Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία

Διακοπές σε αρχιτεκτονικό έργο τέχνης: BirdHouse από το κανάλι του Παναμά.

Διακοπές σε αρχιτεκτονικό έργο τέχνης: BirdHouse από το κανάλι του Παναμά.

Συλλογή φωτογραφιών για BirdHouse@Gamboa, Panama Canal

Εξωτερικοί χώροι
Εσωτερικοί χώροι
Γεύματα
Μη ταξινομημένη εικόνα, 4 από 25, κουμπί
Καθιστικό

Επισκόπηση καταλύματος Διακοπές σε αρχιτεκτονικό έργο τέχνης: BirdHouse από το κανάλι του Παναμά.

Σχόλια
9,8 στα 10 Εξαιρετικό
4 υπνοδωμάτια3+ μπάνιαΓια 7 άτομα465 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Gamboa, Panama, Republic of Panama
  • Δημοφιλής τοποθεσίαGamboa Rainforest Resort (θέρετρο)13 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΒοτανικός και Ζωολογικός Κήπος Summit11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚέντρο Τροπικών Δασών Panama Rainforest Discovery Center11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΠάναμα Σίτι (PAC-Διεθνές Αεροδρόμιο Marcos A. Gelabert)50 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

4 υπνοδωμάτια (για 7 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Μονό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 4

1 Διπλό Κρεβάτι

3 μπάνια, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Toilet · Shower only

Μπάνιο 2

Υπαίθρια ντουζιέρα

Μπάνιο 3

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Μπιντές · Τουαλέτα

Μπάνιο 4

Τουαλέτα

Μπάνιο 5

Bidet · Toilet · Shower only

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Υπαίθρια ντουζιέρα
Κουζίνα
Γραφείο
Μπαλκόνι
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Διακοπές σε αρχιτεκτονικό έργο τέχνης: BirdHouse από το κανάλι του Παναμά.

Το Bird House είναι ένα μοναδικό τροπικό σπίτι «εξωτερικού χώρου» στο περιοδικό σχεδιασμού στην Ευρώπη και την Αμερική. Το σπίτι μας στην ιστορική πόλη Gamboa του Καναλιού του Παναμά παρέχει στους επισκέπτες μας μια μοναδική ευκαιρία να ζήσουν την τροπική φύση δίπλα σε ένα από τα σύγχρονα θαύματα του κόσμου, το Κανάλι του Παναμά.

Σχεδιασμένο από τον Patrick Dillon, το Bird House διαθέτει οροφές διπλού ύψους, μια υπέροχη κουζίνα και ένα εκτεταμένο κατάστρωμα που συνδέεται με μια πισίνα 10M από την οποία μπορείτε να απολαύσετε τον τροπικό κόσμο που είναι η πίσω αυλή μας. Ξυπνήστε κάθε πρωί για να πετάξετε πάνω από εκατοντάδες παπαγάλους. Απολαύστε τον καφέ από το αγρόκτημα Boquete στο κατάστρωμα μας ακούγοντας πίθηκους από τη γειτονική ζούγκλα Cerro Pelado. Ή να τελειώσετε την ημέρα σας με δροσερά ποτά που απολαμβάνουν από το μπαλκόνι της κύριας κρεβατοκάμαρας, ενώ βλέπετε τεράστια πλοία που διέρχονται από το κανάλι του Παναμά.

Η πισίνα μας είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να δροσιστείτε μετά από μια ημερήσια πεζοπορία ή ποδηλασία τα μονοπάτια γύρω από το Gamboa, ή birding στον παγκοσμίου φήμης Pipeline Road. Βρισκόμαστε σε 15 λεπτά με τα πόδια από τη δημόσια αποβάθρα όπου μπορείτε να νοικιάσετε σκάφος και καπετάνιο για πρωινό ή μέρα για ψάρεμα για πασχάρια, σνακ και το φευγαλέο tarpon. Ενοικιάστε καγιάκ από το θέρετρο Gamboa και ελπίζουμε ότι οι Manatees θα κυλήσουν κάτω από σας, καθώς θα πετάξετε τον ποταμό Chagras, ενώ ψάχνετε για καϊμάν στις όχθες του ποταμού. Το Gamboa φιλοξενεί επίσης το Ινστιτούτο Tropical Research Smithsonian και είναι το σημείο απογείωσης για τη διέλευση του καναλιού του Παναμά στο παγκοσμίου φήμης νησί Barro Colorado και στο μνημείο της φύσης (πρόσβαση μόνο με προκαταβολικές κρατήσεις).

Το Bird House απέχει 25 λεπτά με το αυτοκίνητο (με κυκλοφορία μεγαλύτερης διάρκειας) στην καρδιά του Κακό Βιέο, το ιστορικό κέντρο της πόλης του Παναμά. Το Casco γεμίζει με μικρά υπαίθρια εστιατόρια, μοναδικούς πολιτιστικούς χώρους και υπέροχη θέα στον κόλπο του Παναμά και στη σύγχρονη πόλη του Παναμά. Είμαστε 15 λεπτά με το αυτοκίνητο στην Pan American Highway που θα σας μεταφέρει δυτικά στις παραλίες της ακτής του Ειρηνικού (και στις πλατφόρμες Rio Mar Surf στο San Carlos - 70 λεπτά), ή ανατολικά προς την εθνική οδό Τρανσίσμ. τους κοραλλιογενείς υφάλους, τα καταγάλανα νερά και τον πειρατικό εγκλωβισμό του καπετάνιου Morgan στην ακτή της Καραϊβικής.

Το τροπικό σπίτι μας φέρνει ένα νέο σχέδιο στο πρώην έδαφος του Canal Zone της Gamboa. Αυτό το τριώροφο σπίτι είναι ένα μοναδικό χώρο, σχεδιασμένο να ανταποκρίνεται στις φυσικές και πολιτιστικές ιδιότητες του Gamboa.

Το σπίτι διαθέτει ένα φιλικό προς το περιβάλλον σχέδιο που κατασκευάζεται σε σκυρόδεμα και δάπεδα τρυπημένα τρυπημένα δάπεδα. Το ισόγειο έχει κλιματισμό, ενώ ο πρώτος και ο δεύτερος όροφος δεν διαθέτουν. οι υπερμεγέθηες εικόνες σκιάζουν τον ήλιο και οι τοίχοι και οι πόρτες μεγάλης οθόνης κατευθύνουν τη ροή αέρα των επικρατούντων αεράκι, κρατώντας τον 1ο και 2ο όροφο καλά αεριζόμενοι. Η ανοιχτή διάταξη του σπιτιού επιτρέπει μια εσωτερική-εξωτερική προσέγγιση στη ζωή με τη φύση που τονώνει τους ήχους, τις μυρωδιές και τις απόψεις του γύρω τροπικού δάσους και του καναλιού του Παναμά.

Το Bird House έχει τρεις ορόφους (δεύτερο, πρώτο και έδαφος)

* Ο δεύτερος όροφος διαθέτει μια κύρια σουίτα με μπαλκόνι που βλέπει στην εσωτερική αυλή, την πισίνα και θέα στο κανάλι του Παναμά. Αυτό το δωμάτιο σχεδιάστηκε για να εκμεταλλεύεται την καθημερινή διαδρομή του ήλιου και τις φυσικές κινήσεις του αέρα για να δημιουργήσει ένα υπνοδωμάτιο με υπέροχο φως και φυσικό αερισμό. Υπάρχει ένα δωμάτιο-ντουλάπα και όμορφα φινίρισμα υψηλής απόδοσης εμφανίζονται στο διπλό μπάνιο.

* Ο πρώτος όροφος διαθέτει μια μοντέρνα κουζίνα ανοιχτού τύπου με μεγάλους μαρμάρινους πάγκους που συνδέουν ένα ευρύχωρο καθιστικό και τραπεζαρία με οροφή 25 τετραγωνικών μέτρων. Η κουζίνα είναι καλά εξοπλισμένη και ένα υπέροχο χώρο για μαγείρεμα και διασκέδαση. Το τραπεζαρία / σαλόνι έχει ένα οικογενειακό τραπέζι με καθίσματα για πάγκους και καρέκλες για 8 καρέκλες και όμορφα έθιμα καναπέδες και καρέκλες, σχεδιασμένες από τον ιδιοκτήτη. Δύο μεγάλες γέφυρες ανοίγουν από την κουζίνα και το καθιστικό μέσω μεγάλων συρόμενων ξύλινων θυρών. Όταν ανοίξει, υπάρχει μια ομαλή σύνδεση μεταξύ υπαίθριων και εσωτερικών χώρων, δημιουργώντας τόσο οπτική όσο και φυσική επέκταση.

Το μεγαλύτερο κατάστρωμα έχει θέα στην εσωτερική αυλή και διαθέτει: ενσωματωμένο καθιστικό, μια πισίνα 10 μέτρων, ιαπωνικό ντους, έπιπλα καταστρώματος και BBQ με αέριο. Αυτό είναι ένα ιδανικό μέρος για να χαλαρώσετε δίπλα στην πισίνα, να παρακολουθήσετε χορούς κολιμπρί γύρω από την εσωτερική αυλή και να απολαύσετε δείπνο με θέα στο τροπικό δάσος.

* Το ισόγειο είναι ο μόνος χώρος στο σπίτι με A / C. Το ισόγειο έχει τρία μονόκλινα υπνοδωμάτια, το καθένα περίπου 10'x12 '. Κάθε δωμάτιο διαθέτει ενσωματωμένο γραφείο, ντουλάπα, γραφείο και γωνιά χαλάρωσης με θέα στην εσωτερική αυλή. Κάθε δωμάτιο ανοίγει σε ένα μεγάλο, κλιματιζόμενο χώρο 20'x30 'με τραπέζι μπιλιάρδου και παιδικά κρεβάτια, τα οποία είναι ιδανικά για χαλάρωση. Η περιοχή του μπάνιου στο ισόγειο έχει τρεις νεροχύτες που συνορεύουν με δύο μπάνια, το ένα με τουαλέτα και μπανιέρα και το δεύτερο με τουαλέτα και δύο ντους.

Πλατφόρμες Rio Sur Surf: Ένα από τα πολλά μοναδικά χαρακτηριστικά του Bird House είναι η ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε τις πλατφόρμες surf του Rio Mar στο San Carlos. Βρίσκονται σε απόσταση περίπου 70 λεπτών από το Gamboa, κοντά σε μια όμορφη παραλία του Ειρηνικού, οι πλατφόρμες μας επιτρέπουν στους επισκέπτες μας μια θαυμάσια εμπειρία στην παραλία, συμπληρώνοντας το κανάλι του Παναμά και τις περιπέτειες της ζούγκλας. Οι επισκέπτες που κάνουν κράτηση για το Bird House για μια εβδομάδα ή περισσότερο προσφέρονται δωρεάν μία νύχτα στις πλατφόρμες Surf (μέση εβδομάδα, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα - θα κάνουμε ό, τι είναι δυνατό για να εξασφαλίσουμε διαθεσιμότητα).

Η διαμονή σας στο Bird House: Οι επισκέπτες έχουν πρόσβαση σε ολόκληρο το σπίτι, την πισίνα και τους χώρους. Το σπίτι μας θα είναι δική σας για να απολαύσετε όπως θέλετε. Θα έχετε πλήρη προστασία της ιδιωτικής ζωής, αν και υπάρχει η δυνατότητα να οργανώσετε υπηρεσία καμαριέρας ή / και μάγειρας, αν το επιθυμείτε. Ζητούμε από τους καλεσμένους μας να πληρώσουν άμεσα το προσωπικό, καθώς δεν λαμβάνουμε ένα ποσοστό της υπηρεσίας τους. Θα σας ενημερώσουμε για το πόσο προσωπικό αναμένεται να λάβει για την υπηρεσία τους.

Περισσότερα για το Gamboa: Το Gamboa είναι μια καταπράσινη κοινότητα που περιβάλλεται από τον ποταμό Chagres, το κανάλι του Παναμά (λίμνη Gatun) και το εθνικό πάρκο Soberania. Το Gamboa απέχει 25χλμ. Έξω από το Παναμά και απέχει μία ώρα από τον Ατλαντικό και τον Ειρηνικό Ωκεανό.

Το Gamboa προσφέρει πτηνοτροφία παγκόσμιας κλάσης. Η πόλη είναι το σημείο εισόδου στην Pipeline Road, μια υπέροχη βόλτα στη ζούγκλα και μερικά από τα καλύτερα πουλιά στον κόσμο. Ο κατάλογος των ειδών για το Pipeline Road υπερβαίνει τα 400 και αν γνωρίζετε τα πουλιά σας, μπορείτε να δείτε ή να ακούσετε 100 είδη σε μια βόλτα το πρωί, για να μην αναφέρουμε πιθήκους, μπετούδες, λεβέντες κλπ. Το Gamboa είναι επίσης ένα σημείο εκκίνησης για αποστολές αλιείας στη λίμνη Gatun ή καγιάκ στον ποταμό Chagres. Αυτό το σπίτι προσφέρει το χρόνο να απολαμβάνει τους ήχους του Κανάλι του Παναμά και το πλούσιο τροπικό δάσος της Παναμά.

Τοπικά πράγματα να κάνουν και ανέσεις:

Αυτό το σπίτι βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία. Είσαι:
* 2χλμ. Μακριά από την είσοδο του Pipeline Road - ένα ιστορικό δρόμο που αποτελεί προορισμό παγκόσμιας κλάσης για την παρακολούθηση πουλιών.
* 4 χλμ. Από το κέντρο ανακάλυψης τροπικών δασών του Παναμά.
* 650 μ. (7 λεπτά με τα πόδια) από το μοναδικό convenience store στο Gamboa.
* 5 λεπτά με τα πόδια από το κανάλι του Παναμά.
* 1χλμ. Από το θέρετρο Gamboa.
* 1. 6 χλμ. Από την δημόσια αποβάθρα όπου αναχωρούν σκάφη αναψυχής και αλιευτικά σκάφη.
* Ένα πεντάλεπτο με τα πόδια στο δωρεάν, πρώτος έρχεται, πρώτος σερβίρεται, γήπεδα τένις

Να γνωρίσετε: Έχουμε επαφές για τη μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο καθώς και για περιοδεία στον Παναμά και τις γύρω περιοχές. Μπορούμε επίσης να σας βοηθήσουμε να σας συνδέσουμε με έναν από τους καλύτερους ξεναγούς / περιπατητές στον Παναμά. Και πάλι, δεν χρεώνουμε για αυτές τις υπηρεσίες και σας ζητάμε να πληρώσετε απευθείας τους παρόχους υπηρεσιών. Θα σας βοηθήσουμε να διαπραγματευτείτε τιμές.

Διαχειριστής καταλύματος

Chimene Longwater
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δέχεται κατοικίδια
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 21 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
Great place for kids

Εκδηλώσεις

Επιτρέπονται οι εκδηλώσεις
Events and Parties allowed on a case by case

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια
Yes we love Woof and Meow!

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
This is a smoke free house except on the deck.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Επιτρέπονται τα πάρτι και οι εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Σημείωμα από τον οικοδεσπότη: Events and Parties allowed on a case by case
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Colon

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Colon) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και δίπλα στη λίμνη. Αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Σύλλογος Panama Audubon και Τερματικός Σταθμός Κρουαζιέρας Παναμά, ενώ όσοι θέλετε να δείτε τα αξιοθέατα της περιοχής, μπορείτε να πάτε σε μέρη όπως: Βοτανικός και Ζωολογικός Κήπος Summit και Ναυτικό Εκθεσιακό Κέντρο Παναμά Ινστιτούτο Smithsonian. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Μουσείο Βιοποικιλότητας Frank Gehry ή να παρακολουθήσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα σε μέρη όπως: Στάδιο Estadio Nacional Rod Carew. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με Ψάρεμα σε κοντινή απόσταση και Κολύμπι σε κοντινή απόσταση κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με Πεζοπορία σε κοντινή απόσταση και Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση.
Χάρτης
Gamboa, Panama, Republic of Panama

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Gamboa Rainforest Resort (θέρετρο) - 13 λεπτά με τα πόδια
  • Εθνικός Δρυμός Soberania - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Βοτανικός και Ζωολογικός Κήπος Summit - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κέντρο Τροπικών Δασών Panama Rainforest Discovery Center - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Εμπορικό Κέντρο Albrook - 29 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Επιβατικός Σταθμός της Πόλης του Παναμά: 28 λεπτά οδικώς
  • Πάναμα Σίτι (PAC-Διεθνές Αεροδρόμιο Marcos A. Gelabert): 55 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Monkey Bar - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Gamboa Restaurant - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Los Lagartos - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Chagre river de italiano - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Los Cascadas Pool Bar - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 18 από 19 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 0 από 19 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 19 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 19 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 19 σχόλια πελατών" "

9,6/10

Καθαριότητα

9,0/10

Check-in

9,6/10

Επικοινωνία

9,8/10

Τοποθεσία

9,6/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Sherri C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
A paradise close enough to the City but surrounded by natural beauty!
The house itself is beautifully designed with wide open spaces and beautiful wood interior! The kitchen is well appointed with every amenity you could possibly need to prepare great meals! The master bedroom at the top is a triumph with a balcony overlooking the garden and pool where every sort of tropical bird - including two types of toucans come to visit every day. The host could not be more helpful recommending tours, hikes, restaurants, supermarkets! She even loaned us her hiking polls. The ground floor is perfect for young people and we can’t wait to take our young adult kids back! Thank you Gamboa and the Bird House for a wonderful stay!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Avis F.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Fabulous
One of a kind home with a character and design unlike any other we’ve seen. It was a memorable stay with lovely times in the pool listening to the howler monkeys in the nearby hills We had the added benefit of getting to know the property owner Chimene. Thank you! Team Canada
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

kimberly s.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Stellar in Every Way
Pictures can't capture how truly lovely this house is: charming sleeping rooms, a well-appointed kitchen, and comfortable common areas for the family to gather were only the beginning. Books, artwork, and personal touches made this place seem like our cozy home and not just another rental space. Our hosts were friendly, helpful, but never intrusive: they took care of us before check-in by setting up hummingbird feeders far enough in advance to establish a resident population, guided us through the day-to-day necessities like shopping and utilities, and followed though after check-out to be sure our experience was wonderful throughout. The kids loved the pool and our friendly Black Vulture friend. Nature lovers should not hesitate to book this oasis - my favorite parts of the visit were the early mornings sitting on the deck with a coffee, watching the Toucans and Tamarins along with my favorite, a gorgeous Squirrel Cuckoo (and a host of other birds and animals!). Gamboa is a marvelous small town, well away from the city chaos but with fantastic recreational options near at hand. We swam in a waterfall pool, hiked the world-famous Pipeline road, saw giant ships on the Canal, visited a native village (ask the hosts for a guide recommendation, so much more affordable than other published options!), took the kids to a zoo and playground, and even spent a day on the Caribbean side of Panama a fairly short drive away. I'm home now, exhausted, but ever so grateful for the once-in-a-lifetime memories of our Bird House trip. Book this place. Book this place. Book this place. It's magical.
Πραγματοποίησε 8 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2023

10/10 Άριστο

Jose B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Beautiful home surrounded by friendly neighbors in a peaceful location. If I would to return would
Home stands out above all others, no home like it in the neighborhood – simply put unique.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2022

10/10 Άριστο

Steve G.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Love this location. Love Gamboa and Panama
If you want to wake up surrounded by nature, with the sounds of parrots and howler monkeys in your ears, be able to rest and relax in an amazing beautiful, bespoke house and also be able to get into Panama City for it's vibrancy this place is for you. You are right in the rainforest with easy access to tours and daytrips, but also totally self-sufficient if you want. We love this location and have stayed multiple times. We always look forward to going back.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2021

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Chimene Longwater

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Hi, I'm Chimene Longwater. I was born and raised in the beautiful coastal town of Savannah, Georgia. My husband and I moved to Panama in 1989 when he became a staff scientist with the Smithsonian Tropical Research Institute. Our three children were all born in Panama and raised in Gamboa and consider themselves lucky beyond belief to have been given the opportunity to call Panama and especially Gamboa their home. I would love others to see the beauty and enjoy the uniqueness of the house that we designed with our close friends Patrick Dillon and Beth Coates.

Our daughters have recently graduated college and are making spirits in San Francisco and art in Oaxaca. Our son is a junior at Colorado College. We moved to Miami where my husband was the founding Chief Scientist and Senior Vice President for Education at Frost Science, and where we still live.

We travel back to Panama frequently to visit our two homes in Gamboa, our Rio Mar Beach Platforms and our coffee farm in Boquete. With have explored every part of Panama from the mountains to the jungles, both coasts and the islands of Bocas del Toro, Guna Yala, Las Perlas and Coiba.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

We designed and built this property because Gamboa is a historical gem preserved in time, and located only 25 minutes from Panama City, traffic permitting. Gamboa is a unique and fantastic place to enjoy the beauty of the tropics with all of its lush and exuberant wildlife juxtaposed with the industrial history of the Panama Canal. We love the combination of the natural and cultural history of Gamboa, and it was the ideal location for the home and life we wanted to build for ourselves.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Gamboa is the last Panama Canal Zone town that remains mostly unchanged from its origins in the 1930's. It has the good fortune of being at the end of the road, situated halfway up the Panama Canal nestled within Soberania National Park. The Panama Canal borders Gamboa to the west, Soberania National Park forms the eastern and northern limits of the town, and the Chagras borders its southern edge. Gamboa is completely surrounded by forest and water.

Whatever your interest in tropical nature, it is exuberant in Gamboa and in the nearby forests and waterways. Find world class birding or jungle trekking on Pipeline Road which begins 2 km from our house, or superb peacock bass and snook fishing on Gatun Lake or the Chagres River. If you look you will see 100s of species of birds, at least 3 species of monkeys, anteaters, agoutis, coatis, capybara, sloths, caiman and, with luck and persistence, the possibility of kinkajou, jaguarundi, ocelots, maybe even jaguar.

Gamboa is a lovely, tranquil town for early morning or late afternoon walks or runs. One can appreciate the daily activity of the Panama Canal Dredging Division, watch big ships transit the Canal, hear the sounds of the jungle and appreciate the remarkable architecture and town planning of the old Panama Canal Zone.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων