα από τον οικοδεσπότη: pre-approval by owner
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Σχετικά με την περιοχή

Freeport

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Freeport) βρίσκεται κοντά σε θεματικά πάρκα και κοντά στην παραλία. Μπορείτε να επισκεφτείτε πολιτιστικά αξιοθέατα όπως: Ιστορικό Μουσείο του Freeport και Arena Theater, ενώ στα αξιοθέατα της περιοχής συγκαταλέγονται τα εξής: Μουσείο Επιστημών Brazosport Museum of Natural Science και Ενυδρείο Sea Center Texas. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Surfside Beach, TX

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Παραλία Surfside Beach - 3 λεπτά με τα πόδια
  • Παραλία Follets Island - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Surfside Jetty Park - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λιμάνι του Φρίπορτ - 15 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πάρκο Παραλίας Κομητείας Quintana - 22 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Χιούστον, Τέξας (EFD-Ellington Field): 75 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Sweet T's Diner - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Sharkies On The Beach Bar & Grill - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Seahorse Bar & Grill - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Beachfront Deck Bar & Grill - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Jetty Shack - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,0

Θαυμάσιο

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 70 από 100 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 19 από 100 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 4 από 100 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 2 από 100 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 5 από 100 σχόλια πελατών" "

9,0/10

Καθαριότητα

10/10

Παροχές

10/10

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

9,8/10

Check-in

9,8/10

Επικοινωνία

9,6/10

Τοποθεσία

9,2/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

John D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great beach house and location!
Three night holiday weekend stay was excellent! Place was very clean and well stocked, checkin was easy, beds comfy! Very close to the beach and a convenience store. Manager was super helpful via text for any questions I had.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Steph E.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Last senior trip
Was so nice to be so close to the beach!!! We had everything we needed.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

6/10 Μέτριο

Jane G., Brady, USA

Θετικά: Check-in, επικοινωνία, τοποθεσία
Home is nice, but missing online items.
The house is a great size. There was no laundry detergent or dryer sheets. No mixing or storage bowls. Missing a big pot to cook in. We had to go buy at local convenience store to cook our Thanksgiving dinner. It has everything else. Had to buy our own trash bags. Alot of rules about washing stuff if not will be charged a fee. Spent all morning doing that. Overall it is a great location. Nice balcony. Alot of the appliance need to be replaced. There were 2 refrigerators which made it nice. Batteries dead in remotes. Had to buy those. Whoever is cleaning this home is not doing good job. Pubic hair on wall of shower. I blame alot of the bad comments on cleaning people. They should be reporting this to owner.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Kim S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Brothers get together
Nice and clean.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

10/10 Άριστο

April K.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Celebration
The house was great, the property manager was amazing. She answered all messages promptly and was very accommodating. We rented the house to be close to the beach to do a Celebration of life for my mom on the beach. I look forward to staying here again, as we talked about doing a yearly stay around the same time every year as memorial to my mom.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Jennifer

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γλώσσες:

Αγγλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων