Ολόκληρο διαμέρισμα

1 κρεβάτι Βικτωριανό διαμέρισμα Σε Fitzrovia // Oxford St / Covent Garden σε μικρή απόσταση με τα πόδια

1 κρεβάτι Βικτωριανό διαμέρισμα Σε Fitzrovia // Oxford St / Covent Garden σε μικρή απόσταση με τα πόδια

Συλλογή φωτογραφιών για 1 Bed Victorian flat In Fitzrovia//Oxford St/Covent Garden a short walk away

Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού
Μη ταξινομημένη εικόνα, 3 από 31, κουμπί
Ιδιωτική κουζίνα
Περιοχή καθιστικού

Επισκόπηση καταλύματος 1 κρεβάτι Βικτωριανό διαμέρισμα Σε Fitzrovia // Oxford St / Covent Garden σε μικρή απόσταση με τα πόδια

Σχόλια
9,0 στα 10 Θαυμάσιο
1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 4 άτομα37 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
London, ENG
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠλατεία Ράσελ14 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΒρετανικό Μουσείο18 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠικαντίλι Σίρκους20 λεπτά με τα πόδια
  • ΑεροδρόμιοΛονδίνο (LHR-Χίθροου)49 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 4 άτομα)

Καθιστικό 1

1 Διπλός Καναπές-Κρεβάτι και 1 Μονό Φουτόν

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Κουζίνα

Πληροφορίες για το κατάλυμα

1 κρεβάτι Βικτωριανό διαμέρισμα Σε Fitzrovia // Oxford St / Covent Garden σε μικρή απόσταση με τα πόδια

Ένα όμορφο 1 υπνοδωμάτιο στην καρδιά του Fitzrovia, στο κεντρικό Λονδίνο. Ο δρόμος είναι ελεύθερος από κάθε κίνηση που επιτρέπει στους επισκέπτες μας να απολαύσουν μια ήσυχη χαλαρωτική διαμονή στη μέση του Λονδίνου!


Τοποθετημένο στον πρώτο όροφο ενός καλά διατηρημένου βικτοριανού κτιρίου στην καρδιά του μοντέρνου Fitzrovia, αυτό το όμορφο μεγάλο διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου προσφέρει φωτεινούς και μοντέρνους εσωτερικούς χώρους, διατηρώντας παράλληλα τη γοητεία του.


Το διαμέρισμα είναι πλήρως εξοπλισμένο για να κάνει τη διαμονή σας στο Κεντρικό Λονδίνο πιο ευχάριστη. Δεν κόβονται γωνίες σε πετσέτες ή σεντόνια / και υπάρχει αρκετός χώρος για όσους δεν θέλουν να πλύνουν και να στεγνώσουν τις διακοπές τους.


Χαρακτηριστικά διαμερίσματος: Είμαστε στην ευχάριστη θέση να κανονίσουμε το καθαριστικό μας για να έρθει, εάν αυτό ζητηθεί.

Το καθιστικό διαθέτει τηλεόραση επίπεδης οθόνης LCD και DVD player με επιλογή DVD για να παρακολουθήσετε κατά τη διάρκεια της διαμονής σας. .

Το διαμέρισμα ήταν πλήρως ανακαινισμένο λιγότερο από ένα χρόνο πριν και διαθέτει στερεά δάπεδα από δρύινα δάπεδα σε όλο το μήκος, προετοιμασμένη πέτρα στο μπάνιο και ενσωματωμένες συσκευές κουζίνας. Υπάρχει ψυγείο / καταψύκτης, εστία και πολλά γλάστρες και ταψιά για όσους επιθυμούν να μαγειρεύουν τα γεύματα στο σπίτι. Παρέχεται επίσης φίλτρο νερού. Υπάρχει μια καφετιέρα φίλτρου, ένας γαλλικός Τύπος Υπάρχει μια εξαιρετική επιλογή των καταστημάτων που πωλούν φρέσκο αλεσμένο καφέ.
Μόλις προσθέσαμε ένα νέο καναπέ-κρεβάτι.



Η κουζίνα έχει όλα τα mod μειονεκτήματα και επίσης μια επιλογή από βιβλία μαγειρικής θα πρέπει να θέλετε να πειραματιστείτε στο σπίτι.

Υπάρχει μια επιλογή από παντοπωλεία μέσα σε πέντε λεπτά με τα πόδια από το διαμέρισμα, Sainsbury, Marks και Spencer, Tesco και Waitrose θα έχουν όλα όσα χρειάζεστε για τη διαμονή σας.

Υπάρχει η ανεξάρτητη Villandry στο Great Portland St για την πιο ειδική μαγειρική θεραπεία ... και επίσης το απλά φανταστικό La Fromagerie για το τυρί. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα καταστήματα τυριών στο Λονδίνο.

Το μπάνιο έχει πολύ καλή πίεση νερού και σταθερό ζεστό νερό, έτσι δεν θα υπάρξουν ανησυχίες για μεγαλύτερες ομάδες που μένουν στο επίπεδο. Το διαμέρισμα επωφελείται από αυτόνομη κεντρική θέρμανση για τους κάπως κρύους Βρετανούς χειμώνες.

Η κρεβατοκάμαρα διαθέτει ντουλάπα με κρεμάστρα και βαλίτσες μπορούν εύκολα να τοποθετηθούν στο πλάι.

Η Cleveland Street στεγάζει πολλά τοπικά καταστήματα, καφέ και εστιατόρια και βρίσκεται σε καλή θέση κοντά στην οδό Charlotte και την Oxford Street.

Το Fitzrovia είναι μια γειτονιά στο κεντρικό Λονδίνο, κοντά στο West End του Λονδίνου, που βρίσκεται εν μέρει στο London Borough of Camden (ανατολικά) και εν μέρει στην πόλη του Westminster (στα δυτικά). και βρίσκεται μεταξύ Marylebone και Bloomsbury και βόρεια του Soho.

Περισσότερα για το Fitzrovia: Αυτή η ιστορικά μποέμικη περιοχή κάποτε φιλοξενεί συγγραφείς όπως η Virginia Woolf, ο Γιώργος Bernard Shaw και ο Arthur Rimbaud, ο Bob Dylan έπαιξε μία από τις πρώτες του εμφανίσεις λίγο κάτω από το δρόμο.

Λίγα λεπτά μακριά είναι το Fitzroy Sq ... ένα κομμάτι γεωργιανού σχεδιασμού που έχει ωριμάσει όμορφα. Λίγα ακόμη τετράγωνα μακριά και μπορεί κανείς να δει την αρχιτεκτονική του Nash και τη σειρά του σπιτιών βεράντας κοντά Regents Park.

Για όσους ταξιδεύουν με μικρά παιδιά, η επίσκεψη στο Μουσείο Παιχνιδιών Pollocks στην κοντινή συνοικία Whitfield St θα είναι σίγουρο ότι θα τους ευχαριστήσει. Το τέλειο μέρος για να πάρει δώρα για εκείνους πίσω στο σπίτι! Πρέπει να παραδεχτώ ότι ακόμη κι αν πάω εκεί και πάντα είμαι ενθουσιασμένος με τους θησαυρούς της παιδικής ηλικίας που έχουν εμφανιστεί στο παρελθόν. Δίπλα στην πόρτα είναι το κατάστημα εκτύπωσης θεάτρων ... πάλι ... καλά αξίζει μια επίσκεψη. Ενώ στο θέμα του θεάτρου υπάρχει το Βιβλιοπωλείο Θεάτρου στην οδό Conway με τα πολυάριθμα βιβλία του σε όλα τα θέματα που σχετίζονται με το θέατρο.

Ο αριθμός των εστιατορίων στο κοντινό Charlotte St είναι πραγματικά εκπληκτικό. Υπάρχει κάτι για να ικανοποιήσετε κάθε γούστο και προϋπολογισμό! Μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι θα αγαπήσετε αυτό το δρόμο. Αυτός ο δρόμος απέχει λιγότερο από 5 λεπτά από το επίπεδο.

Ο ζωολογικός κήπος του Λονδίνου είναι σε κοντινή απόσταση και αυτό θα πρέπει να ικανοποιεί όλες τις ηλικίες.

Οι κοντινές αγορές στο Oxford St θα είναι μια πραγματική απόλαυση για τους ανθρώπους που αγαπούν να ψωνίζουν μέχρι να πέσουν. Από καταστήματα υψηλών προδιαγραφών έως και τα δύο πολύ μεγάλα Primer, θα βρεθεί κάτι που θα πάρει πίσω μαζί τους. Μετά από μια πρωινή περιπλάνηση που περιβάλλει το West End, μια ιδιαίτερη απόλαυση ενός πλήρους αγγλικού Afternnoon Tea θα είναι σίγουρο ότι θα γίνει μια ιδιαίτερη μνήμη του χρόνου σας στο Λονδίνο. Ναι, μπορεί να είναι κάπως ακριβό, αλλά πρέπει να είναι κάτι που θα πρέπει να δοκιμάσετε εάν διαθέτετε χρόνο και προϋπολογισμό. Το Ritz είναι μακράν το καλύτερο στο Λονδίνο. Το Savoy, το Dorchester, το Browns και το Clariddge είναι όλα ακριβά αλλά αξίζει τον κόπο. Η Εθνική Πινακοθήκη, η συλλογή Wallace και το Langham είναι πιο προσιτές και εξίσου καλές. Το Fortnum και το Mason σε κοντινό Picacadilly αξίζει επίσης. Η αίθουσα φαγητού είναι εκπληκτική / ακόμα κι αν δεν έχετε χρόνο για το πλήρες απογευματινό τσάι, μπορείτε να αγοράσετε λίγο τσάι για να πάρετε πίσω μαζί σας. Τα δοχεία από κασσίτερο είναι απλά εκπληκτικά στο σχεδιασμό. Ένα μεγάλο δώρο για όσους βρίσκονται πίσω στο σπίτι.

Best Of Fitzrovia - μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια είναι μόνο στιγμές από το διαμέρισμά μας

Εστιατόρια

Ντα Πάολο
Φίνο
Αλάτι
Το Ναβάρρο
Roka
Τσουνάμι
Ξενοδοχείο Charlotte Street
Έλενας Λ
Πήρε ένα έδαφος
Pescatori
Chez Gerrard
Bertorellis
Bambou
Αντρέας
Η Αγρά
Ο Γκαλερίρ
Παλάμες της Γκόα
Carluccios
Strada
Σέργιος
Efes
Σκανδιναβική κουζίνα
Zizzi
Πίτσα Express
Σπαγγέτι σπίτι
Αρχιπέλαγος
PUBS

Yorkshire Grey
Ταβέρνα Fitzroy
Ο Λούκιν
Δόση
Ταβέρνα λαθρεμπόρων
Τα όπλα Northumberland
Grafton Arms
Ξυλουργικά Όπλα
Η ελπίδα
Τα όπλα του Newmans
Δούκας της Υόρκης
Πράσινος άνθρωπος
Οι μπλε θέσεις
Ο πρωταθλητής
Μαρκήσιος του Γκράνμπι
Το Μαύρο Άλογο
Σπήλαιο της Σαρλόττας
Το Στέμμα και το Σκήπτρο
Ο Βασιλιάς και η Βασίλισσα
Mortimer
σκανδιναβικός
Η Σάλτσα και η Μαρούλι
Ο σίτος

μπαρ BARS

Bourne και Hollingsworth
Ιερουσαλήμ
Shochu
Τρελή αρκούδα
Το εστιατόριο Eagle Bar Diner
Την κοινωνική
Βανίλια
Ξενοδοχείο Σάντερσον
Ξενοδοχείο Charlotte Street
Τα ύψη
Το Paramount Centrepoint


ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΗΜΕΙΩΣΗ-ΜΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΤΕ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ. Επίσης διαθέτουμε και άλλα διαμερίσματα που θα μπορούσαν να διατεθούν. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ.

Διαχειριστής καταλύματος

James Koumis property manager

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 21 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Λονδίνο

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Λονδίνο) βρίσκεται στο κέντρο της πόλης. Μπορείτε να επισκεφτείτε σημαντικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Βρετανικό Μουσείο και Αγορά Covent Garden, και να απολαύσετε μερικές από τις δραστηριότητες που προσφέρει η περιοχή σε μέρη όπως: Λέσχη Τένις του Wimbledon και Στάδιο Twickenham. Φροντίστε να μη χάσετε αξιοθέατα όπως: Τροχός Παρατήρησης London Eye και Μουσείο Φυσικής Ιστορίας. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με Κολύμπι σε κοντινή απόσταση κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση.
Χάρτης
London, ENG

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Πλατεία Ράσελ - 14 λεπτά με τα πόδια
  • Βρετανικό Μουσείο - 18 λεπτά με τα πόδια
  • Πικαντίλι Σίρκους - 20 λεπτά με τα πόδια
  • Πλατεία Τραφάλγκαρ - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Χάιντ Παρκ - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Tottenham Court Road Station: 13 λεπτά με τα πόδια
  • Σταθμός Μετρό Great Portland Street: 4 λεπτά με τα πόδια
  • Λονδίνο (LCY-London City): 46 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • The Ship - 3 λεπτά με τα πόδια
  • The Junction - 3 λεπτά με τα πόδια
  • Santa Maria - 2 λεπτά με τα πόδια
  • Passyunk Avenue - 2 λεπτά με τα πόδια
  • Efes - 1 λεπτό με τα πόδια

Σχόλια

9,0

Θαυμάσιο

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 56 από 89 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 25 από 89 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 5 από 89 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 2 από 89 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 1 από 89 σχόλια πελατών" "

9,0/10

Καθαριότητα

8,0/10

Παροχές

9,8/10

Check-in

9,8/10

Επικοινωνία

9,8/10

Τοποθεσία

9,2/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

8/10 Καλό

Eliane L.

Θετικά: Check-in, επικοινωνία, τοποθεσία
Perfekt für Kurzaufenthalt
Sehr freundlicher und unkomplizierter Kontakt mit Vermieter. Check-In & Check-Out ebenfalls sehr unkompliziert und flexibel. Lage sehr ruhig & trotzdem schnell im Zentrum. Sehr ringhörige Wohnung. Leute von oben hört man sehr gut, was uns jedoch nicht gestört hat. Für 4 Person nur für Kurzaufenthalt möglich. Mehrere Nächte auf Schlafsofas kaum möglich, da sie äusserst unbequem sind. Im allgemeinen waren wir mit der Wohnung sehr zufrieden.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

8/10 Καλό

Christine W.

Θετικά: Check-in, επικοινωνία, τοποθεσία
Nicely located
good
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Frank P., Deutschland

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Fantastic stay in a well located apartment
We really enjoyed our stay in James' apartment. It is ideally located in the inner circle of London. The Underground and small supermarkets are close by. We got a lot of information from James' friend who lives in the same building and made us feel very welcome. We can recommend it to anyone.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Andrea O.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfekt für jeden Londonbesuch
Es war einfach nur perfekt. Die Wohnung liegt super zwischen 2 Tube-Stations und vielen Buslinien. Es ist nahezu jede Attraktion in Kürze zu erreichen. Die Wohnung bietet alles, was man sich nur wünschen kann - von Handtüchern bis Geschirrspülmittel war alles da. Wenn man abends nicht mehr weit gehen will, sind supertolle Restaurants in der Straße. Was will man mehr?
Πραγματοποίησε 11 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2023

10/10 Άριστο

Sheila R.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great London Stay
First time using Vrbo in an international setting and it was great! This was such a cute little flat. Felt very homey and was very central to everywhere we wanted to go.
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από James Koumis property manager

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
My name is James and I manage this property for a friend of mine. My oldest and best friend owns the flat upstairs!

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

I love the area of Fitzrovia.! It's such a great area to stay in and the street is very quiet. There's very much a community feel to it with the owners of the numerous cafes and restaurants always saying hello.It's sometime hard to believe that this is right in the centre of London as the neighbourhood is so friendly.There are great quality shops with minutes of the flats and you can even walk to Covent Garden from here.The main shopping areas of Regent St and Oxford St are just down the road.

Γλώσσες:

Αγγλικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων