Ενοικιαζόμενα για διακοπές στην τοποθεσία Σαν Ντιέγκο

Βρήκαμε 8.059 εξοχικά σπίτια. Επιλέξτε τις ημερομηνίες που επιθυμείτε και δείτε τη διαθεσιμότητα

οι τρέχοντες μήνες σας είναι March 2024 και April 2024.
Μάρτιος 2024
Απρίλιος 2024
Βρείτε το ιδανικό μέρος για τη διαμονή σας στον προορισμό Σαν Ντιέγκο επιλέγοντας ανάμεσα σε 2537 σπίτια, 1071 διαμερίσματα και άλλα τουριστικά καταλύματα.Οι τουριστικές κατοικίες προσφέρουν τις καλύτερες παροχές για εσάς και τους φίλους, την οικογένεια ή ακόμα και τα κατοικίδιά σας, όπως κλιματισμό και συνδρομητική τηλεόραση. Αυτό που θα βρείτε είναι ένα κατάλυμα που θα ικανοποιεί όλες τις ανάγκες, όπως μέρη για μη καπνιστές ή προσβάσιμα σε άτομα με αναπηρίες.

Βρείτε χώρους που ταιριάζουν στο στιλ σας

  • Αίσθημα ηρεμίας
    Η Εγγύηση κράτησης με ασφάλεια σάς παρέχει υποστήριξη όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα
  • Περισσότερο ποιοτικό χρόνο
    Από την κράτηση έως τη διαμονή, ολόκληρη η διαδικασία είναι απλή και ευχάριστη
  • Νιώστε σαν να είστε στο σπίτι σας
    Απολαύστε πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες, πλυντήριο, πισίνες, αυλές και άλλα
  • Πολλές παροχές με χαμηλό κόστος
    Περισσότερος χώρος, περισσότερη ησυχία, περισσότερες παροχές - μεγαλύτερη αξία

Ελάτε εδώ (Σαν Ντιέγκο), για να εξερευνήσετε τη θεατρική σκηνή της πόλης

Σαν Ντιέγκο: Εδώ μπορείτε να απολαύσετε τα μουσεία, το θέατρο και την τέχνη. Οι ταξιδιώτες σε αυτήν την ιδανική για περπάτημα πόλη εκθειάζουν τον ζωολογικό κήπο, τη θάλασσα και τις παραλίες. Εξερευνήστε κορυφαία αξιοθέατα της περιοχής, όπως: Συνεδριακό Κέντρο και Ζωολ. Κήπος Σαν Ντιέγκο. Χρειάζεστε περισσότερο χώρο για τις οικογενειακές διακοπές ή το ταξίδι με τους φίλους σας; Οι ενοικιαζόμενες κατοικίες συνήθως περιλαμβάνουν ξεχωριστή τραπεζαρία και άνετα σαλόνια.

Σαν Ντιέγκο: Δραστηριότητες και σημεία ενδιαφέροντος εδώ

Αναζητάτε κορυφαία σημεία ενδιαφέροντος στην περιοχή; Θέλετε να αποδράσετε από την τουριστική κατοικία σας και να δείτε όλα όσα έχει να προσφέρει αυτός ο προορισμός (Σαν Ντιέγκο) που είναι ιδανικός για αποδράσεις; Αυτά είναι μερικά από τα κορυφαία σημεία ενδιαφέροντος που μπορείτε να δείτε, τα οποία απέχουν μόνο 48,2 χλμ. από το κέντρο της πόλης:

  • Ζωολ. Κήπος Σαν Ντιέγκο (2,4 χλμ.)
  • Ζωολογικός κήπος και πάρκο σαφάρι Σαν Ντιέγκο (45,3 χλμ.)
  • Θεματικό Πάρκο LEGOLAND® California (47,9 χλμ.)
  • Πάρκο Μπέλμοντ (10,5 χλμ.)
  • Ενυδρείο Birch (18,7 χλμ.)
  • Ακουάτικα (19,9 χλμ.)

Εξερευνήστε τις παραλίες και άλλες φυσικές ομορφιές σε αυτήν την περιοχή: Σαν Ντιέγκο

Είτε αναζητάτε την περιπέτεια είτε απλά θέλετε να απολαύσετε το τοπίο, αυτός ο προορισμός Σαν Ντιέγκο αποτελεί ιδανική επιλογή, για να απολαύσετε τη φύση. Ορίστε μερικά από τα πιο αξιόλογα αξιοθέατα της περιοχής που απέχουν μόνο 48,2 χλμ. από το κέντρο της πόλης:

  • Mission Bay (9,2 χλμ.)
  • Πάρκο Μπαλμπόα (2,4 χλμ.)
  • Μίσιον Μπιτς (10,5 χλμ.)
  • Παραλία του Ροσαρίτο (42,7 χλμ.)
  • Πάρκο Waterfront Park (1,2 χλμ.)
  • Τσικάνο Παρκ (2,4 χλμ.)

Εποχικές καιρικές συνθήκες σε: Σαν Ντιέγκο

Περίοδος Αυγούστου, Σεπτεμβρίου, Ιουλίου και Οκτωβρίου: Κατά τη διάρκεια αυτών των περιόδων, η μέση θερμοκρασία είναι 22°C. Επομένως, επιλέξτε να ταξιδέψετε μία από αυτές τις περιόδους, αν σχεδιάζετε να απολαύσετε εξωτερικές δραστηριότητες.

Σαν Ντιέγκο: Επιλογές μετακίνησης σε αυτόν τον προορισμό και στη γύρω περιοχή

Πετάξτε προς Σαν Ντιέγκο, Καλιφόρνια (SAN-Διεθνές Αεροδρόμιο του Σαν Ντιέγκο) που είναι το κοντινότερο αεροδρόμιο και βρίσκεται 3,9 χλμ. από το κέντρο της πόλης. Αν δεν μπορείτε να βρείτε βολική πτήση, θα μπορούσατε επίσης να πετάξετε προς Σαν Ντιέγκο, Καλιφόρνια (MYF-Montgomery Field), το οποίο απέχει μόλις 10,7 χλμ.

Σταθμός San Diego Santa Fe Depot, Κέντρο Διαμετακόμισης San Diego-Old Town Transit Center και Σταθμός Coaster του Σορέντο Βάλεϊ - Σαν Ντιέγκο: Αυτοί είναι οι κύριοι σταθμοί της περιοχής, αν ταξιδεύετε με τρένο. Μπορείτε εύκολα να μετακινηθείτε σε αυτόν τον προορισμό (Σαν Ντιέγκο) χρησιμοποιώντας το μετρό από διάφορους σταθμούς, όπως Σταθμός Civic Center, Σταθμός Πολιτιστικού Κέντρου ή Σταθμός 5th Avenue.

Εξερευνήστε προορισμούς γύρω από Σαν Ντιέγκο

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες