Διαμέρισμα στον προορισμό ATTIKI, XARAKAS-SOYNIOΙδιώτης οικοδεσπότης

Συνδυάζει τη γνωριμία της Αθήνας με τις διακοπές στη θάλασσα (00000333277)

Συνδυάζει τη γνωριμία της Αθήνας με τις διακοπές στη θάλασσα (00000333277)

Συλλογή φωτογραφιών για Sunset at cape Sounio (2brms ΑΜΑ00002384177)

Παραλία
Παραλία
Παραλία
Μη ταξινομημένη εικόνα, 4 από 45, κουμπί
Εσωτερικοί χώροι

Επισκόπηση καταλύματος Συνδυάζει τη γνωριμία της Αθήνας με τις διακοπές στη θάλασσα (00000333277)

10 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 7 άτομα61 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Κουζίνα
  • Πλυντήριο
  • Δέχεται κατοικίδια
  • Κλιματισμός
  • Γυμναστήριο
  • Εξωτερικός χώρος

Απολαύστε την περιοχή

ATTIKI, XARAKAS-SOYNIO
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΝαός του Ποσειδώνα10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Σουνίου19 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛιμάνι του Λαυρίου22 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΑθήνα (ATH-Ελευθέριος Βενιζέλος)44 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 7 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Διπλό Φουτόν

Υπνοδωμάτιο 3

1 Διπλό Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Υπαίθρια ντουζιέρα

Μπάνιο 2

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 3

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα · Μπανιέρα με υδρομασάζ

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Υπαίθρια ντουζιέρα
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Συνδυάζει τη γνωριμία της Αθήνας με τις διακοπές στη θάλασσα (00000333277)

Το σύγχρονο σπίτι είναι χτισμένο το 2011 και αποτελεί μέρος του συγκροτήματος με 3 σπίτια. Είναι 61 τ.μ. Το σπίτι είναι σε 2 επίπεδα. Ο πρώτος έχει καθιστικό (όπου υπάρχει ένας καναπές που μπορεί να ανοίξει σε ένα διπλό κρεβάτι), κουζίνα, τζάκι, βεράντα και μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα. Στο άλλο υπάρχουν 2 υπνοδωμάτια, ένα διάδρομο και ένα μπάνιο με τζακούζι. Υπάρχει μια εσωτερική σκάλα που συνδέει τους δύο ορόφους. Η αυλή έχει δική της τραπέζια. Echei πρόσβαση σε κοινόχρηστο υπαίθριο ντους, μπάρμπεκιου και ξύλινο φούρνο ..
Άλλες παροχές: 3 θύρες ασφαλείας, κλιματισμό και τηλεόραση σε κάθε δωμάτιο, ψυγείο, όλες τις συσκευές και οικιακό εξοπλισμό, 2 ποδήλατα και παιδικό ποδήλατο.
Κολυμπήστε στις τρεις παραλίες που είδαν τις εικόνες και τις παραλίες της Legrena, St. Ο Πέτρος, αλλά οι παραλίες στο Θύμη και στο Μαύρο Λιθάρι. Οι παραλίες που προτείνουμε είναι 12 καλύτερες της Αττικής. Κάποιες νύχτες μπορείτε να πάτε στην παραλία Charaka στο beach bar για να απολαύσετε μουσική και ποτά, κουνώντας τη μουσική ενώ ακούτε το διάλειμμα των κυμάτων, το νυχτερινό μπάνιο που προσφέρεται με την κατάσταση δεν μπορεί να καταναλωθεί ή να πιει. Θα επισκεφθείτε το νησί του Πατροκλίου για μοναχικό κολύμπι, ψάρεμα και φαγητό στην ταβέρνα. Θα επισκεφθείτε το St. Κωνσταντίνος - κάποιοι λένε την περιοχή 'Πήλιο' -. Αν βρίσκεστε εδώ στις 17 Ιουλίου, θα πάτε σε ένα φεστιβάλ της Αγίας Μαρίνας και θα χορέψετε μέχρι την αυγή. Δεν θα χάσετε τη συναυλία μουσικής παρακολούθησης από Έλληνες μουσικούς και τραγουδιστές των αρχικών τραγουδιών στο αρχαίο Ναό του Ποσειδώνα το βράδυ του Αυγούστου Full Moon. Θα επισκεφτείτε τα αποκλειστικά θερινά θέρετρα Βάρκιζα Αττικής, Βούλα, Βουλιαγμένη, Νυχτερινή ζωή, ξενυκητάκη θα βρείτε τη διαδρομή Αθήνα Σούνιο. Πολιτιστικές εκδηλώσεις με θεατρικές και μουσικές παραστάσεις θα βρουν στον θεατρικό χώρο στο Λαύριο Λαύριο τον κινηματογράφο του αέρα και περισσότερες ταινίες στη Σαρωνίδα, ζωντανή ελληνική λαϊκή μουσική, ρεμπέτικα, λαοί βρίσκονται στη Σαρωνίδα. Σε ένα βράδυ επιστρέφετε από την Αθήνα προτείνετε να σταματήσετε στη Βουλιαγμένη, να φάτε - πολλοί υποστηρίζουν το καλύτερο - ελληνικό σουβλάκι με πίττα στο Ζάχο και στη συνέχεια να πάτε στη Δωδώνη και να τελειώσετε το βράδυ σας με ποτά και χορό στην PLO, ένα από τα καλύτερα bar εστιατόρια της Αθήνας, δίπλα στη θάλασσα. Οι επισκέπτες θα έχουν πρόσβαση στα παραπάνω μέρη, μπορούν να επισκεφθούν το κέντρο και να συναντηθούν στην Αθήνα. Από το λιμάνι του Λαυρίου 10 χιλιόμετρα από τον Χάρακα μπορείτε να επισκεφτείτε την ΝΑΒ '' ΜΑΚΡΟΝΙΣΟΣ '', όπου μετά την απελευθέρωση το 1944 εξόρισαν πολλοί Έλληνες με τον γνωστό παγκοσμίου φήμης συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη 'ΚΥΘΝΟΣ' και πολλά άλλα νησιά.
Τα τηλέφωνα που θα σας δώσουν θα είναι πάντα διαθέσιμα για κάθε είδους πληροφορία και υπηρεσία. Θα σας καλωσορίσουμε και θα αποχαιρετήσουμε στο αεροδρόμιο ή στο κατάλυμά σας. Πριν από την άφιξή σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Κατά τη διάρκεια της διαμονής σας θα είμαστε διαθέσιμοι όποτε θα μας χρειαστείτε. Στη γειτονιά που θα μείνετε θα είστε σε θέση να ηρεμήσετε και να διασκεδάσετε, να κολυμπήσετε, να ασκηθείτε στα αθλήματα που αγαπάτε. Όσο θα μείνετε δίπλα στη θάλασσα και δίπλα στο βουνό, το τσίμπημα των πουλιών θα ομορφύνει την ησυχία της περιοχής, μπορείτε να ανεβείτε στο βουνό σε απόσταση 300 μέτρων από το σπίτι που θα μείνετε. Στα αριστερά της παραλίας Χαράκα μπορείτε να βρείτε βάρκες στάθμευσης. 30 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο και το μετρό, από εκεί γνωρίζετε όλη την Αθήνα καθώς και περιοχές που θεωρούνται από τις καλύτερες της Βάρκιζας Αττικής, Βουλιαγμένης, θα βρίσκεστε κοντά στη νυχτερινή ζωή της Αττικής. 30 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο και το μετρό, από εδώ γνωρίζετε όλη την Αθήνα καθώς και τις περιοχές που θεωρούνται από τις καλύτερες της Βάρκιζας Αττικής, Βουλιαγμένης, θα βρίσκεστε κοντά στη νυχτερινή ζωή στην ΑττικήΓια συνιστώμενη τροφή σούπα - ταβέρνα - HELEN Ο ΘΟΔΩΡΗΣ στη Λεγραινα για τις ψαροταβέρνες σταμάτησε και η παράκτια περιοχή ΜΑΡΙΔΑ για το κρέας ΣΤΑΜΟΥΛΙ στη ΛεγκραίναΚατά 800 μέτρα από το σπίτι, στην είσοδο του χωριού, υπάρχει εύκολη συγκοινωνία προς την Παλαιά Φώκαια, τη Σαρωνίδα Αθήνα και προς την αντίθετη κατεύθυνση το Σούνιο Λαύριο. Αν έχετε αυτοκίνητο, θα είναι ευκολότερες οι κινήσεις. Το αεροδρόμιο και το μετρό είναι το Charaka περίπου 30 χλμ. Και το ταξί κοστίζει περίπου 40 ευρώ. Η μεταφορά με ταξί από το Charaka στην Αθήνα κοστίζει περίπου 70 ευρώ, με τηλεφωνική κλήση από το Λαύριο. Από την Αθήνα προς το Χαράκα κοστίζει περίπου 60 ευρώ. Εναλλακτικά μπορείτε να πάρετε ταξί στο Ελληνικό και από εκεί το μετρό Αθηνών και αντίστροφα. Μια άλλη εναλλακτική διαδρομή είναι να πάτε με ταξί στη Σαρωνίδα και στη συνέχεια με τοπικό λεωφορείο προς Αθήνα και πίσω, να υπάρχει απεριόριστος χώρος στάθμευσης έξω από το σπίτι. Για να φτάσετε από το αεροδρόμιο για να πάρετε ταξί ή θα έρθουμε να σας φέρουμε. Πριν φτάσετε στην Αθήνα θα επικοινωνήσει μαζί σας.
Για ψώνια μπορείτε να αγοράσετε τον εαυτό σας μια αγορά, ένα σούπερ μάρκετ ή μπορείτε να καλέσετε και να φέρετε στο χώρο του σπιτιού σας. Κατά την άφιξή σας θα είστε ευπρόσδεκτοι και θα παραδώσετε λεπτομερές φυλλάδιο με λεπτομερείς οδηγίες και πληροφορίες για ευκολότερη και πιο άνετη διαμονή. Η αναχώρηση θα αποχαιρετήσει τον αερολιμένα
Όλα αυτά δεν ενοχλούν το επόμενο. Η ελευθερία του καθενός να σταματήσει τον γκρίζο ενόχληση. Οι ήσυχες ώρες σέβονται αυστηρά. (14,00 - 17,00 και 24,00 - 08,00)

Διαχειριστής καταλύματος

ZACHOGEORGOS THANOS

Γλώσσες

Αγγλικά, Ελληνικά, Ιταλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Δέχεται κατοικίδια
Κλιματισμός
Γυμναστήριο
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 8:00 π.μ.
Check out πριν από τις 12 το μεσημέρι

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια
Dogs, cats

Κάπνισμα

Επιτρέπεται το κάπνισμα: σε καθορισμένους χώρους

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)
Κωδικός αναφοράς καταλύματος 00002384177

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 500 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Λαυρεωτική

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Λαυρεωτική) βρίσκεται στα βουνά και στην παραλία. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά τοπικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Ναός του Ποσειδώνα και Αρχαιολογικός Χώρος Σουνίου, ενώ μπορείτε να απολαύσετε ορισμένες από τις δραστηριότητες που προσφέρει η περιοχή σε μέρη όπως: Λιμάνι του Λαυρίου και Olympic Marina. Οι δραστηριότητες Τζετ σκι σε κοντινή απόσταση και αυτόνομη κατάδυση προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με Ορειβασία σε κοντινή απόσταση και Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση κοντά σας.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Ναός του Ποσειδώνα - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Αναβύσσου - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κρατήρας Μετεωρίτη Χάος - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Σουνίου - 19 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λιμάνι του Λαυρίου - 22 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Μετρό Κορωπί: 45 λεπτά οδικώς
  • Αθήνα (ATH-Ελευθέριος Βενιζέλος): 45 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Alopigia Beach Bar - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Hawaii Beach Bar - 15 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Thymari Con Gusto Beach Bar - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ψαροταβέρνα Ο Βασίλης - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Casamento - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 2 από 2 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 0 από 2 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 2 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 2 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 2 σχόλια πελατών" "

Σχόλια

10/10 Άριστο

Joël C., France

Très bien
Très bon accueil. Propriétaire sympa et à l'écoute . Très bel appartement
Πραγματοποίησε 1 διανυκτέρευση τον Μάιο 2019
Αυτή η κριτική υποβλήθηκε πριν από το 2018 και δεν έχει επαληθευτεί.

10/10 Άριστο

Tasoula R.

10 days in "Sunset at Sounion"
10 wonderful days in "Sunset at Sounion" swimming, fishing, sun, dew at home, cycling, cultural programs nearby, calm all day, visit the Temple of Poseidon, ride at Lavrion, in Old Phocaea in Saronida, fun evening acquaintance of Athens Great time, would go back

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από ZACHOGEORGOS THANOS

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
My name is Thanos
I leave in Athens and I am a mathematics professor.
I like to meet people from all over the world and help them explore Athens .I believe staying in my house, you will have the opportunity to explore Attica and enjoy the sea especially the summer, visit the Temple of Poseidon and have fun in the night life.
I can provide a very cosy hospitality and I will try to do my best to give any advice about Athens.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

Choosing Charakas as a place to stay in holidays is a good option because there are plenty of beaches near the house, a lot of facilities, it combines sea and mountains, has one of the best sunsets in the whole world and has a lot of historical monuments ( The Tember of Poseidon). The most important of all is that during the summer breaks the town is full of cultural activities like music concerts, theatres and summer cineamas in Saronida, Lavrio.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

available two bikes and one child bike

Γλώσσες:

Αγγλικά, Ιταλικά, Ελληνικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες