ΣπίτιΙδιώτης οικοδεσπότης

Μεγάλο σπίτι στο Riverfront, εντελώς ιδιωτικό. * ΚΡΑΤΗΣΗ 7 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΑΦΟΡΑ 10%!*

Μεγάλο σπίτι στο Riverfront, εντελώς ιδιωτικό. * ΚΡΑΤΗΣΗ 7 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΑΦΟΡΑ 10%!*

Συλλογή φωτογραφιών για Magnificent Riverfront home, completely private. BOOK 7 NIGHTS GET 10% OFF

Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Μη ταξινομημένη εικόνα, 4 από 37, κουμπί
Γεύματα σε εξωτερικό χώρο

Επισκόπηση καταλύματος Μεγάλο σπίτι στο Riverfront, εντελώς ιδιωτικό. * ΚΡΑΤΗΣΗ 7 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΑΦΟΡΑ 10%!*

9,8 στα 10 Εξαιρετικό
5 υπνοδωμάτια2+ μπάνιαΓια 9 άτομα344 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Απολαύστε την περιοχή

Middle Haddam, CT
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠανεπιστήμιο Wesleyan10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΈπαυλη Wadsworth Mansion15 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαTPC River Highlands18 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΝιου Λόντον, Κονέκτικατ (GON-Γκρότον - Νιου Λόντον)55 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

5 υπνοδωμάτια (για 9 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 3

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 4

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 5

1 Διπλό Φουτόν

2 μπάνια, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Σαπούνι · Παρέχονται πετσέτες · Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα · Σαμπουάν · Πιστολάκι μαλλιών

Μπάνιο 2

Soap · Towels provided · Bidet · Toilet · Shower only · Shampoo · Hair dryer

Μπάνιο 3

Σαπούνι · Τουαλέτα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Ξεχωριστή τραπεζαρία
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Μεγάλο σπίτι στο Riverfront, εντελώς ιδιωτικό. * ΚΡΑΤΗΣΗ 7 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΑΦΟΡΑ 10%!*

Αναφέρεται από ενοικιαστή "Αυτή η ιδιοκτησία έχει θέα εκατομμύριο δολάρια!" Αυτό είναι απλά μια από τις καλύτερες απόψεις για τον ποταμό CT. Πάρτε στην πανοραμική θέα του ποταμού και προσέξτε τον ήλιο που βρίσκεται μπροστά στα μάτια σας στο ευρύχωρό μας κατάστρωμα. Τη νύχτα απολαύστε σχεδόν πλήρη σιωπή καθώς κοιτάτε τα αστέρια γύρω από το λάκκο πυρκαγιάς.
Το σπίτι ήταν πλήρως ανακαινισμένο και νέο στην αγορά ενοικίασης το 2011. Βρίσκεται σε απόσταση 2,5 μιλίων από το κάστρο Saint Clements, το σπίτι των 3700 τετραγωνικών μέτρων διαθέτει καθεδρικές οροφές, μαρμάρινο φουαγιέ, γραφεία γρανίτη, πατώματα από σκληρό ξύλο, μεγάλο κατάστρωμα, δύο τζάκια, κουζίνα "άγγιγμα", ιδιωτική παραλία & επί. Σχεδόν κάθε δωμάτιο έχει θέα στον ποταμό. ** Τώρα κοιμόμαστε 9 άτομα, προσθέσαμε ένα Futon στο εφεδρικό δωμάτιο, παρέχετε φύλλα **
Αυτό το σπίτι ενοικιάζεται κάθε χρόνο από τους Golfers PGA κατά τη διάρκεια των Travellers open!
Περισσότερες πληροφορίες, φωτογραφίες και ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ μπορείτε να βρείτε στο διαδίκτυο στο Lobstertooth com.

Λεπτομέριες:
Το επίπεδο 1 διαθέτει τρία υπνοδωμάτια, 2 δωμάτια με queen-size κρεβάτια, 1 δωμάτιο με κουκέτα, όλα με θέα στον ποταμό. Το πλήρες λουτρό διαθέτει διπλούς νεροχύτες με πάγκους από γρανίτη και ντουζιέρα / μπανιέρα. Υπάρχει επίσης ένα μικρό σαλόνι με τηλεόραση LCD 43 'με καναπέ και παιχνίδια για να καθίσετε και να χαλαρώσετε.

Επίπεδο 2 Με θέα στον ποταμό, ο κεντρικός όροφος διαθέτει αίθουσα πλυντηρίων, ημιδιατροφή, γωνιά πρωινού, γκουρμέ κουζίνα με ανοξείδωτες συσκευές αφής. Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη με κατσαρόλες, σκεύη, σκεύη, σχεδόν ό, τι χρειάζεστε για το μαγείρεμα. Το σαλόνι έχει ένα ζωντανό ήχο surround με κανάλια 60 'w / 7 καναλιών, δερμάτινο καναπέ & έδρα αγάπης. Η τραπεζαρία διαθέτει μεγάλο τραπέζι κερασιών με καθίσματα για 6-8 άτομα.
Βγείτε έξω στο τεράστιο κατάστρωμα για να απολαύσετε πανοραμική θέα και εντυπωσιακά ηλιοβασιλέματα. Το κατάστρωμα διαθέτει εξωτερική τηλεόραση LCD 32 ιντσών, εξωτερικά ηχεία, καναπέδες και ξαπλώστρες με μαξιλαροθήκες, μεγάλη τραπεζαρία με οκτώ άτομα, πυρκαγιά προπανίου με καθίσματα για οκτώ, ψησταριά και μια αιώρα αιωρούμενη από αέρα και αιώρα κάτω.

Επίπεδο 3 Το ανώτερο επίπεδο διαθέτει το κύριο λουτρό με διπλούς νεροχύτες, μετρητή γρανίτη. Το ντους με όμορφα πλακάκια έχει μια γυάλινη πόρτα, 4 σπρέι σώματος και μια κεφαλή ντους ψιλής βροχής. Το κύριο υπνοδωμάτιο έχει το δικό του μικρό κατάστρωμα με θέα στον ποταμό, τηλεόραση 50 ', τζάκι με σετ σύνδεσης με προπάνιο και μεγάλη ντουλάπα. Το τελευταίο δωμάτιο στο ανώτερο επίπεδο είναι η μελέτη / κρεβατοκάμαρα με τηλεόραση Google 23 ', το Futon και ένα κάθισμα παραθύρου για να απολαύσετε τη θέα. (WiFi και δορυφορική τηλεόραση έξω από το σπίτι)

Χρειάζεστε κάποιο κομμάτι και αρκετά, αλλά θέλετε ακόμα να διασκεδάσετε; Αυτή η ιδιοκτησία είναι εντελώς ιδιωτική. Το μονοπάτι 1/4 μιλίων σας απομακρύνει από κάθε θόρυβο που σας οδηγεί στην πλήρη απόλαυση και μοναξιά. Δεν υπάρχουν γείτονες που να βλέπουν ή να ακούν από το να περικλείουν πέρα από το ποτάμι. Οι ήχοι που θα ακούγατε θα αποτελούνται από πουλιά (συμπεριλαμβανομένου ενός φαλακρού αετού που φωλιάζει πέρα από τον ποταμό) και σκάφη που ταξιδεύουν στον ποταμό.

Ιδιωτική παραλία στο ποτάμι!
Μια βόλτα κάτω από ένα πέτρινο μονοπάτι θα σας οδηγήσει σε ένα κατάστρωμα. Εδώ μια σκάλα οδηγεί στη δική σας ιδιωτική παραλία στον ποταμό. Απολαύστε την ημέρα που βγαίνετε στην παραλία, κανό, παρακολουθείτε τα σκάφη, κολυμπήστε στο ποτάμι ή απλά κάντε μια φωτιά και χαλαρώστε. Καρέκλες, τραπέζια, καγιάκ, κανό και μια βάρκα είναι διαθέσιμες για να απολαύσετε στην παραλία. (Στοιχεία παραλίας διαθέσιμα κατά τη διάρκεια της αιχμής)

** Το ακίνητο διαθέτει ελικοδρόμιο. Τα ελικόπτερα προσεγγίζουν από τη Νοτιοανατολική πλευρά (πλευρά του ποταμού) αριστερά από το σπίτι. Ένα windsock βρίσκεται στην οροφή.
Θα θέλατε να παραλάβετε το αεροδρόμιο και να κατευθυνθείτε προς αυτό το σπίτι; Πετάξατε σε προορισμό από αυτό το σπίτι; Κάντε μια πτήση γύρω από το άγαλμα της ελευθερίας; Υπηρεσίες ελικόπτερων που παρέχονται από την OceanAir που βρίσκεται στο Yalesville, CT

 Φέρτε το σκάφος σας! Εγκαταστήσαμε αγκυροβόλιο για να μπορείτε να αφήσετε το σκάφος σας μπροστά στην παραλία κατά τη διάρκεια της διαμονής σας. Μπορούμε να φιλοξενήσουμε μέχρι και 50 σκάφη.

Αυτή είναι μια κατοικία για μη καπνιστές, ελάχιστη ηλικία 30 ετών που απαιτείται για να νοικιάσετε / υπογράψετε συμφωνία ενοικίασης και συγνώμη κανένα γεγονός.

Διαχειριστής καταλύματος

Dean
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 30 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
EVENTS are NOT allowed

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα, πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Μιντλ Χάνταμ

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Μιντλ Χάνταμ) βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και στην παραλία. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά τοπικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Μονοπάτι Πάρκο Κράτους Σιδηροδρόμου Connecticut Valley και Γέφυρα Comstock Bridge, ενώ στα αξιοθέατα της περιοχής συγκαταλέγονται τα εξής: Πάρκο Περιπέτειας Brownstone Exploration & Discovery Park και Παιδικό Μουσείο Kidcity. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Αστεροσκοπείο Van Vleck Observatory και Ντάινοσορ Στέιτ Παρκ. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με αυτόνομη κατάδυση και θαλάσσιο σκι κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με Ιππασία σε κοντινή απόσταση και μονοπάτια για πεζοπορία/ποδηλασία.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Πάρκο Περιπέτειας Brownstone Exploration & Discovery Park - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πανεπιστήμιο Wesleyan - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Έπαυλη Wadsworth Mansion - 15 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πάρκο Machimoodus - 17 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • TPC River Highlands - 18 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Berlin Station: 25 λεπτά οδικώς
  • Χάρτφορντ, Κονέκτικατ (BDL-Διεθνές Αεροδρόμιο Bradley): 39 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • McDonald's - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Dairy Queen - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Dunkin' - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The Tavern On 66 - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The Hop Knot - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 95 από 106 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 9 από 106 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 106 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 106 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 1 από 106 σχόλια πελατών" "

9,6/10

Καθαριότητα

9,8/10

Check-in

9,8/10

Επικοινωνία

9,8/10

Τοποθεσία

9,6/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

8/10 Καλό

Marcella E.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Hart Family Christmas Get-t0-gether
Very nice stay. Only disappointment was the lack of a hot tub. Otherwise a perfect venue for our group.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Carter M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Family Thanksgiving
The house and views are beautiful. We had 9 of us including 2 5 year olds and a 2 year old. We made a full Thanksgiving dinner in the well equipped kitchen. The house has very large "public" spaces on the main floor, which was great for our group. Had a great stay everything we needed was near by and there are literally no neighbors once you reach the house. The front porch and fire pit are great although pretty cold when we were there. My only suggestion is that for a group our size a few more comfortable chairs inside would be appreciated.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Lisa H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Beautiful House in great location
Clean, comfortable, well-furnished and a gorgeous river view.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

10/10 Άριστο

Kyle L.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Beautiful Place
Nice big porch with a view, big kitchen, and plenty of space
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

James M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Amazing view
Weird Driveway, but amazing property. well worth it.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Dean

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

This property I purchased for a house flip. A few weeks into this project I fell in love with it and knew I couldn't sell it. So I spent the next 8 months ripping apart the entire house, redesigning the layout, moving walls, replacing all plumbing & electrical adding state of the art AC & Heating systems. I put this house together the way I wanted, using only the best materials. I personally designed & installed all the tile, marble, kitchen cabinets, windows/doors, outside deck, everything down to picking the paint colors. The house came out fantastic and it is here for you to enjoy. 8 out of 10 people said the pictures don't do it justice.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Unique benefits this home has to offer... 1) A heliport. Fly in if you wish or have a helicopter come take you for a ride. 2) Privacy. No neighbors, not even across the river. Complete solitude & only a 5 minute ride to shopping, gas & restaurants. 3) Unbelievable panoramic views. You can sit on the deck and watch the sun set directly over the other side of the river. After that gather around the fire pit on the deck. 4) The beach. Take a walk down the staircase to the river. Here I have a rowboat, canoe, 7' float island, fire pit, picnic table, chairs, propane grill for you to use. 5) You can bring your own boat to use on the river during your stay. Enjoy!

Γλώσσες:

Αγγλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες