Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

La Jolla Shores Cape Cod W / Fire Pit, 1-2 Blocks - Παραλία, εστιατόρια και καταστήματα

La Jolla Shores Cape Cod W / Fire Pit, 1-2 Blocks - Παραλία, εστιατόρια και καταστήματα

Συλλογή φωτογραφιών για La Jolla Shores Cape Cod W/Fire Pit, 1-2 Blocks - Beach, Restaurants, and Shops

Παραλία
Εξωτερικοί χώροι
Βεράντα/αίθριο
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Περιοχή καθιστικού

Επισκόπηση καταλύματος La Jolla Shores Cape Cod W / Fire Pit, 1-2 Blocks - Παραλία, εστιατόρια και καταστήματα

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 6 άτομα

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
San Diego, CA
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία La Jolla Beach5 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΕνυδρείο Birch4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΌρμος La Jolla6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΣαν Ντιέγκο, Καλιφόρνια (SAN-Διεθνές Αεροδρόμιο του Σαν Ντιέγκο)19 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Μπάνιο 2

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

La Jolla Shores Cape Cod W / Fire Pit, 1-2 Blocks - Παραλία, εστιατόρια και καταστήματα

Wi-Fi, καλώδιο, κεντρικό κλιματισμό και θερμότητα, τζάκι, πυρκαγιά, εκτός οδού από ... Αυτό το σπίτι στο La Jolla Shores έχει μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα και διασκεδαστική παραθαλάσσια έπιπλα και διακοσμητικά στοιχεία. Το La Jolla Shores είναι μια κοινότητα υπνοδωματίων δίπλα στην παραλία. Το σπίτι βρίσκεται ακριβώς στα αριστερά από τα κόκκινα στεγασμένα κτίρια στην κύρια φωτογραφία του καταλόγου. Είναι μόνο ένα τετράγωνο από το Avenida De La Playa, όπου βρίσκονται όλα τα εστιατόρια και τα καταστήματα και λιγότερο από δύο τετράγωνα από την παραλία La Jolla Shores και το πάρκο Kellogg. Το πάρκο διαθέτει παιδική χαρά και βρίσκεται ακριβώς δίπλα στην παραλία. Αυτό το σπίτι βρίσκεται στην καλύτερη τοποθεσία στο The Shores! Η παγκοσμίου φήμης παραλία La Jolla Beach and Tennis Club βρίσκεται πολύ κοντά και το La Jolla Cove απέχει 10-15 λεπτά με τα πόδια ή σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο. Αυτό το 3 υπνοδωμάτιο, 2 μπάνια σπίτι διαθέτει τζάκι, κεντρική θέρμανση και κλιματισμό, ζεστό σαλόνι που ανοίγει στην ανακαινισμένη, καλά εξοπλισμένη κουζίνα. Το υπέροχο υπαίθριο καθιστικό από την κουζίνα / τραπεζαρία διαθέτει μπάρμπεκιου, φωτιά και άνετο καθιστικό. Ένα άλλο ιδιωτικό αίθριο βρίσκεται έξω από τον πλοίαρχο και έχει δύο Chaise Lounges.

Το σπίτι είναι ευάερο με κομψή, αλλά άνετη επίπλωση και κάθε σύγχρονη ευκολία που θα θέλετε, ενώ βρίσκεστε σε διακοπές στην παραλία. Η πλήρης κουζίνα είναι πλήρης με όλα όσα θα χρειαστείτε για να ετοιμάσετε τα μαγειρεμένα σπιτικά γεύματα. Πολλά καθίσματα, καθώς υπάρχει ένα υπέροχο μπαρ πρωινού καθώς και τραπεζαρία που έχει θέσεις 6. Το σαλόνι διαθέτει τζάκι αερίου και είναι επιπλωμένο με τηλεόραση επίπεδης οθόνης 42 ', DVD player και πλήρη καλωδιακά κανάλια.

Η κύρια κρεβατοκάμαρα διαθέτει ένα άνετο κρεβάτι king size, τηλεόραση επίπεδης οθόνης και επίσης διαθέτει δικό του ιδιωτικό αίθριο, το οποίο είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να απολαύσετε τον πρωινό σας καφέ ή κάποιον απογευματινό ήλιο. Το δεύτερο υπνοδωμάτιο διαθέτει ένα queen size κρεβάτι, τηλεόραση επίπεδης οθόνης και μεγάλη ντουλάπα. Το τρίτο υπνοδωμάτιο βρίσκεται ακριβώς έξω από το σαλόνι και διαθέτει κουκέτες (δίδυμα σε πλήρη) και όμορφες γυάλινες πόρτες που οδηγούν έξω στην αυλή / αίθριο. Υπάρχουν δύο μπάνια πλήρους μεγέθους στο σπίτι. Όλα τα κλινοσκεπάσματα (σεντόνια, μαξιλάρια, κουβέρτες, πετσέτες μπάνιου, πετσέτες θαλάσσης) παρέχονται.

Το La Jolla Shores Cape Cod διαθέτει μια ήσυχη και ιδιωτική αυλή / αίθριο, η οποία είναι ιδανική για μπάρμπεκιου, υπαίθρια τραπεζαρία και διασκέδαση. Υπάρχει ένα μπάρμπεκιου αερίου στην αυλή με όλα τα μαγειρικά σκεύη που παρέχονται και μια εξωτερική τραπεζαρία με καθίσματα για έξι. Ένα πλήρες πλυντήριο και στεγνωτήριο βρίσκονται στο σπίτι για την άνεσή σας. Ο εξωτερικός χώρος στάθμευσης για 1-2 αυτοκίνητα παρέχεται σε κλειστό δρόμο. Παρακαλείστε να ρωτήσετε για λεπτομερή στάθμευση εάν χρειάζονται δύο θέσεις.

Το La Jolla Shores είναι μια παραλία και δημοφιλής κοινότητα διακοπών / κατοίκων με το ίδιο όνομα στο La Jolla του Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια. Η γραφική επιχειρηματική περιοχή La Jolla Shores είναι ένα χαλαρό χωριό μικτής χρήσης που περιβάλλει το Laureate Park, στην Avenida de la Playa στο χωριό La Jolla Shores. Το χωριό διαθέτει πολλά εστιατόρια με καλό φαγητό, καθώς και άφθονες στιγμές φαγητού, καταστήματα και μερικές γκαλερί. Μπορείτε να πάρετε μαθήματα σερφ και να νοικιάσετε ιστιοσανίδες, boogie boards, paddle boards και wetsuits από το Surf Diva. Εκδρομές και ενοικιάσεις με καγιάκ, αναπνευστήρα και ποδήλατα διατίθενται στο ποδήλατο και το καγιάκ του Σαν Ντιέγκο.

Η παραλία έχει μήκος περίπου ένα μίλι και εκτείνεται από τους θαλάσσιους βράχους, βόρεια του La Jolla Cove, στην παραλία του Black's, νότια του κρατικού πάρκου Torrey Pines. Το Shores συναντά την πανεπιστημιούπολη Scripps Institution of Oceanography και το Πάρκο Kellogg (με παιδική χαρά δίπλα στην παραλία), περιλαμβάνει την προβλήτα Scripps και τα σύνορα με το San Diego-La Jolla υποβρύχιο οικολογικό αποθετήριο στα νότια. Η παραλία είναι ένα δημοφιλές σημείο εκκίνησης για καγιάκ και έχει μόνο χώρο για κολύμπι και μόνο χώρο για σέρφινγκ.

Το Sea World, η περιοχή Gaslamp Downtown, το πάρκο PetCo, ο ζωολογικός κήπος του Σαν Ντιέγκο, το στάδιο Qualcomm, ο κόλπος Mission, ο κόλπος του Σαν Ντιέγκο και το αεροδρόμιο βρίσκονται σε απόσταση 10-15 λεπτών με το αυτοκίνητο.


Λέξεις-κλειδιά: ενοικιάζεται παραλία, κοντά στην παραλία, κοντά στην παραλία, στην αμμώδη παραλία, κοντά στην αμμώδη παραλία, κοντά στην παραλία La Jolla και το τένις, κοντά στην παραλία La Jolla και το τένις La Jolla Shores, κοντά στο Scripps. Αυτό το ξενοδοχείο, στην πόλη Scripps Forum βρίσκεται κοντά σε σημεία ενδιαφέροντος όπως: UCSD, , κοντά στο LEGOLAND, κοντά στο κέντρο της πόλης, κοντά στο κέντρο της πόλης, κοντά στο Village, κοντά στο Village, κοντά στο La Jolla Cove, κοντά στο La Jolla Cove, κοντά στην παιδική πισίνα, κοντά στην παιδική πισίνα, κοντά σε εστιατόρια, ψώνια, κοντά σε καταστήματα, κοντά σε σέρφινγκ, κοντά σε σέρφινγκ, κοντά σε καταδύσεις, κοντά σε καταδύσεις, κοντά σε κολύμπι, κοντά σε κολύμπι, κοντά σε αεροδρόμιο, κοντά στο αεροδρόμιο, οικογένεια, ρομαντικό, απόδραση, κομψό, πολυτελή, μακριά από όλα

Διαχειριστής καταλύματος

Brant Westfall
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 30 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)
Κωδικός αναφοράς καταλύματος 519999, STR-00683L

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

La Jolla

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία) βρίσκεται κοντά σε θεματικά πάρκα (Λα Τζόλα Σορς, La Jolla) και κοντά στην παραλία. Αν θέλετε να κάνετε και τις αγορές σας, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Εμπορικό Κέντρο Φάσιον Βάλεϊ Μολ και Σίπορτ Βίλατζ, ενώ όσοι θέλετε να δείτε τα δημοφιλή αξιοθέατα της περιοχής, μπορείτε να επισκεφτείτε και το εξής: Ενυδρείο Birch και Μουσείο USS Μίντγουεϊ. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μη χάσετε την ευκαιρία να δείτε αξιοθέατα όπως Πάρκο Μπέλμοντ ή να παρακολουθήσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα εδώ: Πάρκο Petco. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
San Diego, CA

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Παραλία La Jolla Beach - 5 λεπτά με τα πόδια
  • Πάρκο La Jolla Shores Park - 9 λεπτά με τα πόδια
  • Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, Σαν Ντιέγκο - 17 λεπτά με τα πόδια
  • Ενυδρείο Birch - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Όρμος La Jolla - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Coaster του Σορέντο Βάλεϊ - Σαν Ντιέγκο: 8 λεπτά οδικώς
  • Σταθμός Nobel Drive: 6 λεπτά οδικώς
  • Σαν Ντιέγκο, Καλιφόρνια (MYF-Montgomery Field): 18 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Starbucks - 5 λεπτά με τα πόδια
  • Duke's La Jolla - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Brockton Villa Restaurant - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Cusp Dining & Drinks - 6 λεπτά με τα πόδια
  • George's At The Cove - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 199 από 218 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 19 από 218 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 218 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 218 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 218 σχόλια πελατών" "

9,8/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Sarah H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Wonderful location!
We had a great time at this property in LaJolla. Location and off street parking made our vacation easy. Walk to beach and shops. House was clean and had everything we needed. Would definitely stay here again.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2024

10/10 Άριστο

Carol C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfect for the 7 of us (age 7 to 70), great location
We opted to pay for a great location and so very enjoyed being just a block from restaurants and two blocks from the beach. Great neighborhood but still appreciated that we could park both cars within the locked gate. Its a small but very functional house. 6 could sit at the dining table and about 4 on the nearby couch, which provided enough seating for the 7 of us. Loved having a washer and dryer too, complete with detergent. Owner lived on the other house on the property which was very nice. Plenty of hot water for the whole group. San Diego traffic can be heavy, so I am glad we were only 15 minutes from the zoo and Balboa Park. Even during crunch times, it was a bearable drive. Enjoy nature -- go to Torrey Pines and Sunset Cliffs!!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Kristyn G.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
It was great!
We loved everything about it and would love to stay there again!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Tim H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Spring Break getaway
We really loved the location being so close to the ocean, shops and restaurants.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Judith A.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great property, great location, great time!
Sisters trip went great!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Brant Westfall

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
I am originally from Lanikai Hawaii where my grandmother had a vacation rental for over 50 years. I moved to La Jolla in 1990 to attend San Diego State University and never left. I have been a top producing realtor in La Jolla since 2002 and specialize in the purchase and sale of vacation homes and investment properties. My wife and I purchased this home as well as the one next door where we live with our three children. There isn't a better location in La Jolla or San Diego for that matter than La Jolla Shores.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων