Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Γοητευτικό και άνετο σπίτι, ανάμεσα σε βουνά και τις παραλίες. Καλώς ήρθατε κατοικίδια

Γοητευτικό και άνετο σπίτι, ανάμεσα σε βουνά και τις παραλίες. Καλώς ήρθατε κατοικίδια

Συλλογή φωτογραφιών για Charming And Comfortable House Between Mountains And Beaches. Pets Welcome

Εναέρια προβολή
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικοί χώροι
Δωμάτιο
Παραλία

Επισκόπηση καταλύματος Γοητευτικό και άνετο σπίτι, ανάμεσα σε βουνά και τις παραλίες. Καλώς ήρθατε κατοικίδια

Σχόλια
8,0 στα 10 Πολύ καλό
3 υπνοδωμάτια2+ μπάνιαΓια 4 άτομα70 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Θέα στο βουνόΘέα στο βουνόΘέα στο βουνό

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Cepagatti, Abruzzo
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠανεπιστήμιο G. d'Annunzio Chieti e Pescara8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΝοσοκομείο SS. Νοσοκομείο Annunziata8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΠεσκάρα (PSR-Διεθνές Αεροδρόμιο Abruzzo)22 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία της Πεσκάρα28 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Μονό Κρεβάτι και 1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Διπλό Φουτόν

Υπνοδωμάτιο 3

1 Διπλό Φουτόν

2 μπάνια, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Toilet · Shower only

Μπάνιο 2

Toilet

Μπάνιο 3

Bidet · Toilet · Shower only

Χώροι

Κουζίνα
Μπαλκόνι

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Γοητευτικό και άνετο σπίτι, ανάμεσα σε βουνά και τις παραλίες. Καλώς ήρθατε κατοικίδια

Λατρεύει το «πραγματικό» Ιταλία; Μαζί μας, μπορείτε να βρείτε το σωστό μέρος! Σε ένα μικρό χωριό θέση ανάμεσα στη γραφική οροσειρά του Gran Sasso και τις πανέμορφες παραλίες της κεντρικής Αδριατικής είναι το μικρό μας σπίτι Το σπίτι είναι πολύ ωραίο για το ιστορικό κέντρο της Cepagatti, και μόλις τρία λεπτά με τα πόδια από την πλατεία, όπου μια βόλτα ή ένα καφέ ή το ποτό μπορεί να είναι μεθυσμένος σε ένα από τα μπαρ. Που ειδικεύονται στην τοπική κουζίνα εστιατόρια βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια και αξίζει μια επίσκεψη. Cepagatti είναι ένα ιστορικό και πολιτιστικό στολίδι, όπου μπορείτε να περάσετε τις τέλειες διακοπές. Εδώ είναι η πραγματική ιταλική ζωή ακόμα αυθεντική κουζίνα .Το παραδοσιακό Abruzzo μπορεί να βρεθεί σχεδόν παντού: είναι νόστιμο, πλούσιο και οικονομικά προσιτή. Ωραία, ήσυχη τοποθεσία, κοντά σε όλες τις ανέσεις. Κοντά στην παραλία, σκι και το Εθνικό Πάρκο Είτε είστε βγείτε στο δρόμο στο φυσικό ύψος του Abruzzo Εθνικών Δρυμών, χαλαρώστε μια μέρα στην παραλία ή αν θέλετε να απολαύσετε τις αγορές και η νυχτερινή ζωή στην πόλη της Αδριατικής της Πεσκάρα, μαζί μας θα απολαύσετε μια πολύπλευρη διακοπές, ακριβώς όπως θέλετε.


Η καλή θέση του σπιτιού προσφέρει τη δυνατότητα να οργανώσετε τουριστικές επισκέψεις στα πιο σημαντικά μέρη της ιστορικής, πολιτιστικής και religios ενδιαφέρον:
Το αρχαιολογικό μουσείο "Civitella" στο Chieti, το μουσείο "DANNUNZIANO" στην Πεσκάρα.
Η "PARCO NAZIONALE d'Abruzzo", το "PARCO NAZIONALE DEL Gran Sasso", το "PARCO ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ SIRENTE Velino" και το "Laga MOUNTAIN" είναι όλα τα φυσικά μονοπάτια.
Οι religios πιο ενδιαφέροντα σημεία είναι: Santuario di San CAMILLO "στο Bucchianico, το" Ιερό DI SAN GABRIELE "Isola del Gran Sasso (Te), το« Ιερό DEL MIRACOLO EUCARISTICO "σε Lanciano, το" Ιερό DELLA MADONNA dei Miracoli "σε Casalbordino , το «Ιερό DEL SANTO VOLTO" σε Monoppello (ΡΕ) και το όμορφο "Εκκλησία Αγ Liberatore" σε Serramonacesca (Pe).

Σε 15 λεπτά από το βουνό και τη θάλασσα και συνδέεται με τους δρόμους και τα μέσα μαζικής μεταφοράς, θα βρείτε ένα όμορφο και άνετο σπίτι σε 2 επίπεδα. Φρέσκο ​​ανακαινισμένο, ηλιόλουστο σπίτι στο ιστορικό κέντρο παρέχει δυνατότητα με τα πόδια από διάφορα προορισμό. Η κορυφαία θέση όροφο δίνει άπλετο φως, καθιστώντας το ένα χαρούμενο, ευχάριστο σπίτι. Το ισόγειο περιλαμβάνει υπνοδωμάτιο με ξύλινα σχεδιασμό, μπάνιο, ένα άλλο μικρό δωμάτιο με μπάνιο και κουζίνα με όλο τον εξοπλισμό .Από τον πρώτο όροφο θα βρείτε το μεγάλο υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι, ντουλάπα και μπαλκόνι με θέα το Gran Sasso και το ιδιωτικό μπάνιο. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία, ώστε να μπορείτε να φτάσετε εύκολα τα πάντα με τα πόδια - 100 m έως σούπερ μάρκετ, μπαρ, εστιατόριο, αρτοποιοί, παγωτό, ταχυδρομείο, πολλές τράπεζες, παντοπωλεία, κρεοπωλεία, φαρμακεία, αρτοποιεία και μια εβδομαδιαία αγορά (κάθε Κυριακή). Μπορείτε να κάνετε την τουριστική διακοπές μακριά από το σπίτι και την περιοχή του Abruzzo εξερευνήσουν (παραλίες, μονοπάτια πεζοπορίας, σκι, φεστιβάλ, εστιατόρια με νόστιμο φαγητό). Με αυτοκίνητο, έχετε επίσης τη δυνατότητα να γειτονικές πόλεις, όπως το αξιολάτρευτο Πεσκάρα, Πέννες, Κιέτι και Loreto Aprutino να επισκεφθείτε. Cepagatti περιβάλλεται από βουνά, από τα οποία το ένα έχει μια υπέροχη θέα του "Gran Σάσο οροσειρά". Η καλή κατάσταση της περιοχής σας επιτρέπει να φτάσετε τα δύο βουνά και την Αδριατική Θάλασσα (περίπου 20 λεπτά με τα πόδια). Φυσικού αερίου, το φως και το νερό που οφείλονται, για την καταναλωτική

Τρία εθνικά πάρκα, ένα περιφερειακό πάρκο, και πάνω από τριάντα (30) προστατευόμενες φυσικές περιοχές, οι οποίες από κοινού αποτελούν περισσότερο από το 33% της συνολικής έκτασης του, το Abruzzo προστατεύει και διατηρεί έναν μεγάλο αριθμό φυτικών και ζωικών ειδών, τα δεδομένα που έχουν αποδοθεί το Abruzzo On η υπεροχή της Πράσινης περιοχή της Ευρώπης. Προτείνεται σε ένα τέλειο μείγμα των Άλπεων και της Μεσογείου, είναι στην πραγματικότητα 130 χιλιόμετρα από την ακτή, το οποίο συγκρίνει τα δύο υψηλότερα ορεινούς όγκους των Απεννίνων: το Gran Sasso και την Majella .Από τον εντοπισμό μια επισκόπηση των βασικών στοιχείων που χαρακτηρίζουν την επαρχία της Πεσκάρα, ένα όχι, αλλά από τους "θησαυρούς" μπορεί ιστορικά-θρησκευτικά, αρχαιολογικά και φυσικά διάσπαρτα στο εσωτερικό μέρος του εδάφους της, ιδίως στους τομείς που περιλαμβάνονται στο della Εθνικό Πάρκο Gran Sasso-Monti Laga και στο Εθνικό Πάρκο Majella. Και «εδώ, στην πραγματικότητα, ότι θα μαγευτείτε από τις πολλές υπέροχες μονές (San Clemente ένα Casauria, με την περίφημη στοά του Leonate ηγούμενος, Σαν Liberatore ένα Maiella, ενισχυμένη από μια θεαματική ψηφιδωτό δάπεδο του δωδέκατου αιώνα, Σάντα Μαρία di Arabona, με τη σκηνή και στο Πασχαλινό κερί πολύτιμο αποθηκεύονται στο εσωτερικό και το St. Βαρθολομαίου, με τις υπέροχες διακοσμήσεις της πύλης του, για να αναφέρω μόνο το πιο διάσημο), η οποία έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην οικονομική ανάπτυξη της περιοχής στην οποία γεννήθηκε, χάρη στη μεγάλη κινητικότητα των αγαθών και των ανθρώπων που ευνοούνται από τη δέκατη τρίτη και δέκατο πέμπτο αιώνα. Και εξακολουθεί να είναι γύρω από την Majella (2.795 μ.), Που λατρευόταν στην αρχαιότητα ως Mountain-Μητέρα και ορίζεται από Πετράρχη "Domus Christi", κρύβονται στις πτυχές του ράσα του πλούσια, εντυπωσιακή και δυσπρόσιτες υποχωρήσεις (S. Onofrio σε Serramonacesca, S. Bartolomeo in Legio, S. Spirito ένα Majella, St. John all'Orfento, Σ Onofrio all'Orfento, ορισμένα από τα οποία επίσης έδωσε ανακούφιση για την ψυχή που πλήττονται από Pietro da Morrone, πριν γίνει Πάπας Celestine V) και από τους πιο σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους της περιοχής (το σπήλαιο των περιστεριών Bolognano, ιερό του Ηρακλή, όπου υπάρχει είναι κάποια στοιχεία της λατρευτικής γιορτές ήδη από τη Νεολιθική Εποχή), τάφοι ροκ σε ένα παραμυθένιο τοπίο που προέρχονται από τον ποταμό Alento και τοπία εκπληκτική φυσική ομορφιά και την άγρια ​​(dell'Orfento Valley Nature Reserve και Nature Reserve Orta Valley). Προφανώς, από την άποψη του τουρισμού, Majella είναι θεμελιώδους σημασίας για την οικονομία της επαρχίας της Πεσκάρα. Στην πραγματικότητα, εκτός από μονές, μοναστήρια, αρχαιολογικοί χώροι και φυσικούς παραδείσους έχει ήδη αναφερθεί, στο Πιεμόντε και τα βουνά της μικρής επαρχίας είναι τα περίφημα ιαματικά λουτρά (Caramanico Terme και, σε μικρότερο βαθμό, Popoli) και όμορφα μεσαιωνικά χωριά της απαράμιλλης ομορφιάς.
Abruzzo είναι μία από τις πιο αραιοκατοικημένες περιοχές στην ιταλική χερσόνησο. Οι διακοπές στο Abruzzo προσφέρει μια γεύση από την παρθένα Ιταλία. Αυτή η περιοχή, όπου η βόρεια Ιταλία, συναντά το Νότο, είναι ένα από τα ομορφότερα της χώρας. Συνορεύει με τα Απέννινα στα δυτικά και πλαισιωμένες από την Αδριατική στα ανατολικά, διαθέτει μερικά από τα πιο όμορφα φυσικά τοπία της Ιταλίας. Στο Gran Sasso έχει το ψηλότερο βουνό στην Ιταλία. Σταθείτε στην κορυφή του Gran Sasso και έχετε θέα τόσο στην Αδριατική και τη Μεσόγειο Θάλασσα. Μέσα σε μια εύκολη διαδρομή με αυτοκίνητο (μπορείτε να πάτε χωρίς αυτοκίνητο) από το σπίτι υπάρχει πληθώρα από εστιατόρια και πιτσαρίες στην οποία να απολαύσετε την τοπική κουζίνα.

Το διαμέρισμα βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία, ώστε να μπορείτε να φτάσετε εύκολα τα πάντα με τα πόδια - 100 m σε σούπερ μάρκετ, μπαρ, εστιατόριο, αρτοποιεία, κρεοπωλεία, παγωτό, καταστήματα, καφετέριες, ταχυδρομείο, πολλές τράπεζες, παντοπωλεία, φαρμακεία και μια εβδομαδιαία αγορά. Μπορείτε να κάνετε εξ αποστάσεως τον τουρισμό διακοπών και μπορεί από το σπίτι, η περιφέρεια του Abruzzo να διερευνήσει (παραλίες, μονοπάτια πεζοπορίας, σκι, φεστιβάλ, εστιατόρια με νόστιμο φαγητό). Με αυτοκίνητο, έχετε επίσης τη δυνατότητα γειτονικά, γοητευτικές πόλεις όπως: Πεσκάρα, πέννες, Κιέτι και Loreto Aprutino (Μουσείο Ελιάς) για να επισκεφθείτε. Cepagatti περιβάλλεται από βουνά, από όπου έχει κανείς μια υπέροχη θέα της «Αλυσίδας Γκραν Σάσο βουνό». Η καλή κατάσταση της περιοχής σας επιτρέπει να φτάσετε τα δύο βουνά και την Αδριατική Θάλασσα (περίπου 15-20 λεπτά). Οι παραλίες της Roseto, Pineto, Montesilvano και Silvi είναι περίπου. 20 -25 λεπτά χρόνου οδήγησης .Optimal για τις youngs ανθρώπους ή για τους νέους που αισθάνονται μέσα
Εκεί θα έχετε το χρόνο μακριά από τον μαζικό τουρισμό μπορούν να απολαύσουν και να χαλαρώσετε. Με το αυτοκίνητο δεν είναι μακριά είναι αρκετά χιονοδρομικά κέντρα (όπως: Prati di Tivo, Campo Imperatore, Prato Selva και Roccaraso).

Διαχειριστής καταλύματος

owner/property manager

Γλώσσες

Αγγλικά, Γερμανικά, Ιταλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Θέα στο βουνό
Δέχεται κατοικίδια

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 9:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Όλοι οι επισκέπτες, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών, πρέπει να είναι παρόντες κατά το check-in και να επιδείξουν έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία ή το διαβατήριό τους
Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 5000 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Τσεπαγκάτι

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Τσεπαγκάτι) βρίσκεται στα βουνά. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά τοπικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Ιστορικός Δρόμος Corso Marrucino και Σάντα Μαρία Αραμπόνα, ενώ οι ταξιδιώτες που θέλουν να πάνε για ψώνια μπορούν να δοκιμάσουν μέρη όπως: Εμπορικό Κέντρο Centro d'Abruzzo και Εμπορικό Συγκρότημα Citta Sant'Angelo Outlet Village. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Bowling Pin Palace ή να παρακολουθήσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα σε μέρη όπως: Στάδιο Angelini. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με ράφτινγκ και Ψάρεμα σε κοντινή απόσταση κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με οικολογικές περιηγήσεις και μονοπάτια για πεζοπορία/ποδηλασία.
Χάρτης
Cepagatti, Abruzzo

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Πανεπιστήμιο G. d'Annunzio Chieti e Pescara - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Νοσοκομείο SS. Νοσοκομείο Annunziata - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Καθεδρικός Ναός του San Giustino - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Εμπορικό Συγκρότημα Citta Sant'Angelo Outlet Village - 22 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία της Πεσκάρα - 28 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Chieti: 15 λεπτά οδικώς
  • Πεσκάρα (PSR-Διεθνές Αεροδρόμιο Abruzzo): 22 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Ristorante Tonino - 1 λεπτό με το αυτοκίνητο
  • Castello Marcantonio - 4 λεπτά με τα πόδια
  • Regina D'Abruzzo - 14 λεπτά με τα πόδια
  • Blackup Cafè - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ristorante Pizzeria Marzorolo da Marco e Peppe - 12 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

8,0

Πολύ καλό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 3 από 6 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 2 από 6 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 6 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 6 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 1 από 6 σχόλια πελατών" "

8,6/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

8,0/10

Επικοινωνία

9,0/10

Τοποθεσία

8,0/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

2/10 Απαίσιο

Monica F.

Αρνητικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Mai stati più male
Siamo arrivati il 24 /7/21 e dovevamo stare fino al 30 ma siamo andati via dopo 4 giorni per quanto siamo stati male. Per il caldo dovevamo dormire con 3 ventilatori e i proprietari non si sono preoccupati ( Per un anomalo caldo ) fornirci di un condizionatore portatile. Wifi inesistente . E per la sanificazione dell'ambiente non c'era nessun foglio appeso per far sapere che era stato fatto tutto in regola. Lo sconsiglio nei mesi estivi se fa troppo caldo.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2021

10/10 Άριστο

Marco D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Casetta accogliente e proprietari gentilissimi
Abbiamo alloggiato 6 giorni in questa casetta nel centro di cepagatti ben servita in quanto a pochi passi si trova tutto ciò che serve, banca, farmacia, supermercati ecc..l ideale per chi come noi ama sia il mare che la montagna in quanto è a pochi km dal mare e allo stesso tempo a pochi km dalle bellissime riserve naturali della majella. Grazie a Franco e Mirella disponibilissimi e simpaticissimi.
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2020

8/10 Καλό

monica c.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, τοποθεσία
Αρνητικά: Επικοινωνία
molto economico ma sprovvisto di tutto
i proprietari sono stati molto gentili e ci hanno detto di chiedere se avevamo bisogno di qualcosa. In cucina c'era il minimo indispensabile, niente bagnoschiuma ne detersivi. In compenso l'abruzzo è una regione meravigliosa!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2020

8/10 Καλό

Nina C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία
Klein aber fein
Wir hatten in der Unterkunft alles was wir brauchten. Unsere Gastgeber waren sehr nett und haben uns einige Tipps zur Erkundung der Umgebung gegeben. Lediglich das Bett ist die Hölle!!! Liebe Marcella, lieber Franco - bitte tauscht es gegen ein Moderneres aus :-) Das Schlafzimmer ist zur Hauptstraße hin gelegen, auf der ab 07 Uhr in der Früh der Verkehr losgeht. Einige Dinge in der Beschreibung treffen leider auch nicht zu. So hatten wir weder Internetzugang, noch einen Gemeinschaftspool. Dies gilt wohl eher für ein weiteres Haus, welches die Beiden vermieten. Das sind dann auch die einzigen Kritikpunkte ;-) Wichtig noch zu wissen: Der Strand in Pescara ist 26 km entfernt! Alles in Allem hatten wir trotzdem einen schönen Urlaub
Πραγματοποίησε 10 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2019

10/10 Άριστο

Simone K.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Twee maanden in Cepagatti
Een eenvoudig huis maar alles wat je echt nodig hebt is er. Perfecte ligging midden in het plaatsje. Vriendelijke eigenaren.

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από owner/property manager

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γερμανικά, Ιταλικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων