Σπίτι στον προορισμό Islamorada, FLΙδιώτης οικοδεσπότης

ANGLERS REEF, ISLAMORADA - Θέα στον ωκεανό, αποβάθρες, πισίνα, παραλία, ποδήλατα, καγιάκ, SUPs

ANGLERS REEF, ISLAMORADA - Θέα στον ωκεανό, αποβάθρες, πισίνα, παραλία, ποδήλατα, καγιάκ, SUPs

Συλλογή φωτογραφιών για OCEANFRONT ANGLERS REEF LUXURY HOME- Pool, Dock, Beach, Kayaks, Paddle Boards

Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος

Επισκόπηση καταλύματος ANGLERS REEF, ISLAMORADA - Θέα στον ωκεανό, αποβάθρες, πισίνα, παραλία, ποδήλατα, καγιάκ, SUPs

10 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια2+ μπάνιαΓια 6 άτομα

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ

Εξερευνήστε την περιοχή

Islamorada, FL
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠάρκο Windley Key Fossil Reef Geological State Park7 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚέντρο Θαλάσσιων Θηλαστικών Theater of the Sea10 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠάρκο Founders Park3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΜαϊάμι, Φλόριντα (MIA-Διεθνές Αεροδρόμιο του Μαϊάμι)91 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 3

1 Διπλό Φουτόν

2 μπάνια, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Soap · Towels provided · Toilet · Shower only · Hair dryer

Μπάνιο 2

Soap · Towels provided · Toilet

Μπάνιο 3

Soap · Towels provided · Toilet · Shower only · Hair dryer

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

ANGLERS REEF, ISLAMORADA - Θέα στον ωκεανό, αποβάθρες, πισίνα, παραλία, ποδήλατα, καγιάκ, SUPs

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ
Το Angler's Reef, η πρωταρχική οχυρωμένη, παραθαλάσσια κοινότητα των 52 ιδιωτικών μονοκατοικιών, που βρίσκεται σε απόσταση 85 μιλίων στο Windley Key, προσφέρει καταπράσινους κήπους και "εξοχικά σπίτια Μπαχάμες". Είναι ένα μοναδικό και χαλαρωτικό περιβάλλον.
Κολυμπήστε στην παραθαλάσσια πισίνα τύπου θέρετρο, που διατηρείται σε μια αναζωογονητική 87 βαθμούς όλο το χρόνο. Απολαύστε μια ανατολή ή μια ηλιοθεραπεία στην ανατολική παραλία. Ξεκινήστε τις καγιάκ μας στο καγιάκ ή τα stand-up paddle boards (2 από το καθένα) από τη δυτική παραλία για ένα απογευματινό κολύμπι και κοινωνικοποίηση στο διάσημο Sandbar Holiday Isles. Ακολουθήστε τα πολλά καταστήματα με είδη δώρων και εστιατόρια.

Σκάψτε το σκάφος σας στην προστατευόμενη λιμνοθάλασσα μας με άμεση πρόσβαση στον ωκεανό (διαθέσιμα γκαράζ κατόπιν αιτήματος κατά την κράτηση για σκάφη μέχρι 31 πόδια). Το Islamorada είναι γνωστό ως "Αθλητική πρωτεύουσα αλιείας του κόσμου" και οι αλιευτικές δυνατότητες είναι απεριόριστες. Ο δημοφιλής φάρος Alligator Reef είναι ορατός και εύκολα προσβάσιμος από τον Reef Angler. Είτε ψαρεύετε από την ακτή, τα ψάρια στις πίσω όχθες, είτε τα ψάρια βαθέων υδάτων για το μεγάλο παιχνίδι, το Islamorada το έχει όλα! Οι γύρω μαρίνοι προσφέρουν ράμπες για βάρκα, ενοικιάσεις σκαφών αναψυχής, ψαροταβέρνες / καταδύσεις και σκάφη για διασκέδαση στο νερό.

ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ("WINDLEY COTTAGE")
 Το "Windley Cottage" βρίσκεται στην οδό 129 Angler's Way. Το φιλόξενο, όμορφα διακοσμημένο σπίτι είναι μακριά από την εθνική οδό και λίγα βήματα από την πισίνα. Διαθέτει τρεις βεράντες, ένα μπαλκόνι και δύο πολυτελή, ευρύχωρα υπνοδωμάτια, το καθένα με το δικό του μπάνιο. Είτε ψάχνετε για ένα ήσυχο ζευγάρι ή μια συναρπαστική ωκεάνια εμπειρία με την οικογένεια, το σπίτι μας είναι τέλειο!

Το Windley Cottage διαθέτει ατελείωτες ανέσεις τόσο για ενήλικες όσο και για παιδιά! Απολαύστε τη θέα στον ωκεανό από την πίσω βεράντα και το μπαλκόνι του δωματίου. Παρακολουθήστε τον ήλιο πάνω από τον ωκεανό καθώς και ένα ηλιοβασίλεμα από το μπαλκόνι των επισκεπτών. Το καθιστικό, με άνετα και άνετα καθίσματα, προσφέρει τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας, Blu-Ray ™ / DVD player, βιβλία, παιχνίδια και παζλ για αυτές τις ώρες.

Η πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα διαθέτει συσκευές από ανοξείδωτο χάλυβα, μια backsplash πλακιδίων μετρό και countertops από γρανίτη. Η κουζίνα έχει όλες τις ανέσεις του σπιτιού. Οι συσκευές counter-top, πιάτα, γυάλινα σκεύη και μια μεγάλη ποικιλία σκευών κάνουν την παρασκευή γευμάτων εύκολη και ευχάριστη. Τα σκαμνιά στο πάγκο της κουζίνας επιτρέπουν την τοποθέτηση ενός γρήγορου πρωινού ή σνακ. Η τραπεζαρία, με το τραπέζι και τον πολυελαίμονα, παρέχει την χαλαρωτική ατμόσφαιρα για ένα γαλήνιο γεύμα μετά από μια κουραστική μέρα. Μια ηλεκτρική σχάρα παρέχεται στην πίσω βεράντα από την κουζίνα. Το χαρούμενο δωμάτιο με σκόνη στρογγυλεύει στον πρώτο όροφο.

Το σπίτι μας κοιμάται έξι άτομα άνετα με τα δύο υπνοδωμάτια και καναπέ κρεβάτι. Το κύριο υπνοδωμάτιο διαθέτει ένα king κρεβάτι, δύο ντουλάπια και ένα κομοδίνο, καθώς και μια τηλεόραση HD με ενσωματωμένο DVD player. Το υπνοδωμάτιο φιλοξενίας διαθέτει ένα ντουλάπι, ένα κομοδίνο και δύο μονά κρεβάτια που μετατρέπονται σε κρεβάτι King κατόπιν αιτήματος, δημιουργώντας ένα δεύτερο Master για ζευγάρια που ταξιδεύουν μαζί. Απολαύστε ένα πρωινό φλιτζάνι καφέ βλέποντας την ανατολή του ηλίου και ένα ποτήρι κρασί από το μπαλκόνι των επισκεπτών.

ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
Το Windley Cottage είναι φιλικό προς τα παιδιά! Παρέχουμε ένα κάθισμα υψηλής καρέκλας / αναμνηστικών, το Pak-N-Play ™, μια πύλη για τις σκάλες και μια παιδική πισίνα για να φιλοξενήσουμε τους νεαρούς. Οι τηλεοράσεις είναι στερεωμένες σε κομμωτήρια και τα ράφια είναι ασφαλισμένα στους τοίχους για πρόσθετη ασφάλεια. Τα δωρεάν καγιάκ, τα stand-up paddle boards και τα ποδήλατα, τα παιχνίδια για πισίνες, τα επιτραπέζια παιχνίδια και διάφορα βιβλία και βιβλία δραστηριοτήτων θα διασκεδάσουν τα μεγαλύτερα παιδιά. Δεν χρειάζεται να φέρετε πετσέτες θαλάσσης, αναδιπλούμενες καρέκλες ή ζυμαρικά. Έχουμε τα πάντα για εσάς! Απλά πακετάρετε μερικά ρούχα και την οδοντόβουρτσα σας και το κεφάλι κάτω για τις διακοπές Florida Keys μιας ζωής με την άνεση και την πολυτέλεια του Windley Cottage! Δείτε γιατί άνθρωποι από όλο τον κόσμο παίρνουν άμμο στα δάχτυλα των ποδιών τους και επιστρέφουν εδώ ξανά και ξανά!

Σιγουρευτείτε για να απολαύσετε το SLIDESHOW TOUR στο εσωτερικό και στο εξωτερικό του εξοχικού σπιτιού στο κάτω μέρος της καταχώρισης (ακριβώς κάτω από τις "ανέσεις"): https: // youtu. be / E1AK91sgcU8. Δείτε επίσης το "DISCOVER ISLAMORADA" (https: // youtu.be / _3EnsgsTxB0) το οποίο παρέχει μια μεγάλη σύντομη επισκόπηση του Village of Islands.

Τα κατοικίδια των επισκεπτών δεν επιτρέπονται στο Angler's Reef.

Islamorada License διακοπές # VR-058, D. Β.Ρ. R. Κρατική άδεια ενοικίασης διακοπών DWE5403337.

Διαχειριστής καταλύματος

Roger and Linda Robitaille
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Βιωσιμότητα

Πρακτικές βιωσιμότητας

Σταθμός φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων
Διπλά τζάμια
Διακόπτες εξοικονόμησης ενέργειας
Φωτισμός LED (τουλάχιστον 80%)
Δε διατίθενται πλαστικά μπουκάλια νερού
Αυτές οι πληροφορίες παρέχονται από τους συνεργάτες μας.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 5:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
Very child-friendly! (See amenities)

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Apply all aerosol sprays outside and away from the decks. SHOULD ANYTHING BREAK OR NOT OPERATE CORRECTLY, PLEASE NOTIFY US IMMEDIATELY so we can fix.
Boat Slip Rental Fees are non-refundable. No boats with upper station or exceeding 9.0 feet bridge clearance are allowed in the marina.
No subletting of Windley Cottage or a rented boat slip.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Αυτό το κατάλυμα χρησιμοποιεί οικολογικά καθαριστικά προϊόντα
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα, πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)
Κωδικός αναφοράς καταλύματος Islamorada Vacation License # VR-058, D.B.P.R. State Vacation Rental License DWE5403337., Islamorada Vacation License # 24-0163.

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Islamorada

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Islamorada) βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και στην παραλία. Αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Φλόριντα Keys Brewing Co. και Florida Keys Dive Center, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής μπορείτε να εξερευνήσετε τα εξής: Ινδιανικό Κρατικό Πάρκο Ιστορικού Κλειδιού και Κρατικό Πάρκο Υποβρύχιας Αρχαιολογικής Διατήρησης San Pedro. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Πάρκο Windley Key Fossil Reef Geological State Park - 7 λεπτά με τα πόδια
  • Κέντρο Θαλάσσιων Θηλαστικών Theater of the Sea - 10 λεπτά με τα πόδια
  • Πάρκο Founders Park - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Islamorada County Park - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Φλόριντα Keys Brewing Co. - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Διεθνές Αεροδρόμιο Μαϊάμι (Mia): 92 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Lorelei Restaurant & Cabana Bar - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Wahoo's Bar & Grill - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Hog Heaven - 6 λεπτά με τα πόδια
  • Starbucks - 18 λεπτά με τα πόδια
  • Whale Harbor Restaurant Marina - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 153 από 160 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 6 από 160 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 160 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 160 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 1 από 160 σχόλια πελατών" "

9,8/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Heather R.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Wonderful house and hosts
Beautiful house in a nice gated community with a warm, clean pool overlooking the ocean. The complex includes a private beach and marina, and the house is within walking distance of a few restaurants and Theater of the Sea. Roger and Linda were very accommodating hosts and provided clear and helpful communications at every step. I really enjoyed my stay and would love to come back here again!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Tana M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
1st
It was our first time to the keys.....the stay made us feel very comfortable...safe....and special to be able to have this opportunity.....thank you.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

10/10 Άριστο

Sharon R.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Nice Stay
Islamorado is our favorite place in the keys. The house we stayed is was great except we ours not get the washer to work. We took only a few clothes so we had to keep washing them in the sink. Other than that it was a great place to stay. Owner kept saying it was the water pressure but other house were able to use their washers.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

10/10 Άριστο

Ken B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great neighborhood!
This is a great location with amazing amenities; the place had a ton of staples plus bikes, kayaks, etc. The hosts were very communicative and on top of everything. When we had hiccups, they quickly solved them. Note that if you like to turn off the AC and have all the windows open, you can't do that in this unit.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Robyn O.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Stay 12/16-23
Had a great stay at anglers reef. House and property were wonderful. We enjoyed the kayaks and fishing from the dock.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Roger and Linda Robitaille

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
We both grew up in Western Massachusetts. For many years, we vacationed in South Florida over the holidays and yearned for its warm weather and gorgeous, tropical ocean waters. Now retired, our permanent residence is in Naples, Florida, where we enjoy power-boating, swimming, and bicycling all year long.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

For years, we dreamed of owning a Keys home. The quaint, well-maintained conch homes and gorgeous landscaping in Anglers Reef captured our hearts immediately! "Windley Cottage" is the perfect location within the community - close to the pool and boat lagoon, yet farther from the road. With its "Keysie" charm and subtle beachy decor, we were sold!

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Windley Cottage is in an architectural style known as a "Bahamian Conch Cottage" with high ceilings on both floors, porches, balconies, and metal roofing. The community is reminiscent of the classic structures of Key West. Although each of the homes has different individual details (dormers, gingerbread, hip or gabled rooflines, porch railing details), all are of the same basic style, providing the feeling of a village within the Village. A stroll through the community is a step back to simpler, more laid-back times (but with all the modern amenities).

Our particular home's pastel yellow painted clapboard siding is cheery and inviting. Large double-hung windows allow plenty of light into our home. Sitting on the back porch or on the guest room balcony marveling at the sunrise over the ocean or a sunset to the west is a treat.
The attention to details inside makes our home stand out among the others! It's so much more than a well-outfitted and maintained home! The delightfully decorated interior, includes some bead board and wainscoting, with a few custom beachy accents, complete the home's feel of a luxurious, tranquil accommodation. Mood lighting and an electric fireplace add to the romantic feel. Windley Cottage is truly special and we open our home to vacationers, like yourself, so that you too can enjoy it!

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες