Διαμέρισμα στον προορισμό Bonifacio Global City,Taguig, Metro ManilaΙδιώτης οικοδεσπότης

Εκπληκτικές προβολές από τον 34ο όροφο @ BGC, το Φρούριο με Wi-Fi

Εκπληκτικές προβολές από τον 34ο όροφο @ BGC, το Φρούριο με Wi-Fi

Συλλογή φωτογραφιών για Amazing Views From The 34th Floor @BGC,The Fort with Wi-fi

Περιοχή καθιστικού
Εσωτερικοί χώροι
Μη ταξινομημένη εικόνα, 3 από 23, κουμπί
Ιδιωτική κουζίνα
Ιδιωτική κουζίνα

Επισκόπηση καταλύματος Εκπληκτικές προβολές από τον 34ο όροφο @ BGC, το Φρούριο με Wi-Fi

4,6 στα 5 Θαυμάσιο
1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 2 άτομα40 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Πισίνα
  • Τζακούζι
  • Κουζίνα
  • Κλιματισμός
  • Γυμναστήριο

Απολαύστε την περιοχή

Bonifacio Global City,Taguig, Metro Manila
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΘέατρο BGC Arts Center2 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΜπονιφάτσο Χάι Στριτ3 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΕμπορικό Κέντρο Venice Grand Canal Mall3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΜανίλα (MNL-Διεθνές Αεροδρόμιο Ninoy Aquino)27 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 2 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Κουζίνα

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Εκπληκτικές προβολές από τον 34ο όροφο @ BGC, το Φρούριο με Wi-Fi

Αυτό το πλήρως επιπλωμένο υπερσύγχρονο μοντέρνο στούντιο βρίσκεται στην καρδιά της Bonifacio Global City (BGC), μόλις ένα τετράγωνο μακριά από το SM Aura, την Αγορά Αγοράς, τη Serendra Piazza, το Bonifacio High St. και λίγα λεπτά μακριά από το NAIA, το Greenbelt και το Glorietta στο Makati. 24 ώρες υπάλληλος / θυρωρός Δωρεάν Wi-Fi και καλωδιακή.

ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ :
Διαθέτει AC, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με φούρνο μικροκυμάτων, εστίες μαγειρέματος, ψυγείο πλήρους μεγέθους, καφετιέρα, μαγειρικά σκεύη, σκεύη, σκεύη κουζίνας, γυαλικά. Flatscreen LED τηλεόραση με καλωδιακά κανάλια, ζεστό και κρύο ντους, και queen size κρεβάτι. Παρέχονται πετσέτες και σεντόνια. Δωρεάν Wi-Fi μέσα στη μονάδα.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΞΕΝΩΝΑΣ
Πλήρης πρόσβαση στο γυμναστήριο / γυμναστήριο, στην πισίνα και στην ηλιόλουστη βεράντα. Pls. ελέγξτε τις ώρες λειτουργίας.
Φροντίστε τον εαυτό σας σε ένα χαλαρωτικό σπα και σάουνα που βρίσκεται στο North Tower με ελάχιστη χρέωση.

Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ:
Η ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΑΣ

Νότια της αγοράς (SOMA) προσφέρει την πολυπλοκότητα και την άνεση της ζωής στην πόλη, καθώς τοποθετεί κάθε γωνιά της παγκόσμιας πόλης την ημέρα και τη νύχτα της διοίκησης. Περπατήστε στη δουλειά, δείπνο στο πιο καυτό εστιατόριο, κατάστημα στο πιο μοντέρνο εμπορικό κέντρο ή να πάρετε τις καλύτερες συναυλίες. Το καλύτερο από όλα είναι μόνο λίγα λεπτά από την πόρτα σας!

Απολαύστε τις ασύγκριτες υπηρεσίες και μια πραγματικά περίβλεπτη διεύθυνση στο Bonifacio Global City (BGC). Από εδώ, οι επισκέπτες μπορούν να έχουν άμεση πρόσβαση σε όλα όσα η πόλη έχει να προσφέρει. Το SM Aura, ένα ολοκαίνουργιο εμπορικό κέντρο υψηλών προδιαγραφών, βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τα δεξιά, καθώς βγαίνετε στον 26ο δρόμο και δεν διαρκεί περισσότερο από πέντε λεπτά για να περπατήσετε. Η High Street και η Serendra Piazza είναι ευθεία μπροστά στην 11η Λεωφόρο, όπου μπορείτε να βρείτε πολυτελή καταστήματα, εστιατόρια και μπιστρό και τέλος, το Fort Strip (όπου μπορείτε να βρείτε πολλά από τα πιο νυχτερινά κέντρα διασκέδασης της Manila, π.χ. Privé και URBN) είναι μόνο 10 λεπτά με τα πόδια από την 26η οδό. Η Αγορά Market είναι επίσης 10 λεπτά με τα πόδια και βρίσκεται δίπλα στη Serendra Piazza. Και σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει να πάτε στο Greenbelt στο Makati, μια βόλτα με καμπίνα είναι μόνο περίπου $ 3. 00 από το SoMA. Η υπηρεσία ταξί είναι εύκολα διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο.
Υπάρχει εύκολη πρόσβαση στο Διεθνές Αεροδρόμιο Ninoy Aquino, στην επιχειρηματική περιοχή Makati, στο C-5 και στις απομακρυσμένες κοινότητες.
20 λεπτά μακριά από το Διεθνές Αεροδρόμιο Ninoy Aquino.
5 λεπτά μακριά από το St. Το Ιατρικό Κέντρο του Luke, ένα νοσοκομείο παγκόσμιας κλάσης που προσφέρει ιατρική τεχνολογία τελευταίας τεχνολογίας.

Το Bonifacio Global City γίνεται γρήγορα ένα οικονομικό κέντρο και κέντρο ευεξίας στο μετρό Manila. Μόλις 15 λεπτά μακριά από τις επιχειρηματικές περιοχές Makati και Ortigas, η Global City φιλοξενεί έδρα πολυεθνικών εταιριών καθώς και αποκλειστικά σχολεία και εμπορικά κέντρα.

Μεταξύ των πολυεθνικών κολοσσών που έχουν βρεθεί στην παγκόσμια πόλη είναι: η Hewlett-Packard, η Hongkong και η Shanghai Banking Corporation (HSBC), η Lawson Software, η Deutsche Bank, η Fujitsu Corporation και η Ericsson.

Το Bonifacio Global City φιλοξενεί το διάσημο Διεθνές Σχολείο της Μανίλα, το Βρετανικό Σχολείο της Μανίλα και το Ιαπωνικό Σχολείο της Μανίλα, τη Χριστιανική Ακαδημία MGC-New Life, τη Σχολή Summit, το Global City Innovative College, το Ινστιτούτο Leadership Victory.

Το Fort Bonifacio Global City είναι μια πλήρως προγραμματισμένη κοινότητα στρατηγικά τοποθετημένη και εύκολα προσβάσιμη στην κεντρική επιχειρηματική περιοχή Makati, το κέντρο Ortigas και το νέο τερματικό σταθμό NAIA 3. Αναφερόμενος ως η αναδυόμενη μητρόπολη και η πόλη του μέλλοντος, το Fort Bonifacio είναι μια μικτή χρησιμοποιούμενη κοινότητα και ένα αστικό αναπτυξιακό όνειρο. Η υπερσύγχρονη υποδομή της περιλαμβάνει υπόγειες εγκαταστάσεις, γραμμές οπτικών ινών, δεξαμενές κατακράτησης αποχέτευσης πλημμυρών, εξαιρετικά χωροταξικά και οδικά δίκτυα και ένα πρόγραμμα δημόσιας τέχνης που δίνει στην πόλη ένα διακριτικό χαρακτήρα. Η καινοτόμος και υπεύθυνη χρήση της γης αποτελεί επίσης σημαντικό στοιχείο του σχεδιασμού της Global City για μια αστική κοινότητα παγκόσμιας κλάσης.

Οι δρόμοι με εντυπωσιακή γραμμή, τα άφθονα πάρκα και οι ανοιχτοί χώροι καθιστούν επίσης την αστική διαβίωση σε SOMA πέρα από τη σύγκριση. Η καλά προσδιορισμένη ζώνη της πόλης για οικιστικές περιοχές παρέχει επίσης επιβλητική θέα και το ημισέληνο κοινοτικό πάρκο.

ΤΡΙΓΥΡΙΖΩ:
Δεν χρειάζεστε αυτοκίνητο για να μετακινηθείτε και να εξερευνήσετε τα περισσότερα από αυτά που προσφέρει η Global City. Θαυμάστε να εξερευνήσετε με τα πόδια. Πολύ ασφαλές να περπατάτε μέρα ή νύχτα.
Η υπηρεσία Uber, Grab και Taxi είναι άμεσα διαθέσιμη όλο το 24ωρο. Μπορείτε να καλέσετε τον Concierge πριν κατεβείτε κάτω για να πάρετε ένα ταξί εάν χρειαστεί.

Άλλα πράγματα προς τη σημείωση:
Απολαύστε ένα χαλαρωτικό μασάζ στην άνεση του δωματίου σας ή απλά να πάρετε το ασανσέρ κάτω στο επίπεδο Άνω Γης (UG) για ένα χαλαρωτικό σπα και σάουνα στο σπίτι. Η τιμή ξεκινάει από περίπου 12 δολάρια. 00

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΑΣ ΠΙΟ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ:

Το όνομα του κτιρίου είναι νότια της αγοράς. Η μονάδα μου # 3403 βρίσκεται στον Βόρειο Πύργο. Pls. Στο κεντρικό λόμπι είσοδο στην 25η οδό και 11η Ave για να εγγραφείτε και check-in.

ΕΛΕΓΧΟΣ 2:00 π.μ. -Later (Πρέπει να κανονίσει εκ των προτέρων)
ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΩΣ 11:00 Α. Μ.
ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΑΜΕΣΗ ΚΡΑΤΗΣΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ: Το Pls επιτρέπει 1-2 ώρες για να κανονίσει το check-in. Μόλις επιβεβαιωθεί η κράτηση, παρακαλείστε να δώσετε πλήρη ονόματα όλων των επιβατών όπως εμφανίζονται στο διαβατήριο / ταυτότητα σας για να επισπεύσετε την επεξεργασία της απαιτούμενης άδειας επισκεπτών για να υποβληθεί από τον οικοδεσπότη στο γραφείο διαχείρισης πριν από το check-in

* Κατά το check-in, θα σας ζητηθεί να προσκομίσετε το έγκυρο σας I. Μπορείτε ίσως να ζητήσετε να αφήσετε την ταυτότητά σας στη ρεσεψιόν, ώστε να μπορούν να φωτοτυπήσουν για να φυλάσσονται στο αρχείο. Θα επιστραφεί σύντομα. Η ασφάλεια είναι πολύ αυστηρή και όποιος δεν είναι καταχωρημένος στη λίστα προσκεκλημένων δεν θα επιτρέπεται να εισέλθει.

ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ:

ΟΧΙ Καπνίζοντες / Όχι Ναρκωτικά / Δεν υπάρχουν κατοικίδια
* Ο κλιματισμός πρέπει να απενεργοποιείται κάθε φορά που αφήνετε το διαμέρισμα για να αποφύγετε την υπερθέρμανση.
* Παρακαλώ αδειάστε τα σκουπίδια σας καθημερινά. Το δοχείο απορριμμάτων βρίσκεται ακριβώς έξω από τη Μονάδα πίσω από την αριστερή πόρτα εξόδου στον απομακρυσμένο ανελκυστήρα κοντά στη μονάδα 3408
* Εάν χρησιμοποιείτε την κουζίνα για να μαγειρέψετε, pls. κλείστε την πόρτα της κουζίνας και ανοίξτε το άνοιγμα για να αποφύγετε να εισέλθει οσμή και ανοίξτε τη γυάλινη πόρτα στο μπαλκόνι για να αφήσετε τη μυρωδιά έξω. Να είστε προσεκτικοί στον επόμενο επισκέπτη που μπορεί να κάνει check-in λίγο μετά το check-out.
* Αυτό είναι το σπίτι μας και είμαστε υπερήφανοι που το διατηρούμε πολύ καθαρό. Ως επισκέπτης, αναμένεται να φύγετε από το κατάλυμα στην κατάσταση στην οποία βρισκόταν όταν φτάσατε.
Μην αφήνετε τα βρώμικα πιάτα. Μια πρόσθετη χρέωση καθαρισμού θα χρεωθεί έναντι της εγγύησης σας εάν το διαμέρισμα παραμένει βρώμικο πέρα από την κανονική χρήση.
* Αναγνωρίζετε και συμφωνείτε ότι, ως επισκέπτης, είστε υπεύθυνος για τις δικές σας πράξεις και παραλείψεις και είστε επίσης υπεύθυνος για τις πράξεις και παραλείψεις οποιουδήποτε προσώπου το οποίο καλείτε ή άλλως παρέχετε πρόσβαση στο Διαμονή
* Ο εγγεγραμμένος επισκέπτης θα είναι υπεύθυνος για τυχόν ελλείποντα και χαμένα αντικείμενα στις εγκαταστάσεις.
* Ο ιδιοκτήτης σπιτιού δεν θα είναι υπεύθυνος για απώλεια ή ζημιά σε οποιοδήποτε από τα αντικείμενα των επισκεπτών. Με την αποδοχή αυτής της κράτησης, συμφωνείται ότι όλοι οι επισκέπτες αναλαμβάνουν ρητώς τον κίνδυνο οποιασδήποτε βλάβης που προκύπτει από τη χρήση των χώρων, άλλοι που προσκαλούν και παρέχουν πρόσβαση στις εγκαταστάσεις
* Pls. να είστε προσεκτικοί από τους γείτονες και να τηρείτε τους κανόνες σύνδεσης των ιδιοκτητών σπιτιού. Οι εγγεγραμμένοι επισκέπτες θεωρούνται υπεύθυνοι για τις ενέργειες και τις συμπεριφορές των συνοδών / επισκεπτών τους.
* Αν χρειάζεστε πλυντήριο, υπάρχει ένα πλυντήριο που βρίσκεται στο ισόγειο του Νότου Πύργου. Θα παραλάβουν και παραδώσουν και το τέλος τους είναι πολύ λογικό. Κλήση Concierge για περισσότερες πληροφορίες
* Το λευκό τηλέφωνο (ενδοσυνεννόηση) στο δωμάτιο συνδέεται μόνο με το Lobby / Concierge. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις μην διστάσετε να τους καλέσετε.
* Πισίνα και Γυμναστήριο βρίσκεται στο Upper Ground floor (UG) και είναι διαθέσιμο για την απόλαυσή σας. Pls έλεγχοι ώρες λειτουργίας.
* Δεν πρόκειται για ξενοδοχείο, επομένως δεν υπάρχει υπηρεσία καθαριότητας. Ωστόσο, παρέχονται πετσέτες και καθαρά σεντόνια. Η υπηρεσία καθαρισμού είναι διαθέσιμη κατόπιν αιτήματος με προειδοποίηση για $ 20. 00 αμοιβή / ώρα
* Για τις ανάγκες σας στο παντοπωλείο, το σούπερ μάρκετ SM είναι ένα τετράγωνο ανατολικά της 26ης Στ. Στο εσωτερικό του νεοεισαχθέντος SM Aura.
Για φρέσκα φρούτα / προϊόντα και τοπικά fast food, η Market Market βρίσκεται απέναντι από το SM Aura.
* 7/11 Κατάστημα που βρίσκεται στο Βόρειο Πύργο Ισόγειο αντιμετωπίζει 26th St.
* Για καταστήματα ειδικότητας και διεθνείς απολαύσεις, περπατήστε μόλις 2 τετράγωνα βόρεια στην 11η Λεωφόρο. Περάστε το εκθεσιακό κέντρο Audi και Lamborghini και στα αριστερά σας θα βρείτε το Bonifacio High Street και το Serendra Mall στα δεξιά σας.

Διαχειριστής καταλύματος

Marissa Magno
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Τζακούζι
Κουζίνα
Κλιματισμός
Γυμναστήριο

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 2:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 21 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Μόνο για ενήλικες
Not equitable for infants

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
2 forms of valid government ID will be required upon check- in ( passport, drivers license)
WiFi access: _8E977 PW: ibFMGR47m6H Code and instructions to electronic door lock will be provided at check- in
Laundromat conveniently located on the ground floor of South Tower

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: ανιχνευτής καπνού, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Taguig

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα) βρίσκεται στην εξής περιοχή: Μπονιφάσιο Γκλόμπαλ Σίτι (Taguig). Αν θέλετε να κάνετε και τις αγορές σας, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Μπονιφάτσο Χάι Στριτ και SM Mall of Asia (εμπορικό κέντρο), ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής, μπορείτε να εξερευνήσετε και μέρη όπως: Manila Bay (φυσικό λιμάνι) και Πάρκο Rizal. Μπορείτε να παρακολουθήσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα σε μέρη όπως: Araneta Coliseum (κλειστό γήπεδο), αλλά βρείτε χρόνο να επισκεφτείτε και αυτό το κορυφαίο αξιοθέατο της περιοχής: Manila Ocean Park (ενυδρείο).

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Θέατρο BGC Arts Center - 2 λεπτά με τα πόδια
  • Εμπορικό Κέντρο SM Aura Premier - 3 λεπτά με τα πόδια
  • Μπονιφάτσο Χάι Στριτ - 3 λεπτά με τα πόδια
  • Φρούριο Μπονιφάσιο - 13 λεπτά με τα πόδια
  • Εμπορικό Κέντρο Venice Grand Canal Mall - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Γκιλ Πουγιάτ: 8 λεπτά οδικώς
  • Σταθμός Guadalupe: 4 λεπτά οδικώς
  • Μανίλα (MNL-Διεθνές Αεροδρόμιο Ninoy Aquino): 29 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Genki Sushi - 5 λεπτά με τα πόδια
  • McDonald's - 2 λεπτά με τα πόδια
  • 鹿港小鎮 Lugang Café - 5 λεπτά με τα πόδια
  • Rackshack - 5 λεπτά με τα πόδια
  • Sapitula - 3 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

4,6

Θαυμάσιο

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 5 - Άριστο. 6 από 10 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Καλό. 4 από 10 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 3 - Μέτριο. 0 από 10 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Κακό. 0 από 10 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 1 - Απαίσιο. 0 από 10 σχόλια πελατών" "

5/5

Καθαριότητα

5/5

Προσωπικό & εξυπηρέτηση

5/5

Παροχές

5/5

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

5/5

Check-in

4,7/5

Επικοινωνία

5/5

Τοποθεσία

5/5

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

4/5 Καλό

Desiree O.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Feb 2020 BGC Manila stay
I love this property. The owner replied to me in a timely manner. Walking distance to a lot of shops, restaurants and grocery stores. Getting a Grab ride to and from was so easy. The mattress and pillows were a little too stiff for me which is why I had to do a 4-star rating. Sleep was not that restful bacuase of that.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2020

4/5 Καλό

Chessa M., Minneapolis St Paul area

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Almost Perfect!
I would highly recommend this property if you are planning on a visit to Manila. The location is perfect! Extremely walkable to everything (shops, restaurants, parks). It is also pedestrian friendly with many walkways and pedestrian crossing. Very accessible to international airport. The condo has a lovely setting, overlooking American Filipino cementary ( a must visit!). It is well appointed and tastefully decorated. Welcome amenities such as bottled water, teas, snack, soap, shampoo, extra tooth brush and tooth paste was available. That's such a nice touch! I would have given a 5star is the bed was more comfortable. It was ok but a little stiff. There were extra blankets available in the closet. Towels were ok but has seen it's time and can use a refresh. Owner was on vacay so was not readily available, unable to communicate with property management as I did not have an international calling plan. The WIFI worked very well and was my way of communication- what a life saver! I think if you rented here, you will not be disappointed. It is well priced and I've stayed at other places where building and condo were not as clean. I recommend this place and was happy with my stay.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2020

5/5 Άριστο

SouthMarket, BGC South Market Residence

Θετικά: Καθαριότητα, προσωπικό & εξυπηρέτηση, παροχές, κατάσταση καταλύματος & παροχές
Interior and furnishings are very well thought with one objective: make you feel at home and cozy.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2019

5/5 Άριστο

Bruce M., Brooklyn Park, USA

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Excellent Host
Marissa was very gratuitous and accommodating. She responds right away to answer any questions you may have. The condo was very clean and well furnished. The location is incredible. Next to High Street, Market Market and SM Auta among other places. We really enjoyed the pool in the hot afternoons. It’s a great condo. I highly recommend it to anyone wanting to stay in Taguig!
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2019

5/5 Άριστο

Greg C.

Great place in BGC
This place is very nice to stay in Manila. Anyone looking for an apartment in BGC should look here first.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2018

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Marissa Magno

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
I was born and raised in the Philippines . I had been living in California for 39 years . I love to travel and I understand what travelers need when they are away from home. I take pride in keeping my apartment clean and comfortable for my guests. My place is set up to make you feel pampered and relaxed. It is truly your Home Sweet Home and I'd love to share it with you.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

This property is located in one of the safest and cleanest city in Metro Manila. If you love to spoil yourself and dine at the hottest restaurants, shop at the trendiest mall , hang out at the best clubs, catch the finest concerts or just enjoy a stroll or a morning jog, this is for you.The best of everything is only minutes from your doorstep.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

You don't need a car to enjoy the beauty of Bonifacio Global City (BGC ). My apartment is centrally located and within walking distance to the most popular destinations at The Fort.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες