Ολόκληρο ξύλινο σπιτάκι·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Algonquin Καμπίνα στον ποταμό Magnetawan

Algonquin Καμπίνα στον ποταμό Magnetawan

Συλλογή φωτογραφιών για Algonquin Cabin on the Magnetawan river

Εξωτερικοί χώροι
Ιδιωτική κουζίνα
Δωμάτιο
Περιοχή καθιστικού
Δωμάτιο

Επισκόπηση καταλύματος Algonquin Καμπίνα στον ποταμό Magnetawan

Σχόλια
9,0 στα 10 Θαυμάσιο
3 υπνοδωμάτιαΓια 4 άτομα65 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Emsdale, ON
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΕπαρχιακό Πάρκο Arrowhead19 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΘέατρο Huntsville Civic Center Algonquin25 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠεριοχή για Σκι Hidden Valley Highlands Ski Area31 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΠάρι Σάουντ, Οντάριο (YPD-Δημοτικό Αεροδρόμιο της Περιοχής Πάρι Σάουντ)75 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Μονό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Queen Κρεβάτι

Μπάνιο 1

Shower only

Χώροι

Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Algonquin Καμπίνα στον ποταμό Magnetawan

Η καμπίνα Algonquin είναι για όσους αναζητούν κάτι διαφορετικό. Χωρίς υδραυλικό και τρεχούμενο νερό στην καμπίνα, η ενοικίαση είναι ιδανική για μια εμπειρία back-to-φύση. Προετοιμαστείτε να ζήσετε σαν πρωτοπόρος!

Η καμπίνα είναι απομονωμένη από την κεντρική κατοικία. Πρόκειται για μια καμπίνα θαλάσσης 700 τετραγωνικών μέτρων που βρίσκεται στον ποταμό Magnetawan σε μια παρτίδα 10 στρεμμάτων. Υπάρχουν 3 όμορφα υπνοδωμάτια κατάλληλα για 4 άτομα.

Αυτό είναι ένα άνετο περιβάλλον κάμπινγκ σε ένα περιβάλλον «Algonquinesque».

Μπορείτε ακόμα να φορτίσετε το κινητό σας με μια μπάρα ισχύος και μερικές υποδοχές που συνδέονται με την κύρια κατοικία. Υπάρχει ένα φως, ένα ψυγείο, ένα βραστήρα στην κουζίνα. Παρέχονται πιάτα, γλάστρες και μαχαιροπίρουνα. Αν δεν θέλετε να φτιάξετε τα πιάτα, παρακαλούμε να πίνετε πιάτα μίας χρήσης.
Πρέπει να φέρετε το πόσιμο νερό και λίγο νερό για κοινές χρήσεις όταν ο ποταμός δεν είναι προσβάσιμος όπως κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Υπάρχουν εξωτερικές εγκαταστάσεις (outhouse) και εσωτερικές εγκαταστάσεις κατά τη διάρκεια του χειμώνα (μια μικρή φορητή τουαλέτα κάμπινγκ στο μπάνιο). Ένα εσωτερικό ντους είναι διαθέσιμο. πρέπει πρώτα να θερμάνετε λίγο νερό πριν το ντους σας.
Επίσης, το καυσόξυλο που καίγεται σε μια ξύλινη σόμπα είναι η μόνη πηγή θερμότητας στην καμπίνα, ώστε να χρειάζεται να είστε επαγγελματίας για να κρατάτε ψηλά τη σόμπα ξύλου ειδικά όταν είναι πολύ κρύο έξω. Ο τόπος μπορεί να είναι εξαιρετικά κρύος όταν φτάνετε τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο.
Τα καυσόξυλα είναι διαθέσιμα στην περιοχή για την πυρκαγιά και τη σόμπα ξύλου με επιπλέον κόστος.
Είναι δυνατή η ακρόαση ορισμένων λήψεων.

Τραπέζι πικνίκ με πρότυπο μπάρμπεκιου αερίου (με καυστήρα πλευρά) για να μαγειρέψετε τα γεύματά σας έξω και ένα λάκκο πυρκαγιάς για να απολαύσετε τα αστέρια τη νύχτα. Στο εσωτερικό υπάρχει ένα υπνοδωμάτιο με ένα queen-size κρεβάτι, ένα υπνοδωμάτιο με ένα διπλό κρεβάτι και ένα μικρότερο υπνοδωμάτιο με ένα μονό κρεβάτι.

Οι έμπειροι κατασκηνωτές προτιμούν, αλλά όλοι είναι ευπρόσδεκτοι να το δοκιμάσουν! Ώριμους ενήλικες, τους λάτρεις της φύσης και την ησυχία τους ανθρώπους μόνο. Δεν κόμματα παρακαλώ!

Μόνο 2 αυτοκίνητα παρακαλούνται επιτρέπονται ανά κράτηση!
Ο χώρος στάθμευσης είναι περιορισμένος το χειμώνα.

Τα σκυλιά επιτρέπονται εφόσον είναι ήσυχα (χωρίς υπερβολική αποφλοίωση) και υπό την επίβλεψή σας ανά πάσα στιγμή στο ακίνητο.

Παρακαλώ ρωτήστε για κάθε επιπλέον άτομο, πριν κάνετε την κράτησή σας.

Η καμπίνα είναι μόλις 20 λεπτά βόρεια από την ιστορική πόλη Huntsville και 45 λεπτά δυτικά από την πύλη του παγκοσμίου φήμης Algonquin Park.

Η ενοικίαση έχει το δικό της δρόμο με μια υπέροχη βόλτα στα δέντρα. Δείτε πολλά άγρια ​​ζώα, συμπεριλαμβανομένων των ελάφια, ειδικά κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Εκτός από μια σύντομη προσανατολισμό κατά την άφιξη, δεν θα χρειαστεί να αλληλεπιδράσουν με κανέναν σε όλη τη διαμονή σας, εάν το επιθυμείτε. Επίσης, θα έχετε πρόσβαση σε μια όμορφη διαδρομή στο ακίνητο κατά μήκος του ποταμού.

Απολαύστε ψάρεμα, κολύμβηση, κανό και καγιάκ, πεζοπορία, snowshoeing, τα άγρια ​​ζώα, και χαλαρωτικό τρόπο ζωής. Ακούστε το χαλαρωτικό ήχο του μαγευτικού ποταμού Magnetawan σε κοντινή απόσταση. Απολαύστε το κολύμπι και το θεαματικό τοπίο όλο το χρόνο στο Brooks πέφτει πάρκο κοντά.

Τι να φέρετε: Φέρτε τις πετσέτες σας, τα σεντόνια, τα μαξιλαροθήκες (μπορώ να σας προσφέρω κάποια κατόπιν ζήτησης) και όλα όσα χρειάζεστε για κάμπινγκ εκτός από κρεβάτια, πιάτα και μπάρμπεκιου! Φέρτε τον πάγο για το ψυγείο, το νερό, τους φακούς, το απωθητικό σφάλματος και τα σωσίβια ή τα παπούτσια χιονιού κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

Πράγματα που πρέπει να κάνετε γύρω από Almaguin & Muskoka

Από την ενοικίαση βάση σας εδώ στο Deer Lake, είναι μια άνετη οδήγηση χώρα:

τοπικές πόλεις

Huntsville, Burk του Νιαγάρα, Kearney, Sprucedale, Katrine, Magnetawan

επαρχιακές πόλεις

Parry Sound, Sundridge, South River

επαρχιακό Πάρκα

Algonquin Park, Arrowhead Park, Ragged Falls Park, Mikisew Πάρκο

Καλοκαίρι / Άνοιξη / Φθινόπωρο Active περιπέτειες

Ιππασία, κανό και καγιάκ, Κυνήγι και τη φύση προβολή, φωτογραφία φύση, γκολφ, ψάρεμα, βαρκάδα, λίμνη & ποταμού κολύμπι, πεζοπορία, ποδηλασία, γεω-caching, Treetop Trekking

Χειμώνας Active περιπέτειες

έλκηθρο με σκύλους, snowshoeing, κάτω από το λόφο σκι, σκι αντοχής, σωλήνες χιονιού, άλογο-που έλκηθρο ιππασία, snowmobiling, έλκηθρο, διαδρομή πατινάζ στον πάγο

Κολύμπι και την πρόσβαση Σκάφος

Δωρεάν δημόσια πισίνα σε αμμώδεις παραλίες, σε βαθιά drop-off λίμνες και ορμητικά ποτάμια σε ολόκληρη την περιοχή. Μερικά από τα αγαπημένα μας περιλαμβάνουν: Doe λίμνη, Clear Lake, Μεγάλη Λίμνη, Buck Lake, Round Lake, Magnetawan ποταμού, Big East River

Μονοπάτια πεζοπορίας

Η Seguin / πάρκο-to-Πάρκο Αναψυχής. Σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο, υπάρχουν οι διαδρομές Discovery Μονοπάτια, διαδρομές ημέρα Algonquin Park και τα μονοπάτια ημέρα Arrowhead Park.

Αξιοθέατα ενδιαφέροντος

Καταρράκτες του Brook, κεφαλές κραυγής, μνημείο Dyer, θέαμα του Λιονταριού, γραφικά σημεία, δημοτικά πάρκα, χρώματα πτώσης

Εκδηλώσεις, Τέχνες & Πολιτισμός

Μικρές Πρεσβείες Φθινοπωρινής Έκθεσης, Ομαδικές Εκθέσεις Υπαίθριων Εκδηλώσεων, Ορνιθολογικοί Κήποι Καρνέι, Χάντσβιλ Ημίμαρα Μαραθωνίου στην Τρέξιμο, Θέατρο Algonquin, Φεστιβάλ Τεχνών Huntsville, Βόρειος Νουίτ Μπλαντς, Καλοκαιρινές Περιπέτειες φίλων του Huntsville, Κόμικς στους Βράχους, πρωτοποριακό χωριό και σιδηρόδρομο, καταστήματα με αντίκες, πωλήσεις αυλών και αχυρώνα, καταστήματα δώρων και βιοτεχνιών, στούντιο τέχνης και εκδρομές

Εστιατόρια

στο Huntsville: 3 παιδιά και μια σόμπα, η σχάρα στην εξοχική κατοικία, ο μύλος στο κύριο κτίριο, στο μπαρ Docks, το Muskoka στους βράχους, τα ψηλά δέντρα, τα ψάρια και τσιπ West Side, μεγάλες αλυσίδες και fast food
στο Almaguin Highlands: τα ζυμαρικά Justy του Danny και το μπιστρό (Sundridge), το Kearney O 'Neil (Kearney), η Yetis Pizza (πτώση του Burk), η πίτσα του Spicoli (Emsdale)

Διαχειριστής καταλύματος

Carine

Γλώσσες

Αγγλικά, Γαλλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Δέχεται κατοικίδια
Εξωτερικός χώρος
Μπάρμπεκιου γκριλ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 24 ετών
Check out πριν από τις 12 το μεσημέρι

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 3-17 ετών
Not suitable for toddlers

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια: σκύλοι βάρους μικρότερου από 25 κιλά ανά κατοικίδιο (όριο ένα κατοικίδιο στο σύνολο)
No cats. 1 medium size dog. 30$ extra.

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
No party or excessive noise on the property No cat
No garbage Leave the cabin as you found it. Dishes

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Πέρι

Αυτό το κατάλυμα (σαλέ, Πέρι) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και στην ακτή. Αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Κήπος Γλυπτών Screaming Heads και Λέσχη Γκολφ και Εξοχική Λέσχη Huntsville Downs, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής μπορείτε να εξερευνήσετε τα εξής: Επαρχιακό Πάρκο Arrowhead και Μνημείο Dyer Memorial. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Emsdale, ON

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Επαρχιακό Πάρκο Arrowhead - 19 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κήπος Γλυπτών Screaming Heads - 24 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Θέατρο Huntsville Civic Center Algonquin - 25 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Περιοχή για Σκι Hidden Valley Highlands Ski Area - 31 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Γήπεδο Γκολφ Deerhurst Highlands - 32 λεπτά με το αυτοκίνητο

Εστιατόρια

  • Tim Hortons - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Kearney Trailside Cookhouse - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Suds on Main - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Iron Skillet Custom Catering - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • 2 Jacks - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,0

Θαυμάσιο

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 21 από 34 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 9 από 34 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 2 από 34 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 1 από 34 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 1 από 34 σχόλια πελατών" "

9,0/10

Καθαριότητα

9,4/10

Check-in

9,6/10

Επικοινωνία

9,6/10

Τοποθεσία

9,0/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Kevin C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Amazing Winter Cabin
My two friends and I loved everything about our stay here. The website accurately describes what to expect, so make sure to read it in full. If that is what you are looking for, then this place is perfect for you.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Eric H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Cozy cabin
It’s a cozy cabin beside a river, good size for 4. We need to bring water and cook outside, but that’s ok. Most importantly, there is a wood heater. We can enjoy fire inside the cabin when it’s cold outside in October. Host Carine is friendly and nice. We had a happy thanksgiving here.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

10/10 Άριστο

David M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
This was our getaway for rest, reflection and see the changing colors.
This cottage/cabin is the perfect place to be for peace and quite and to hear a rambling brook next to the cottage. The first day the cottage was very cold, but once my husband got the wood burning stove filled with wood started, it was very cozy for the entire week. The beds were very comfortable as was the other furniture. No running water or having to use the outhouse are very minor things to be concerned about. We cooked all our meals outside, because, that's what we like to do. The evenings were so peaceful. When the skies are clear there are millions of stars to see. This cabin is a great home base to go sight seeing. So many places to see, especially this time of the year. Carine has a wonderful simple cabin. We hope to go back again next year, God willing. Thanks Carine for, letting us the rent the cottage. We left a few things for the next renters. We had no room left in the car. David and Joyce
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2022

10/10 Άριστο

Martin R.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
River fun
The river was a lot fun to hangout on. Tubing, kayaking, a few rapids. Great area!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2022

10/10 Άριστο

Nathalia G.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Incredible experience once again
For the second year in a row we stayed here and could not have had a better time. Beautiful cabin for the perfect off grid experience while still being close to towns.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2022

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Carine

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
We did buy the property in 2005 with just the cabin (built in 1973) at that time. We lived in the cabin almost the way it is right now for several months partly during winter time while we were building the house nearby. We did enjoy a lot living in the cabin so we did decide to keep it and let people enjoy it as well!!

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

The property is a wonderful getaway from the city! A simple and clean cabin right on the river to feel refreshed and to evade every day life!

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Sleeping with the river sounds is one of the most relaxing things you can benefit from the place!

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γαλλικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων