Ολόκληρο διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Παραλία της Νότιας Θάλασσας Καναπές-κρεβάτι με διπλό κρεβάτι ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ στον πάνω όροφο 3 πισίνες

Παραλία της Νότιας Θάλασσας Καναπές-κρεβάτι με διπλό κρεβάτι ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ στον πάνω όροφο 3 πισίνες

Συλλογή φωτογραφιών για OPEN NOW South Seas Beach Front king bed sleeper high floor pool renovated 2023

Δωμάτιο
Δωμάτιο
Δωμάτιο
Δωμάτιο
Μπάνιο

Επισκόπηση καταλύματος Παραλία της Νότιας Θάλασσας Καναπές-κρεβάτι με διπλό κρεβάτι ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ στον πάνω όροφο 3 πισίνες

Σχόλια
9,0 στα 10 Θαυμάσιο
1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 4 άτομα70 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Captiva Island, FL
  • Δημοφιλής τοποθεσίαJensen’s Marina11 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Captiva Beach14 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Sanibel Island Southern Beach18 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΦορτ Μαίρς, FL (RSW-Διεθνής Νοτιοδυτικής Φλόριδας)60 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Διπλό Φουτόν

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Bathtub or shower · Toilet

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Παραλία της Νότιας Θάλασσας Καναπές-κρεβάτι με διπλό κρεβάτι ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ στον πάνω όροφο 3 πισίνες

Τοποθεσία: Η μονάδα βρίσκεται στο κτίριο 2200 Ο πρώτος όροφος έχει το πλυντήριο, ο δεύτερος όροφος αρχίζει με τα δωμάτια και η μονάδα βρίσκεται στον τρίτο όροφο. Αυτό το συγκρότημα βρίσκεται πολύ κοντά στην είσοδο του θέρετρου South Seas. Έτσι είναι βολικό για τα εστιατόρια και τις δραστηριότητες έξω από το θέρετρο.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το 954 τότε 683 και 7881 μερικές φορές δεν μπορώ να απαντήσω αλλά αφήσω ένα μήνυμα.

Παροχές: Υπάρχει μια παραλία ακριβώς στο μπροστινό μέρος της μονάδας, η οποία είναι προσβάσιμη μέσω μιας διαδρομής ξύλινων καταστρωμάτων. Υπάρχουν δύο γήπεδα τένις (αμοιβή για να παίξετε αλλαγές εποχικά), 2 γκριλ δίπλα στην πισίνα και ένα καλυμμένο χώρο φαγητού, επίσης μπορείτε να επιλέξετε μία από τις τρεις θερμαινόμενες πισίνες που θα χρησιμοποιήσετε. Παρέχουμε ξαπλώστρες και πετσέτες παραλίας, 2 ομπρέλες που δεν είναι εγγυημένες πλέον λόγω επανειλημμένων ζημιών που δεν έχουν αναφερθεί, παιχνιδιών άμμου στην παραλία και ψύξης στην παραλία. Πληρώνω λίγο περισσότερο ανά μήνα για να βεβαιωθείτε ότι το διαδίκτυο μου είναι γρηγορότερο ότι αυτό που είναι ο κανόνας στη Νότια Θάλασσα, αλλά ακόμα δεν είναι σούπερ γρήγορο είναι το ταχύτερο μπορείτε να πάρετε μέσα στο θέρετρο

Παραλία: Υπάρχουν 7 συνολικά κτήρια Beach Villas και μόνο 4 μονοπάτια προς την παραλία, βρισκόμαστε ακριβώς μπροστά σε ένα μονοπάτι και λίγα βήματα μακριά από την πισίνα. Υπάρχουν ανελκυστήρες στο κτίριο ή στις σκάλες, αν επιλέξετε. Προσοχή: Δύο από τα κτίρια δεν διαθέτουν ανελκυστήρες (2100 και 2000 κτίρια). Η παραλία ΔΕΝ ελέγχεται από τη Νότια Θάλασσα, αλλά δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις καρέκλες ή τις ομπρέλες ή τις πετσέτες που παρέχονται από το προσωπικό τους. Αυτός είναι ο λόγος που παρέχουμε καρέκλες Οι πετσέτες παραλίας σας βρίσκονται επίσης στο εσωτερικό της μονάδας σας επίσης.

Θέα στην παραλία: Άμεση θέα στον Κόλπο. Θαυμάσια ηλιοβασιλέματα από την οθόνη σας στο αίθριο. Αυτή η μονάδα έχει μόνο ένα όροφο πάνω της, οπότε η θέα στην παραλία είναι εξαιρετική. Υπάρχει μπαλκόνι στην οποία μπορείτε να απολαύσετε τη θέα.

Τηλεοράσεις: Υπάρχουν 2 τηλεοράσεις με επίπεδη οθόνη. Και οι δύο διαθέτουν συσκευές αναπαραγωγής DVD. Παρέχουμε κάποιες ταινίες για τις οποίες μπορούμε να παρακολουθήσουμε. Διατίθεται δωρεάν WiFi.

Κλινοσκεπάσματα: Υπάρχει ένα κρεβάτι king size και ένας καναπές-κρεβάτι, καθώς και μια έδρα στο σαλόνι. Η κρεβατοκάμαρα αποτελείται από ένα πάπλωμα και παπλώματα, μαξιλάρι διακοσμητής συλλογής ξενοδοχείων και μαξιλάρια. Όλα τα κλινοσκεπάσματα παρέχονται επίσης για τα κρεβάτια και τον καναπέ.

Κουζίνα: Υπάρχει μια κουζίνα πλήρους μεγέθους στη μονάδα. Όλα τα απαραίτητα στοιχεία είναι διαθέσιμα για την προετοιμασία των γευμάτων για την κατοχή της μονάδας. Υπάρχει παγομηχανή στο ψυγείο.

Πλυντήριο: Υπάρχει πλυντήριο στον πρώτο όροφο που είναι κοινόχρηστο. Είναι κερδοσκοπικό. Έτσι, αν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε τα ρούχα φέρτε τα τεταρτημόρια. ($ 2,25 για πλύσιμο και $ 2,25 για ξηρά)

Παροχές στη Νότια Θάλασσα: Δεν έχετε πρόσβαση σε αυτές τις προσφορές. Περιλαμβάνει το τροπικό, το γήπεδο γκολφ, τα εστιατόρια του θέρετρου, το γυμναστήριο και το συγκρότημα της πισίνας, 2 μίλια κάτω από το χωριό.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εάν επιθυμείτε αυτές τις παροχές, μπορείτε να κάνετε κράτηση στις νότιες θάλασσες, επίσης, τα ποσοστά στις νότιες θάλασσες είναι σχετικά με το διπλάσιο τι εγώ cahrge. ΕΑΝ ΑΦΙΕΡΩΜΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΛΙΑ, 3 ΠΙΣΙΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΤΕΝΙΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΝΔΩ 2223 ΣΑΣ!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΙΣΟΔΥΝΑΜΩΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕ ΤΟ CONDO ΜΑΣ, ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΟΠΟΙ.

Λέξεις-κλειδιά: νότια θάλασσα, πρόσοψη στον κόλπο, άμεση παραθαλάσσια βίλα, υπέροχη θέα
Απαιτώ να υπογραφεί μια συμφωνία μίσθωσης
Τα γήπεδα γκολφ μπορούν να ενοικιαστούν από έναν τοπικό πάροχο
Δεν μπορώ πλέον να εγγυώμαι τη χρήση ομπρελών στις μονάδες μου λόγω των ζημιών από τους επισκέπτες που έχω καρέκλες και ομπρέλες αλλά ΔΕΝ εγγυώμαι τις ομπρέλες
 Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα εξής:
1. 3 πισίνες condo 2. 3 περιοχές μπάρμπεκιου 3. Όλες οι καρέκλες με ξαπλώστρες, ξαπλώστρες και τραπέζια στις 3 πισίνες τύπου condo αφού κατέχω και στις 3 ενώσεις 4. Το τένις πληρώνει για το παιχνίδι ακριβώς όπως θα κάνατε στο θέρετρο από αυτή τη στιγμή είναι $ 18 ανά άτομο ανά ημέρα. Τιμές που μπορούν να αλλάξουν από το θέρετρο 5. Όλα τα αντικείμενα της παραλίας μου περιλαμβάνουν καρέκλες, πετσέτες παραλίας, ψυγεία και παιχνίδια άμμου 6. Μπορείτε να φάτε στο Doc Fords και να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα, αλλά υπάρχουν τόσες πολλές εκτός εστιατορίων εστιατόρια (walkable και άλλοι με το αυτοκίνητο) δεν είστε σίγουροι γιατί θα φάτε στις νότιες θάλασσες (ακριβό) αλλά ναι μπορείτε να φάτε στο Doc Fords. 7. Μπορείτε να νοικιάσετε ποδήλατα, καροτσάκια γκολφ και άλλα αντικείμενα ενδιαφέροντος με τοπικούς παρόχους που είναι λιγότερο ακριβά από ό, τι θα πληρώνατε με το θέρετρο

Διαχειριστής καταλύματος

Kim Dennis
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
Some sand toys are provided

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια
Are not allowed as per condo regulations

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
$800 cleaning charge for smoking in the unit
Signed rental agreement is required when renting on line but I will send you a detailed one once booked plus an ID is also required
smoking in the unit will result in forfeiture of the ENTIRE security deposit
cancellation policy will be enforced make sure you read and understand PRIOR to booking

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Captiva

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Captiva) βρίσκεται στην παραλία. Αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Μαρίνα McCarthy's και Jensen’s Marina, ενώ όσοι θέλετε να δείτε τα αξιοθέατα της περιοχής, μπορείτε να πάτε σε μέρη όπως: Sanibel Captiva Conservation Foundation και Μουσείο Κοχυλιών Bailey - Matthews. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Sanibel and Captiva Chamber of Commerce and Visitors Center και Βοτανικός Κήπος Sanibel Moorings Botanical Gardens. Οι δραστηριότητες Τζετ σκι σε κοντινή απόσταση, βόλτα με καγιάκ και Powerboating σε κοντινή απόσταση προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση κοντά σας.
Χάρτης
Captiva Island, FL

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Jensen’s Marina - 11 λεπτά με τα πόδια
  • Παραλία Captiva Beach - 14 λεπτά με τα πόδια
  • Παραλία Turner - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Bowman's Beach - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Sanibel Island Southern Beach - 18 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Φορτ Μαίρς, FL (RSW-Διεθνής Νοτιοδυτικής Φλόριδας): 61 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • The Mucky Duck - 14 λεπτά με τα πόδια
  • Old Captiva House - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Mango's
  • Doc Ford's Rum Bar and Grille - Captiva Island - 5 λεπτά με τα πόδια
  • Starbucks - 7 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

9,0

Θαυμάσιο

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 82 από 120 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 25 από 120 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 5 από 120 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 3 από 120 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 5 από 120 σχόλια πελατών" "

8,0/10

Καθαριότητα

9,0/10

Check-in

9,0/10

Επικοινωνία

9,8/10

Τοποθεσία

9,0/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Frank R.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Location
This property's location is great as you can walk to everything. I also was not expecting to see osprey and bald eagles right from the screened in porch, where we spent our time when not on the beach. The unit has been painted since the pictures were taken and looks nice. Shower area just needs a little bit of work. Communication with Kim was perfectly clear and instructions were easy. I asked her about the contractors working nearby and her answers were accurate. The area is recovering and rebuilding from the Hurricane, so contractors are working in the area, but did not disturb our stay. We enjoyed our time and would stay hear again.
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

8/10 Καλό

MaryBeth B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great location! We would stay here again after the elevator is functioning again!
The location was excellent. Communication was quick, but a bit weird. The rooms were clean except for a sanitary liner stuck on the bathroom door. Crazy, but we will certainly stay here again!
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

2/10 Απαίσιο

Abram R.

Αρνητικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
It sucked! What a nightmare!
Owner reneged while knowing there would be jackhammering above us on tile floor…roofer pounding every day…had to move car to avoid falling items from roof every day! A nightmare..pool was closed upon check in…they put chemicals in, to be opened Sunday, closed permanently on Monday….no rhyme or reason…just sign on gate pool closed! It was a nightmare! Noise, worries about rental car parking… ugly, ugly place
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

10/10 Άριστο

Carol H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
A great place to stay!
This condo is fantastic! Very clean & beachfront in beautiful Captiva! This is a gem!
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

6/10 Μέτριο

Thomas & M.

Θετικά: Τοποθεσία
Αρνητικά: Check-in, ακρίβεια καταχώρισης
Getting what you pay for…
The price of renting the unit for June was very reasonable. But, South Seas Resort was not up and open then. We needed to reschedule due to that. The host would not refund any monies. She said her unit was recently updated and not damaged by hurricane Ian. Yet, the screen porch had most of it’s screens missing. We could see the ocean from indoors, luckily. The pretty couch in the photos and a side chair were very soiled. The host replied, It is a rental unit, when I pointed it out. We covered the seating with sheets. To feel comfortable. The two pools nearest our unit were empty. The last pool was not maintained well. We have a pool at home and vacuumed ours. She did warn us that the elevator may not be working. And it was not. My knees ached as I made the steps each time. I am 68 and my husband is 70, but more spry. She met us upon arrival but did not respond to three days of emails to obtain the entry code . The gate guard contacted our host, but we were unsure after flying from IL if we would get in! At least our bed was clean and comfortable. I can’t say that about all of the pillows though.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Kim Dennis

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
We are VERY familiar with what good customer service entails.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

The awesome shelling and great beach, with a non high rise location and feel.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Location, Location and Location
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων