ΔιαμέρισμαΙδιώτης οικοδεσπότης

WOW Θέα στη θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα, Λεπτά σε NP Παραλίες / Πόλη, Κλιματισμός, Εσωτερικό Designer, Πισίνα

WOW Θέα στη θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα, Λεπτά σε NP Παραλίες / Πόλη, Κλιματισμός, Εσωτερικό Designer, Πισίνα

Συλλογή φωτογραφιών για WOW Sea & Sunset Views, Minutes to NP Beaches/Town, A/C, Designer Interior, Pool

Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Περιοχή καθιστικού
Εξωτερικοί χώροι
Εσωτερικοί χώροι
Περιοχή καθιστικού

Επισκόπηση καταλύματος WOW Θέα στη θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα, Λεπτά σε NP Παραλίες / Πόλη, Κλιματισμός, Εσωτερικό Designer, Πισίνα

10 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 4 άτομα91 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Πισίνα
  • Τζακούζι
  • Κουζίνα
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • Κλιματισμός
  • Θέα στον ωκεανό

Απολαύστε την περιοχή

Cruz Bay, St. John, U.S. Virgin Islands
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Cruz Bay Beach10 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Honeymoon5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Trunk Bay14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΆγιος Θωμάς (STT-Cyril E. King)66 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 King Κρεβάτι και 2 Μονά Κρεβάτια

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Toilet · Shower only

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

WOW Θέα στη θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα, Λεπτά σε NP Παραλίες / Πόλη, Κλιματισμός, Εσωτερικό Designer, Πισίνα

Μεγάλο μέρος της Bliss (μέσα και έξω) και ολόκληρο το ιδιωτικό συγκρότημα των 10 μονάδων είναι ολοκαίνουργιο, χάρη στην εκτεταμένη ανακατασκευή μας μετά τις τυφώνες Irma και Maria.

Επωφελήθηκα επίσης από τον «χρόνο ανακατασκευής» μας για να προσθέσουμε ένα νέο, πολύ μεγαλύτερο παράθυρο εικόνας για να τραβήξουμε πιο εκτεταμένες απόψεις για τη θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα από τον καθιστικό μας. Έκανα επίσης μεγαλύτερη έκταση στο κατάστρωμα και πρόσθεσα περισσότερη περίφραξη.

Θα απολαύσετε νέα κρεβάτια και λουτρά, νέα έπιπλα καθιστικού, νέα ντουλάπια και backsplash, νέα τέχνη και πολλά άλλα που είναι καινούργια.

Αυτό που παραμένει το ίδιο είναι η μαγευτική θέα στη θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα, τόσο από το εσωτερικό όσο και έξω, την ήσυχη ιδιωτικότητα και την άμεση γειτνίαση με όλες τις εκπληκτικές παραλίες του Εθνικού Πάρκου στη βόρεια ακτή και τον κόλπο Cruz με τα πλήθος των εξαιρετικών εστιατορίων και των γοητευτικών καταστημάτων.

Το Bliss, φυσικά, έχει πλήρη κεντρικό κλιματισμό.

Η Bliss είναι η μοναδική μονάδα Cruz Views διαθέσιμη απευθείας μέσω του ιδιοκτήτη! Αν κοιτάξετε την εικόνα του κτιρίου με άμμο, ολόκληρο το κτίριο είναι Bliss (σαν μια αυτόνομη, ιδιωτική βίλα με δική σας τιμή στο condo - το καλύτερο και των δύο κόσμων!)

Η τοποθεσία ΔΕΝ μπορεί να νικήσει! Κοντά σε όλα - περπατώντας προς την πόλη με τα υπέροχα εστιατόρια και τα γοητευτικά καταστήματα, 5 λεπτά από τις παραλίες του Εθνικού Πάρκου - ακόμα στα λόφους αρκετά υψηλά ώστε να είναι ένα ήσυχο καταφύγιο.

Το υπνοδωμάτιο στο επάνω υπνοδωμάτιο του Bliss σας προσφέρει την επιλογή είτε για 2 μονά κρεβάτια είτε για 1 εξαιρετικά άνετο κρεβάτι king size.

Η εκπληκτική θέα της Καραϊβικής - συμπεριλαμβανομένων Pillsbury ήχου με μια μυριάδα των κοραλλιογενείς νήσους και τα μικρά νησιά φωλιασμένο μέσα σε αυτό, Στ Thomas με το είναι νυχτερινή «twinkly φως» της οθόνης, και τη διάρκεια της ημέρας θέα ιστιοφόρα αποκορύφωση κατά μήκος της επιφάνειας, ακόμα ιστιοδρομίες - είναι και δικός σας μέσα στην ίδια τη μονάδα. Το ήμισυ του χρόνου, όταν βλέπω τηλεόραση στο σαλόνι, είμαι αντί να ψάχνει έξω από τα παράθυρα με τη θέα! Απόψεις από το υπνοδωμάτιο στον επάνω όροφο είναι απίστευτο.

Bliss περιλαμβάνει επίσης το δικό σας ιδιωτικό χώρο στάθμευσης ακριβώς πάνω από τη μονάδα και - ανάμεσα σε ένα υπέροχο τροπικό κήπο συχνά αρωματισμένο με γιασεμί - είναι ένα όμορφο αλατούχο διάλυμα φιλτράρεται πισίνα (απαλά στο δέρμα σας) από κοινού με τους επισκέπτες από τις άλλες 9 μονάδες, αλλά συχνά δικός σας μόνο!

Δεν είναι μόνο μια σχάρα αερίου εκεί, τραπέζια, καρέκλες και ξαπλώστρες στο χώρο της πισίνας, αλλά και ένα κιόσκι - προσφέροντας εξαιρετική θέα της Καραϊβικής, καθώς και - όπου οι επισκέπτες συχνά συγκεντρώνονται στο τέλος της ημέρας για να ψήσει το ηλιοβασίλεμα μαζί και μερίδιο παραλία / ψαροντούφεκο / πεζοπορία / ιστιοπλοΐα τους περιπέτειες της ημέρας.

Μπορείτε επίσης να έχετε το δικό σας μικρό ιδιωτικό τροπικό κήπο που περικλείεται μέσα σε ιδιωτικό χώρο καταστρώματος Bliss, όπου θα βρείτε ξαπλώστρες και ψύκτες σας επίσης.

Bliss: σας προσφέρει όλες τις ανέσεις του σπιτιού μαζί με την μοναδική τροπική εμπειρία απολαμβάνοντας την Καραϊβική στο παρελθόν - δεδομένου St. Ο Γιάννης είναι 2/3 National Park, το μεγαλύτερο μέρος της παρθένες παραλίες και τροπικά δάση λόφους ευτυχώς έχουν διατηρηθεί στην αρχική τους κατάσταση, unmarred και μη επουλωμένες από την ανεξέλεγκτη ανάπτυξη που χαρακτηρίζει τα περισσότερα άλλα νησιά της Καραϊβικής σήμερα.

Καλώς ήλθατε στο όνειρό μου - το σπίτι μου στον Παράδεισο!





Λέξεις-κλειδιά: Ρετιρέ Μονάδα # 1 σε Cruz Εμφανίσεις, τώρα ενοικιάζονται απευθείας από τον ιδιοκτήτη, αυτό το 2 υπνοδωματίων St. John Ενοικίαση για διακοπές στις Η.Π.Α. Παρθένες Νήσοι (USVI), προσφέρει όλες τις σύγχρονες ανέσεις, μαζί με το «παλιό Καραϊβική απόψεις διαχρονικό, τροπικούς κήπους, πισίνα, σε ένα ιδιωτικό, ήσυχο, τοποθεσία, αλλά κοντά σε όλα το καλύτερο που
Στ John έχει να προσφέρει: σε παγκόσμια reknown Εθνικό Πάρκο παραλίες απέχουν 5 λεπτά με τα πόδια, μπορείτε να περπατήσετε στην πόλη, Cruz Bay, αλλά είναι μέχρι αρκετά υψηλή για να είναι μακριά από το θόρυβο και busyness, να χαλαρώσετε, υποχώρηση, και να απολαύσετε την υπέροχη Παρθένοι Νήσοι θέα στο ηλιοβασίλεμα, προσιτή πολυτέλεια για ένα μήνα του μέλιτος, επέτειο, οικογενειακές διακοπές? Αυτή η αυτόνομη αρχοντικό τύπου ενοικιάσεις για διακοπές είναι μέρος του ένα μικρό, ήσυχο, φιλόξενο συγκρότημα με μόλις 10 μονάδες - Αγ. Το καλύτερα κρυμμένο μυστικό του Ιωάννη.

Διαχειριστής καταλύματος

Cynthia Veldman
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Τζακούζι
Κουζίνα
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός
Θέα στον ωκεανό

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 21 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
Age 8 or older, non-crawling infants

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
No children younger than 8 years old accepted due to spiral staircase and 1/2 wall in loft bedroom
No smoking in villa, no pets
No additional guests beyond the number of guests you have paid for

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα, πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

St. John

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, St. John) βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και δίπλα στη θάλασσα. Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Εθνικό Πάρκο Παρθένων Νήσων και Παραλία Honeymoon. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Κάστρο - 10 λεπτά με τα πόδια
  • Παραλία Cruz Bay Beach - 10 λεπτά με τα πόδια
  • Εθνικό Πάρκο Παρθένων Νήσων - 11 λεπτά με τα πόδια
  • Παραλία Honeymoon - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Trunk Bay - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σεν Τόμας (SPB-Βάση Υδροπλάνων Thomas): 58 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • High Tide Bar & Seafood Grill - 10 λεπτά με τα πόδια
  • Cruz Bay Landing - 9 λεπτά με τα πόδια
  • Beach Bar - 12 λεπτά με τα πόδια
  • Lovango Rum Bar - 12 λεπτά με τα πόδια
  • Tap & Still - 8 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 65 από 68 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 3 από 68 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 68 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 68 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 68 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

9,8/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

8/10 Καλό

Diane W.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
10 days at Bliss
My husband and I had a wonderful vacation at Bliss. The owner was very responsive to all questions and gave great advice on things to do on St. John. The condo was very clean and well equipped.
Πραγματοποίησε 10 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Nannette M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfection
This house was the perfect place for our stay in St. John. It's a cute design, very comfortable and has the latest furnishings. The views are spectacular. It's close to town so close to everything you'll need. Cynthia was very responsive to every question we had before and during our trip. We'd recommend highly.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

susan n.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Home away with views!
Beautiful views right from the private balcony, great location, everything you need for a stay away from home, clean amenities and great AC. Thank you for a fabulous second stay, we will be back in the future for sure!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Lisa P.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Cruz Views
What a beautiful condo! The view is absolutely spectacular! We have a great time and the place was perfect for three friends as the upstairs beds were set for twins. The condo had about every single thing you could need to cook and stay in if you need to and the market is right down the street. We will be back!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Courtney D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Pure Bliss!
As described. Stunning views of Cruz Bay and St.Thomas. Communications were easy and prompt. Walking distance to Cruz Bay is doable. Down is a breeze, just be prepared for the uphill return. Great for a morning workout. Pool was warm and often to ourselves. Reminder to bring your own reusable bags as many markets do not provide bags. Totally recommend Bliss.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Cynthia Veldman

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
There's only one thing better than being in that incredible water around St. John and that's being in it while holding your newest grandchild :-)

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

From the moment I first stepped on the old wooden dock in Cruz Bay, I felt like I was at peace and at home. That was more than 20 years ago and I still get that feeling every time I'm there. The natural beauty that characterizes St. John--largely unspoiled by any development on the 2/3 of the island that's National Park, the swimming and snorkeling right off the beach in that incredibly clear, warm, turquoise water--even in the midst of winter!, the smells, the sounds, the wildlife, the community feel of the island--I just love it!!

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

It is SO nice to be anywhere I want to go--beach, restaurant, shopping, groceries, ferry, barge--in just a matter of minutes. At the same time I can stay comfortably ensconced in the comforts of the condo, cooking in while enjoying the cooling effects of the a/c, enjoying the views, quietly relaxing on the deck with my husband or friends or reading a book, or swimming my laps in the pool and enjoying the company and conversation with other guests under the gazebo while toasting the sunset together. Just an utterly lovely way to relax, retreat, or refresh myself. That's why I named the condo BLISS, which means 'peaceful joy, utter contentment, or blessedness.' It's what I feel when I'm there.

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες