Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Πάνω στην λίμνη / λίμνη Champlain

Πάνω στην λίμνη / λίμνη Champlain

Συλλογή φωτογραφιών για Lakefront/Lake Champlain

Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικοί χώροι

Επισκόπηση καταλύματος Πάνω στην λίμνη / λίμνη Champlain

Σχόλια
9,8 στα 10 Εξαιρετικό
5 υπνοδωμάτια3+ μπάνιαΓια 13 άτομα214 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
St-Armand, QC
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚόλπος Missisquoi1 λεπτό με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Βενίζ-αν-Κεμπέκ21 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛέσχη Γκολφ Lac Champlain22 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΜπρομόν, Κεμπέκ (ZBM)59 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

5 υπνοδωμάτια (για 13 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

4 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 4

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 5

1 Διπλό Κρεβάτι και 1 Μονό Κρεβάτι

3 μπάνια, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 2

Μπανιέρα · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 3

Υπαίθρια ντουζιέρα

Μπάνιο 4

Τουαλέτα

Μπάνιο 5

Μπανιέρα · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Μικρή κουζίνα
Μπαλκόνι
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Πάνω στην λίμνη / λίμνη Champlain

Ένας επίγειος παράδεισος που απλά θα σας αφήσει άφωνους!
Χτισμένο το 2014 σε μια εξαιρετική ανέγγιχτο φυσικό δασώδη περιοχή 1 στρέμματος, αυτή η υπέροχη παραθαλάσσια βίλα με δική του παραλία και 257 γραμμικά πόδια έχει τα πάντα για να εγγυηθούμε μια τέλεια απόδραση διακοπές.
Τα πάντα σε αυτό το πολυτελές ξενοδοχείο είναι χτισμένο για να επωφεληθούν από την απίστευτη φύση που το περιβάλλει: Τεράστια βεράντες σε 3 επίπεδα ιδανικό για κοκτέιλ ή μπάρμπεκιου σε ένα ζεστό απόγευμα, μεγάλα παράθυρα σε όλο το σπίτι με απίστευτη θέα στη λίμνη και αξέχαστη της ηλιοβασιλέματα, μέσα και έξω από τζάκια για μαγικές βραδιές κάθε σεζόν, εξωτερική ντουζιέρα, ...
Η βίλα βρίσκεται σχεδόν ακριβώς στα σύνορα Καναδά-ΗΠΑ και βρίσκεται νοτιοανατολικά της καναδικής περιοχής της λίμνης Champlain του, στην πόλη του Αγίου Armand στις όχθες της λίμνης Champlain. Η βίλα βρίσκεται στο τέλος ενός ιδιωτικού δρόμου διασφάλιση της προστασίας της ιδιωτικής ζωής και γαλήνη. Σε αυτό το σημείο η λίμνη είναι 8 χιλιόμετρα πλάτος, και ηλιοβασιλέματα, όταν το βλέπουμε από την επιφυλακή, είναι μεταξύ των 10 πιο όμορφες στον Καναδά. Η παραλία εγκατάλειψης είναι μαλακό καθιστώντας το ένα πολύ ωραίο μέρος για να περάσετε το απόγευμα ακόμη και με μικρά παιδιά
Πάρκο, φύση, τη φύση
Δασικές παρτίδα που βρίσκεται στο Phillipsburg Bird Sanctuary. Πανίδας και χλωρίδας και η άγρια ​​φύση στα καλύτερά της!
Champlain λιμνών
Καλύπτοντας περίπου 1.130 τ.χλμ., Η λίμνη είναι σχεδόν 180 χιλιόμετρα σε μήκος, 19 χλμ απέναντι στο ευρύτερο σημείο του, και επίσης διαθέτει περίπου 80 νησιά, συμπεριλαμβανομένης της μεγαλύτερης ονομάζεται το Grand Isle.
ΨΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ
Pike, Πέρκα, Λευκό πέρκα, Walleye, πέστροφα, ορθαγορίσκος, Λαυράκι, Smallmouth μπάσο
ΟΡΝΙΘΟΛΟΓΊΑ
Ο Bird Sanctuary είναι μια προστατευόμενη περιοχή Philipsburg του Καναδά και ένας από τους 28 αποδημητικών πουλιών ιερά που βρίσκεται στην επαρχία του Κεμπέκ. Αυτή η προστατευόμενη περιοχή κοντά στα σύνορα των ΗΠΑ, προστατεύει μια περιοχή όπου φωλιάζουν πολλά είδη πουλιών, μερικά υπό εξαφάνιση.

Πώς να φτάσετε
Σε λιγότερο από μία ώρα από το Μόντρεαλ, μετά από αυτοκινητόδρομο 10, αυτοκινητόδρομος 35, οδός 133 και τελικά Stanley δίσκος θα σας οδηγήσει σε αυτό τον παράδεισο τόσο εύκολη όσο 1-2-3.

Η Βίλα
Ακριβώς στη λίμνη Champlain, με δυτικό προσανατολισμό επεκτατικό θέα στη λίμνη, τα βουνά και υπέροχη χρονιά μας γύρο ηλιοβασιλέματα, διαθέτει custom κατασκευή με απίστευτες λεπτομέρειες είναι ένα πραγματικό ξενοδοχείο 5 αστέρων:
• Πλούσιο θέαμα και εντυπωσιακό Lakefront βίλα σε μια εξαιρετική ήσυχο και φυσικό περιβάλλον
• 5 πολυτελή υπνοδωμάτια, 3 πλήρη μπάνια απίστευτο, 1 μισό-λουτρό
• χαλαζία State-of-the-art σεφ και κουζίνα από ανοξείδωτο
• 3 ιστορίες από το δάπεδο μέχρι την οροφή παράθυρα που διαθέτει εκπληκτική θέα στη λίμνη
• Όμορφα τζάκι
• Όμορφα καταστρώματα σε 3 επίπεδα με θέα στη λίμνη
• Υψηλής ταχύτητας ασύρματη πρόσβαση στο ίντερνετ σε όλο το σπίτι και δορυφορική τηλεόραση
Ένα υπέροχο μέρος για να διασκεδάσει τους φίλους και την οικογένειά σας και να εκπλαγείτε από τη θέα από μέσα και έξω από το σπίτι. Τα πάντα είναι σχεδιασμένα άψογα και την πλήρη αξιοποίηση των απίστευτη θέα από σχεδόν όλα τα δωμάτια σε αυτό το σπίτι. Απολαύστε την μοναδική αίσθηση του να είναι στην πιο ειδυλλιακή τοποθεσία μπορεί να φανταστεί κανείς
Αυτό το σπίτι σας καλωσορίζει με κάθε μεγαλοπρέπεια και σας περιβάλλει σε ποιότητα και την ομορφιά.
Περιγραφή
Επίπεδο κήπου:
-2 Υπνοδωμάτια σύνδεσης (που μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ξεχωριστά) ότι σίγουρα θα γίνει ο μικρός παράδεισος για κάθε ομάδα παιδιών που ταξιδεύουν μαζί σας. Ένα από τα δωμάτια διαθέτει 1 διπλό κρεβάτι και 1 διπλό κρεβάτι και το άλλο χαρακτηριστικό 4 δίδυμα (κουκέτες)
-Ένα Πλήρες μπάνιο με ντους τεράστια
-ξεχωριστό Master Suite διαθέτει ένα queen size κρεβάτι, ιδιοκτήτης έξω από την είσοδο και άμεση πρόσβαση κατάστρωμα
-Ένα Πλήρες πλυντήριο για την εξυπηρέτησή σας
-Ένα Ηχομονωμένο δωμάτιο με τηλεόραση μεγάλη τηλεόραση με επίπεδη οθόνη, καθώς και ένα modular καναπέ που θα κρατήσει ωραία το υπόλοιπο της βίλας ήσυχη και ήρεμη.

Ισόγειο:
-Ένα Απλό αλλά βολική κουζίνα: countertops χαλαζία, ένα μεγάλου μεγέθους κεντρικό νησί, ιδανικό για την πλήρη κλίμακα το μαγείρεμα και διασκεδαστικό που μπορούν να φιλοξενήσουν έως και 5 έδρες, Jenn-Air συσκευές από ανοξείδωτο χάλυβα, συμπεριλαμβανομένης ψυγείο με παγομηχανή, πλυντήριο πιάτων, φούρνο μικροκυμάτων, και ένα εσπρέσο κατασκευαστής! Φυσικά, θα βρείτε επίσης όλα τα βασικά? όλα όσα χρειάζεστε προσφέρεται σε αυτή την κουζίνα μαζί με την τέλεια ατμόσφαιρα για οικογενειακές συγκεντρώσεις ή ήσυχα βράδια.
-Ακριβώς Από την κουζίνα θα βρείτε ένα μεγάλο τραπέζι έτοιμο για γιορτή σας που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 10 άτομα. Από αυτή την άποψη της λίμνης, οι απίστευτη ηλιοβασιλέματα σίγουρα θα μετατρέψει οποιοδήποτε δείπνο σε μια μαγική στιγμή.
-Κύριοι Κατάστρωμα οροφή και είναι εξοπλισμένα με φυσικό αέριο μπάρμπεκιου, ακριβώς έξω από την κουζίνα και ένα πολυτελές υπαίθριο καθιστικό και τραπεζαρία.
-Ένα Άνετο και φιλόξενο σαλόνι που έχει θέα στη λίμνη προσφέρει ένα ακόμη χώρος συγκέντρωσης, με ανέμελη ατμόσφαιρα και θαυμάσια τζάκι
-Ένα Μισό-λουτρό για την εξυπηρέτησή σας
1ος όροφος:
-2 Ευρύχωρο και πολυτελές σουίτες master με άμεση πρόσβαση κατάστρωμα και θέα στη λίμνη με το δάπεδο τους στα ανώτατα παράθυρα. Διαθέτουν ένα υπέρδιπλο κρεβάτι με κορυφαία ποιότητα στρωμάτων και πουπουλένια καλύμματα. Κάθε ένα από τα λουτρά υπέροχη πολυτέλειά τους διαθέτει ένα πολύ μεγάλο μπάνιο με καταπληκτική θέα στο βράχο φωτίζει τη νύχτα και ένα σύγχρονο ανοιχτό ντους.
Μνήμες για τα επόμενα χρόνια ...

Διαχειριστής καταλύματος

Marie-Josée Beaulieu
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά, Γαλλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δέχεται κατοικίδια
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 5:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια: σκύλοι (όριο 1 στο σύνολο)

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κουτί πρώτων βοηθειών
Κωδικός αναφοράς καταλύματος 2024-11-30, 271740

Σχετικά με την περιοχή

Σεντ-Αρμάντ

Αυτό το κατάλυμα (βίλα, Σεντ-Αρμάντ) βρίσκεται στην παραλία. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά τοπικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Φρούριο Lennox και Φρούριο-Παρεκκλήσι Saint Anne's Shrine, ενώ μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Λέικ Τσαμπλέιν και Καταφύγιο Άγριας Ζωής Missisquoi National Wildlife Refuge. Οι δραστηριότητες Ψάρεμα σε κοντινή απόσταση και Κολύμπι σε κοντινή απόσταση προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση και οικολογικές περιηγήσεις κοντά σας.
Χάρτης
St-Armand, QC

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Κόλπος Missisquoi - 1 λεπτό με τα πόδια
  • Παραλία Βενίζ-αν-Κεμπέκ - 21 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λέσχη Γκολφ Lac Champlain - 22 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Αρχιπέλαγος Lake Champlain Islands - 28 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πάρκο Σαφάρι Parc Safari - 66 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός του Σεντ Άλμπανς: 19 λεπτά οδικώς
  • Πλάτσμπεργκ, Νέα Υόρκη (PBG-Διεθνές Αεροδρόμιο του Πλάτσμπεργκ): 72 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • La Marina - Resto Bar Terrasse - 21 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Le Shack de la Marina - 21 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • My-T-Fine II - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • La Trattoria l'Ô'Vive - 22 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Le 8e Ciel - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 15 από 17 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 1 από 17 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 17 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 17 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 17 σχόλια πελατών" "

9,8/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

9,2/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Sarah D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Super séjour entre amis
Beau chalet, bien équipé et situé. Les grandes terasses sont super pour les plus gros groupes. J’y retournerais sans hésitation.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

6/10 Μέτριο

Brenda T.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, ακρίβεια καταχώρισης
Nice house but needs a boost
House was ok, clean in general which is the base level. We had bad luck as it rained the whole week. No dock and rough beach area looked not maintained , should be improved.There was 1 tv in the whole house and not well located, it didn’t work apparently since a while and that made it challenging. Bell came to fix after couple days.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

Robert S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Truly Exceptional Property and Experience
The home is immaculate, modern, and incredibly comfortable. The views are stunning and the attention to detail inside and out is the best we have seen in a VRBO. My entire family loved the home and we would absolutely recommend to anyone considering for their next get away.
Πραγματοποίησε 9 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2022

10/10 Άριστο

Paula D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Excellent property!
Quiet, tranquil, beautiful views, amenities great:)
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2022

10/10 Άριστο

Gloria G.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great getaway in an awesome location!
We really enjoyed the location of this property and the house itself had an awesome view and the best sun sets.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2021

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Marie-Josée Beaulieu

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γαλλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων