Σπίτι στον προορισμό Nashville, TNΙδιώτης οικοδεσπότης

ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΙΣΙΝΑ, ΠΙΣΙΝΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ, ΠΟΤΑΜΟΣ, ΘΕΡΜΑΝΣΗ, ΤΖΑΚΙ, ΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ

ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΙΣΙΝΑ, ΠΙΣΙΝΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ, ΠΟΤΑΜΟΣ, ΘΕΡΜΑΝΣΗ, ΤΖΑΚΙ, ΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ

Συλλογή φωτογραφιών για River View! Pool & Hot Tub! Close to Opry!

Πισίνα
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος

Επισκόπηση καταλύματος ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΙΣΙΝΑ, ΠΙΣΙΝΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ, ΠΟΤΑΜΟΣ, ΘΕΡΜΑΝΣΗ, ΤΖΑΚΙ, ΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ

4,8 στα 5 Εξαιρετικό
4 υπνοδωμάτια2+ μπάνιαΓια 12 άτομα246 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Πισίνα
  • Τζακούζι
  • Κουζίνα
  • Πλυντήριο
  • Στεγνωτήριο
  • Δέχεται κατοικίδια

Απολαύστε την περιοχή

Nashville, TN
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΘέρετρο & Κέντρο Συνεδρίων Gaylord Opryland10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαOpry Mills (εμπορικό κέντρο)11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΓκραντ Όλε Όπρι12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΝάσβιλ, Τενεσί (BNA-Διεθνές Αεροδρόμιο του Νάσβιλ)18 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

4 υπνοδωμάτια (για 12 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

2 Queen Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 3

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 4

1 King Κρεβάτι

2 μπάνια, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Μπάνιο 2

Μπάνιο 3

Χώροι

Κουζίνα
Μπαλκόνι
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΙΣΙΝΑ, ΠΙΣΙΝΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ, ΠΟΤΑΜΟΣ, ΘΕΡΜΑΝΣΗ, ΤΖΑΚΙ, ΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ

Το Cumberland River House (άδεια # CASR-201528745) είναι τοποθετημένο σε έναν ήσυχο παραλιακό δρόμο γεμάτο ιστορία, με αρκετά διάσημα παλιά σχολικά Opry Stars που ζουν κοντά. Είμαστε σε μια ιδιωτική χερσόνησο που σχηματίζεται από τον ισχυρό ποταμό Cumberland μπροστά και μια λίμνη 5 στρεμμάτων πίσω. Είναι ήσυχο και ασφαλές εδώ. Υπάρχει πολύ μικρή κυκλοφορία αυτοκινήτων, γι 'αυτό είναι μεγάλη για το περπάτημα. Βλέπουμε τακτικά τα ελάφια, τις χήνες και τη γαλοπούλα και απολαμβάνουμε την αλιεία στο Cumberland και από την αποβάθρα στο TVA που βρισκόταν πίσω από τη λίμνη. Είναι μια ιδιαίτερη γειτονιά με φιλικούς λαούς. Ωστόσο, απέχουν λίγα μόνο λεπτά από το διάσημο Gaylord Opryland Hotel, το Opry Mills Mall και το THE GRAND OLE OPRY. Μέσα σε 4 μίλια υπάρχουν περισσότερα από 2 δωδεκάδα εστιατόρια και το μεγαλύτερο πάρκο νερού του Νάσβιλ. Το κέντρο της πόλης απέχει μόνο 10-15 λεπτά, πολύ πιο κοντά από το 95% των οδών της προκυμαίας στην ευρύτερη περιοχή του Νάσβιλ. Δύο μεγάλα γήπεδα γκολφ βρίσκονται σε απόσταση 4 μιλίων, ενώ η υπηρεσία ταξί Uber και Lyft είναι εύκολα διαθέσιμη.
Για να νοικιάσετε το σπίτι μας, πρέπει να είστε 25 ετών ή μεγαλύτερος. Τα σπίτια μας έχουν άδεια και έχουν περάσει όλους τους κανονισμούς που απαιτούνται για κωδικούς. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι λόγω κωδικών στο Νάσβιλ, ΟΛΕΣ οι διακοπές σπιτιών επιτρέπονται μόνο 12 άτομα για διανυκτερεύσεις. Τα ακίνητά μας δεν μπορούν να φιλοξενήσουν εκδηλώσεις ή μεγάλα πάρτυ. Δεν υπάρχουν οχήματα αναψυχής, λεωφορεία ή ρυμουλκούμενα. Δεν επιτρέπονται περισσότερα από 4 οχήματα. Όλοι αυτοί οι κανονισμοί ρυθμίζονται αυστηρά από τους κώδικες Metro και όλες οι κατοικίες ενοικίασης διακοπών στο Nashville υπόκεινται σε αυτόν τον νόμο. Μοτοσικλέτες μόνο με προ-έγκριση, λόγω πιθανών προβλημάτων θορύβου. Ζητάμε να σεβαστούμε τους γείτονές μας στο Νάσβιλ. Οι παραβιάσεις υπερβολικού θορύβου ή οποιωνδήποτε άλλων ζητημάτων που θεωρούνται ανησυχητικά μπορεί να οδηγήσουν σε απώλεια της εγγύησης. Παρακαλώ να είστε ειλικρινείς αν σκοπεύετε να φιλοξενήσετε ένα πάρτι γκρουπ ή bachelorette. Παρακαλώ να είστε ειλικρινείς εάν έχετε ένα κατοικίδιο ζώο (τους αγαπάμε, απλά πρέπει να ξέρουμε) Σημείωση: Διαθέτουμε κάμερες ασφαλείας στο εξωτερικό των σπιτιών μας τις οποίες παρακολουθούμε καθημερινά. Θα σας ειδοποιήσουμε αν διαπιστώσουμε παραβιάσεις της σύμβασής σας και διατηρούμε το δικαίωμα να τερματίσουμε την παραμονή σας εάν διαπιστώσουμε παραβίαση.

Μόλις φτάσετε εδώ, μπορεί να μην αισθανθείτε την ανάγκη να φύγετε. Αυτό το σπίτι διαθέτει πισίνα με θαλασσινό νερό (Μάιος-Σεπτέμβριος), υδρομασάζ με ψηλό φράκτη για την προστασία της ιδιωτικής ζωής, τηλεόραση μεγάλης οθόνης και ένα τεράστιο μεγάλο δωμάτιο με τραπέζι μπιλιάρδου και ένα διασκεδαστικό κρεβάτι Canopy για χαλάρωση ή ύπνο μεγάλων ομάδων. Υπάρχει ένα μεγάλο κατάστρωμα στον επάνω όροφο με θέα στον ποταμό Cumberland, καθώς και ένα μεγάλο κατάστρωμα στην πίσω πλευρά της πισίνας και στην περιοχή του υδρομασάζ. Υπάρχει ένα υπαίθριο τζάκι σε ένα καλυμμένο αίθριο λίγο έξω από το δωμάτιο της Φλώριδας, το οποίο είναι ιδανικό για διασκέδαση ή χαλάρωση. Αν θέλετε να μαγειρέψετε, θα βρείτε μια καλά εξοπλισμένη κουζίνα, με όλα τα γλάστρες, τηγάνια και όλες τις μικρές συσκευές του σπιτιού. Έξω από το καλυμμένο τζάκι, υπάρχει μια σχάρα αερίου με έναν καυστήρα πλευράς, όπου οι ψαράδες μπορούν να τηγανίσουν τα αλιεύματα της ημέρας. (Αλιευτικά εργαλεία για 3 που παρέχονται)
Νωπά, σε κάθε κρεβάτι παρέχονται κλινοσκεπάσματα. Παρέχονται επίσης λευκές πετσέτες από βαμβάκι. Και μεγάλες πετσέτες θαλάσσης είναι σε κοντινή απόσταση εάν αποφασίσετε να κάνετε hop στο υδρομασάζ ή την πισίνα.

Κάθε πρωί θα απολαύσετε το πρωινό σας (ανατρέξτε στον παρασκευαστή βάφλας) και τον δωρεάν καφέ στο γυάλινο δωμάτιο και το κέδρο του Florida Room ή κάντε μια βόλτα στην ήσυχη λωρίδα και ακούστε τα πουλιά και το ποτάμι.

Το βράδυ ... κατευθυνθείτε προς την κύρια κρεβατοκάμαρα στο ισόγειο για ένα γνήσιο κρεβάτι Tempurpedic king size και ένα ιδιωτικό μπάνιο με μπανιέρα στον κήπο και καμπίνα ντους. Για να μην ξεπεράσει, το δεύτερο υπνοδωμάτιο στον επάνω όροφο προσφέρει ένα ολοκαίνουργιο king size κρεβάτι Simmons Superpillowtop και μπανιέρα / ντους και ματαιοδοξία. Η τρίτη κρεβατοκάμαρα στον πάνω όροφο μοιράζεται αυτό το μπάνιο και έχει ένα queen κρεβάτι. Στο μεγάλο Μεγάλο δωμάτιο, υπάρχει ένα κρεβάτι V Cool queen size Canopy. Και ένα μικρότερο δωμάτιο μπόνους διαθέτει επίσης ένα queen κρεβάτι. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει χώρος για 10 φιλοξενούμενους σε 2 ανά δωμάτιο (μπορούμε να χειριστούμε 12 max σε ένα τσίμπημα, αλλά θα είναι γεμάτο) Διαθέτουμε 2 μονά κρεβάτια και 2 άνετα φουσκωτά κρεβάτια που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιοδήποτε από τα υπνοδωμάτια .
**** Σημειώστε ότι πριν φτάσουν οι νέοι επισκέπτες, πλένουμε όλα τα κλινοσκεπάσματα και τις κουβέρτες ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ τα παπλώματα, σε αντίθεση με πολλά άλλα ενοικιαζόμενα δωμάτια ****

Άλλες παροχές περιλαμβάνουν πλυντήριο & στεγνωτήριο, καλωδιακή τηλεόραση με HBO, Blu-Ray player και βιβλιοθήκη δίσκων, βιβλία, επιτραπέζια παιχνίδια και WiFi υψηλής ταχύτητας, με το Apple Airplay για τη ροή των μελωδιών σας στο στερεοφωνικό σύστημα.

Το μόνο που χρειάζεται να φέρετε είναι τα ρούχα και το φαγητό σας. Παρέχουμε καφέ και μερικές ανέσεις κουζίνας. . Πηγαίνουμε το επιπλέον μίλι για τους καλεσμένους μας και επίσης παρέχουμε οικολογικά σαπούνια μπάνιου, σαμπουάν και κλιματιστικά.
Όταν φτάσετε, μπορούμε να σας προσφέρουμε ένα ευπρόσδεκτο για να σας βοηθήσουμε να εγκατασταθείτε στο ακίνητο ή απλά να σας αφήσει τον κωδικό πόρτας πριν τη διαμονή σας. Απλώς ενημερώστε μας τι χρειάζεστε και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να συμβεί αυτό.

Αγαπάμε την πόλη μας και εσύ και εγώ!

Ερωτήσεις; Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω αυτής της ιστοσελίδας και θα χαρούμε να σας παρέχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να κάνετε τη σωστή επιλογή για τις διακοπές σας στο Nashvegas!


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εάν οι ημερομηνίες που θέλετε έχουν ήδη γίνει κράτηση στο Cumberland Riverhouse, ή αν χρειάζεστε ακόμη περισσότερο χώρο, έχουμε τέσσερα πιο καταπληκτικά σπίτια 5BR-6BR κοντά στο κέντρο του Νάσβιλ:
Το σπίτι του Wildwood
https: // www. ΕΚΤΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ. com / διακοπές-ενοικίαση / p3924114

Το σπίτι του Lauderdale
https: // www. ΕΚΤΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ. com / διακοπές-ενοικίαση / p4015951

Ο Ορλεάνης
https: // www. ΕΚΤΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ. com / διακοπές-ενοικίαση / p3918032

Ελέγξτε τη σελίδα μας στο Facebook! https: // www. Facebook. com / Νάσβιλ-εξοχικά σπίτια-1397894777013949 /

Διαχειριστής καταλύματος

Greg Page

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δέχεται κατοικίδια

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 21 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια: σκύλοι βάρους μικρότερου από 9 κιλά ανά κατοικίδιο (όριο ένα κατοικίδιο στο σύνολο)

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα, πυροσβεστήρας και ανιχνευτής καπνού

Σχετικά με την περιοχή

Νάσβιλ

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Νάσβιλ) βρίσκεται δίπλα στο ποτάμι. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά από τα πολιτιστικά αξιοθέατα της περιοχής όπως: Γκραντ Όλε Όπρι και Ryman Auditorium (αίθουσα συναυλιών), ενώ όσοι θέλετε να κάνετε αγορές μπορείτε να επισκεφτείτε και μέρη όπως: Opry Mills (εμπορικό κέντρο) και Μπρόντγουεϊ. Θέλετε να απολαύσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα; Μπορείτε να δείτε τις διοργανώσεις σε αυτό το μέρος: Στάδιο Nissan ή να απολαύσετε τη βραδινή σας έξοδο σε μέρη όπως: Αμφιθέατρο Ascend Amphitheater.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Θέρετρο & Κέντρο Συνεδρίων Gaylord Opryland - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κήποι ξενοδοχείου Opryland - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Opry Mills (εμπορικό κέντρο) - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Γκραντ Όλε Όπρι - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Στάδιο Nissan - 18 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός του Ντόνελσον - Νάσβιλ: 15 λεπτά οδικώς
  • Διεθνές Αεροδρόμιο Nashville (Bna): 19 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Taco Bell - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Garden Fresh Food Market - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Santa Fe Cattle Company - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Dee's Country Cocktail Lounge - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Wendy's - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

4,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 5 - Άριστο. 131 από 155 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Καλό. 18 από 155 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 3 - Μέτριο. 4 από 155 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Κακό. 1 από 155 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 1 - Απαίσιο. 1 από 155 σχόλια πελατών" "

4,6/5

Καθαριότητα

4,8/5

Check-in

4,7/5

Επικοινωνία

4,9/5

Τοποθεσία

4,5/5

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

1/5 Απαίσιο

Terri Q.

Αρνητικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, ακρίβεια καταχώρισης
double booked
poor service all around
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2023

4/5 Καλό

Rachel Y.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great location although the house is more "worn" than it appears in the photos.
The location of this house and the neighborhood it's located in can't be beat. In the middle of Nashville but very quiet with quiet neighbors. We felt very safe here and it was very peaceful. Unfortunately it rained quite a bit during our stay so we didn't get to spend much time enjoying the outdoor amenities. The photos make the house look much brighter than it is. There's also dings and marks on the walls, especially upstairs in the game room. One of the comforters had several stains on it. One of the toilet paper holders was broken. You can tell this house has seen a lot of use. The hosts were great to work with and very helpful. They were quick to respond to inquiries that we had.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2022

5/5 Άριστο

Ashley S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great spot for fun before heading out
We checked in Friday and left Sunday. This was a great space for our group to get ready before going out and the hot tub in the morning was perfect. Thanks for having us!
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2022

5/5 Άριστο

Alyson G.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Spacious and Relaxing
This home was lovely, very clean. Very close to Broadway and of course the pool and hot tub are a Bonus
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2022

5/5 Άριστο

Kimberly m.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Paradise
Few small issues but nothing bad. Great spacious well appointed home. Lots of wildlife seen daily, deer, turkeys, raccoons, groundhog. Front door opened with code but wouldn't lock with it, so we just went out the back door. If you want to fish it's down decking and climbing down side of mountain, but owner cannot control river dried up so if it rains a lot soon shouldn't be an issue. Close to everything, within 20 minutes mostly freeway drive.WE LOVED IT! Enjoyed the 3 decks immensely and would definitely stay again
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2022

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Greg Page

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
The Owner is Greg, Originally from North Carolina, he has been a Nashville resident and successful business owner for over 30 years.

Γλώσσες:

Αγγλικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες