Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία

WiFi Sea Side Κήπος με Θάλασσα, Καταπληκτικές Θέα στο Μαρόκο και τον Ωκεανό

Συλλογή φωτογραφιών για WiFi Sea Side Κήπος με Θάλασσα, Καταπληκτικές Θέα στο Μαρόκο και τον Ωκεανό

Θέα από το κατάλυμα
Γεύματα σε εξωτερικό χώρο
Περιοχή καθιστικού
Εσωτερικοί χώροι
Σχόλια
9,8 στα 10 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 4 άτομα55 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Tarifa, Andalusia
  • Δημοφιλής τοποθεσίαWhale-Watching8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚάστρο Guzman El Bueno9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΑκρωτήρι της Ταρίφα14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΧερέθ ντε λα Φροντέρα (XRY)101 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 4 άτομα)

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

WiFi Sea Side Κήπος με Θάλασσα, Καταπληκτικές Θέα στο Μαρόκο και τον Ωκεανό

Μια ρομαντική απόδραση για ένα ζευγάρι που αναζητά χαλάρωση, ιδιωτικότητα και μια μοναδική εμπειρία. Εδώ η άγρια, βραχώδης ακτογραμμή της Ισπανίας συναντά το Μαρόκο, μόλις 8 μίλια μακριά σε όλη τη λαμπερή γαλάζια θάλασσα.

Μόλις 50 μέτρα από την ακτογραμμή, αυτό το μικρό στούντιο διαμερισμάτων βρίσκεται στη βάση των πυλώνων του Hercules, των σημείων συνάντησης της Ευρώπης και της Αφρικής, του ατλαντικού ωκεανού και της μεσογειακής θάλασσας. Οι όψεις είναι εκπληκτικές, απέναντι από την τεράστια έκταση της καταγάλανης θάλασσας, μέχρι τις τεράστιες κορυφές των βουνών του άτλαντα, που ξεσηκώνονται δραματικά πέρα από τις παραλίες του Μωρόκοκα, μόλις οκτώ μίλια μακριά. Αυτό είναι τόσο κοντά στην Αφρική, όπως μπορείτε να πάρετε!

Το μοντέρνο tarifa απέχει μόνο μερικά χιλιόμετρα (όμορφο, 25 λεπτά με τα πόδια κατά μήκος των βράχων, μόλις οκτώ λεπτά με το αυτοκίνητο), αλλά εδώ δεν υπάρχει τίποτα παρά η γαλήνη, η ηρεμία και ο ήχος της σιωπής, οι εκπληκτικές θαλασσογραφίες και η εκπληκτική φύση φυσικό πάρκο γύρω από το ξενοδοχείο, βυθίζοντας δραματικά τους άγριους, βραχώδεις κόλπους.

Η πρόσβαση σε αυτό το απομακρυσμένο, παραδεισένιο σημείο είναι αρκετά καλή λαμβάνοντας υπόψη ότι το έδαφος γύρω από το ξενοδοχείο είναι τόσο θεαματικό. Μέχρι πρόσφατα αυτοί οι λόφοι ήταν ο μόνος τομέας του ισπανικού στρατού. έφυγαν τώρα, αλλά οι δρόμοι και τα ίχνη που έχτισαν μέσα από τους απόκρημνους λόφους και κοιλάδες παραμένουν. Ο δρόμος προς την βίλα είναι ασφαλτοστρωμένος, αν είναι λίγο στενός και λυγίσει σε μέρη. μόνο τα τελευταία 800 μέτρα από το σπίτι είναι χωματόδρομος. Αυτό το κομμάτι είναι λίγο ανώμαλο, αλλά εύκολα διαπραγματεύσιμο σε ένα συνηθισμένο αυτοκίνητο με τη δέουσα προσοχή και προσοχή.

Ένα ψηλό φράγμα ζαχαροκάλαμου και τεράστιες πύλες εισόδου παρέχουν την ιδιωτικότητα από την πίστα - όχι ότι πολλοί άνθρωποι θα περάσουν ποτέ από εδώ - ο περιστασιακός περιπατητής ίσως, ή ένας τοπικός αγρότης μακριά για να τείνουν λαχανόκηπο.

Οι πύλες ανοίγουν σε ένα χώρο στάθμευσης και στην τεράστια, 1. 2 στρέμματα χλοοτάπητα βράχια που περιβάλλουν τη μικρή βίλα. Ο κήπος είναι θαυμάσιος, ένας κρυμμένος κόσμος με δική του, το καταπράσινο πράσινο των φοίνικων που κηλιδώνεται σε μια τεράστια έκταση γρασίδι που αντιπαραβάλλεται χαρούμενα με τη βαθιά γαλάζια θάλασσα αμέσως μετά. Με τη μικρή ηλιόλουστη βεράντα, μια λιμνούλα ψαριών, ξαπλώστρες, ομπρέλα και μια προστατευμένη περιοχή με μπάρμπεκιου που καλύπτεται από ζαχαροκάλαμο, είναι πραγματικά ένα θαυμάσιο μέρος.

Αυτός ο ορεινός κήπος (θα δείτε το tarifa σαφώς από εδώ, ένα μίλι ή περισσότερο κατά μήκος της ακτής) οδηγεί κατευθείαν στους βραχώδεις κολπίσκους της Μεσογείου. Δεν υπάρχουν αμμώδεις παραλίες εδώ, απλά άγρια, τραχιά αλλά πολύ όμορφα όρμους, εξαιρετικά για ψάρεμα και κολύμβηση με αναπνευστήρα. Μπορείτε να κάνετε ηλιοθεραπεία χωρίς προβλήματα σε οποιονδήποτε από αυτούς τους μικρούς κόλπους.

Η θέα είναι, απλά ... εντυπωσιακή, μια πανοραμική θέα από τις δύο ηπείρους, ένας θαυμάσιος ωκεανός και μια καταγάλανη θάλασσα. Η Αφρική είναι τόσο κοντά που αισθάνεσαι ότι αν έφτασες έξω θα μπορούσες να την αγγίξεις σχεδόν! Τα πλοία περνούν μέσα από τα στενά του Γιβραλτάρ, κινούνται σιωπηλά στη γραμμή όρασης - η οποία παίρνει ένα τεράστιο σάρωμα της ακτής του Μαρόκου, τα φώτα της οδού της ουράς και των ταγγέλων που αναβοσβήνουν σαφώς κάτω από τις τεράστιες βραχώδεις κορυφές των βουνών.

Αριστερά, κοιτάζετε πολύ μακριά από τη διαρκώς διευρυνόμενη μεσογειακή περιοχή, στα δεξιά σας στις τεράστιες εκτάσεις του Ατλαντικού. Όχι μόνο είναι η κοντινότερη βίλα της Ευρώπης στην Αφρική, αλλά και μια από τις καλύτερες απόψεις που μπορείτε να φανταστείτε. Επίσης, αλλάζει συνεχώς, καθώς η ημέρα εξελίσσεται και το φως και οι καιρικές συνθήκες αλλάζουν. Είναι αδύνατο να πούμε ποια είναι η καλύτερη, η ανατολή του ηλίου πάνω από τη Μεσόγειο ή το ηλιοβασίλεμα πάνω από την ατλαντική ... είναι και τα δύο πολύ, πολύ ξεχωριστά.

Η μικρή βίλα είναι απλός σχεδιασμός και κατασκευή, ένα σπιτικό και κομψά επιπλωμένο, στούντιο διαμέρισμα 60 τ.μ.

Το κύριο δωμάτιο είναι ευρύχωρο και προσφέρει θέα στον κήπο και τη θαυμάσια θάλασσα στην Αφρική. Το διπλό κρεβάτι είναι στη μια πλευρά του δωματίου, ένα καθιστικό / τραπεζαρία από την άλλη. Αυτό οδηγεί σε μια μικρή κουζινούλα, εξοπλισμένη για τη σκάλισμα βασικών γευμάτων (υπάρχει 4 εστίες μαγειρέματος, γλάστρες και σκεύη κ.λπ.) αλλά παρακαλούμε να σημειώσετε ότι δεν υπάρχει φούρνος ή καταψύκτης (το μικρό ψυγείο έχει μόνο ένα τμήμα πάγου). Ένα όμορφα διακοσμημένο μπάνιο (με καμπίνα ντους, χωρίς μπανιέρα) οδηγεί στην άλλη πλευρά του δωματίου.

Οι γλάροι γλιστρούν πάνω σε θερμίδες πάνω από το κεφάλι, την περίεργη αγελάδα ή δυο βουνά σιωπηλά σε ένα μακρινό λόφο. Είναι ένα παραδεισένιο σημείο, τόσο ήσυχο και ήσυχο όσο μπορεί να είναι - υπάρχει μόνο ένα άλλο σπίτι που βλέπεις - στην άλλη πλευρά της λωρίδας λίγο πιο ψηλά πάνω από το λόφο (άλλο μίσθωμα που ανήκει στους ίδιους ιδιοκτήτες). Οι υψηλές αντιστάσεις ζαχαροκάλαμου εγγυώνται την ιδιωτική τους ζωή.

Είναι σχεδόν τόσο οικολογικό όσο μπορεί να είναι εδώ. Δεν υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα στην απομακρυσμένη αυτή γωνιά της Ισπανίας, οπότε όλα λειτουργούν στην ηλιακή και αιολική ενέργεια. Το νερό προέρχεται από τοπικά πηγάδια. Δεν υπάρχει ούτε κλιματισμός, τα δροσερά θαλασσινά αεράκια και η πέτρινη κατασκευή της βίλας κρατούν τα πάντα δροσερά, ακόμη και στις πιο καυτές καλοκαιρινές ημέρες.

Υπάρχει ένα εκατομμύριο πράγματα να κάνουμε από εδώ, εκτός από την απόλαυση σε αυτή την εκπληκτική τοποθεσία. Μια πληθώρα παράκτιων και εξοχικών κομμάτων που θα εξερευνήσουν, μια πληθώρα άγριων λουλουδιών παντού, μια νέα και πάντα εντυπωσιακή θέα που θα απολαύσετε σε κάθε στροφή. Μόνο μερικές αγελάδες περιαγωγής στις πλαγιές και ο περιστασιακός ψαράς κάτω από τα βράχια για να σας κρατήσουν εταιρεία. Είναι μαγικό!

Υπάρχουν πολλά εξαιρετικά εστιατόρια και νυχτερινά κέντρα μέσα και γύρω από το tarifa, μίλια σε μίλια λευκών, αμμώδεις παραλίες στο Costa de la luz αμέσως μετά. Υπάρχουν όμορφα λευκά χωριά στο εσωτερικό του Κάντιθ για να επισκεφθείτε, άνεμος και kite surfing, καταδύσεις, γκολφ, ιππασία κ.α. Και η πρωτεύουσα της επαρχίας, η ίδια η Κάντιτ, αξίζει ένα ημερήσιο ταξίδι. Μια πολύ φιλική πόλη με μια μοναδική ατμόσφαιρα, συνεχίζει να προκαλεί το ρομαντισμό και το μυστήριο των αιώνων εμπορίου (κάποιες νόμιμες, μερικές όχι τόσο) μεταξύ της Ευρώπης, της Αφρικής και των ΗΠΑ.

Το Μαρόκο είναι μόνο 35 λεπτά μακριά από το tarifa στο καταμαράν υψηλής ταχύτητας ... 35 λεπτά που θα σας οδηγήσουν σε έναν εντελώς διαφορετικό κόσμο. Τα πλοία αναχωρούν επίσης από τις αλγεσιές και, σε κάθε περίπτωση, είναι ένα θαυμάσιο ταξίδι, ειδικά για το μεγαλύτερο, 3ωρο ταξίδι από την αλγεσιάρα, το πλοίο συνοδεύεται από τα στενά των δελφινιών και των φαλαινών.

Ένα άνετο και ανεπιτήδευτο μέρος για να μείνετε σε ένα περιβάλλον εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς, είναι μια τέλεια ρομαντική απόδραση για ένα ζευγάρι που αναζητά χαλάρωση, ιδιωτικότητα και μια μοναδική εμπειρία.

Σημείωση: Για μεγαλύτερες ομάδες, αυτή η βίλα μπορεί να ενοικιαστεί σε συνδυασμό με το τριώροφο εξοχικό σπίτι ακριβώς πάνω από την άλλη πλευρά της διαδρομής.

Διαχειριστής καταλύματος

Marcos Welsh

Γλώσσες

Αγγλικά, Ισπανικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Δέχεται κατοικίδια
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Εξωτερικός χώρος
Θέα στον ωκεανό

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
Children welcome

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια
Pets considered

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Non smoking only

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κουτί πρώτων βοηθειών
Αριθμός εγγραφής καταλύματος VFT/CA/01466

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 1000 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Tarifa

Αυτό το κατάλυμα (αγροικία, Tarifa) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και στην παραλία. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά τοπικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Bolonia (ακτή με ρωμαϊκά ερείπια) και Εκκλησία του Αγίου Ματθαίου, ενώ μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Παραλία Bolonia και Παραλία los Lances. Οι δραστηριότητες αυτόνομη κατάδυση και κολύμπι με αναπνευστήρα προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με οικολογικές περιηγήσεις και ποδηλασία βουνού κοντά σας.
Χάρτης
Tarifa, Andalusia

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Whale-Watching - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Castillo de Guzmán - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κάστρο Guzman El Bueno - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ακρωτήρι της Ταρίφα - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία los Lances - 28 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός του Αλγκεθίρας: 30 λεπτά οδικώς
  • Γιβραλτάρ (GIB): 54 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Misiana Lounge Restaurant - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Bar el Frances - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Cafe Babel - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Cafe 10 - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Surf Bar Tomatito - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 9 από 10 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 1 από 10 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 10 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 10 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 10 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

9,4/10

Επικοινωνία

9,4/10

Τοποθεσία

9,4/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Ana y R.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Situación excelente
Ha sido una bonita estancia, y el propietario ha dado todas las facilidades para su uso. Tan sólo hemos encontrado una pega "menor", la senda de la costa pasa por el interior de la parcela, por lo que están pasando personas y mascotas permentemente, lo que interrumpe la intimidad que buscas y quieres.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2021

10/10 Άριστο

Cathy D., Simpsonville South Carolina USA

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Eco Friendly Lodging
We enjoyed our stay at Marco's place in Terifa. We especially enjoyed the peace and quiet and the view from the patio. We needed a break after intense touring and this was the place to do our relaxing.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2019

10/10 Άριστο

Mélanie D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Endroit magique
Vue exceptionnelle, endroit magique et tranquille, tout en étant tout proche du centre de Tarifa. Merci!

10/10 Άριστο

Jens B.

Schönes kleines Ferienhaus mit tollem Meerblick
Sehr ruhig gelegen. Super Meeresblick bis nach Afrika. Sehr netter Vermieter. Schöner Fußweg nach Tarifa.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2019

10/10 Άριστο

Gea H.

Een fantastisch plekje, een onbeschrijflijk uitzicht, leuk idyllisch huisje
Het huisje is voor 2 personen prima. Gezellige inrichting. Je leeft buiten, de tuin, het uitzicht is werkelijk prachtig. Een aardige eigenaar, goede ontvangst
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2018

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Marcos Welsh

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
I was born in malaga, spain of australian parents, at the age of 18 i moved to tarifa attracted by the windsurfing and was spanish champion and also did the world cup, i was looking for a special place for many years and after living in the costa de la luz for ten years decided to buy la casa de la costa, at that time i meet paco who has helped my family as a builder, gardener and above all as a friend. We run the casa de la costa and casa del estrecho together as a holiday rental house, so when i am not around paco looks after everyone and i live part of the year in australia with my family, and do all the bookings via email and organize with paco the hand over of the keys to our clients via internet, we have been doing this for a while now and are both very happy to please our clients. Year purchased: 2000 why the owner chose an apartment in this location after living for ten years in la costa de la luz, and looking everywhere for the perfect place, it finally came in the form of a run down finca (farm) just 3km for the center of tarifa, immediately i saw the potential of the place, and although it is extremely difficult to get the refurbishing permits for building i went ahead, and after many head aches with local authorities managed to get the permits, and with paco and myself built up the three houses on the finca slowly but surely, ten years later it was finished, la finca de la costa is considered to be one of the best properties in the hole of la costa de la luz (not boasting) and has the best view to africa. It simply doesn't get better. The place is magical, situated between the mediterranean and the atlantic, africa and europe. Unique benefits of the property although just an 8 min drive from the center of town, but the last 800m is a dirt track which low sport cars can not access, but normal cars can access perfectly well, or a 25min walk, it seems like you are the only person in the world when staying at the property.Its the closest house to africa!

Γλώσσες:

Αγγλικά, Ισπανικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων