Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Troncones B & B / Ενοικιάζεται Βίλα - Παραθαλάσσιο, Πισίνα, Θέα - Casa Delfin Sonriente

Troncones B & B / Ενοικιάζεται Βίλα - Παραθαλάσσιο, Πισίνα, Θέα - Casa Delfin Sonriente

Συλλογή φωτογραφιών για Troncones B&B/Rental Villa - Beachfront, Pool, View - Casa Delfin Sonriente

Εξωτερικοί χώροι
Δωμάτιο
Δωμάτιο
Πισίνα
Μη ταξινομημένη εικόνα, 5 από 23, κουμπί

Επισκόπηση καταλύματος Troncones B & B / Ενοικιάζεται Βίλα - Παραθαλάσσιο, Πισίνα, Θέα - Casa Delfin Sonriente

Σχόλια
9,6 στα 10 Εξαιρετικό
5 υπνοδωμάτια5 μπάνιαΓια 15 άτομα279 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • Περιλαμβάνεται πρωινόΠεριλαμβάνεται πρωινόΠεριλαμβάνεται πρωινό
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
troncones, GRO
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΜαχάουα Πόιντ5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΤρονκόνες Πόιντ6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Μανζανίγιο9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΙξτάπα, Γκερέρο (ZIH-Διεθνές Αεροδρόμιο Ixtapa - Zihuatanejo)41 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

5 υπνοδωμάτια (για 15 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 4

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 5

1 Queen Κρεβάτι

5 μπάνια

Μπάνιο 1

Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 2

Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 3

Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 4

Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 5

Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Troncones B & B / Ενοικιάζεται Βίλα - Παραθαλάσσιο, Πισίνα, Θέα - Casa Delfin Sonriente

Casa Delfin Sonriente ένα όμορφο 6 υπνοδωματίων κρεβάτι και πρωινό και βίλα ενοικίασης που βρίσκεται στο Troncones κοντά Ixtapa και την εκπληκτική ακτή του Μεξικού Pacific. Αυτή η λίστα περιλαμβάνει τη σουίτα Rose. Αυτό το κομψό κατάλυμα διαθέτει ένα όμορφο ιδιωτικό κατάστρωμα και φανταστική θέα στον ωκεανό. Μόλις δεκαπέντε μίλια από τα πολυτελή θέρετρα της Ixtapa και τον παράδεισο των σκαφών του Zihuatanejo, το ήσυχο χωριό Troncones αισθάνεται σαν μια διαφορετική εποχή.

Η μεγάλη κεντρική κουζίνα και δύο δορυφορικές κουζίνες, επιπλέον καταψύκτες και ψυγεία, ένα μεγάλο μπάρμπεκιου αερίου και ένα εξαιρετικά φιλικό και εξυπηρετικό ζωντανό προσωπικό θα προετοιμάσουν τα γεύματά σας και θα σας κρατήσουν άνετη την οικογένειά σας καθόλη τη διάρκεια της διαμονής σας. Τα παιδιά έχουν έναν ασφαλή χώρο κήπου για παιχνίδι, και η πισίνα, όταν ο ωκεανός είναι πολύ τραχύς. Η φροντίδα του παιδιού μπορεί να ρυθμιστεί εάν το επιθυμείτε. Η οικογένειά σας θα αγαπάει τις μεγάλες ανοιχτές περιοχές, το φιλόξενο περιβάλλον και τη μοναδική διακόσμηση. Ούτως ή άλλως η καθαριότητα και η φιλικότητα είναι άμεσα εμφανή και έχουν κερδίσει πολλά σχόλια σε μια σειρά ταξιδιωτικών εκδόσεων.

Η πανέμορφη βίλα μας στο ηλιόλουστο Μεξικό είναι ιδανική για γάμους, εργαστήρια, εκδρομές, σέρφινγκ, οικολογικό τουρισμό, κολύμπι, ορεινή ποδηλασία, περιηγήσεις στην ζούγκλα, ιππασία, ψάρεμα τροπαίων, σπηλαιολογία και πεζοπορία. παρατηρητές πουλιών και όσους ενδιαφέρονται για υγιή ξεκούραση και χαλάρωση.

Η υπέροχη παραθαλάσσια βίλα του μεσογειακού στιλ είναι διαθέσιμη με καθαριότητα. Βρίσκεται στη μέση της κεντρικής παραλίας του Troncones και διαθέτει μεγάλες βεράντες, εκπληκτική θέα, όμορφα διακοσμημένα δωμάτια, πισίνα και κήπο με ηλιοθεραπεία και πολλά άλλα.

Η κύρια κουζίνα του Casa Delfin είναι το επίκεντρο του καθημερινού πρωινού σε μπουφέ, όπου σερβίρονται γιαούρτι, φρέσκα φρούτα, granola, πιάτα αυγών, πικάντικα κριθαράκια και ή τηγανίτες, τοστ, καφές και χυμοί κάθε πρωί μεταξύ οκτώ και δέκα τριάντα α. Μ.. Οι μεγάλοι μετρητές πλακιδίων είναι ιδανικοί για πολλούς να ενώσουν μαζί για προετοιμασία γιορτής και κοινωνικοποίηση όλη την ημέρα. Μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και ψυγείο, καταψύκτη, μικρό ντουλάπι μπαρ, μεγάλοι αποθηκευτικοί χώροι και άφθονες συσκευές μαγειρικής συμπληρώνουν την κουζίνα που είναι διαθέσιμη σε όλους τους επισκέπτες για χρήση μετά το πρωινό σερβίρεται.

Το καθιστικό μας χωράει 10-12 άνετα σε δύο μακρινούς καναπέδες με θέα στον ωκεανό με θέα στην πισίνα. Το οικογενειακό μας δωμάτιο διαθέτει ένα μεγάλο σκαλιστό τραπέζι από κέδρο που περιβάλλεται από χαμηλά παγκάκια, γλάστρες, βιβλιοθήκες και ντουλάπια γεμάτα περισσότερα βιβλία, περιοδικά παιχνιδιών, χάρτες και πληροφορίες για τοπικά εστιατόρια και δραστηριότητες. Μεγάλες ζωγραφιές και πολύχρωμοι χάρτες διακοσμούν την περιοχή που βλέπει προς τους ωκεανούς και τις περιοχές της πισίνας και τις θέσεις δώδεκα σε δύο τραπέζια. Προσφέρονται επιπλέον καθίσματα σε τραπέζια στο σαλόνι και γύρω από την πισίνα.

Τα ανθισμένα φυτά, οι κήποι και οι γκαζόν μας περιβάλλουν τη βίλα, ενώ έξω απ 'έξω η αμμώδης παραλία θερμαίνεται και ο ζεστός και καθαρός ωκεανός σε βάζει σε πειρασμό.

Είτε παίζετε παπούτσια αλόγων, αναποδογυρίζετε σε μια αιώρα ανάμεσα σε περιπάτους στην παραλία ή σε σέρφινγκ έξω από το σπίτι, μία από τις ιδιαίτερες ιδιότητες του Casa Delfin Sonriente είναι ότι προσπαθούμε και σας κάνει να αισθανθείτε σαν στο σπίτι σας. Το προσωπικό μας ζει στο χώρο του ξενοδοχείου και είναι διαθέσιμο για να βοηθήσει με τις τοπικές πληροφορίες, να βρει ένα μωρό, να μαγειρέψει μια ειδική γιορτή ή απλώς να γνωρίσει, όπως έχουν ανακαλύψει πολλοί επιστρέφοντες επισκέπτες μας.

Εάν θέλετε να κάνετε σερφάρισμα αλλά δεν έχετε φέρει τα εργαλεία σας, μπορείτε να νοικιάσετε ένα συνδυασμό μακριών πινακίδων, παιχνιδιών διασκέδασης και μικρών πινακίδων. Οι πίνακες Boogie, το pit shoe pit, η μπάλα bocce και το τραπέζι πινγκ πονγκ είναι όλα ελεύθερα στους καλεσμένους μας. Ας μην αφήσουμε το πρόσφατα δωρισμένο μυστικό και μη εξουσιοδοτημένο τραπέζι τυχερών παιχνιδιών: ένα τραπεζομάντιλο τραπεζιού με τζάμια, καταστρώματα.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να οργανώσετε ξεναγήσεις στην έρημο των λόφων, των δασών και των λιμνοθαλασσών του Μεξικού. Σέρφινγκ σαφάρι σε εξαιρετικά διαλείμματα, και τα μαθήματα για αρχάριους και προχωρημένους surfers μπορούν να προγραμματιστούν. Επίσης, φιλοξενούνται εκδρομές για σέρφινγκ και γιόγκα με διάφορους εκπαιδευτές, συμπεριλαμβανομένου του ιδιοκτήτη που είναι μακρά σέρφερ και επαγγελματίας γιόγκα. Θα βρείτε συχνά προκλητική σέρφινγκ ακριβώς μπροστά από τα ενοίκια διακοπών σας όλο το χρόνο!


Λέξεις-κλειδιά: Ενοικιαζόμενα δωμάτια B & B, βίλα, ενοικίαση βίλα, βίλα, ενοικιαζόμενο σπίτι, ξενοδοχείο, καταλύματα, παραθαλάσσια καταλύματα,

Διαχειριστής καταλύματος

Glen Novey
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Περιλαμβάνεται πρωινό
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δέχεται κατοικίδια

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 12 το μεσημέρι

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Επιτρέπονται οι εκδηλώσεις: οικογενειακές συγκεντρώσεις, πάρτι γενεθλίων, γάμοι

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια: σκύλοι (όριο 2 στο σύνολο)

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Τα πάρτι και οι εκδηλώσεις (όπως οικογενειακές συγκεντρώσεις, πάρτι γενεθλίων και γάμοι) επιτρέπονται στους χώρους του καταλύματος. Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 15
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Τρονκόνες

Αυτό το κατάλυμα (βίλα, Τρονκόνες) βρίσκεται στην παραλία. Αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Φάρμα Κροκοδείλων Cocodrilario και Μαρίνα Ixtapa, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής μπορείτε να εξερευνήσετε τα εξής: Παραλία El Palmar και Παραλία Τρονκόνες. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Magic World Aquatic Park και Υδάτινο Πάρκο Magic World Aquapark. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
troncones, GRO

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Παραλία Τρονκόνες - 1 λεπτό με τα πόδια
  • Μαχάουα Πόιντ - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Τρονκόνες Πόιντ - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Μανζανίγιο - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Saladita - 29 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Ιξτάπα, Γκερέρο (ZIH-Διεθνές Αεροδρόμιο Ixtapa - Zihuatanejo): 42 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Café Pacífico - 10 λεπτά με τα πόδια
  • Fulanos - 20 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Costa Brava - 1 λεπτό με τα πόδια
  • Indigo - 5 λεπτά με τα πόδια
  • Restaurante Brisas Mexicanas - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,6

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 14 από 17 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 2 από 17 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 17 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 17 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 17 σχόλια πελατών" "

9,8/10

Καθαριότητα

9,2/10

Check-in

9,4/10

Επικοινωνία

9,8/10

Τοποθεσία

9,4/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Claire P., Vencie, CA

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Christmas in Troncones
The location and grounds of this home can’t be beat. Everything except the bedrooms are open air (with 2 open air suites upstairs) and it is tranquil, calm and beautiful. Maria is warm and inviting, her meals are delicious, and she can assist with any arrangements for taxis or anything else. There are a few good restaurants within walking distance, the beach is beautiful and calm and the pool is delightful. Be sure to bring your mosquito repellent!! Also, it was a bit hot to be without air conditioning but Mar was quick to accommodate us with 3 air conditioned rooms. We had the whole place to ourselves and it was extremely relaxing. This property is older, so if you are looking for something new and luxurious you may want to stay elsewhere. But for us, it was lovely and simple. Also Maria has a little tienda across the street that stocks the essentials and there is a fruit truck that comes around every few days. But be sure to do your big grocery shopping in ixtapa. Troncones is a magical place and we can’t wait to come back!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Dave W.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Very nice property with great beach access.
Very nice property with multiple rooms for many guests. The only issue we found was multiple people entering and exiting with their children from the morning up until about noon each day. There was a lack of privacy until noon as there were multiple people working the property and they would bring their children along (I understand that this is a cultural norm but it felt a bit intrusive).
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Heather W.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Paradise
Wish the property had bicycles to use while here. Rentals in town were very expensive
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2021

10/10 Άριστο

Evelyn R.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
such a great place!
Would definitely go back! Maria and her family are warm and accessible hosts; the beach is right there (as is a beachside palapa with much needed shade); the place is clean as can be and the location within walking distance of town is perfect. I recommend the Delphin Suite - upstairs with your own kitchen, bathroom and shared veranda. Loved it!!
Πραγματοποίησε 10 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2020

10/10 Άριστο

Don M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great value with everything you need.
Staff very friendly and willing to help in any way. Lovely location and very quiet.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2020

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Glen Novey

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
My background is in business including sales and construction and I am an avid surfer and yoga practitioner. I live in California and Troncones. .

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

I enjoy this small fishing village and the pace of life and culture here. When I first moved here about 15 years ago there were not many rental villas and I combined business with my interest in inn keeping and travel to build and operate Casa Delfin Sonriente. I've watched the village grow over the years but it still retains its small village qualities.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Many great local surf breaks and surfing year round, either right in front of the house or very close by like Saladitas or El Rancho. I enjoy the local cuisine. The village restaurants are within walking distance and our staff often serves up specialty gourmet meals for the guests and myself. I enjoy taking a break to enjoy the local attractions such as cave exploration,, kayaking and observing the sea turtles. I also enjoy just relaxing in a hammock reading or being entertained by the antics of my pet dog Muttley and cat Alfa.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων