Ολόκληρο διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Εκπληκτική ανακατασκευή 4b / 2b condo. Μια νύχτα ΔΩΡΕΑΝ για 12 νύχτες μεταξύ 3 και 17 Δεκεμβρίου

Εκπληκτική ανακατασκευή 4b / 2b condo. Μια νύχτα ΔΩΡΕΑΝ για 12 νύχτες μεταξύ 3 και 17 Δεκεμβρίου

Συλλογή φωτογραφιών για Stunning 4b/2b condo. Suitable for a family staycation and remote working.

Πισίνα
Πισίνα
Πισίνα
Πισίνα
Χώρος για παιδιά

Επισκόπηση καταλύματος Εκπληκτική ανακατασκευή 4b / 2b condo. Μια νύχτα ΔΩΡΕΑΝ για 12 νύχτες μεταξύ 3 και 17 Δεκεμβρίου

Σχόλια
9,2 στα 10 Θαυμάσιο
4 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 8 άτομα130 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΜπαρΜπαρΜπαρ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Kissimmee, FL
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΓήπεδο Γκολφ Orange Lake Golf4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛέσχη Γκολφ Mystic Dunes12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΘεματικό Πάρκο Disney's Animal Kingdom®17 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΟρλάντο, Φλόριντα (MCO-Διεθνές Αεροδρόμιο του Ορλάντο)34 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

4 υπνοδωμάτια (για 8 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Διπλό Φουτόν και 2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 4

1 Queen Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Bathtub or shower · Toilet

Μπάνιο 2

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Εκπληκτική ανακατασκευή 4b / 2b condo. Μια νύχτα ΔΩΡΕΑΝ για 12 νύχτες μεταξύ 3 και 17 Δεκεμβρίου

Η Ultimate Family Fun Getaway! Συναρπαστικό σπίτι μακριά από το σπίτι! Ισόγειο εύκολη πρόσβαση για Παππούδες και γιαγιάδες!
Ασφαλέστερα με μικρά παιδιά!
"Το condo ήταν υπέροχο. Εξαιρετικά βολικό για όλα και πολύ ήσυχο. Ανακατασκευάσατε το condo ή το αγοράσατε ανακατασκευασμένο; Τα πάντα φαίνονται επίπεδο σχεδιαστών και είναι όμορφα. "

Αυτό το condo βρίσκεται στο θέρετρο Legacy Dunes στο Kissimmee. Οι εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν πισίνα τροπικού στιλ με σιντριβάνια, μια επιπλέον πισίνα (με ξαπλώστρες), clubhouse με αίθουσα παιχνιδιών, καφετέρια, μπαρ, γυμναστήριο και γυμναστήριο, γήπεδα τένις, μπάσκετ και βόλεϊ και παιδική χαρά . Είναι μια πολύ βολική τοποθεσία κοντά στα θεματικά πάρκα για να επιστρέψετε για μεσημεριανό γεύμα και να επιστρέψετε στη θεματικά πάρκα αργότερα για τις οθόνες πυροτεχνημάτων. Το condo μας έχει υπέροχη θέα στη λίμνη του θέρετρου από το μπαλκόνι που προβάλλεται και έχει όλες τις ανέσεις του σπιτιού σας. Αυτή είναι μια εξαιρετική τοποθεσία λίγο έξω από το W. Irlo Bronson Memorial Highway (192) και είναι κοντά σε καταστήματα και εστιατόρια, κέντρο εξόδου και είναι βολικό για γκολφ, λίμνες, φυσικά καταφύγια και ψάρεμα.

Orlando, Kissimmee είναι μια εξαιρετική τοποθεσία για οικογενειακές διακοπές, με εύκολη πρόσβαση στα μεγάλα αξιοθέατα της Φλώριδας - Disney World, Busch Gardens, Hollywood Studios, Νησιά Περιπέτειας και Universal Studios και τα καταπληκτικά και τρομακτικά υδάτινα πάρκα της λιμνοθάλασσας Typhoon και της Blizzard Beach .

Οι περισσότεροι άνθρωποι έρχονται για τα θεματικά πάρκα.

Επισκεφθείτε το Discovery Cove και κολυμπήστε με τα δελφίνια. Μπορείτε να παίξετε γκολφ σε κοντινή απόσταση. Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία γηπέδων γκολφ, συμπεριλαμβανομένου ενός μαθήματος Nick Faldo ή επισκεφθείτε τα φυσικά καταφύγια.

Ένα άλλο πρέπει να είναι να επισκεφθείτε τους κήπους Busch στον κόλπο Tampa - μια ώρα οδήγησης.

Υπάρχουν επίσης βόλτες μέσω της Φλόριντα Everglades και πολλές φιλικές προς τα παιδιά δραστηριότητες για να κρατήσει όλοι ευχαριστημένοι. Η περιοχή διαθέτει μερικές εξαιρετικές παραλίες, μεταξύ των οποίων οι λευκές αμμώδεις παραλίες της παραλίας του Clearwater στην ακτή του Κόλπου και την παραλία Cocoa και την παραλία Daytona στην ακτή του Ατλαντικού.

Αν είναι νυχτερινή ζωή που ψάχνετε, τότε υπάρχουν πολλά αξιοθέατα όπως το Downtown Disney, το Universal Studios, το City Walk και ο κεντρικός δρόμος του Kissimmee μαζί με τα night clubs και τα εστιατόρια του International Drive.

Περίπου 69 μίλια ανατολικά θα βρείτε το διαστημικό κέντρο Kennedy στο Cape Canaveral.

Κληρονομιά, Κίσιμι
Κολυμπήστε στην τροπική πισίνα, παίξτε τένις, βόλεϊ ή μπάσκετ στους σταθμούς Legacy Dunes ή χρησιμοποιήστε το δίχτυ οδήγησης γκολφ.

Περπατήστε και χαλαρώστε στη λίμνη. Πηγαίνετε στο γυμναστήριο ή το clubhouse και αίθουσες παιχνιδιών.

Το Legacy Dunes είναι μια εξαιρετική τοποθεσία για οικογενειακές ή ομαδικές διακοπές, με εύκολη πρόσβαση στα μεγάλα αξιοθέατα της Φλόριντα.

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να παίρνετε τα παιδιά σε διακοπές και να είστε κολλημένοι σε ένα δωμάτιο του ξενοδοχείου ενώ κοιμούνται / σβήνουν νωρίς και πρέπει να είναι ήσυχοι ...

Το πλεονέκτημα της διαμονής σε ένα condo περιλαμβάνει ένα ξεχωριστό δωμάτιο για τα παιδιά και ένα καθιστικό για να χαλαρώσετε το βράδυ. Έχετε επίσης μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και όλες τις ανέσεις του σπιτιού. Εάν δεν αισθάνεστε όπως το μαγείρεμα, υπάρχει το clubhouse με αίθουσα παιχνιδιών, καφέ και μπαρ.

Το συγκρότημα βρίσκεται σε μια ήσυχη τοποθεσία, ώστε να μπορείτε να χαλαρώσετε πριν αποταθείτε έξω και γύρω, το κατάλυμα είναι καθαρό και καλά διατηρημένο με υπέροχη θέα στη λίμνη. Είναι εύκολα προσβάσιμο από όλες τις εγκαταστάσεις και τα πάρκα. Οι πισίνες είναι καθαρά και καλά συντηρημένα και πραγματικά δροσιστικά όταν επιστρέφουν στο σπίτι μετά από μια μέρα στα θεματικά πάρκα.

Χρησιμοποιούνται ειδικές τιμές για μηνιαίες και μακροπρόθεσμες αμοιβές.

Δραστηριότητες
Γκολφ, Παγκόσμιο και θεματικά πάρκα της Disney, Δραστηριότητες νερού.

Τριγυρίζω

Συνιστάται ένα αυτοκίνητο και υπάρχει δωρεάν χώρος στάθμευσης.

Μοναδικά οφέλη

Ανεσεις
2 πισίνες, ένα θερμαινόμενο
Clubhouse, εστιατόριο & κοκτέιλ σαλόνι,
Γυμναστήριο,
Εμπορικό κέντρο,
Παιχνίδια,
Παιδική χαρά,
Μπάρμπεκιου,
Gazebo,
Γήπεδα τένις, γήπεδα μπάσκετ, γήπεδο γκολφ,
Λίμνες & περιοχές διατήρησης,
Δωρεάν στάθμευση,
Εγκαταστάσεις πλυντηρίου αυτοκινήτων,

Γιατί τα παιδιά το αγαπούν

Περίπου 5 μίλια από το Disney World
πισίνα,
μηδενική θερμαινόμενη πισίνα
Παιδική χαρά
Γήπεδα τένις, βόλεϊ και μπέιζμπολ
Μπάρμπεκιου

Πληροφορίες περιοχής

Αυτό είναι μια εξαιρετική τοποθεσία λίγο έξω από το W. Irlo Bronson Memorial Highway (192) και είναι κοντά σε καταστήματα και εστιατόρια, κέντρο εξόδου και είναι βολικό για γκολφ, λίμνες, φυσικά καταφύγια και ψάρεμα. Σχεδόν κοντά στα θεματικά πάρκα για να επιστρέψετε για μεσημεριανό γεύμα και να επιστρέψετε στα θεματικά πάρκα αργότερα για τα πυροτεχνήματα. Επιστρέφουμε στα καταλύματα διακοπών μετά από μια μακρά διάλειμμα, επειδή ο ενοικιαστής μας κινείται έξω από το κράτος. Το Orlando, Kissimmee είναι μια εξαιρετική τοποθεσία για οικογενειακές διακοπές, με εύκολη πρόσβαση στα μεγάλα αξιοθέατα της Φλώριδας - Disney World, Busch Gardens, Hollywood Studios, Νησιά Περιπέτειας και Universal Studios και τα εκπληκτικά και ενθουσιώδη υδάτινα πάρκα της Λιμνοθάλασσας Typhoon και της Blizzard Beach . Πηγαίνετε στο νερό ή κάνετε ξαφνική επιβίβαση ή σέρβις στο Sammy Davall στο Ορλάντο! Οι περισσότεροι άνθρωποι έρχονται για τα θεματικά πάρκα. Επισκεφθείτε το Discovery Cove και κολυμπήστε με τα δελφίνια. Μπορείτε να παίξετε γκολφ σε κοντινή απόσταση. Υπάρχει μια ευρεία επιλογή γηπέδων γκολφ, συμπεριλαμβανομένης μιας πορείας Nick Faldo ή επισκεφθείτε τα φυσικά καταφύγια. Ένα άλλο πρέπει να είναι να επισκεφθείτε τους κήπους Busch στον κόλπο Tampa - μια ώρα οδήγησης. Υπάρχουν επίσης βόλτες μέσω της Φλόριντα Everglades και πολλές φιλικές προς τα παιδιά δραστηριότητες για να κρατήσει όλοι ευχαριστημένοι. Η περιοχή έχει μερικές εξαιρετικές παραλίες, μεταξύ των οποίων οι λευκές αμμώδεις παραλίες της παραλίας του Clearwater στην ακτή του Κόλπου και την παραλία Cocoa και την παραλία Daytona στην ακτή του Ατλαντικού. Εάν δεν θέλετε να ταξιδέψετε περίπου 69 μίλια, επισκεφθείτε τις γαλήνιες παραλίες της Aquatica με μαλακή, λευκή άμμο. Υπάρχει πισίνα διπλού κύματος! Τζετ Σκι, Καγιάκ ή Πάνελ στο Buena Vista Θαλάσσια σπορ!

Αν είναι νυχτερινή ζωή που ψάχνετε, τότε υπάρχουν πολλά αξιοθέατα όπως το Downtown Disney, τα Universal Studios, το City Walk και ο κεντρικός δρόμος του Kissimmee μαζί με τα night clubs και τα εστιατόρια του International Drive. Ορλάντο είναι ένας αληθινός παράδεισος του γκολφ με περισσότερα από 170 γήπεδα γκολφ Περίπου 69 μίλια ανατολικά θα βρείτε το διαστημικό κέντρο Kennedy στο Cape Canaveral.

Κληρονομιά, Κίσιμι. Μπορείτε να κολυμπήσετε στην τροπική πισίνα, να παίξετε τένις, βόλεϊ ή μπάσκετ στους σταθμούς Legacy Dunes ή να χρησιμοποιήσετε το δίχτυ οδήγησης γκολφ. Περπατήστε και χαλαρώστε στη λίμνη. Πηγαίνετε στο γυμναστήριο ή το clubhouse και αίθουσες παιχνιδιών. Το Legacy Dunes είναι μια εξαιρετική τοποθεσία για οικογενειακές ή ομαδικές διακοπές, με εύκολη πρόσβαση στα μεγάλα αξιοθέατα της Φλόριντα. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να παίρνετε τα παιδιά σε διακοπές και να είστε κολλημένοι σε ένα δωμάτιο του ξενοδοχείου ενώ κοιμούνται / σβήνουν νωρίς και πρέπει να είναι ήσυχοι. Το πλεονέκτημα της διαμονής σε ένα condo περιλαμβάνει ένα ξεχωριστό δωμάτιο για τα παιδιά και ένα καθιστικό για να χαλαρώσετε το βράδυ. Έχετε επίσης μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και όλες τις ανέσεις του σπιτιού. Εάν δεν αισθάνεστε όπως το μαγείρεμα, υπάρχει το clubhouse με αίθουσα παιχνιδιών, καφέ και μπαρ. Το συγκρότημα βρίσκεται σε μια ήσυχη τοποθεσία, ώστε να μπορείτε να χαλαρώσετε πριν αποταθείτε έξω και γύρω, το κατάλυμα είναι καθαρό και καλά διατηρημένο με υπέροχη θέα στη λίμνη. Είναι εύκολα προσβάσιμο από όλες τις εγκαταστάσεις και τα πάρκα. Οι πισίνες είναι καθαρά και καλά συντηρημένα και πραγματικά δροσιστικά όταν επιστρέφουν στο σπίτι μετά από μια μέρα στα θεματικά πάρκα. Κολυμπήστε, παίξτε τένις, βόλεϊ ή μπάσκετ στο ίδιο το Legacy Dunes ή χρησιμοποιήστε το δίχτυ του γκολφ. Περπατήστε και χαλαρώστε στη λίμνη. Πηγαίνετε στο γυμναστήριο ή το clubhouse και αίθουσες παιχνιδιών.

Το Orlando Kissimmee είναι μια εξαιρετική τοποθεσία για οικογενειακές διακοπές, με εύκολη πρόσβαση στα μεγάλα αξιοθέατα της Φλώριδας - Disney World, Busch Gardens, Hollywood Studios, Νησιά Περιπέτειας και Universal Studios. Η εκπληκτική και εντυπωσιακή λιμνοθάλασσα Typhoon, καθώς και τα υδάτινα πάρκα Blizzard Beach βρίσκονται σε κοντινή απόσταση. Πηγαίνετε στο νερό ή κάνετε ξαφνική επιβίβαση ή σέρβις στο Sammy Davall στο Ορλάντο! Υπάρχουν επίσης βόλτες μέσω της Φλόριντα Everglades και πολλές φιλικές προς τα παιδιά δραστηριότητες για να κρατήσει όλοι ευχαριστημένοι. Η περιοχή έχει μερικές εξαιρετικές παραλίες, μεταξύ των οποίων οι λευκές αμμώδεις παραλίες της Clearwater Beach στην ακτή του κόλπου και την παραλία Cocoa και την παραλία Daytona στην ανατολική ακτή. Εάν δεν θέλετε να ταξιδέψετε περίπου 69 μίλια, επισκεφθείτε τις γαλήνιες παραλίες της Aquatica με μαλακή, λευκή άμμο. Υπάρχει πισίνα διπλού κύματος! Τζετ Σκι, Καγιάκ ή Paddleboard στο Buena Vista Θαλάσσια σπορ! Κάντε ιππασία στο Forever Florida. Περπατήστε στη Φλώριδα άγρια με άλογο. 90 λεπτά περιήγηση περνάει από εννέα διαφορετικά οικοσυστήματα και είναι μια σπάνια ευκαιρία να δούμε τον κόσμο όπως ήταν πριν από χρόνια, ανέγγιχτο από τον άνθρωπο. Αν είναι νυχτερινή ζωή που ψάχνετε, τότε υπάρχουν πολλά αξιοθέατα όπως το Downtown Disney, τα Universal Studios, το City Walk και ο κεντρικός δρόμος του Kissimmee μαζί με τα night clubs και τα εστιατόρια του International Drive.

Αν και συνιστούμε να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο, υπάρχουν πολλοί που δεν θέλουν ή δεν μπορούν να οδηγήσουν. Η μετάβαση από και προς το Legacy Dunes / Disney World και άλλα ταξίδια στην περιοχή απαιτούν τη χρήση ενός ταξί ή του συστήματος λεωφορείων LYNX. Άλλες υπηρεσίες μεταφοράς, όπως λιμουζίνες με οδηγό, φορτηγά, αυτοκίνητα πόλης, μίνι λεωφορεία και πούλμαν, είναι επίσης διαθέσιμα για να σας μεταφερθούν. Ο Ορλάντο πιθανότατα έχει το καλύτερο σύστημα ταξί στις ΗΠΑ και ποτέ δεν έχω ακούσει για τους ανθρώπους που παίρνουν σχισμένοι όπως συμβαίνει σε μέρη όπως η Νέα Υόρκη. Αλλά στις περισσότερες νότιες Η.Π.Α. δεν χαίρεσαι καμπίνα. Πρέπει να το τηλεφωνήσετε ή να έχετε μια προηγούμενη ρύθμιση. Δεν θα δείτε τα ταξί να ταξιδεύουν γύρω από την αναζήτηση των ναύλων. Μια εταιρεία κατέχει το μεγαλύτερο μέρος των καμπίνων και οι οδηγοί ενοικιάζονται την ημέρα ή την εβδομάδα. Η ίδια εταιρεία διαχειρίζεται το μεγαλύτερο μέρος της μεταφοράς της Disney. Μπορείτε επίσης να καλέσετε τους και να ζητήσετε μια εκτιμώμενη χρέωση. Όλα τα ταξί είναι ηλεκτρονικά και εάν κάνετε μια καταγγελία, ο οδηγός αφαιρείται αμέσως από τον υπολογιστή και δεν μπορεί να λειτουργήσει. Περιοχή Φλόριντα. Οι περισσότεροι άνθρωποι έρχονται για τα θεματικά πάρκα. Επισκεφθείτε το Discovery Cove και κολυμπήστε με τα δελφίνια. Μπορείτε να παίξετε γκολφ γύρω από το ξενοδοχείο.
Υπάρχει μια ευρεία επιλογή γηπέδων γκολφ, συμπεριλαμβανομένης μιας πορείας Nick Faldo ή επισκεφθείτε τα φυσικά καταφύγια. Ένα άλλο πρέπει να είναι να επισκεφθείτε τους κήπους Busch στον κόλπο Tampa - μια ώρα οδήγησης. Υπάρχουν επίσης βόλτες μέσω της Φλόριντα Everglades και πολλές φιλικές προς τα παιδιά δραστηριότητες για να κρατήσει όλοι ευχαριστημένοι. Η περιοχή έχει μερικές εξαιρετικές παραλίες, μεταξύ των οποίων οι λευκές αμμώδεις παραλίες της Clearwater Beach και της Cocoa Beach

Διαχειριστής καταλύματος

Mary Jacobs

Γλώσσες

Κινέζικα (Μανδαρινικά), Ολλανδικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ρωσικά, Ισπανικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια
No pets

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
No Smoking inside this condo
The refundable deposit is to be applied to the reasonable cleaning and/or replacement of property/furnishings/fixtures/fittings/breakages.
If we are charged an extra fee for cleaning, you will be billed accordingly.
The two visitor badges giving access to the amenities at the pool/tennis courts etc are left in the condo. $25 for any passes that need to be replace

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)
Κωδικός αναφοράς καταλύματος CND5915550

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Κίσιμι

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Κίσιμι) βρίσκεται δίπλα σε γήπεδο γκολφ και κοντά σε θεματικά πάρκα. Αν το πρόγραμμά σας περιλαμβάνει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Λέσχη Γκολφ Mystic Dunes και Γήπεδο Γκολφ Reunion Resort Golf Course, ενώ όσοι θέλετε να δείτε τα δημοφιλή αξιοθέατα της περιοχής, μπορείτε να επισκεφτείτε τα εξής: Τουριστικό θέρετρο Walt Disney World® και Θεματικό Πάρκο Disney's Animal Kingdom®. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μη χάσετε την ευκαιρία να δείτε αξιοθέατα όπως: Θεματικό Πάρκο Disney's Hollywood Studios® και Πάρκο νερού Disney's Typhoon Lagoon. Οι δραστηριότητες θαλάσσιο σκι και Water tubing σε κοντινή απόσταση προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση και Πεζοπορία σε κοντινή απόσταση κοντά σας.
Χάρτης
Kissimmee, FL

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Γήπεδο Γκολφ Orange Lake Golf - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Τουριστικό θέρετρο Walt Disney World® - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λέσχη Γκολφ Mystic Dunes - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Θεματικό Πάρκο Disney's Hollywood Studios® - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Θεματικό Πάρκο Disney's Animal Kingdom® - 17 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός του Κισίμι: 33 λεπτά οδικώς
  • Κίσιμι, Φλόριντα (ISM-Kissimmee Gateway): 31 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Starbucks - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • McDonald's - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • McDonald's - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Culver's - 19 λεπτά με τα πόδια
  • Valencia Restaurant - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,2

Θαυμάσιο

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 5 από 8 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 3 από 8 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 8 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 8 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 8 σχόλια πελατών" "

Σχόλια

10/10 Άριστο

Joyce M., Orangeville, Pennsylvania

Beautiful and very Clean ..Great location
This is one of the cleanest properties we have every stayed in. The beds are so comfortable, and we have very bad backs and that is a great plus. Mary is a remarkable person and will send you all types of information on the area and is a great person to work with. The condo complex is one of the friendly and the landscaping is beautiful they really take excellence care of the grounds. We seen turtles as we were sitting having our coffee on the patio. There is NOT one thing we found upsetting only we wished we could have stayed longer. Kitchen is beautiful, with all you need for your stay, the washer and dryer are extra extra large and do a excellent job. Everything is close by we usually went to Walmart on route 27 and a dollar store is right up from that for little things you forgot. You can even wash and vac out your car on the complex. 3 TV were great and the grand kids love the pool tube, thank you Mary for all your little extras you provided. There are 2 pools and one outside your door, The other is is short walk and is heated it is one you can walk into. We also used the BBQ which is right outside your door too. Took walks around the complex, use the swing and walked to the Ice cream parlor right next to the gas station which is located at the entrance to the complex. Google stated there are 125 restaurants a very short drive away, we loved Millers Ale House many $5.99, $6.99 specials the English Pub Fish & Chips were very good. We even when to a Orange Grove, Citrus Showcase 7 miles away picked oranges and road the Monster Truck, Take bug Spray, seen gators it was great, good groupon specials.. Thank you again Mary and Annett you do an excellent job keeping Mary's condo guest ready. Will see you next year. You can not go wrong booking this property It is really Beautiful enjoy the condo but make sure you check out the landscaping especially outside your condo take a walk around the lake, (pond) and make sure you enjoy the swing and watch the fountain.
Πραγματοποίησε 49 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2019

10/10 Άριστο

Melissa N., Stony Point, North Carolina

Excellent Condo. Convenient Location.
Mary’s condo is beautiful and was super clean. We were visiting Disney and the condo is located very close to all the parks (approximately 15-20 minutes) with very little traffic. The condo was spacious and perfect for our family of 7! The large pool at the clubhouse is very nice but our favorite was the smaller pool that is just steps outside the condo door. It was often like having our own private pool in our back yard! The beds are extremely comfortable. I would recommend bringing extra blankets if you get chilly at night as they do not include comforters (which makes sense for cleaning purposes. In order to have a very clean bed after each visit, and they all were very clean!). Mary was extremely helpful in booking, answering questions and responded to us immediately each time we contacted her. If we ever travel to Kissimmee area again we will definitely book Mary’s unit and also recommend it to other friends and family. Thanks Mary for a wonderful visit!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2019

10/10 Άριστο

timothy d.

Absolutely Perfect
Beautiful quiet condo in a gated community on the bottom floor with the porch facing the park and recreational area. Everything was exactly as described if not better. Super cozy. Really close to Disney and all the parks, minutes away from Target and everywhere you could possibly think of eating. There is a tankless water heater so you and your whole party can shower without fear of running out of hot water. The AC actually gets cool at night, unlike anywhere else I’ve ever stayed down here. The owner is super friendly and gave us tons of information about the area. The big pool is heated and everything is so well kept. You couldn’t ask for a better place to take your family. We will never stay anywhere else again when we come down here. Absolutely perfect.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2018
Αυτή η κριτική υποβλήθηκε πριν από το 2018 και δεν έχει επαληθευτεί.

10/10 Άριστο

Sarah S.

Overall impression was great. Super clean. Unit was tastefully decorated and well stocked.
We arrived at checked in a bit early which was AMAZING, especially since we had been driving for 21 hours. The condo was super clean. All the bedrooms looked like something you would easily find in a very nice hotel. Bathrooms were nicely stocked with bath towels and face cloths. The kitchen was fully stocked with pots and pans, small appliances and cutlery. The large appliances are clearly well cared for and spotlessly clean. The washer and dryer were great and it was nice to be able to wash towels during our stay. There was a linen closet which had a broom and a great vacuum so that I was able to give the floors a cleaning as we were there for 7 days. The beds are SUPER comfortable. We all slept great. Wifi was great. Location was amazing. Originally we were a bit disappointed that we weren't closer to the main pool, but that was short lived. We had two 9 year olds with us and it was awesome to be able to watch them play at the park as the adults sat at watched them from the living room. The small pool was steps from the unit and we spent most of our time there. We did go to the main pool a few days and realized we liked our little pool better. It couldn't have worked out better. We were very close to the Disney parks and great restaurants. We really had no complaints at all. If I was going to be super picky, having a pair of scissors would have been nice but whose to say the people before us didn't take them by mistake. The patio door was a bit heavy to open too. Between 4 adults, we had to sit and come up with something and that's all we could come up with, and we tried. Mary the owner was amazing to deal with and at one point called me as I was having Trouble booking. That's customer service. Also sent me emails about local attractions. Great vacation, great condo. We would recommend this unit to anyone. Thanks Mary!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2017
Αυτή η κριτική υποβλήθηκε πριν από το 2018 και δεν έχει επαληθευτεί.

10/10 Άριστο

linda g., maine, new england

GREAT CONDO AND GREAT LOCATION
We are snowbirds from Maine. We spent 2 months at this condo and had a great time. Legacy Dunes is a very nice complex at the lower end of Route 192. It is close to everything, but not overwhelming traffic. The condo was renovated last year and it is very relaxing and peaceful. Best of all, the beds are new and comfortable. The appliances in the condo are new also. The condo has an unheated pool behind the building. It has a large sundeck around the pool which is perfect for sunbathing and reading a book. The main pool at the clubhouse is heated, well maintained, with lots of lounge chairs and tables. The condo has brought dishes, etc for 12 settings. Everything is well maintained and clean. It is a first floor unit which makes unloading luggage very easy. The owner is very easy to work with and responds quickly. Her manager on property is efficient as well. We enjoyed our visit so much that we have already booked again for 2018.

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Mary Jacobs

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Orlando is the theme park capital of the World, with a lovely winter climate. An excellent place to spend school holidays! and escape from colder and wetter climes! So buying a condo in a resort like Legacy Dunes seemed like a good idea! Somewhere to come during my retirement and somewhere to bring the Grandchildren - when both those things happen!!!

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

We found it much nicer and more relaxing to stay on Legacy Dunes Resort in a lovely condo - with all the comforts of home, than to stay in a hotel with all the hustle and bustle and cramped space.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

8834 Dunes Court is secluded and peaceful. Our condo is well located and at ground floor level, with no flights of stairs to climb with luggage. Relax and enjoy the view of the children's playground, lake and fountain from our screened balcony. Ideal for children with fabulous tropical pool with gently shelving beach style entry. Tennis, Volleyball and fitness center for older kids and adults. Walking by the lake.
#Legacy Dunes is (at the time of writing) number 1 for Specialty Lodging in Kissimmee.

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Ρώσικα, Ολλανδικά, Κινεζικά (Μανδαρινικά)
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων