Σπίτι στον προορισμό Louisville, KYΙδιώτης οικοδεσπότης

Historic Highlands Mansion - στο καλύτερο μέρος της πόλης

Historic Highlands Mansion - στο καλύτερο μέρος της πόλης

Συλλογή φωτογραφιών για Historic Highlands Mansion -- in the best part of the city

Εξωτερικοί χώροι
Πισίνα
Ιδιωτική κουζίνα
Εσωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι

Επισκόπηση καταλύματος Historic Highlands Mansion - στο καλύτερο μέρος της πόλης

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
5 υπνοδωμάτια4+ μπάνιαΓια 12 άτομα604 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ

Εξερευνήστε την περιοχή

Louisville, KY
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠάρκο Louisville Waterfront7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΖωολογικός Κήπος Louisville8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΣπήλαιο Louisville Mega Cavern11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΛούισβιλ, Κεντάκι (SDF-Διεθνές Αεροδρόμιο του Λούισβιλ)12 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

5 υπνοδωμάτια (για 12 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

2 Διπλά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 3

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 4

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 5

1 Queen Κρεβάτι

4 μπάνια, 2 ξεχωριστά WC

Μπάνιο 1

Toilet

Μπάνιο 2

Toilet

Μπάνιο 3

Toilet · Shower only

Μπάνιο 4

Bathtub or shower · Toilet

Μπάνιο 5

Toilet · Shower only

Μπάνιο 6

Bathtub · Toilet · Shower only

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Historic Highlands Mansion - στο καλύτερο μέρος της πόλης

Μας αρέσει να γνωρίζουμε γιατί οι επισκέπτες μας έρχονται στο Louisville - παρακαλούμε να μας πείτε λίγο για την ομάδα σας κατά την κράτηση.

Μια σημείωση σχετικά με τις κρατήσεις του Derby: Η Roseheights ενοικιάζει ένα κατ 'αποκοπή ποσό $ 20.000 για την εβδομάδα. Μπορείτε να φτάσετε οποιαδήποτε ημέρα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας Derby και να αναχωρήσετε είτε την Κυριακή είτε τη Δευτέρα μετά το Derby.

Καλώς ήρθατε στο ιστορικό ROSEHEIGHTS, το οποίο σχεδιάστηκε το 1901 από τους αρχιτέκτονες D. X Murphy και τον αδελφό Louisville - τους ίδιους αρχιτέκτονες που έχτισαν τα φημισμένα Twin Spiers στο Churchill Downs. Προηγουμένως ανήκει από τον Δήμαρχο του Louisville και Υποδιοικητή του Κεντάκι, αυτό το διάσημο σπίτι φιλοξένησε πολλά πολιτικά πρόσωπα του U. S. όπως η Πρώτη Κυρία Eleanor Roosevelt, ο Προεδρικός Υποψήφιος Adali Stevenson και οι Πρόεδροι Truman και Johnson.

Το σπίτι διαθέτει 5 τεράστια υπνοδωμάτια, 4 πλήρες λουτρά και 2 ημίσεια λουτρά. Και τα τρία δωμάτια στο δεύτερο επίπεδο (1 βασιλιάς, 2 βασίλισσες) διαθέτουν ιδιωτικό μπάνιο, όπου συμπεριλαμβάνεται ο πλοίαρχος που διαθέτει μπανιέρα με νυχτερίδα και ξεχωριστό ντους ατμού. Δύο υπνοδωμάτια (1 queen, 2 fulls) στον τρίτο όροφο μοιράζονται ένα γιγαντιαίο μπάνιο. Ο τρίτος όροφος διαθέτει επίσης ένα τεράστιο δωμάτιο παιχνιδιών με τραπέζι μπιλιάρδου και υπερμεγέθης τηλεόραση. Το ήσυχο, φωτεινό ηλιόλουστο δωμάτιο στον πρώτο όροφο είναι η ιδανική τοποθεσία για να διαβάσετε το χαρτί και να πιείτε καφέ κάθε πρωί. Μεγάλη νεόδμητη ιδιωτική πισίνα σε όμορφα διαμορφωμένη αυλή γεμάτη με έπιπλα πισίνας Brown Jordan και πισίνα με τζάκι (η πισίνα δεν θερμαίνεται και είναι ανοιχτή από την άνοιξη μέχρι το καλοκαίρι - συνήθως τέλη Απριλίου έως αρχές Σεπτεμβρίου). Κορυφή της γραμμής, γκουρμέ συσκευές σε όλο το σπίτι. Το χαμηλότερο επίπεδο διαθέτει μισή μπανιέρα, αίθουσα εκγύμνασης καθώς και ένα άλλο οικογενειακό δωμάτιο με δύο μονόκλινους καναπέδες. Πλήρως ανακαινισμένο από πάνω προς τα κάτω, αυτό είναι πραγματικά ένα μοναδικό κτήμα.

Τα υψηλής ποιότητας κλινοσκεπάσματα και πετσέτες Frette κοσμούν κάθε υπνοδωμάτιο και μπάνιο. Το σπίτι είναι εφοδιασμένο με προϊόντα ντους (σαπούνι, σαμπουάν, κλιματιστικό) εμφιαλωμένο νερό και καφετιέρα Keurig (λοβό καφέ, τσάι, κρέμα γάλακτος και ζάχαρη), βασικά καρυκεύματα και μπαχαρικά, πιάτα, σκεύη, κατσαρόλες κ.λπ.

Βρίσκεται σε έναν από τους πιο ελίτ δρόμους της πόλης, στην περίφημη συνοικία Seneca / Cherokee Gardens, μόλις λίγα μέτρα από τα εστιατόρια, τα καταστήματα και τα μπαρ, και λίγα μόλις βήματα από το διάσημο Cherokee Park. Εύκολη πρόσβαση στο αυτοκινητόδρομο, κοντά στο κέντρο και το αεροδρόμιο και μόλις 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από το γήπεδο γκολφ Valhalla ή 15 λεπτά από το Churchill Downs. Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με το Λούισβιλ, αυτό είναι το «happening» τμήμα της πόλης - θα είστε μόνο μπλοκ μακριά από μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια της πόλης.

Η ενοικίαση των Roseheights θα περιορίζεται σε αυτά της ομάδας σας. Μπορεί να υπάρχει μέγιστος αριθμός ατόμων που επιτρέπονται στο σπίτι. Λόγω της κοινόχρηστης οδού, δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση να είναι περισσότερα από 4 αυτοκίνητα σταθμευμένα στο ακίνητο.

Ενώ αγαπάμε τα παιδιά, τα παιδιά δεν αγαπούν πάντα το σπίτι μας, επομένως, ενθαρρύνουμε τις οικογένειες με παιδιά να δουν τις ιδιότητες που μπορεί να είναι πιο κατάλληλες για το παιδί. Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε τη μίσθωση σε οποιοδήποτε μέρος. Ορισμένες ομάδες ενδέχεται να κληθούν να πληρώσουν επιπλέον χρέωση καθαρισμού ή εγγύηση.

Σημείωση για γάμους και ειδικές εκδηλώσεις / πάρτι: Ενώ είμαστε κολακευμένοι που νομίζετε ότι το Roseheights θα κάνει ένα μεγάλο χώρο για το γάμο σας, πρόγευμα δείπνο, brunch, νυφικό ντους ή ειδική εκδήλωση, το ακίνητο δεν έχει συσταθεί για να φιλοξενήσει μεγαλύτερα μέρη λόγω περιορισμούς γειτονιάς και αυτοκινήτου. Δυστυχώς, δεν είμαστε πλέον σε θέση να νοικιάσουμε τα νυφικά μέρη λόγω του αριθμού των αυτοκινήτων και των ανθρώπων που βρίσκονται στο ακίνητο.

Check-in - 3μμ (αν δεν έχετε κάνει κράτηση πριν την άφιξή σας, μπορεί να ζητηθεί νωρίς check-in)
Check-out - 11πμ (αν δεν έχετε κλείσει το σπίτι μετά την αναχώρησή σας, μπορεί να ζητηθεί check-out αργά)
Το εστιατόριο και ο κατάλογος "to do" θα προσφέρονται κατά την κράτηση. Οι επισκέπτες είναι επίσης ευπρόσδεκτοι να επικοινωνήσουν με έναν ιδιωτικό σεφ για να μαγειρέψουν γι 'αυτούς κατά τη διάρκεια της παραμονής τους. Οι κρατήσεις σε κράτηση προϋποθέτουν αποδοχή των παραπάνω οδηγιών.

Διαχειριστής καταλύματος

Lisa
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Κλιματισμός
Γυμναστήριο

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 30 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις
No Bachelor/Bachelorette, Bridal events, etc

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Due to shared driveway, no more than 4 cars may park at Roseheights during your stay.
No same-day or next-day bookings

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Σημείωμα από τον οικοδεσπότη: No Bachelor/Bachelorette, Bridal events, etc
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού και κουτί πρώτων βοηθειών
Κωδικός αναφοράς καταλύματος 101267-3656

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Σύμφωνα με την πολιτική αυτού του ξενοδοχείου δεν επιτρέπονται οι κρατήσεις για ομαδικές εκδηλώσεις ή πάρτι, συμπεριλαμβανομένων των μπάτσελορ πάρτι πριν από τον γάμο

Σχετικά με την περιοχή

Λούισβιλ

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία) βρίσκεται κοντά σε θεματικά πάρκα (Τσερόκι Σένεκα, Λούισβιλ). Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Πάρκο Louisville Waterfront και Σπήλαιο Louisville Mega Cavern, ενώ μερικά από τα πολιτισμικά αξιοθέατα που μπορείτε να επισκεφθείτε είναι τα εξής: Κέντρο KFC Yum και Louisville Slugger Museum (μουσείο μπέιζμπολ). Μπορείτε να παρακολουθήσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα σε μέρη όπως: Στάδιο Cardinal Stadium, αλλά βρείτε χρόνο να επισκεφτείτε και αυτό το κορυφαίο αξιοθέατο της περιοχής: Ζωολογικός Κήπος Louisville. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με Ψάρεμα σε κοντινή απόσταση και Κολύμπι σε κοντινή απόσταση κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με ποδηλασία βουνού και Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Πάρκο Louisville Waterfront - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κέντρο KFC Yum - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ζωολογικός Κήπος Louisville - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Σπήλαιο Louisville Mega Cavern - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Kentucky Exposition Center (πολυχώρος) - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Λούισβιλ, Κεντάκι (LOU-Bowman Field): 7 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Burger Girl - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Joella's Hot Chicken - St Matthews - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Sapporo Japanese Grill and Sushi - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Noche Mexican BBQ - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Parlour Pizza - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 82 από 85 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 2 από 85 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 85 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 1 από 85 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 85 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Martha H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Our sons wedding
The property & host were both stellar. The home was wonderful & comfortable with the host being very accommodating if we needed to ask anything. We stayed 3 days and loved every minute of it.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Kim S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Gorgeous house
This house is so lovely and comfortable. We had multiple couples and we didn’t feel like we were on top of each other at all. The owner Lisa is nearby and very responsive!
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Daniel K.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great Trip!
This property is amazing! Beautiful, historic, clean, functional, and with a great location! Our group of 6 couples had a wonderful extended weekend. The location across from Cherokee park is awesome and so close to everything. The pool area is perfect with a mix of sun and shade, and the kitchen is a joy to cook in. Would stay here again a million times
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

denise q.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Beautiful home - great location
Love love love the beautiful colonial home with all the 21st centure amenities. Plenty of room for 6 women. Would definitely stay there again. Perfect location to all there is to see in Louisville.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2023

10/10 Άριστο

Kimberly H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Lovely Stay
This beautiful home had so many lovely features for the price compared to other homes in the area. We loved the historic nature of the house, the intriguing artwork, the opulent master suite, and the phenomenal kitchen (which made it easy to stay in and cook all our meals)! Although we used it was a girls weekend, it is set-up to beautifully accommodate several couples/familes.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Lisa

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Keith was born and raised in Louisville. He is a general contractor and considers the renovation and revitalization of Roseheights one of his greatest projects. Lisa is a California native but is now proud to call Kentucky home. She's lived through lots of home projects but considers this one her favorite.

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες