Σπίτι στον προορισμό Abbadia San Salvatore, SienaΙδιώτης οικοδεσπότης

Ανακαινισμένη αγροικία στους λόφους της Τοσκάνης

Ανακαινισμένη αγροικία στους λόφους της Τοσκάνης

Συλλογή φωτογραφιών για Restored farmhouse on the Tuscan hills

Μη ταξινομημένη εικόνα, 1 από 25, κουμπί
Εξωτερικοί χώροι
Ιδιωτική κουζίνα
Εξωτερικοί χώροι
Γεύματα

Επισκόπηση καταλύματος Ανακαινισμένη αγροικία στους λόφους της Τοσκάνης

9,0 στα 10 Θαυμάσιο
2 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 4 άτομα85 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Κουζίνα
  • Πλυντήριο
  • Στεγνωτήριο
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • Εξωτερικός χώρος
  • Τζάκι

Απολαύστε την περιοχή

Abbadia San Salvatore, Siena
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΑμπάτσια ντι Σαν Σαλβατόρε13 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛουτρά του San Filippo15 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΌρος Amiata17 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 4 άτομα)

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Μπάνιο 2

Χώροι

Κουζίνα
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Ανακαινισμένη αγροικία στους λόφους της Τοσκάνης

Το Podere dei Castagni είναι μέρος ενός όμορφα ανακαινισμένου παλιού αγροκτήματος που βρίσκεται στους λόφους του Val D'Orcia κάτω από την απαλή πλαγιά του Monte Amiata (1738 μ.). Το σπίτι έχει ένα γοητευτικό, συναρπαστικό τοπίο και βρίσκεται σε μια ήσυχη, δασωμένη ιδιοκτησία τριών στρεμμάτων με πολλές φυτείες και πέτρινες εργασίες. Το εσωτερικό του σπιτιού είναι καθαρό και φωτεινό. Ο πρώτος όροφος είναι μεγάλος και ανοιχτός, με κουζίνα εξοπλισμένη για το μαγείρεμα, που περιλαμβάνει φούρνο, ψυγείο, φούρνο μικροκυμάτων, τοστιέρα, αμερικανική καφετιέρα όλα τα νέα. Καθιστικό με μεγάλο παραδοσιακό τζάκι της Τοσκάνης και μπάνιο με ντους. Είναι γεμάτο φυσικό φως και θέα στους γύρω κήπους. Στον δεύτερο όροφο υπάρχουν δύο υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο με ντους. Το σπίτι είναι επιπλωμένο με τοπικές αντίκες και πρωτότυπα έργα τέχνης. Τα αρχιτεκτονικά στοιχεία περιλαμβάνουν πλακάκια cotto, ξύλινα δοκάρια, τοπική πέτρα και πόρτες από μεσαιωνικό καμπαναριό. Η ανύψωση και ο εξαερισμός του σπιτιού σας προσφέρουν δροσερές και άνετες νύχτες κατά τη διάρκεια του καυτού καλοκαιριού της Τοσκάνης. Πλυντήριο / πλυντήριο στο χώρο του ξενοδοχείου.


Περαιτέρω λεπτομέρειες: Η τοποθεσία του σπιτιού βρίσκεται 15 λεπτά με τα πόδια από τη μεσαιωνική πόλη Abbadia S. Salvatore στο κάτω μέρος του Monte Amiata, ένα αρχαίο εξαφανισμένο ηφαίστειο διάσημο για τις πηγές θερμών πηγών ορυκτών και τα μανιτάρια πορτσίνι κατά τη διάρκεια της σεζόν. Το σπίτι είναι ιδανικό για να χαλαρώσετε και να δροσιστείτε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και να ανακαλύψετε την ομορφιά της λιγότερο εξερευνηθεί περιοχής της Τοσκάνης. Υπάρχουν πολλά εστιατόρια που προσφέρουν εξαιρετική παραδοσιακή κουζίνα και κρασιά. Η τοποθεσία του είναι ιδανική για να εξερευνήσετε πόλεις της νότιας Τοσκάνης, όπως η Σιένα, το San Gimingnano (60χλμ. Με το αυτοκίνητο) Pienza και Montepulciano (25-30χμ. Με το αυτοκίνητο) καθώς και η γειτονική Etruscan Umbria (Chiusi 45χμ. Η Φλωρεντία είναι μια εύκολη ημερήσια εκδρομή μακριά (150 χιλιόμετρα με το αυτοκίνητο). Μπορεί κανείς να εξερευνήσει και πολλά γοητευτικά χωριά όπως το Vivo d'Orcia, τα οποία επισημαίνουν τη μυστικιστική ύπαιθρο του Val D'Orcia, μιας από τις ομορφότερες φυσικές περιοχές της Τοσκάνης και ενός χώρου παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO.

Εάν ο ήλιος της Τοσκάνης γίνει πολύ έντονος, μπορείτε να καταφύγετε στα δροσερά βουνά του Monte Amiata. Εδώ μπορείτε να κάνετε μεγάλες περιπάτους, πεζοπορία, σκι ή ακόμη και να κυνηγάτε το βραβευμένο Porcini κάτω από ένα σκιερό θόλο οξιάς και καστανιάς. Η πόλη Abbadia San Salvatore, με τον αιώνιο του 9ου αιώνα, μεσαιωνικό Borgo, εστιατόρια, καταστήματα, μεγάλη πισίνα και γήπεδα τένις βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια. Μπορείτε να χαλαρώσετε και να ανανεωθείτε στα θεραπευτικά ιαματικά νερά San Filippo (17kms) ή Bagni Vignoni (28 Kms) τα οποία είναι δεκαπέντε και είκοσι πέντε λεπτά με το αυτοκίνητο. Το Bagni San Filippo προσφέρει επίσης φυσικές πισίνες στο δάσος με νερό με διαφορετικές θερμοκρασίες. Ένας προορισμός διασκέδασης και για οικογένειες.

Σημαντικές περιοχές Ετρουσκάνης, η Maremma και η ακτή της Μεσογείου είναι μια ώρα και μισή οδήγηση.

Το Roma Fiumicino και η Φλωρεντία είναι τα κοντινότερα αεροδρόμια.

Διαχειριστής καταλύματος

Elly
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Εξωτερικός χώρος
Τζάκι

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 23 ετών
Check out πριν από τις 10:30 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια
Only small pets

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Στο κατάλυμα υπάρχει κουτί πρώτων βοηθειών

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Όλοι οι επισκέπτες, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών, πρέπει να είναι παρόντες κατά το check-in και να επιδείξουν έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία ή το διαβατήριό τους
Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 5000 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Abbadia San Salvatore

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Abbadia San Salvatore) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή. Αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Τελεφερίκ Σκι Cantore και Λουτρά του San Filippo, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής μπορείτε να εξερευνήσετε τα εξής: Κήπος του Daniel Spoerri και Πάρκο Πανίδας του Όρους Amiata. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Pinzi Pinzuti και Εξωτερική Πισίνα Parco Piscine Capenti. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με Ψάρεμα σε κοντινή απόσταση και Κολύμπι σε κοντινή απόσταση κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση και Πεζοπορία σε κοντινή απόσταση.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Pinzi Pinzuti - 13 λεπτά με τα πόδια
  • Αμπάτσια ντι Σαν Σαλβατόρε - 13 λεπτά με τα πόδια
  • Πάρκο Μουσείου Εξορύξεων - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λουτρά του San Filippo - 15 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Όρος Amiata - 17 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Chiusi Chianciano Terme: 47 λεπτά οδικώς
  • Αεροδρόμιο της Peretola (FLR): 131 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Ristorante L'Accoria - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Il Gatto e la Volpe - 14 λεπτά με τα πόδια
  • Bar Lo Stadio - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Hotel Fabbrini - 13 λεπτά με τα πόδια
  • Focus Marb - 16 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

9,0

Θαυμάσιο

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 8 από 13 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 3 από 13 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 2 από 13 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 13 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 13 σχόλια πελατών" "

9,8/10

Καθαριότητα

8,8/10

Check-in

7,8/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

8,8/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

6/10 Μέτριο

Lisa B.

Θετικά: Καθαριότητα, τοποθεσία
Αρνητικά: Ακρίβεια καταχώρισης
A lovely place with some hiccups
We stayed at the cottage outside Abbadia San Salvatore from Sept 26 to Sept 30. It was a quintessential cottage and once we located it, we discovered it was close to many wonderful sights in that part of Tuscany. There were a few hiccups that I found embarrassing and frustrating. We were two couples. I took are of the booking. I wanted us to have each our own bathrooms with showers. We were traveling for 3 weeks. I wanted to have a washing machine to be able to do laundry instead of hauling enough clothes for that many days. When we arrived we found out the washer did not work and one of the showers was out of commission too. The owner, who is in New York, arranged with her mother who lives in the house connecting to the rental and speaks no English, for us to use her washer. This was a stopgap solution not the best. Since the downstairs shower didn’t work, we four shared the one upstairs bathroom. We didn’t mind BUT I paid for 2 showers and a working washer and did not get 2 showers and a working washer. It set a mood from the beginning, which took a while to recover from. In the end we made it work because that’s what travelers do.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Judy B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Tuscan Countryside Stay
Had a perfect place to enjoy exploring the Tuscan countryside. Loved the kitchen,comfortable beds & pillows. It was the perfect balance to a month long visit in Italy. Sweet roomy place with atmosphere.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2022

10/10 Άριστο

Amélie P.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
Αρνητικά: Επικοινωνία
Un très bel endroit !
Nous avons passé quelques jours dans la maison d'Elly et nous avons beaucoup apprécié ce moment un peu hors du temps. La maison est un peu isolée, au calme, très bien décorée et avec tout le nécessaire. Ce fut un plaisir de profiter de la nature et de la sérénité de l'endroit. Attention si vous êtes en voiture, le chemin pour arriver à la maison est vraiment très pentu !
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2022

10/10 Άριστο

Harald O.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Hervorragendes Ferienhaus in wunderschöner Gartenlandschaft.
Ein sehr schön gelegenes Ferienhaus in erhöhter Lage mit wunderbarem Blick und einem liebevoll gepflegten Garten. Hervorragender, unkomplizierter und freundlicher Kontakt zu den Vermietern. Mit dem Auto sehr gut zu erreichen. Das Interieur ist sehr individuell und liebevoll gestaltet und hebt sich vom üblichen Ferienhausambiente deutlich und positiv ab.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2022

8/10 Καλό

Isabelle M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Agréable séjour en Toscane
Jolie et agréable maison toscane, mitoyenne de celle de la propriétaire, plutôt bien équipée et offrant un petit jardin privatif ombragé (belle vue dans une partie du jardin de la propriétaire). La maison est située à une altitude suffisante pour éviter les trop grosses chaleurs estivales de Toscane, sur les pentes arborées du mont Amiata où l’on peut faire d’agréables randonnées. Abbadia de San Salvatore est à 15 min à pied ou à 3 minutes en voiture et offre tous les commerces et commodités nécessaires. Avant notre arrivée, Elly nous avait répondu gentiment pour nous donner toutes les explications dont nous avions besoin. A notre arrivée, nous avons été accueillis par Sarah qui ne parle qu’italien mais nous avons rencontré Elly quelques jours plus tard qui nous a gentiment apporté des compléments d’information.
Πραγματοποίησε 10 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2021

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Elly

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
I am an italian architect and landscape architect living in USA. I love restoring old houses transforming them in special places and share them with other people that love traveling.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

This is a special place that offers modern confort combined with beautiful antique furniture immerse in a cool green garden.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

We are at 800 mt above sea level and the place is much cooler than in the lower valley during the summer months
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες