Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Ενοικιάζεται αγροικία 'Cozy Cove' στη λίμνη Carey

Συλλογή φωτογραφιών για Ενοικιάζεται αγροικία 'Cozy Cove' στη λίμνη Carey

Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικοί χώροι
Σχόλια
9,8 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 6 άτομα59 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Tunkhannock, PA
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΓήπεδο Γκολφ Shadowbrook6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠάρκο Lazybrook7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαStone Hedge Country Club11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΓουιλκς-Μπάρι, Πενσιλβάνια (AVP-Διεθνές Αεροδρόμιο του Σκράντον)49 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Διπλό Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Μικρή κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Ενοικιάζεται αγροικία 'Cozy Cove' στη λίμνη Carey

Το εξοχικό μας είναι ένα άνετο μικρό μέρος στη λίμνη Carey στο Tunkhannock, PA **. Το εξοχικό σπίτι διαθέτει μια αίθουσα με θωράκιση, κουζίνα, μπάνιο, σαλόνι, 2 υπνοδωμάτια, ένα δωμάτιο λίμνης με γωνιά πρωινού και μια κατάστρωμα με θέα στη λίμνη. Κάθε υπνοδωμάτιο έχει ένα κρεβάτι πλήρους μεγέθους. Το σαλόνι έχει ένα πτυσσόμενο καναπέ που είναι επίσης πλήρους μεγέθους και, αν χρειαστεί, υπάρχει χώρος στο σαλόνι για ένα φουσκωτό στρώμα. Συνολικά το εξοχικό μπορεί να κοιμηθεί 6 άτομα πολύ άνετα, 8 σε ένα τσίμπημα.

Εξωτερικά έχουμε μια μεγάλη πυροσβεστική εγκατάσταση και μια πλωτή αποβάθρα που είναι αρκετά καινούργια, εγκατεστημένη στο τέλος της σεζόν του 2015. Έχουμε 3 καγιάκ (2 μονά, 1 διαδοχικά) και ένα σκάφος σειράς διαθέσιμο για χρήση (Όλοι μόνο σε εγκαταστάσεις), καθώς και μερικά καλάμια και διαθέσιμα αντικείμενα για χρήση στις εγκαταστάσεις (απαιτείται άδεια PA. Μπορούν να παρέχονται πληροφορίες.)

Το εξοχικό μας δεν είναι φανταχτερό, αλλά είναι άνετο και σπιτικό, και το αγαπάμε με αυτόν τον τρόπο. Βρίσκεται στην κορυφή ενός από τα ατελείωτα βουνά, είναι πολύ απομονωμένη, αλλά μόνο 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από όλες τις ανέσεις πλάσμα σας, συμπεριλαμβανομένων των παντοπωλείων, κινηματογράφος, πολλά φανταστικά εστιατόρια και ακόμη και ένα Super Walmart. Δεν θα το μαντέψατε όταν βρίσκεστε στο εξοχικό, όμως είναι τόσο ειρηνικό. Ένα υπέροχο μέρος για να αποσυνδέσετε και να απολαύσετε τον ήλιο. Εγκαταστήσαμε Wi-Fi με δημοφιλές αίτημα, μόνο σε περίπτωση που δεν θέλετε να αποσυνδέσετε πλήρως.

Μιλώντας για τις ανέσεις του δημιουργού και αποσυνδέοντας, μην ανησυχείτε. Υπάρχουν πολλά να κάνουμε και να δούμε αν κλοτσιές πίσω με ένα καλό βιβλίο δεν είναι το πράγμα σας:

- Ψάρεμα. Είναι τεράστιο στην περιοχή, καθώς η λίμνη είναι μέρος της κοιλάδας του ποταμού Susquehanna και είναι εφοδιασμένη στην αρχή της σεζόν με πέστροφα, αλλά έχει και έναν τόνο κυπρίνου, μπάσο (μικρά και μεγάλα στόμα), ψάρια, γατόψαρα, sunnies , μπορεί περισσότερο. Κατά το σούρουπο, το άλμα κυπρίνος για σφάλματα είναι αρκετά δροσερό για να παρακολουθήσετε. Απαιτούνται άδειες αλιείας και διατίθενται ηλεκτρονικά. Μπορώ να σας παράσχω ένα σύνδεσμο προς την ιστοσελίδα του ΠΒ για περισσότερες πληροφορίες.

- Καγιάκ / Σκάφος. Έχουμε δύο ατομικά καγιάκ και ένα διαδοχικό καγιάκ. Η πλευρά της λίμνης είναι μικρότερη και πιο ρηχή, γεγονός που το καθιστά καλό για αρχάριους. Αν είστε λίγο πιο προηγμένοι, μπορείτε να πετάξετε πάνω στην μεγάλη πλευρά της λίμνης και να πάρετε το πολύ ισχυρότερο ρεύμα. Δεν επιτρέπεται η χρήση του καγιάκ οπουδήποτε εκτός της λίμνης Carey. Εάν έχετε τη δική σας και θέλετε μια αληθινή πρόκληση, μπορείτε να την πάρετε κάτω από το βουνό και να αντιμετωπίσετε μια πιο σοβαρή πρόκληση. . . η ίδια η Susquehanna. Για όσους μπορεί να θέλουν να φέρουν περισσότερους από έναν ή δύο ανθρώπους ή να μην είναι άνετοι σε ένα καγιάκ, έχουμε επίσης μια ωραία, μεγάλη μεταλλική σκάφη που έχει θέσεις 4.

- Γκολφ. Υπάρχουν δύο γήπεδα γκολφ PGA με βάση το βουνό. Το ένα είναι περίπου 10 λεπτά μακριά (Shadowbrook) και τα άλλα 15 λεπτά μακριά (Stone Hedge). Υπάρχουν επίσης 2 μίνι γήπεδα γκολφ και μια σειρά οδήγησης μέσα σε λίγα λεπτά από το σπίτι. Τα τέλη των Πράσινων κυμαίνονται, και τα δύο μαθήματα έχουν ιστοσελίδες στις οποίες μπορώ να σας κατευθύνω.

- Πεζοπορία. Τα δάση γύρω από το εξοχικό μας είναι ιδιωτική ιδιοκτησία, αλλά υπάρχουν πολλά μονοπάτια στην περιοχή. Πολλά τοπικά κρατικά πάρκα προσφέρουν μια μεγάλη εμπειρία πεζοπορίας, αλλά προσέξτε για την τοπική άγρια φύση !!

- Κυνήγι. Μιλώντας για την τοπική άγρια φύση. Ρωτήστε μου για τους συνδέσμους με πολλές πληροφορίες και χάρτες της δημόσιας περιοχής θήρας πρόσβασης. FYI, το εξοχικό σπίτι βρίσκεται στην κομητεία Wyoming.

- Σκάφος με ουρανό. Αυτό είναι σωστό. Υπάρχει μια ομάδα που βασίζεται στο τοπικό μικρό αεροδρόμιο (Skyhaven) που κάνει καταδύσεις κάθε Σαββατοκύριακο που επιτρέπει ο καιρός. Μπορώ να τους δω να επιπλέουν στον ουρανό σχεδόν κάθε φορά που χτυπάω το παντοπωλείο τα πρωινά του Σαββάτου. Η ιστοσελίδα μπορεί να παρασχεθεί κατόπιν αιτήματος.

- Φαγητό & Ποτό. Υπάρχουν πολλά υπέροχα τοπικά εστιατόρια, οινοποιεία και ζυθοποιεία στην περιοχή. Μερικά από αυτά τα εστιατόρια είναι πραγματικά εντυπωσιακά, αν το "μαγείρεμα μέσα" δεν είναι το πράγμα σας.

Αυτό το εξοχικό σπίτι έχει στην οικογένειά μας για πάνω από 35 χρόνια. Είναι το σπίτι μας μακριά από το σπίτι, αγαπάμε να είμαστε εκεί. Δυστυχώς οι σταδιοδρομίες, η έλλειψη χρόνου και ζωής γενικά μας εμποδίζουν να φτάσουμε εκεί όσο συχνά θέλουμε. Το επόμενο καλύτερο θα ήταν να μοιραζόμαστε το μικρό μας παράδεισο με τους άλλους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα τοπικά εστιατόρια, κλπ., Επισκεφθείτε και αρέσει η σελίδα μας στο facebook. Αναζήτηση 'Cozy Cove Lake Carey'.

** Παρακαλώ σημειώστε, λόγω των θανατηφόρων αλλεργιών του 5χρονου αυτιστικού μου παιδιού, ζητούμε να μην φέρονται στο σπίτι τα φιστίκια ή τα καρύδια. Εάν το κατοικίδιο ζώο σας απολαμβάνει το φυστικοβούτυρο για ένα σκεύασμα, παρακαλώ κρατήστε το στο όχημά σας και να το τα ταΐσετε είτε έξω. Η αλλεργία είναι τόσο σοβαρή ακόμη και τα υπολείμματα στο χαλί θα μπορούσαν να προκαλέσουν αντίδραση. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Διαχειριστής καταλύματος

Laura
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Δέχεται κατοικίδια
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος
Θέα στο βουνό

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 2:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 23 ετών
Check out πριν από τις 2:00 μ.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια
Pets are allowed but discussed in advance.

Κάπνισμα

Επιτρέπεται το κάπνισμα: σε καθορισμένους χώρους
Outdoors ONLY. Proper receptacles to be used.
Peanut/Tree Nut FREE house. Child with lethal food allergies, including loose nuts, nut butters and items containing nuts i.e. breads, cereal, milks.
Additional House Rules and information is included in the Rental Agreement provided after booking. If you would like a preview, please let me know.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Tunkhannock

Αυτό το κατάλυμα (αγροικία, Tunkhannock) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και στην ακτή. Αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Γήπεδο Γκολφ Shadowbrook και Stone Hedge Country Club, ενώ όσοι έχετε διάθεση για ψώνια μπορείτε να πάτε σε μέρη όπως: Εμπορικό Κέντρο Viewmont και Εμπορικό Κέντρο The Marketplace at Steamtown. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Πάρκο Αναψυχής Lahey Family Fun Park και Εθνική Ιστορική Τοποθεσία Στίμταουν. Οι δραστηριότητες βόλτα με καγιάκ και Ψάρεμα σε κοντινή απόσταση προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με Κυνήγι σε κοντινή απόσταση και μονοπάτια για πεζοπορία/ποδηλασία κοντά σας.
Χάρτης
Tunkhannock, PA

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Άπειρα Βουνά - 1 λεπτό με τα πόδια
  • Γήπεδο Γκολφ Shadowbrook - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πάρκο Lazybrook - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Stone Hedge Country Club - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Γήπεδο Γκολφ Stone Hedge - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Γουιλκς-Μπάρι, Πενσιλβάνια (AVP-Διεθνές Αεροδρόμιο του Σκράντον): 50 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Dunkin' - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • McDonald's - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Highway Inn - 15 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Burger King - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Davans Delite - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 94 από 113 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 18 από 113 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 113 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 113 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 113 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

9,8/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Sherry B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Relaxing weekend getaway
This cottage was perfect for a quiet weekend getaway. The cottage had everything we needed and was very clean. We would love to come back again!
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

10/10 Άριστο

Grace S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Incredible and peaceful cottage
We had a cottage on Lake Carey that we had to sell in 2017 and so we booked this rental for the nostalgia and wow was it just what we needed! Laura is an incredibly thoughtful and responsive host. The smaller lakeside was so peaceful. We enjoyed kayaking and a campfire and reading on the porch. Will stay again!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

Jeff B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Tunkhannock
Cozy
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

Mitch R.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Lake Life
Cozy cabin to stay at with friends. Quiet relaxing. Loved being on the lake
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

Charlene B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Cute lake cottage
Its a small cottage, but enough room for a family. It has a fire ring and a lake. The owner ensures everything is good. The kitchen is well stocked. I recommend for families
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Laura

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
I am a wife and Mom to two amazing and wonderful little boys, Aiden (7) and Owen (3). I am a Paralegal, and have worked in the same small firm in Connecticut for over 16 years.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

I look forward to sharing our piece of paradise with you. My family and I have spent almost every long weekend at Cozy Cove as well as many childhood vacations over the last 40 years. Floating on a raft on the lake, getting sun burned (oops) and making s'mores on the camp fire are some of my most cherished memories.

Our cottage isn't fancy, but it is comfortable and homey. It is the kind of place where you can cuddle up on the couch and watch a movie on a rainy day or curl up with a good book in a deck chair or lawn chair. Nothing matches, and we like it that way. If you are looking for a home away from home to relax and unplug and probably take a nap in the shade, your search is over.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

The house has very little boat or road traffic because it is in a little cove and pretty shallow for fast jet-ski's and water skiers. Usually just a quiet fishing boat or kayaker is all you will see.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων