Ολόκληρο διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Πρόσφατα ανακαινισμένο σύγχρονο condo στον Αποκλειστικό Κόλπο Pelican

Πρόσφατα ανακαινισμένο σύγχρονο condo στον Αποκλειστικό Κόλπο Pelican

Συλλογή φωτογραφιών για Newly Remodeled Contemporary Condo in Exclusive Pelican Bay/ 30-day minimum stay

Παραλία
Εξωτερικοί χώροι
Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού

Επισκόπηση καταλύματος Πρόσφατα ανακαινισμένο σύγχρονο condo στον Αποκλειστικό Κόλπο Pelican

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 8 άτομα

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Naples, FL
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΜερκάτο19 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Vanderbilt Beach3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚρατικό Πάρκο Delnor-Wiggins Pass5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΝέιπλς, Φλόριντα (APF-Δημοτικό Αεροδρόμιο της Νέιπλς)17 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 8 άτομα)

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Μπάνιο 2

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Πρόσφατα ανακαινισμένο σύγχρονο condo στον Αποκλειστικό Κόλπο Pelican

Καλώς ήλθατε στο 'Coastal Condo' μας! Αυτό το σύγχρονο και ευρύχωρο διαμέρισμα 3 υπνοδωματίων με θέα στο νερό έχει μόλις ανακαινιστεί πλήρως και είναι επιπλωμένο με όλες τις ανέσεις ενός θέρετρου παγκόσμιας κλάσης. Θα αγαπήσετε την εμφάνιση και την αίσθηση αυτής της όμορφης μονάδας του πρώτου ορόφου που βρίσκεται στην αποκλειστική κοινότητα L'Ambiance του Πελοποννήσου, βόρεια της Παλιάς Πόλης της Νάπολης της Φλόριντα. Η ελάχιστη περίοδος ενοικίασης είναι 30 ημέρες.

Ενώ αυτό το condo είναι εξοπλισμένο για τον ενεργό τρόπο ζωής - μόλις λίγα λεπτά μακριά από δύο υπερσύγχρονα γυμναστήρια, 18 φωτισμένα γήπεδα τένις και παρέχονται με 4 ποδήλατα και κράνη - δεν υπάρχει επίσης καλύτερος χώρος να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τον ατελείωτο ηλιοφάνεια και τα μαγευτικά ηλιοβασιλέματα της Νοτιοδυτικής Φλώριδας. Η μονάδα ανοίγει δεξιά στη λίμνη L'Ambiance και διαθέτει μια όμορφη βρύση και αρκετούς μίνι καταρράκτες και απέχει λιγότερο από εκατό ναυπηγεία από το κοινοτικό club, πισίνα, suana και υδρομασάζ. Φυσικά, είστε επίσης μόνο ένα μικρό ποδήλατο ή τραμ μακριά από τη δική σας ιδιωτική παραλία. Η λευκή αμμουδιά και οι γοητευτικές εκβολές του Κόλπου του Πελικάνου δεν είναι καθόλου!

Η εμπειρία της παραλίας σας περιλαμβάνει δωρεάν καρέκλες και ομπρέλες με casual ή εξαιρετική κουζίνα, καθώς και ένα πλήρες μπαρ και πολλές επίπεδες οθόνες για να πιάσετε την αγαπημένη σας ομάδα. Κατά την ανατολή του ηλίου, δωρεάν καφές περιμένει μαζί με μια τάξη άσκησης, αν το επιθυμείτε. Καθώς η ημέρα ξετυλίγεται, μπορείτε να κάνετε καγιάκ, καγιάκ ή πανί με μια απαλλαγή από την κάρτα μέλους. Μπορείτε να δειπνήσετε και να παρακολουθήσετε το ηλιοβασίλεμα ή απλά να καθίσετε στην άκρη του νερού και να δείτε τα ακτινοβολημένα χρώματα του ουρανού.

Πολύ σπάνια θα χρειαστείτε το αυτοκίνητό σας ενώ μένετε στο condo μας. Είστε σε μικρή απόσταση με τα πόδια από τα καταστήματα τροφίμων και φαρμάκων. καταστήματα καφέ και παγωτού · εστιατόρια και σπα, δώρο και ρούχα ψώνια? και ακόμη και την τοπική βιβλιοθήκη. Το North Beach Community Center βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο L'Ambiance, με ένα πλήρες επιχειρηματικό κέντρο, εξοπλισμένο με αρκετούς υπολογιστές και εκτυπωτές, αίθουσα τέχνης με προμήθειες και αρκετές όμορφες και άνετες περιοχές ανάγνωσης. Οι προσκεκλημένοι δάσκαλοι μιλούν όλο το μήνα και σε καθημερινή βάση πραγματοποιούνται πολλές δραστηριότητες σε αυτό το όμορφα διορισμένο κέντρο.

Το πρόσφατα ανακαινισμένο και σύγχρονο condo μας φέρει ένα γαλάζιο και πράσινο «παράκτιο» θέμα μέσα από τα ευρύχωρα 3 υπνοδωμάτια, 2 λουτρά, den, γκαράζ και lanai. Η μονάδα είναι εξοπλισμένη με δωρεάν WiFi και καλωδιακή τηλεόραση, 4 τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης, όλα με συσκευές αναπαραγωγής DVD, στερεοφωνικό σύστημα με συνδέσεις iPod και iPad, ηλεκτρική σχάρα, πετσέτες παραλίας και αθλητισμού, κλινοσκεπάσματα σχεδιαστών, παιχνίδια, βιβλία, ένα καταπράσινο λόφο με θέα στη λίμνη L'Ambiance.

.




Λέξεις-κλειδιά: L'Ambiance, κλειστό, πρώτος όροφος, στο νερό, παράκτιο θέμα, ευρύχωρο, φορτωμένο με ammenities, lanai, τέλεια τοποθετημένο, ηλιόλουστο, μοντέρνο, φρέσκο, νέο
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Μόνο για ενήλικες

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Σχετικά με την περιοχή

Νέιπλς

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα) βρίσκεται στην ακτή (Pelican Bay, Νέιπλς). Αν θέλετε να κάνετε και τις αγορές σας, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Εμπορικός Δρόμος Fifth Avenue South και Εμπορικό Κέντρο Coconut Point Mall, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής, μπορείτε να εξερευνήσετε και μέρη όπως: Παραλία Vanderbilt Beach και Παραλία Naples Beach. Θέλετε να απολαύσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα όσο βρίσκεστε εδώ; Μπορείτε να δείτε τις διοργανώσεις σε αυτά τα μέρη: Naples-Fort Myers Greyhound Track (κυνοδρόμιο) ή Swamp Buggy Races. Οι δραστηριότητες βόλτα με καγιάκ, κολύμπι με αναπνευστήρα και ιστιοπλοΐα προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση κοντά σας.
Χάρτης
Naples, FL

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Μερκάτο - 19 λεπτά με τα πόδια
  • Παραλία Vanderbilt Beach - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πάρκο Clam Pass Park - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κρατικό Πάρκο Delnor-Wiggins Pass - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λέσχη Γκολφ Tiburon - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Φορτ Μαίρς, FL (RSW-Διεθνής Νοτιοδυτικής Φλόριδας): 31 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Irish Times Bar & Grill Naples - 14 λεπτά με τα πόδια
  • Rocco's Tacos And Tequila Bar - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Burn By Rocky Patel - 19 λεπτά με τα πόδια
  • Bravo! Italian Kitchen - 19 λεπτά με τα πόδια
  • The Pub - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 3 από 3 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 0 από 3 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 3 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 3 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 3 σχόλια πελατών" "

Σχόλια

10/10 Άριστο

chan l.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great place
It is a wonderful place with great view. The house is very clean and lovely. I'm very recommended.
Αυτή η κριτική υποβλήθηκε πριν από το 2018 και δεν έχει επαληθευτεί.

10/10 Άριστο

Best of the Best
If you are looking for a three bedroom condo, look no more. This is absolutely the most wonderful condo ever, conveniently located, beautifully appointed and with every amenity one could think of. If you are not happy here, you are one of those people who, sadly, would not be happy anywhere. The owners have thought of every comfort for making your stay a pleasurable one and it would take pages for us to list them all. We think it says it well to say that we got to playing a game while there that went something like this: I bet they do not have this....or I bet they do not have that. Guess what? They always did. We love this condo and can't wait for the opportunity to stay here again.
Αυτή η κριτική υποβλήθηκε πριν από το 2018 και δεν έχει επαληθευτεί.

10/10 Άριστο

Best condo in L'Ambianceets
This is a beautiful newly decorated condo with all the comforts of home and then some. There are TVs in every bedroom plus the living room. The spacious lanai has a magnificent view of the pond and water falls and was perfect for breakfast each morning. The lanai comes equipped with a new electric grill. The owner has four new bicycles and helmets for us to use in the garage. Best of all is that the condo is located just a few steps from the pool and hot tub, club house and exercise room. Many times since we were so close we would go sit by the pool and read. We met and made new friends during our stay. The owner is easy to talk to and more than exceeded our expectations. This condo easily rates 5 Stars

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Ο οικοδεσπότης σας

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
We are a very active family from Indianapolis, Indiana. Dave is a well-established labor and employment attorney and Cindy has her masters degree in computer aided instruction and education. All three of their children are avid tennis players, golfers, skiers and scuba-certified. Our daughter-in- law loves to jog and bike; she also enjoys reading a good book poolside or on the beach.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

With our interests, Pelican Bay has it all! We have the tennis courts, golf courses, bike paths, and work-out centers for our active lifestyles. But we also have the perfect place to relax and enjoy the sunshine and sunsets. Fine dining, great art and theatre, and premium shopping round out the perfect vacation home for us!

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Everything we love is within walking and biking distance. We can walk to the lighted tennis courts, work-out centers, swimming pool, and activity center. And we can bike to the beach, Old Naples, and our favorite city park. We can also walk to the grocery store, drug store, coffee and ice cream shops, and to fine local dining and shopping. And our lanai overlooks the L'Ambiance lake. You literally do not need a car to enjoy a perfect vacation in our 'Coastal Condo'!
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων