Διαμέρισμα

Πολυτελείς παραθαλάσσιες παραθαλάσσιες σουίτες στην παραλία του Καλού Νερού με εκπληκτική θέα στον ωκεανό

Πολυτελείς παραθαλάσσιες παραθαλάσσιες σουίτες στην παραλία του Καλού Νερού με εκπληκτική θέα στον ωκεανό

Συλλογή φωτογραφιών για Quiet luxury beachfront Suites in Kalo Nero Beach with spectacular ocean views

Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Παραλία
Εξωτερικοί χώροι
Γκολφ
Γεύματα

Επισκόπηση καταλύματος Πολυτελείς παραθαλάσσιες παραθαλάσσιες σουίτες στην παραλία του Καλού Νερού με εκπληκτική θέα στον ωκεανό

5 στα 5 Εξαιρετικό
9 υπνοδωμάτιαΓια 4 άτομα35 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Απολαύστε την περιοχή

Kyparissia, Messinia Peloponnese
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚάστρο της Κυπαρισσίας19 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΜυκηναϊκοί Τάφοι Περιστεριάς12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Καλό Νερό13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΚαλαμάτα (KLX-Διεθνές Αεροδρόμιο της Καλαμάτας)50 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

9 υπνοδωμάτια (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 3

2 Μονά Κρεβάτια και 1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 7

1 Μονό Κρεβάτι και 1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 10

1 Queen Κρεβάτι και 2 Μονά Κρεβάτια

Μπάνιο 1

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Κουζίνα
Μικρή κουζίνα
Μπαλκόνι
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Πολυτελείς παραθαλάσσιες παραθαλάσσιες σουίτες στην παραλία του Καλού Νερού με εκπληκτική θέα στον ωκεανό

Το Irida Resort-Apartments (πρώην Best Western) βρίσκεται σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες της Ελλάδας, όπου οι θαλάσσιες χελώνες Caretta-Caretta επιλέγουν να χτίσουν τις φωλιές τους. Είμαστε μόλις 12 βήματα από τη θάλασσα, μέσα σε μια καταπράσινη έκταση επτά στρεμμάτων. Αυτό το οικογενειακά διοικούμενο ξενοδοχείο είναι ανοιχτό όλο το χρόνο. Είμαστε ένα πλήρως εξοπλισμένο πολυτελές διαμέρισμα με πανοραμική θέα στη θάλασσα. Χαλαρώστε στις βεράντες όπου μπορείτε να απολαύσετε το ποτό σας ή τον καφέ σας ή απλά να περάσετε τη μέρα σας στην καταπληκτική παραλία, κάτω από το δάσος των πεύκων. Το προσωπικό μας θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε τις εκδρομές σας στην περιοχή για να επισκεφθείτε το μοναδικό φαράγγι του ποταμού Νέδα και τους Καταρράκτες, την Αρχαία Ολυμπία, το Ναό του Δία στο Βουνό, το Λυκαίο, το Ναό του Επικούρειου Απόλλωνα και το Ανάκτορο του Νέστορα. Όλα τα διαμερίσματα έχουν μοναδικό χρώμα και ονομάζονται από τον Iris, τον αγγελιοφόρο των Θεών και των ανθρώπων. Τα διαμερίσματα είναι καλά εξοπλισμένα με θέα στη θάλασσα. Είναι επιπλωμένα με γούστο και συνδυάζουν την άνεση με την πολυτέλεια. Κάθε δωμάτιο διαθέτει: Ανατομικό - Ορθοπεδικό στρώμα Simmons, Ηχομονωτικά τζάμια Κουνουπιέρες, SAT 32 'TV, Κλιματισμός
Στο κέντρο όλων των περιηγήσεων της Πελοποννήσου: Γενικά οι αποστάσεις από το αυτοκίνητο είναι μικρές και μια πολιτιστική εκδρομή μπορεί να συνδυαστεί άψογα με λίγες ώρες κολύμβησης, διασκέδασης στην παραλία ή περπάτημα στα βουνά.
Μπορείτε να δοκιμάσετε πάνω από 50 σπεσιαλιτέ σύμφωνα με την ελληνική μεσογειακή κουζίνα.
Η διαμονή στο Καλό Νερό είναι μια μοναδική ευκαιρία για διακοπές στη χώρα των Θεών, σε όλη την Ελλάδα, κοντά σε όλα τα σημαντικά, αρχαιολογικά και ιστορικά μέρη όπως η Ολυμπία, η Ιθώμη, οι Βάσσες, η Πύλος, ο Μυστράς και η Μονεμβασιά. Το Kalo Nero Kyparissias είναι αγαπημένο τόσο με τους ντόπιους όσο και με τους επισκέπτες, χάρη στις παραδοσιακές ελληνικές του ταβέρνες που σερβίρουν τοπικές σπεσιαλιτέ, όπως το γουρουνόπουλο, το γουρουνάκι, μια μεγάλη ποικιλία θαλασσινών, το τοπικό ούζο και το Μεσσηνιακό κρασί.

Συνιστάται ιδιαίτερα να κάνετε μια εκδρομή στους καταρράκτες της Neda, για κολύμπι στην όμορφη γαλάζια λιμνοθάλασσα. Σίγουρα το εμπορικό σήμα του Καλό Νερό είναι η Νέδα, το διάσημο ποτάμι που σας ταξιδεύει στην ελληνική μυθολογία ή τον τρόπο των ονείρων σας. Ο ποταμός κρύβει μια τεράστια ποικιλία από εικόνες: torrents, κλπ.

Neda Ποταμοί Neda River, Αρχαία Ολυμπία: Ο μοναδικός ποταμός Νέδα με φυσικούς καταρράκτες, ο Ναός του Απόλλωνα που δείχνει πάντα τον Βορρά, τον Λυκαίο Ναό του Δία, το Λυκούρα, την Ολυμπία με το διάσημο άγαλμα του Ερμή του Πραξιτέλη, τα μεσαιωνικά Κάστρα, στην Κυλλήνη, στην Κυπαρισσία, στη Μεθώνη, στην Κορώνη, στους θολωτούς τάφους του βασιλιά Νέστορα στην Περιστέρια, στο παλιό λιμάνι στο Κατάκολο, στην παραλία Καϊάφα με την χρυσή αμμουδιά και τις ιαματικές πηγές, κατάλληλες για χολιθιάσεις και πέτρες στα νεφρά, το Lepreon και πολλά μέρη γνωστά από την Οδύσσεια του Ομήρου, είναι μερικά από τα πολλά μέρη που αξίζει να επισκεφθεί κανείς.

Παρακολουθώντας τις χελώνες Caretta-Caretta, παρθένες παραλίες: Πρέπει να θυμάστε ότι η περιοχή αποτελεί ένα μοναδικό οικολογικό πάρκο προστασίας και έρευνας της χελώνας Caretta-Caretta (περιοχή Natura). Ο επισκέπτης καλείται να σέβεται τους νόμους της φύσης, να μοιράζεται αξέχαστες εμπειρίες, όπως να παρακολουθεί και να αγγίζει τις χαριτωμένες νεαρές χελώνες Caretta-Caretta που σέρνουν στην άμμο. Το θέρετρο Irida διαθέτει ρεσεψιόν και ιδιωτική φάρμα με οπωροφόρα δέντρα.
Από τον Απρίλιο έως τον Οκτώβριο υπάρχουν πτήσεις charter προς το αεροδρόμιο Καλαμάτα και το αεροδρόμιο Αράξου (Πάτρα), από διάφορες ευρωπαϊκές πόλεις. Επίσης, υπάρχουν καθημερινές τακτικές πτήσεις από τις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες προς το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών. Η απόσταση Αθηνών-Τρίπολης-Κυπαρισσίας έχει μήκος 240 χλμ. Και μπορεί να καλυφθεί με αυτοκίνητο σε περίπου 2.30 ώρες. Ο δρόμος θα σας οδηγήσει μέσα από τους αμπελώνες της Κορινθίας και τις ορεινές μάζες της Αρκαδίας προτού φτάσετε στην εύφορη Μεσσηνιακή κοιλάδα. Εάν απαιτείται, μπορούμε να οργανώσουμε μεταφορά με ταξί ή ενοικίαση αυτοκινήτου.
'Irida Resort' = 37. 3050027075, lon = 21. 6965745686 37 ° 18 '18. 69' Β, 21 ° 41 '46. 92' E 37 ° 18 '18. 69' Β, 21 ° 41 '46. 92' E
Το Irida Resort είναι μια πολιτιστική όαση στο πιο επιτυχημένο τουριστικό θέρετρο του Καλού Νερού. Ιδανικός χώρος με οικισμούς για άτομα, οικογένειες, νεολαία, παιδική ανάπαυση στην Παραλία Καλό Νερό. Σήμερα, το χωριό έχει εξελιχθεί σε ένα καλά οργανωμένο τουριστικό θέρετρο με όλες τις ανέσεις. Το Irida Resort είναι ένα απομονωμένο και ευρύχωρο ξενώνας 10 διαμερισμάτων με θέα στη θάλασσα, μεγάλες βεράντες, που περιβάλλεται από πράσινα αγροκτήματα. Σε μια προνομιακή τοποθεσία στον Κυπαρισσιακό κόλπο, βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από μπαρ, καταστήματα, παραλίες και στη μέση βρίσκεται το συγκρότημα των διαμερισμάτων Irida Resort Apartments. Προσφέρει ελληνική φιλοξενία. Ο ιδιοκτήτης του Irida Resort σας βοηθά να εξερευνήσετε τους Καταρράκτες Neda με το Stomion. Το Irida Resort είναι ένας άνετος, νεόκτιστος χώρος ιδανικός για να χαλαρώσετε και να εξερευνήσετε τη Μεσσηνία.
'Irida Resort' = 37. 3050027075, lon = 21. 6965745686 37 ° 18 '18. 69' Β, 21 ° 41 '46. 92' E 37 ° 18 '18. 69' Β, 21 ° 41 '46. 92' E
Παροχές δωματίων:
Κλιματισμός, Ραδιόφωνο, Δωρεάν εφημερίδα, Δωρεάν είδη προσωπικής υγιεινής, Καθημερινή καθαριότητα, Γρανίτης νεροχύτης, Πρόσβαση μέσω εξωτερικών διαδρόμων, Κλιματισμός, Κούνια μωρού, Μπαλκόνι, Κλινοσκεπάσματα μπάνιου, Αξεσουάρ μπάνιου, Κουρτίνες συσκότισης , Μαγνητική Κάρτα Κλειδιών, Εργονομική Καρέκλα, Τηλεόραση επίπεδης οθόνης, Θέα στον Κήπο, Στεγνωτήρας Μαλλιών, Κεφαλή ντουζιέρας, Υδρο-αλλεργικές κρεβατοκάμαρες - κατόπιν αιτήματος, Σίδερο και σιδερώστρα, Τζάκια, Μεγεθυντικός καθρέφτης Θέα, Αίθουσα τηλεόρασης, Μενού μαξιλαριών, Θέα στην πισίνα, Θέα στη θάλασσα, Θυρίδα ασφαλείας, Ξεχωριστή μπανιέρα και ντους, Καθιστικό, Καναπές-κρεβάτι, Ηχομόνωση, Τηλεόραση, Τηλέφωνο, Πρέσα παντελονιών, υπηρεσία πληκτρολογίου, φωνητικό ταχυδρομείο, καλωσοριστικές παροχές, ενσύρματη υψηλής ταχύτητας πρόσβαση στο Internet, δωρεάν ασύρματη υψηλής ταχύτητας πρόσβαση στο Internet, επιφάνεια εργασίας
Περιλαμβάνεται σε αυτό το πρωινό σε μπουφέ,
Όλα τα διαμερίσματα έχουν μοναδικό χρώμα και ονομάζονται από τον Iris, τον αγγελιοφόρο των Θεών και των ανθρώπων. Τα διαμερίσματα είναι καλά εξοπλισμένα με θέα στη θάλασσα.
Είναι επιπλωμένα με γούστο και συνδυάζουν την άνεση με την πολυτέλεια.

Όλα τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με σύστημα ηλεκτρικού ρεύματος και έχουν εξοπλιστεί με τα υψηλότερα δυνατά πρότυπα, συμπεριλαμβανομένων όλων των ανέσεων που εσείς, ο απαιτητικός επαγγελματίας ταξιδιώτης ή ο παραθεριστής σας έχουν περιμένουν. Θέα στη θάλασσα, προσφέροντας σύγχρονο ντιζάιν και άνεση, διεθνές τηλέφωνο με απευθείας τηλεφωνική σύνδεση, επίπεδες οθόνες τηλεόρασης 32 LCD ή LED με δορυφορικά προγράμματα και μουσικά κανάλια, cd player, ραδιόφωνο-ξυπνητήρι, παροχές για τσάι και καφέ, στεγνωτήρα μαλλιών, χρηματοκιβώτιο, μίνι μπαρ / ψυγείο (μίνι μπαρ υπηρεσία κατόπιν αιτήματος) χρηματοκιβώτιο (δωρεάν), κλιματισμό / θέρμανση (με δυνατότητα ρύθμισης ανά δωμάτιο), ανατομικά ορθοπεδικά στρώματα, διπλά τζάμια, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, δωρεάν Wi-Fi πρόσβαση στο διαδίκτυο, ηχομονωτικά παράθυρα με Mosquito Meshes , Μεγάλος καθρέφτης, Μπάνιο με μπανιέρα ή ντουζιέρα. Αποκλειστικά είδη μπάνιου και δωρεάν προϊόντα περιποίησης, Μεγεθυντικός καθρέφτης, Πρίζα ξυριστικής μηχανής, Μπαλκόνι με επίπλωση, Πάτωμα πλακιδίων γρανίτη, Εσωτερικός χώρος περ. 25 m2. Καθαρότητα, θετική ενέργεια, χαλάρωση και αναγέννηση. Η παιδική κούνια διατίθεται δωρεάν κατόπιν αιτήματος. Δωμάτια μη καπνιστών.
Σε αυτά τα διαμερίσματα θα γνωρίσετε τη λαμπρή ελληνική φιλοξενία.
• Ιδιωτικό μαρμάρινο μπάνιο
• κλιματισμός
• απευθείας τηλεφωνική σύνδεση
• μουσικά κανάλια
• Δορυφορική τηλεόραση.
• Μικρό ψυγείο
• θυρίδα ασφαλείας
• πιστολάκι για τα μαλλιά
Το οικογενειακό ξενοδοχείο Best Western Irida Resort βρίσκεται λίγα βήματα μακριά από την παρθένα παραλία του Καλό Νερού, όπου μπορείτε να απολαύσετε τα δώρα της φύσης από τον ήλιο, την άμμο και την σερφάρετε! Τα όμορφα διακοσμημένα διαμερίσματα μας, πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα, εξασφαλίζουν άνετες και ξεκούραστες διακοπές. Χαλαρώστε στις τεράστιες βεράντες όπου μπορείτε να απολαύσετε το ποτό σας ή τον καφέ σας ή να μείνετε στον κήπο του ξενοδοχείου για διασκέδαση. Η ζεστή φιλοξενία της οικογένειας θα σας κάνει να αισθανθείτε σαν στο σπίτι σας και να σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε τις εκδρομές σας στα δυτικά μέρη της Μεσσηνίας. Ή απλά περάστε τη μέρα σας στην καταπληκτική παραλία της Ελαίας-Ελεά, κάτω από το δάσος των πεύκων. Δημιουργήστε αναμνήσεις που παραμένουν για πολύ καιρό μετά από ... Τα Irida Resort Apartments ανήκουν και λειτουργούν από μια κλασική ελληνική οικογένεια και είναι πολύ κοντά στην παραλία. Όλα τα 10 διαμερίσματα με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων είναι ευρύχωρα και άνετα, ζεστά επιπλωμένα και μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι 5 άτομα. Ο καταπράσινος κήπος προσφέρει ένα γαλήνιο περιβάλλον για τον επισκέπτη. Από εδώ μπορείτε να οργανώσετε ημερήσιες εκδρομές σε ενδιαφέροντα μέρη, όπως το φαράγγι της Νέδας, ο αρχαίος ναός του Επικούριου Απόλλωνα, η λίμνη Καΐφα με θερμές πηγές Spa και πολλές άλλες τοποθεσίες, οι οποίες θα σας δώσουν μια μαγευτική επιλογή για εξερεύνηση κατά τη διάρκεια των διακοπών σας .
Το Irida Resort Apartments βρίσκεται σε μία από τις πιο γραφικές περιοχές της Δυτικής Πελοποννήσου, μόλις 250 χλμ. Από την Αθήνα. Κοντά στο πανέμορφο νησί των Στροφάδων, το ξενοδοχείο έχει θέα στον φυσικό όρμο του Κυπαρισσιανού κόλπου. Περιβάλλεται από πεύκα. Οι επισκέπτες έχουν περιγράψει το ξενοδοχείο μας ως ... ένα υπέροχο μέρος για να έρθετε σπίτι κάθε βράδυ, ... ένα καλά εξοπλισμένο, άνετο διαμέρισμα σε μια ιδανική τοποθεσία για να εξερευνήσετε την Ελλάδα .. ένα από τα καλύτερα εξοχικά σπίτια που έχουμε μείνει
Το Irida Resort βρίσκεται στο Καλό Νερό, μία από τις ωραιότερες παραλίες της Κυπαρισσίας, 6 μ. Από την παραλία, σε έκταση 7.000 τ.μ. Τα ευρύχωρα μπαλκόνια προσφέρουν υπέροχη ανεμπόδιστη θέα στο Ιόνιο Πέλαγος, ενώ ο χώρος στάθμευσης έχει χωρητικότητα 60 αυτοκινήτων, με απεριόριστη άνεση και ασφάλεια, κοντά στην παραλία, Καθημερινή Καθαριότητα
Παροχές δωματίων AC, μπανιέρα / ντουζιέρα, κεντρική θέρμανση, πλήρη κουζίνα, φούρνος, ψυγείο, έγχρωμη τηλεόραση / απομακρυσμένη, δορυφορική τηλεόραση, δωμάτια μη καπνιστών, καφετιέρα με δωρεάν τσάι ή καφέ και στεγνωτήρα μαλλιών, ανατομικό στρώμα, , Υπηρεσία δωματίου
Διαμερίσματα & Παροχές:
Ασφαλής Parking, θέα στη θάλασσα, κήπος με γόνιμα δέντρα και πεύκα, υπηρεσίες Internet, αίθουσα πρωινού, μαχαιροπήρουνα, κάλυψη, πανοραμική θέα στα βουνά και το Ιόνιο Πέλαγος, κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό, πλυντήριο ρούχων, εκδρομές, πρόσβαση για αναπηρικό αμαξίδιο

Διαχειριστής καταλύματος

Kostas Dimis

Γλώσσες

Αγγλικά, Γερμανικά, Ελληνικά, Ιταλικά, Ρωσικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δέχεται κατοικίδια
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 1:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 12 το μεσημέρι

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Επιτρέπεται το κάπνισμα: σε καθορισμένους χώρους
Onle at Verandas and garden

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Αυτό το κατάλυμα δέχεται πιστωτικές κάρτες
Επιτρέπονται τα πάρτι και οι εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 500 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Κυπαρισσία

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Τριφυλία) βρίσκεται κοντά σε θεματικά πάρκα και στην παραλία. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά τοπικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Κάστρο της Κυπαρισσίας και Αρχαία Μεσσήνη, ενώ μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Ιόνιο Πέλαγος και Καρτέλα. Δείτε τις κοντινές πλαγιές με κοντά σε εγκαταστάσεις για σκι ή ρίξτε μια ματιά σε άλλες υπαίθριες δραστηριότητες όπως βόλτα με έλκηθρο.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Κάστρο της Κυπαρισσίας - 19 λεπτά με τα πόδια
  • Μυκηναϊκοί Τάφοι Περιστεριάς - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Καλό Νερό - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Γήπεδο Γκολφ The Dunes Course της Costa Navarino - 40 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Καταρράκτες της Νέδας - 44 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Καλαμάτα (KLX-Διεθνές Αεροδρόμιο της Καλαμάτας): 50 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • AMMOS Restaurant Bar - 12 λεπτά με τα πόδια
  • Παλιό Πράμα - 17 λεπτά με τα πόδια
  • Sunny Paradise - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραμυθάκι - 2 λεπτά με τα πόδια
  • To '69 Coffee-Bar - 2 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

5

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 5 - Άριστο. 8 από 8 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Καλό. 0 από 8 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 3 - Μέτριο. 0 από 8 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Κακό. 0 από 8 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 1 - Απαίσιο. 0 από 8 σχόλια πελατών" "

5/5

Καθαριότητα

5/5

Check-in

5/5

Επικοινωνία

5/5

Τοποθεσία

5/5

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

5/5 Άριστο

ΕΥΘΥΜΙΟΣ Θ.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
PERFECT PLACE
PERFECT

5/5 Άριστο

Antje H., Osnabrück

Empfehlenswert
Sehr schöner Strand, Tavernen direkt am Strand in Fußnähe, sauberes und ruhiges Apartment mit leckerem Frühstück und sehr netten Vermietern. Sehr zu empfehlen
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2018
Αυτή η κριτική υποβλήθηκε πριν από το 2018 και δεν έχει επαληθευτεί.

5/5 Άριστο

Monica R.

Greek hospitality, sun, sea, nature, culture
Warm hospitality, lovely apartments, very clean, good beds. Very good breakfast. Owners and their family are very warm, friendly and helpful. Very close to the sea and beach with facilities. Sea turtles and humans live together on the beach. Lovely taverns nearby. Classical culture (Olympia) in de neighborhood. Also beautiful nature (Neda waterfalls) and small villages and towns. We surely do recommend this property to friends or relatives.
Αυτή η κριτική υποβλήθηκε πριν από το 2018 και δεν έχει επαληθευτεί.

5/5 Άριστο

Danny S.

Empfehlenswertes Resort mit Meerblick
Der Aufenthalt in diesem Resort War sehr angenehm. Wir wurden herzlich empfangen Und in unser sehr sauberes Zimmer geführt. Dieses beinhaltete auch einen Balkon Von dem man das Meer sehen und hören konnte. Kostas stand Uns immer für Fragen zur Verfügung und gab uns jeden Morgen gute Tipps fürs Sightseeing bzw. zu Einkaufsmöglichkeiten am Ort. Das Frühstück war immer sehr lecker Und vielfältig. Die Auswahl war jeden morgen sehr gross und alles war Handgemacht. Das Resort liegt direkt am Kilometerlangen Strand Von Kalo Nero. Dort kann man den Sonnenuntergang Und bei passender Jahreszeit auch die Meeresschildkröten beobachten. Das Personal war sehr Nett und zuvorkommend. Darüber hinaus war es sehr Herzlich, sodass wir uns dort wie zu Gast Bei Freunden fühlten. Alles in allem ein sehr empfehlenswertes Resort das wir zu 100% weiterempfehlen. 15 von 10 Punkten und wir kommen nächstes Jahr wieder!
Αυτή η κριτική υποβλήθηκε πριν από το 2018 και δεν έχει επαληθευτεί.

5/5 Άριστο

Danny S.

We highly recommend this Resort!
We had an wonderful Stay in this Apartment. The Day when we arrived, we were welcomed very lovely. The Rooms were very clean and from the Balkon we could see and hear the beautiful sea. It was just great to get up in the morning and look at the sea. Every morning we had an breakfast, which was the best we ever had. We could taste the fine Greek cuisine. The Resort is located just in front of a beautiful long beach. So it needs less than 1 minute to reach the sea from the room. And it's possible to see the sunset at this beach. Kosta, the owner, gives very good tips for sightseeing in this area. He could answer every question we had about the area (for example: where we could buy local products). He makes also his own wine, and it's great! We give to this resort 15 out of 10 Points, and we come back next year for sure!

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Kostas Dimis

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Create memories that linger, long after the moments have past... The Irida Resort Apartments are owned and operated by a Classic Greek family and is very close to the beach. All of its 10 self catering apartments are spacious and comfortable, warmly furnished and can sleep up to 5 persons. The lush green garden provides a tranquil environment for the guest. From here you can organize daily excursions to interesting places, such as the gorge of Neda, the ancient temple of Epicurius Apollo, lake Kaifas with Spa –hot springs and many more sites, which they will give you an enchanting option for exploring, during your holidays.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

You have the unique chance to taste local dishes with fresh ingredients,pittas, kagianas, sucking pig,gemista, etc.We offer free WI-Fi. a huge garden, with playground, harmonious, calm atmosphere ideal for relaxing and serenity, Free private parking. The apartments have large balconies and verandas overlooking the Ionian Sea and the nearby mountains. Two Big Supermarkets are nearby with plenty of free space for parking. At the reception guests can get detailed information about the activities in Messinia

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Secluded area, nests of caretta-caretta sea turtles nesting in front of the beach, Amongst all Archaeological sites of Peloponnese, Natural beauties Waterfalls, Museums, Castles,'Signature' Bedding, Access via Exterior Corridors, Air-conditioning, Baby Cot, Balcony, Bathroom Scale, Bathroom amenities, Blackout Drapes/Curtains, CD player, Climate Control, Clock Radio, Complimentary Newspaper, Complimentary Toiletries, Daily Housekeeping, Granite Sink, Magnetic Key Card, Ergonomic Chair, Flat-screen TV, Garden View, Hairdryer, Handheld Shower head, Hypo-Allergenic Bedding - Upon Request, Iron and Ironing Board,

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ρώσικα, Ελληνικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες