Σπίτι στον προορισμό Hazleton, PA

Χαλαρωτικό σπίτι Eagle Rock Resort - 1 μπλοκ στη λίμνη!

Χαλαρωτικό σπίτι Eagle Rock Resort - 1 μπλοκ στη λίμνη!

Συλλογή φωτογραφιών για Relaxing Eagle Rock Resort Home - 1 Block to Lake!

Περιοχή καθιστικού
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικοί χώροι
Περιοχή καθιστικού
Γεύματα

Επισκόπηση καταλύματος Χαλαρωτικό σπίτι Eagle Rock Resort - 1 μπλοκ στη λίμνη!

Σχόλια
4,9 στα 5 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 8 άτομα167 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Κουζίνα
  • Πλυντήριο
  • Στεγνωτήριο
  • Κλιματισμός
  • Εξωτερικός χώρος
  • Θέα στο βουνό

Απολαύστε την περιοχή

Hazleton, PA
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΕμπορικό Κέντρο Laurel Mall18 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαMohegan Sun Arena (στάδιο)43 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛούνα Παρκ Knoebels Amusement Resort64 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 8 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Διπλός Καναπές-Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 4

2 Μονά Κρεβάτια

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Μπάνιο 2

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Χαλαρωτικό σπίτι Eagle Rock Resort - 1 μπλοκ στη λίμνη!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Λόγω περιορισμών του Eagle Rock Resort, όλες οι ανέσεις θέρετρου προορίζονται μόνο για τους ιδιοκτήτες ακινήτων της Eagle Rock. Η ενοικίαση επιτρέπει την πρόσβαση στο σπίτι, αλλά όχι στις εγκαταστάσεις του θέρετρου.

Βυθιστείτε στο φυσικό κάλλος της Πενσυλβάνια καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, όταν μείνετε σε αυτό το 3-υπνοδωματίων, 2-λουτρό Eagle Rock Resort διακοπές διακοπών! Προσφέροντας ένα ιδιωτικό περιβάλλον σε μια παρθένα κοινότητα θέρετρο, αλλά κοντά σε πολλά αξιοθέατα της περιοχής, αυτό το σπίτι είναι η τέλεια χαλαρωτική απόδραση για όλα τα είδη των ταξιδιωτών.

-- Η ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ --

Κύρια κρεβατοκάμαρα: Queen Bed | Υπνοδωμάτιο 2: Queen Bed | Υπνοδωμάτιο 3: 2 μονά κρεβάτια | Καθιστικό: Καναπές κρεβατοκάμαρας | Πρόσθετος ύπνος: Καρέκλα που μπορεί να μετατραπεί σε στρώμα

Μόλις φτάσετε στην ιδιοκτησία, απλά θα ερωτευτείτε με το γραφικό περιβάλλον της, περιτριγυρισμένο από ψηλά δέντρα. Ένα τζάκι πυρκαγιάς και ένα τραπέζι για πικ-νικ στην παρτίδα, μαζί με ένα δίχτυ μπάσκετ στον αυτοκινητόδρομο, σας πιάνουν να τους χρησιμοποιήσετε!

Το εσωτερικό του σπιτιού είναι εξίσου εντυπωσιακό, με καμπαναριές οροφές από πευκοδάση στον ανοιχτό χώρο καθιστικού, ένα άνετο τζάκι με ξύλινη καμινάδα από το δάπεδο μέχρι την οροφή και καλώντας το καθιστικό που συνδέεται με την ρουστίκ και την ευρύχωρη πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Το καθιστικό ανοίγει σε ένα ιδιωτικό κατάστρωμα 12 με 20 πόδια, φέρνοντας το εσωτερικό σε εξωτερικούς χώρους.

Τα πρωινά, θα αγαπήσετε να καθίσετε έξω στο τεράστιο ιδιωτικό κατάστρωμα του σπιτιού, ενώ θα έχετε την ανεμπόδιστη θέα στην γύρω πλούσια δασωμένη παρτίδα. Χαλαρώστε στο κατάστρωμα και κρατήστε τα μάτια σας ξεφλουδισμένα για τα μεγάλα κοπάδια ελάφια που κατοικούν στην περιοχή και συχνά επισκέπτονται το σπίτι.

Αργότερα, συγκεντρωθείτε γύρω από το άνετο τραπέζι για να απολαύσετε ένα νόστιμο σπιτικό φαγητό ή να ξεκλειδώσετε τη νέα διπλή κρεβατοκάμαρα με αφρό μνήμης στο σαλόνι για να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας εκπομπές στη μεγάλη τηλεόραση επίπεδης οθόνης που είναι εξοπλισμένη με καλώδιο και DVD player , μία από τις 5 τηλεοράσεις σε όλη την κατοικία.

-- Η ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ --

Σε βολική τοποθεσία στο Eagle Rock Resort, δεν θα χρειαστεί να αποδράσετε μακριά από αυτό το ακίνητο για να έχετε πρόσβαση στην τεράστια ποικιλία δραστηριοτήτων της υπαίθρου! Το φθινόπωρο, η έκθεση Bloomsburg, μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις στην Πενσυλβάνια, απέχει λιγότερο από 30 λεπτά από την ιδιοκτησία. Το χειμώνα, οι ιδιοκτήτες του Eagle Rock μπορούν να κατευθυνθούν στις χιονοδρομικές πίστες για μερικές εξαιρετικές σκι και σωληνώσεις, ορατές από το κατάστρωμα και προσβάσιμες σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το βουνό του σκι.

Το κοντινό πεδίο softball διαθέτει ένα τεράστιο χώρο για πικ-νικ που καλύπτεται, καθιστώντας το τέλειο σκηνικό για οικογενειακές συγκεντρώσεις και άλλες συγκεντρώσεις. Τις ημέρες που ο καιρός δεν είναι στο πλευρό σας, ελέγξτε την ποικιλία των αγορών και των εστιατορίων μόλις 15 λεπτά μακριά στο West Hazleton. Ή, ελέγξτε όλες τις επιλογές για τους επισκέπτες στο βιβλιαράκι των υλικών που συντάσσει ο ιδιοκτήτης σπιτιού, συμπεριλαμβανομένων χαρτοπαικτικών λεσχών τυχερών παιχνιδιών και χώρων συναυλιών λιγότερο από μια ώρα μακριά! Εάν δεν αισθάνεστε να απομακρύνεστε μακριά, δοκιμάστε το εστιατόριο του clubhouse ή την πίτσα στο κοντινό σκι. Οι ευκαιρίες για περιπέτεια είναι ατελείωτες εδώ, αλλά όλα αρχίζουν όταν κάνετε κράτηση για αυτό το εκπληκτικό Eagle Rock Resort σπίτια διακοπών διακοπών!

- Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ -

Η Evolve Vacation Rental θέλει την εμπειρία των διακοπών σας να είναι οτιδήποτε περιμένατε και ακριβώς τι χρειάζεστε. Για να το διευκολύνετε, σας βοηθούμε να βρείτε ένα ακίνητο που αγαπάτε, να προσφέρετε παγκόσμιας κλάσης υποστήριξη επτά ημέρες την εβδομάδα και να βεβαιωθείτε ότι τα ακίνητά μας είναι ασφαλή, καθαρά και έτοιμα για τη διαμονή σας. Ακόμα καλύτερα, κάθε σπίτι έχει μια Guest Guest διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο για κάθε τι που είναι στο μυαλό σας. Είναι μια φρέσκια νέα προσέγγιση για ενοικίαση διακοπών. Δοκιμάστε το Evolve σήμερα!

-- ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ --

Βασικά χαρακτηριστικά κατοικίας:
- Τα καταλύματα περιλαμβάνουν τζακούζι και τραπέζι πικνίκ στην ιδιοκτησία, 2 καγιάκ, δίχτυ μπάσκετ, οροφές με κοκκώδη πευκοδάση, τζάκι με ξύλα, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, μεγάλο τραπέζι, 12'x20 'κατάστρωμα με ανεμπόδιστη θέα στα γύρω δάση και χιονοδρομικές πίστες το χειμώνα, 5 τηλεοράσεις με δυνατότητα καλωδιακής και DVD αναπαραγωγής, Wi-Fi, κλιματισμό, πλυντήρια ρούχων και πολλά άλλα
- Φανταστική τοποθεσία! Βρίσκεται στο Eagle Rock Resort! Κοντά στις χιονοδρομικές πίστες, το γκολφ, τα καζίνο, τα εστιατόρια, τα καταστήματα και πολλά άλλα τοπικά αξιοθέατα!
- Πλησιέστερο Αεροδρόμιο Major: Διεθνές Αεροδρόμιο Lehigh Valley (~ 51 μίλια)

- ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ -

Πολιτικές:
- Απαγορεύεται το κάπνισμα
- Δεν επιτρέπονται κατοικίδια
- Πρέπει να είναι τουλάχιστον 25 ετών για να κάνετε κράτηση
- Eagle Rock Resort χρήση των ειδών διατροφής είναι διαθέσιμη μόνο στους ιδιοκτήτες ιδιοκτησίας Eagle Rock
- Μπορεί να ισχύουν πρόσθετα τέλη και φόροι

Διαχειριστής καταλύματος

Evolve
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος
Θέα στο βουνό

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα, πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού και κουτί πρώτων βοηθειών

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Hazleton

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Hazleton) βρίσκεται κοντά στην παραλία. Μπορείτε να επισκεφτείτε πολιτιστικά αξιοθέατα όπως: Ανθρακούπολη Eckley Miners' Village και Ιστορικός Σύλλογος Berwick Historical Society, ενώ στα σημεία ενδιαφέροντος της περιοχής συγκαταλέγονται τα εξής: Ιστορικός Σύλλογος Columbia County Historical Society και DeFeo's Manor. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: County Corner Flea Market & Antiques και Παιδικό Μουσείο Children's Museum. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με βόλτα με καγιάκ και Powerboating σε κοντινή απόσταση κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με μονοπάτια για πεζοπορία/ποδηλασία.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Εμπορικό Κέντρο Laurel Mall - 18 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πάρκο Community Park - 19 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Mohegan Sun Arena (στάδιο) - 43 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πανεπιστήμιο Bloomsburg University of Pennsylvania - 46 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λούνα Παρκ Knoebels Amusement Resort - 64 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Γουιλκς-Μπάρι, Πενσιλβάνια (AVP-Διεθνές Αεροδρόμιο του Σκράντον): 52 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • McDonald's
  • Starbucks
  • Burger King
  • Wendy's
  • Applebee's

Σχόλια

4,9

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 5 - Άριστο. 34 από 38 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Καλό. 3 από 38 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 3 - Μέτριο. 1 από 38 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Κακό. 0 από 38 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 1 - Απαίσιο. 0 από 38 σχόλια πελατών" "

4,8/5

Καθαριότητα

4,9/5

Check-in

5/5

Επικοινωνία

5/5

Τοποθεσία

4,7/5

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

5/5 Άριστο

Jelissa B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Guest Staff
The house was amazing had everything we needed durning our stay. We were a total of 8 was able to be comfortable and had enough space to stay. The house is located walking distance to the lake and has a great view of the ski slopes. Teresa and her husband were very attentive I highly recommend this house. The beds were comfortable there were many blankets and the fire place was great for the cold evenings. Will be back soon.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

5/5 Άριστο

Rachel F.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
A Home away from Home
Lovely house, very warm and cozy atmosphere. Has everything you need. My kids enjoyed and loved their stay and that’s all it matter. Definitely will be back again by summer
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2023

5/5 Άριστο

Jeff U.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great weekend
Cozy house for a great weekend away! Enjoyed our stay.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2022
Αυτή η κριτική προέρχεται από αξιόπιστο ιστότοπο συνεργατών και δεν έχει επαληθευτεί.

5/5 Άριστο

Rachel Cusick

My trip was amazing. The house was immaculate and Teresa was a peach.
We planned this trip last minute so my daughter could meet her best friend from online school for the first time. The house was so clean and it was stocked with everything we needed, even paper towels!!! I can't wait to go back.

5/5 Άριστο

Angela R., Oakland Gardens, NY

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Beautiful, cozy home away from home
We stayed here for our traditional Columbus Day weekend getaway. The house was immaculate and was fully equipped with everything we could possibly need for our stay. The development itself is quiet, and the people we came across were extremely friendly. We had the perfect weekend weather-wise, and saw some amazing fall foliage. Larry and Teresa are truly super nice people and quickly responded to any questions we had. They even took the time to give us info about the area and places to eat, which we very much appreciated. We definitely would recommend staying here.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2022

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Evolve

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες