Διαμέρισμα

360 ° Προβολές Νερού, Στούντιο Διακοπών Νησί Hoopers Apt, Ψάρεμα Creek

360 ° Προβολές Νερού, Στούντιο Διακοπών Νησί Hoopers Apt, Ψάρεμα Creek

Συλλογή φωτογραφιών για 360° Water Views, Hoopers Island Vacation Studio, Fishing Creek

Παραλία
Παραλία
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος

Επισκόπηση καταλύματος 360 ° Προβολές Νερού, Στούντιο Διακοπών Νησί Hoopers Apt, Ψάρεμα Creek

Σχόλια
4,9 στα 5 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 3 άτομα60 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος
  • Θέα στο νερόΘέα στο νερόΘέα στο νερό

Απολαύστε την περιοχή

Fishing Creek, MD
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΜέση Νήσος Χούπερ8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚάτω Νησί Χούπερ14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚαταφύγιο Άγριας Ζωής Blackwater National Wildlife Refuge25 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΚέμπριτζ, Μέριλαντ (CGE-Cambridge - Dorchester)45 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 3 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Φουτόν και 1 Queen Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

360 ° Προβολές Νερού, Στούντιο Διακοπών Νησί Hoopers Apt, Ψάρεμα Creek

WATERFRONT & WATERBACK, 360 ° απόψεις! Χόουπερς Νήσος Bayside Haven; ρομαντικό, γραφικό, ήσυχο ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ, ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 1 υπνοδωμάτιο / στούντιο διαμέρισμα, ολόκληρο δεύτερο όροφο του ακινήτου μας. Φέρτε το ποδήλατο / καγιάκ σας. Guest entrance & deck, ένα από τα ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ για διακοπές που έχουν τόσο BAY & RIVER πρόσβαση νερού απευθείας στην ιδιοκτησία μας, από τις δύο αποβάθρες μας. Χαλαρωτική υποχώρηση από το DC (2+ ώρες).

Βρίσκεται στο ιστορικό και γραφικό νησί Hoopers, το Bayside Haven είναι διαθέσιμο για διαμονή 2 ΝΥΧΤΑ MINIUMUM, 2 άτομα, 3ο άτομο 25 € επιπλέον. ΜΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ / ΕΚΔΗΛΩΣΗ. Αυτή η τιμή ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ τον Φόρο Καταλύματος County Dorchester. Παρόλο που έχουμε μια "αυστηρή" πολιτική ακύρωσης, υπάρχει ταξιδιωτική ασφάλιση διαθέσιμη με ονομαστική αμοιβή από διάφορους πωλητές.

Διακοπές / Εκδήλωση Ελάχιστη διανυκτέρευση, 3 διανυκτερεύσεις: Ημέρα Μνήμης, 4 Ιουλίου, Ημέρα Εργασίας, Ironman ή Eagleman. Τριαθλέτες, μπορούμε να φιλοξενήσουμε περισσότερους επισκέπτες κάτω από το δωμάτιο, να μας στείλετε τα αιτήματά σας για μια "Προσφορά Τριαθλητών Extra".

WATERFRONT (ποταμός Honga) και WATERBACK (Chesapeake Bay), που βρίσκεται στην ανατολική ακτή του Μέριλαντ. Έχουμε πλωτήρες για χρήση στον κόλπο.
(Όλοι δεν αφήνουν online κριτική, οπότε έχουμε προσθέσει κάποιες από το βιβλίο επισκεπτών μας στην τελευταία σελίδα φωτογραφιών)
 
Ιδιωτική είσοδος από το κατάστρωμα σας με καρέκλες Adirondack και γραφική θέα
Μεγάλο πλήρες μπάνιο
Πλήρης κουζίνα
Τραπεζαρία,
Queen κρεβάτι
Καναπές Futon
Ευρύχωρο περίπατο σε ντουλάπα
Διακοσμημένο στη βεράντα για την ευχαρίστησή σας για φαγητό
Ιδιωτική ποτάμια για μικρά σκάφη

Όμορφο σκηνικό, ένα από τα σπίτια FEW στο νησί Hoopers με δύο προκυμαίες (ποτάμι) και waterback (Bay) 360 ° απόψεις, νερό παντού! Το Haven διαθέτει απλό, άνετο και ζεστό περιβάλλον. Οι καλεσμένοι μας απολαμβάνουν την ανατολή του ηλίου (ρολόι, καθώς οι ποταμοί φέρνουν το πώμα τους) ΚΑΙ το ηλιοβασίλεμα κάθε βράδυ με ένα θεαματικό πλεονέκτημα για το βλέμμα των αστεριών. Ευκαιρίες για περπάτημα, τζόγκινγκ, ποδήλατο, καγιάκ, κανό, ρολόι πουλιών, συλλογή γυαλιού παραλίας, γυμναστική, φωτογραφικά ταξίδια, ακριβώς από την πόρτα μας και την αποβάθρα.

Καφές / τσάι στην μπροστινή βεράντα είναι ο τρόπος για να ξεκινήσετε τη μέρα σας, να παρακολουθήσετε τα ψαράκια φωλιά κοντά στο μπροστινό μέρος της ιδιοκτησίας. Η αυλή μας τελειώνει στο BAY, με ένα τεράστιο λάκκο φωτιάς, πάγκους και καρέκλες για να απολαύσετε τη θέα. Παίξτε μπάντμιντον, πέταλα, χαρταετούς κ.λπ. ή απλά κάθονται δίπλα στον κόλπο, βλέποντας το ηλιοβασίλεμα και τα κρουαζιερόπλοια περνούν. Μπροστινή αποβάθρα με σκάλα και μικρά ανυψωτικά σκάφη για την τοποθέτηση της μικρής σας σκάφους στον ποταμό Honga, έτσι φέρτε τα καγιάκ και τα κανό! Υπάρχει μια δημόσια αποβάθρα για να ξεκινήσετε τα μεγαλύτερα σκάφη σας, και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε την αποβάθρα μας για να "πάρκο" κατά τη διάρκεια της παραμονής σας.

Βότανα κουζίνας για την ευχαρίστηση μαγειρικής σας είναι ακριβώς έξω από την πόρτα σας. Σε κοντινή απόσταση από τα σπίτια συλλογής καβουριών για FRESH μόλις πήρε καβούρι για τις γαστρονομικές δημιουργίες σας. Ή να πιάσετε φρέσκα καβούρια για να μαγειρέψετε το δρόμο σας, σας παρέχουμε μικρά γλάστρες καβουριών για να δοκιμάσετε να γεμίζετε από την αποβάθρα και τον ατμό για να τα μαγειρέψουμε!

Αγωνιζόμαστε για το Hoopers Island Bayside Haven να είναι πραγματικά ένα "ξεφύγουμε από όλα" τοποθεσία, δεν παρέχουμε πρόσβαση στο internet ούτε καλωδιακή τηλεόραση. Έχουμε πολλά βιβλία, DVD και κάλυψη τοπικών και δικτυακών τηλεοπτικών σταθμών. Για να παραμείνετε συνδεδεμένοι, πρέπει να φέρετε το έξυπνο τηλέφωνό σας ή να προωθήσετε είτε το Γενικό Κατάστημα του νησιού Hoopers (πρώην Pride Island) είτε το Old Salty's για να χρησιμοποιήσετε το διαδίκτυο. Αυτή είναι η ευκαιρία να αποσυνδέσετε για λίγο, να απολαύσετε το τοπίο, την άγρια ​​φύση και την απλότητα. Το νησί, το καταφύγιο Blackwater και το νέο μουσείο Harriet Tubman του Εθνικού Πάρκου είναι οι πιο "τοπικές" τοποθεσίες για να απολαύσετε κατά τη διάρκεια της απόδραση σας και υπάρχουν περισσότερα στο Cambridge και κοντά.

Λυπούμαστε, τα κατοικίδια ζώα δεν επιτρέπονται, αν και στο μέλλον, θα θέλαμε να προσφέρουμε ένα "κουτάβι" στο υπόστεγο για το γούνινο μέλος της οικογένειάς σας και θα δημοσιεύουμε ενημερώσεις όταν αυτό γίνει πραγματικότητα. Προσπαθούμε να διατηρήσουμε το αλλεργιογόνο Haven δωρεάν για τους καλεσμένους μας.

Το Old Salty's είναι το τοπικό εστιατόριο θαλασσινών (σε κοντινή απόσταση), όπου μπορείτε να συναντήσετε τους ντόπιους καθώς και τους λαούς που οδηγούν από διάφορα μέρη της ανατολικής ακτής για να φάτε εδώ. (Ανοιχτό Τετάρτη-Κυρ)

Μπορείτε να νοικιάσετε καγιάκ / κανό ή να πάτε σε μια ξενάγηση με ψαροκάικα ή απλά μια γραφική περιήγηση, ακριβώς πάνω στο νησί. Η γη είναι επίπεδη, ιδανική για ποδηλασία ή για μακρύ περίπατο από τη γέφυρα στη γέφυρα.

Έχουμε τραγανή δροσερά 400 με 100% βαμβακερά λευκά είδη, βιολογικά και / ή κατασκευασμένα στις ΗΠΑ όταν τα βρίσκουμε. Καθαρίζουμε με ατμό όλες τις μαλακές επιφάνειες (μαξιλάρια, στρώματα, μαξιλάρια κλπ.) Μεταξύ των επισκεπτών, για να κρατήσουμε τα αλλεργιογόνα κάτω και μόνο για να σας προσφέρουμε μια άνετη διαμονή. Όλα τα κλινοσκεπάσματα είναι εγκιβωτισμένα σε αποδείξεις σφάλματος, χωρίς αλλεργιογόνα υλικά. Είμαστε επιλεκτικοί σχετικά με το πού μένουμε, και να εφαρμόσουν τα πρότυπα αυτά για τα ενοίκια διακοπών μας.

Απαγορεύεται το κάπνισμα και δεν τα κατοικίδια

Αγροτική περιοχή, σκουπίδια απομάκρυνση δεν παρέχεται, μπορείτε να επιλέξετε να το φέρετε μαζί σας όταν φεύγετε ή να πληρώσει την αμοιβή αφαίρεση των $ 25. Επιλογή σου :)

* Η κράτησή σας θα επιβεβαιωθεί μόλις λάβω:
Αναγνωριστικό φωτογραφίας
Υπογεγραμμένη σύμβαση ενοικίασης (επισυνάπτεται με τιμολόγιο)
Διεύθυνση
Ονόματα επισκεπτών
Αριθμός κινητού
* Απαιτείται εντός 24 ωρών από την κράτηση

Διαχειριστής καταλύματος

Debi Richter
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος
Θέα στο νερό
Μπάρμπεκιου γκριλ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
Look at photos to determine suitability and ask.

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
COVID-19: We are now offering the opportunity to purchase CFAR (Cancel For Any Reason) insurance for any new bookings. Please consider adding this.
We have a NO CANCELLATION policy. We will rebook your stay ONE TIME, IF we are notified more than 14 days prior AND we have an available date.
Make sure you read through the RENTAL AGREEMENT! We are remote and have no trash removal, which is why there is a trash fee, refunded as noted.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα, πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Φίσινγκ Κρικ

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Φίσινγκ Κρικ) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και στην ακτή. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά τοπικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Φάρος Cove Point Lighthouse και Φάρος Drum Point Lighthouse, ενώ μπορείτε να απολαύσετε ορισμένες από τις δραστηριότητες που προσφέρει η περιοχή σε μέρη όπως: Οινοποιείο Perigeaux Vineyards and Winery και Μαρίνα Dennis Point Marina. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Κέντρο Τεχνών Annmarie Sculpture Garden and Arts Center και Bay Country Shop. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Μέση Νήσος Χούπερ - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κάτω Νησί Χούπερ - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πάρκο Harriet Tubman Underground Railroad National Historical Park - 24 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Καταφύγιο Άγριας Ζωής Blackwater National Wildlife Refuge - 25 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Harriet Tubman Museum and Educational Center - 42 λεπτά με το αυτοκίνητο

Εστιατόρια

  • Old Salty's - 9 λεπτά με τα πόδια
  • Hall George W & Son - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Russell Hall Seafood - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • A E Phillips & Son - 5 λεπτά με τα πόδια
  • Terrapin Fish Co. - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

4,9

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 5 - Άριστο. 25 από 28 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Καλό. 1 από 28 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 3 - Μέτριο. 2 από 28 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Κακό. 0 από 28 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 1 - Απαίσιο. 0 από 28 σχόλια πελατών" "

4,9/5

Καθαριότητα

5/5

Check-in

5/5

Επικοινωνία

5/5

Τοποθεσία

4,9/5

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

3/5 Μέτριο

Karen R.

Θετικά: Check-in, επικοινωνία, τοποθεσία
A mixed bag
The amazing location of this property is spectacularly let down by the dated shabbiness of the apartment. The colour scheme of orange and way too much brown, made me not want to spend any time in the place. It also felt very claustrophobic. Also in this modern age, you should be able to use more than one appliance without blowing a fuse, which did happen. I did like using a code to get in, and the owners were easy to contact for any problems. The bed was great. A small investment in this property would make this a great place to stay. The electrics definitely need an upgrade.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

5/5 Άριστο

Karin A.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Quiet getaway.
My husband and I enjoyed our stay. Property and area are beautiful, great views and very comfortable. Loved relaxing on screened porch. Only restaurant "Old Salty's" on island is an easy walk, food was good, great drinks and outside area. One small grocery store, so make sure to bring everything else you need for meals.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

5/5 Άριστο

Henry W.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Watermans Paradise
What a great getaway. If you want to be in a quiet place with no distractions but have access to lots of things to do, this is the place.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

5/5 Άριστο

Christine A.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Beautiful retreat
Perfect spot to rest and recharge and base your Chesapeake-area visit. The location is lovely, with access to both the Chesapeake (beautiful sunset views!) and the Honga River (beautiful sunrise views!). Apartment was perfect for my visit, and Debi and Steve are generous and accommodating hosts. They provide numerous amenities in this lovely and spotlessly clean space, with beautiful views of nature at your doorstep. I recommend this space and these hosts completely. Thank you for a lovely visit!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2023

5/5 Άριστο

Kim T.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Lovely studio with great location
We spent three nights here. Kitchen was well supplied. Bed comfortable. Yoga mats and binoculars were a real bonus! So close to the river and the bay! Highly recommend.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2022

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Debi Richter

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
We live in Philadelphia, but own two wonderful vacation rental properties as well as our home, Philly Bed and Bagel, that we share with you, our guests. We love to travel and we love hosting people in our home. We strive to offer you a comfy and cozy vacation experience We are self maintained, although we do have a local handyperson on call in Hoopers, because we want to respond quickly to any issues or concerns.

We love meeting new people and providing tourism information tailored to your needs. We try to offer a blend of comfort and simplicity within our decor and in our amenities. We pride ourselves on keeping our properties clean and updated, and are constantly on the look out for feasible ways to improve.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

We bought the Haven several years ago as a place for our family to get away from it all and enjoy the outdoors. We loved watching our children enjoy the water sports, my son working on his sailboat, and combing the 'beach area' for sea glass, biking and walking around the island.

Our children could roam around the island without a care, as it is a very safe and quiet location. The roads are flat, easy to bike or walk on, and the water is perfect for kayaks or canoes, and not so deep you that need to worry.

In our fast paced lives, we all need a place to just 'be' and for us, Hoopers Island Bayside Haven is just that. We hope you will also enjoy the opportunity to relax and enjoy the scenery.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

The ability to watch the sunsets every night, and sunrise when we get up early enough. I can not stress this enough, we never tire of the views, and even if I'm cooking, I take a minute to look outside as the sun goes down.

For me personally, there is nothing better than getting up early, making a cup of tea, grabbing my book and sitting on the front porch on one of the rockers and watching the boats come back in. Bliss!

We also really enjoy having friends over at night and building a fire and of course having some drinks while we relax and catch up.

My 'book club' enjoys all of the antique and thrift shopping within an hour's drive, wine tasting at Layton's Chance Winery and ending the day at Salty's for crab dinners and Hoopers Island Ice Tea. They look forward to the trip every year, the 'club' is growing because of this 'field trip.' We now have added marking off the various "stops" on the Harriet Tubman Trail as part of our annual book club week.

Γλώσσες:

Αγγλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες