Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Ocean ή IntraCoastal, γιατί όχι τόσο; - Θέρετρο Villa-W

Ocean ή IntraCoastal, γιατί όχι τόσο; - Θέρετρο Villa-W

Συλλογή φωτογραφιών για Resort Villa, Private Oceanfront Beach, Heated Pool, IntraCoastal Gathering

Παραλία
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Παραλία
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος

Επισκόπηση καταλύματος Ocean ή IntraCoastal, γιατί όχι τόσο; - Θέρετρο Villa-W

Σχόλια
9,8 στα 10 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 3 άτομα61 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Hillsboro Beach, FL
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Deerfield Beach1 λεπτό με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠροβλήτα Deerfield Beach (σημείο ψαρέματος)19 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠάρκο Mizner8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΦορτ Λόντερντεϊλ, Φλόριντα (FXE-Fort Lauderdale Executive)22 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 3 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Ocean ή IntraCoastal, γιατί όχι τόσο; - Θέρετρο Villa-W

ΟΡΑΜΑ
Με το άνοιγμα της πόρτας, αυτή η εξοχική-στυλιζαρισμένη βίλα μεταφέρει "ευπρόσδεκτη, είστε διακοπές στις παραθαλάσσιες νότια florida!"
***
ΕΙΔΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ
Αυτή η βίλα στο λόφο hillsboro βρίσκεται σε ιδιωτική ιδιοκτησία θέρετρου που εκτείνεται πλήρως χιλιόμετρα (a1a) από τον ατλαντικό ωκεανό στην ενδοχώρα. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν άνετα τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά τόσο των ωκεανών όσο και των εσωτερικών υδάτων. ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗΣ ΣΗΜΕΙΩΣΗΣ - σε κατάσταση λειτουργίας χωρίς απεικόνιση εικόνας, τοποθετήστε τον κέρσορα πάνω από την εικόνα # -1 και το βέλος στην εικόνα στην αριστερή πλευρά και στη συνέχεια κάντε κλικ για να ξεκινήσετε το βίντεο.
Μέσα στο ακίνητο του θέρετρου, αυτή η βίλα βρίσκεται στο δυτικό μισό της ιδιοκτησίας του θέρετρου δίπλα στο χιλιόμετρο του λόφου. Είναι απομονωμένη από αυτόν τον δρόμο μέσω πλούσιας τροπικής εξωραϊσμού που επίσης μερικώς προβάλλει γραμμές παρατήρησης σε άλλους επισκέπτες του θέρετρου σε μονοπάτια καθώς ταξιδεύουν προς και από εδώ.
Αυτή η βίλα είναι μια συναρπαστική αξία, παρέχοντας μια πολύ ιδιωτική και απομονωμένη εμπειρία για τους επισκέπτες της. Οι επισκέπτες συχνά χρησιμοποιούν την παρακείμενη αυλή ως πρόσθετη επιλογή για ηλιοθεραπεία και για σχάρα στη βεράντα. Γκριλ διατίθενται κατόπιν αιτήματος από το γραφείο διαχείρισης.
***
ΣΗΜΕΙΩΣΗ - 12% φόροι επί των πωλήσεων (6% στην περιφέρεια Broward και 6% στην πολιτεία της FL) ισχύουν για όλα τα ενοίκια διακοπών στην περιφέρεια Broward. Αν το λογισμικό HomeAway δεν χρεώνει και δεν εισπράττει φόρους 12%, ο ιδιοκτήτης θα επεξεργαστεί την προσφορά ή / και θα προσθέσει επιπλέον πληρωμή για να το πράξει.
***
ΒΑΣΙΚΑ
Αυτή η βίλα είναι το ήμισυ ενός duplex δύο πανομοιότυπων μονάδων "κατοπτρικής εικόνας". Η βίλα περιλαμβάνει 1 κρεβατοκάμαρα w / δωμάτιο-ντουλάπα, 1 μπάνιο, κουζίνα κουζίνα με γωνιά φαγητού, σαλόνι, και μια ιδιωτική ιδιωτική βεράντα. Το 1950 έχει κατασκευαστεί 6+ "τοίχοι στερεών κονιάματος παρέχουν ανώτερη ηχομόνωση από τη γειτονική βίλα.
Τα έπιπλα βίλας είναι υψηλής ποιότητας από ψάθινο / μπαστούνι πλαισιωμένα με άνετα διακοσμητικά μαξιλάρια. Τα έπιπλα συνοδεύονται από διακοσμητικές λυχνίες, τις τελευταίες στην οδήγηση ανάγνωση / εργασία φώτα, και τονίζεται από μια χαλαρωτική, διασκεδαστική σειρά των αρχικών έργα τέχνης με θέμα την Φλώριδα.
Μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα προορίζεται να χρησιμοποιηθεί. Ο φωτισμός, οι συσκευές, τα αξεσουάρ, τα πιάτα και τα γυάλινα σκεύη παρέχουν την ποικιλία και την ποιότητα σύμφωνα με το τι συνήθως χρησιμοποιούν οι επισκέπτες στην ψυχαγωγία τους στο σπίτι τους.
Η βίλα είναι πλήρως κλιματιζόμενη, αλλά προσφέρει επίσης 3 εσωτερικούς ανεμιστήρες οροφής για τους επισκέπτες που προτιμούν τις μυρωδιές του φρέσκου αέρα του ωκεανού.
Το στρώμα king-size-bed και το spring-box είναι συγκρίσιμα με άνεση και ποιότητα που αναμένεται από ξενοδοχεία 4 & 5 αστέρων. Ένα εκπληκτικά άνετο και εύκολα μετακινούμενο κρεβάτι εκτόξευσης είναι διαθέσιμο εάν χρειαστεί.
Δευτέρα-Σάββατο καθημερινή καθαριότητα παρέχεται για κλινοσκεπάσματα, πετσέτες και καθαρισμό δαπέδου. Οι εγκαταστάσεις πλυντηρίων Coin είναι διαθέσιμες τόσο στη δυτική όσο και στην ανατολική πλευρά της ιδιοκτησίας του θέρετρου.
***
ΒΕΡΑΝΤΑ
Ένα συχνά υποτιμημένο χαρακτηριστικό αυτής της βίλας είναι η προσαρτημένη σκεπαστή βεράντα του. Αυτή η ιδιωτική βεράντα περιγράφεται πιο εύστοχα ως ένα τροπικό δωμάτιο χρήσιμο σχεδόν σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Σκιασμένη και εξοπλισμένη με 2 πολυθρόνες, τραπέζι, σαλόνι, τραπέζι και ανεμιστήρα οροφής, η βεράντα βλέπει νοτιοανατολικά στις ανθοφόρες φυτείες και το πρωί, το μεσημέρι και το απόγευμα ηλιοφάνεια της Νότιας Φλώριδας. Οι επισκέπτες μετακινούνται συνήθως το σαλόνι τους στην βεράντα δίπλα στην αυλή για να παρέχουν μια εξαιρετικά βολική επιλογή ηλιοθεραπείας.
Ένας τοίχος της βεράντας είναι ένα 7 'ψηλό στερεό-τριπλό σύστημα τοίχου / πόρτας που το χωρίζει από τη βεράντα της παρακείμενης βίλας. Τούτου λεχθέντος, οι καλεσμένοι που διαμένουν μαζί και στις δυο μεζονέτες συνήθως επιλέγουν να ξετυλίξουν αυτό το διακοσμητικό διαιρέτη για να παραγγείλουν τις βεράντες τους. Μιλώντας για αυτό, ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ - Εάν ενοικιάζετε δύο βίλες V & W για να φιλοξενήσετε μια συλλογική ομάδα (και οι δύο μονάδες παρατίθενται στο HomeAway), παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου με ημερομηνίες. Κατά τη διάρκεια μη αιχμής περιόδων ζήτησης προσφέρω πρόσθετη έκπτωση εάν ενοικιάσετε και τις δύο βίλες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό το σύστημα διαιρέσεως σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε σύμφωνα με τις προδιαγραφές μιας εταιρείας που παράγει παρόμοια προϊόντα για την αυστραλιανή εθνική λέσχη γκολφ. Μια ατέλειωτη σκέψη δεν είναι!
***
ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΒΑΣΗ
Αυτή η μονάδα είναι εξοπλισμένη με ένα υψηλής απόδοσης σύστημα ψυχαγωγίας sony. Τα ενσωματωμένα στοιχεία της Sony περιλαμβάνουν: bravia 52 "hd tv, μπλε ακτίνων dvd player, και home theater soundbar και σύστημα ηχείων woofer. Το περιεχόμενο παραδίδεται στο σύστημα ψυχαγωγίας μέσω του ψηφιακού πακέτου hd του comcast, αναβαθμίζεται ώστε να συμπεριλαμβάνει ταινίες υψηλής ποιότητας και αθλητικά πακέτα.
Πέρα από το comcast ... παρέχεται μια εσωτερική βιβλιοθήκη DVD. Για τους επισκέπτες που επιθυμούν να απολαύσουν τις δικές τους ψηφιακές βιβλιοθήκες μουσικής, ταινιών, βίντεο και φωτογραφιών, το σύστημα οικιακού κινηματογράφου μπορεί να συνδεθεί με i-phones ή Android συσκευές των χρηστών μέσω συνηθισμένων συνδέσεων ή με ζεύξη μέσω ασύρματης τεχνολογίας Bluetooth.
***
ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ
Ένας ειδικός χώρος στάθμευσης παρέχεται λίγα βήματα από το βιτρίνα της βίλας, μια υποτιμημένη άνεση, ιδιαίτερα για τους φιλοξενούμενους μακράς παραμονής που σχεδιάζουν να τρώνε και να διασκεδάσουν εκτενώς στη βίλα τους και στην ιδιοκτησία του θέρετρου.
Το ασύρματο internet υψηλής ταχύτητας παρέχεται χωρίς επιπλέον χρέωση, ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να παραμείνουν άνετα συνδεδεμένοι με τον έξω κόσμο. Εχοντας πεί αυτό…
Οι επισκέπτες αυτής της βίλας συνδέονται πολύ περισσότερο μεταξύ τους, χάνουν απολαυστικά το χρόνο, τις μέρες και τις εβδομάδες!

Διαχειριστής καταλύματος

Tom (owner)
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Κουζίνα
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 24 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
No elec. socket closures nor cupboard child-locks

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια
No exceptions, not even for owners.

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Allowed on porch if windows & door closed.
Dish washing is the responsibility of guests. Guest agrees to thoroughly clean dishes, pots, pans and bakeware.
FORFEITED RENTAL DEPOSIT is refunded to the extent re -rental income exceeds balance due before check-in, less a 10-20% re-rental fee.
TO BOOK MORE THAN 11 MONTHS BEFORE CHECK-IN contact owner, who usually can provide a special offer to do so.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Hillsboro Beach

Αυτό το κατάλυμα (βίλα, Hillsboro Beach) βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και στην παραλία. Αν θέλετε να κάνετε και τις αγορές σας, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Town Center at Boca Raton (εμπορικό κέντρο) και Λεωφόρος Atlantic Avenue, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής, μπορείτε να εξερευνήσετε και μέρη όπως: Παραλία Pompano και Φορτ Λόντερντεϊλ Μπιτς. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Προβλήτα Deerfield Beach (σημείο ψαρέματος) ή να παρακολουθήσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα σε μέρη όπως: Γήπεδο Ποδοσφαίρου Florida Atlantic University Stadium. Οι δραστηριότητες Τζετ σκι σε κοντινή απόσταση και αυτόνομη κατάδυση προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με οικολογικές περιηγήσεις και Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση κοντά σας.
Χάρτης
Hillsboro Beach, FL

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Παραλία Deerfield Beach - 1 λεπτό με τα πόδια
  • Προβλήτα Deerfield Beach (σημείο ψαρέματος) - 19 λεπτά με τα πόδια
  • Πάρκο Mizner - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Pompano - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πανεπιστήμιο Φλόριντα Ατλάντικ - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός του Ντίρφιλντ Μπιτς: 10 λεπτά οδικώς
  • Μπόκα Ράτον, Φλόριντα (BCT): 13 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Ichiban Buffet - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Flanigan's Seafood Bar & Grill - 19 λεπτά με τα πόδια
  • Deerfield Beach Cafe - 19 λεπτά με τα πόδια
  • The Gathering Grounds Coffee Co. - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Casa Maya Grill - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 43 από 52 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 8 από 52 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 52 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 52 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 52 σχόλια πελατών" "

9,8/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

9,8/10

Επικοινωνία

9,8/10

Τοποθεσία

9,4/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Celeste G.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Everything was Great!
The villa was immaculate! We vacationed over Thanksgiving break. I ended up cooking Thanksgiving dinner in the villa and we had everything we needed and then some! We can't wait to stay here again!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Kyle L.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Best stay in Hillsboro
We had an amazing stay. This was our first time with our 2 year old in Florida and the view and short walk to the beach was the best part. We can't wait to come back!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2023

10/10 Άριστο

Patricia K., USA

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Early departure / Hurricane Nicole
We liked our stay at RFW. Only problem was, last two days of trip Hurricane Nicole was approaching this area. We reached out to Tom Jenks, owner, that we were concerned with our safety of storm approaching. We asked if we could checkout early and be reimbursed for our remainder two days (11/8,9). He said no. The only way to receive credit was if Broward county declared an evacuation. Regardless, we saw early weather reports showing hurricane with ocean surge approaching Hillsboro Beach, FL. After hearing this we did not want to stick around to see what happens on this intercoastal land area that this property is on. We were very disappointed that Tom Jenks was not sympathetic with our concern for our safety to leave early! We did stay one more day (11/8) and left one day early (11/9) before hurricane made landfall. If Tom Jenks valued our safety, he would overlook evacuation policy and refund us for the one day. PS... We booked this trip too celebrate my wife 75th birthday. Turns out hurricane made a mess of this trip! Villa #W
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2022

10/10 Άριστο

Pam C., Sylvania

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
great place
This was a nice little gem tucked in the middle of the high rises! Both ocean and intra coastal views. This unit is close to AIA and there is some traffic noise but nothing that really bothered us. Highly recommend!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2022

10/10 Άριστο

Karen D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Lovely villa
This place was exactly what we needed, a lovely, clean and perfectly positioned villa. The Royal Flamingo Villas are situated on a great property, giving you the best of a private beach, intercostal area and a poolside. Beautiful! I would recommend this villa and I am sure I will be booking again in the future. Tom, the villa W owner, was good in replying to questions and very helpful. Thank you.
Πραγματοποίησε 8 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2022

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Tom (owner)

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
This villa is owned by tom & debbie of wheaton, il. We grew-up in the cleveland and detroit areas, and met at michigan state university in the mid-seventies. We have been enjoying this property and south florida since the 1970's.
Tom's professional background is management consulting, primarily representing price waterhouse and ibm. Debbie was a piano teacher for many years, and is still an avid piano player -- for her own enjoyment only!
We have two grown children, allyson and stephanie, who grew-up enjoying this property and florida's weather so much they both decided to attend college in fl.
Allyson is a florida gator & stetson law school grad who currently resides and practices law in south florida. Stephanie is a graduate of eckerd college in st. petersburg, and teaches high school english in chicago.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

Extensive domestic and international travel for work, study and vacation has been a common theme of our family. Yet, regardless of the many spectacular places we've been, each of us still immensely enjoy vacationing at these villas -- together as family, with extended family, and individually with friends.
Some things don't change. We have been able to accurately say for more than 40 years of evolving interests and perspective, 'at the villas there's something for everyone.'
Each year our family invests significant thought, effort and resources improving and updating these villas, while also challenging ourselves to retain the enduring rich nuggets of character and heritage inherent of this truly extraordinary property.
Tom & debbie inherited this villa from tom's parents in 2010. We rent this property to help offset the costs of ownership. We sincerely hope our guests enjoy these legacy villas as much as we have, and still do.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Upscale, fully accessorized villa in a beautifully relaxing resort setting.
Spacious property with easy access to a 300 ft private ocean beach, heated pool & pool patio area, and intracoastal waterfront.
Net-net... The volume of prime property and quality on-property amenities PER GUEST at this price-point is unmatchable!
Management office on-property provides for guests' varied needs; and light housekeeping assistance M-F (housekeepers do no wash dishes/pots/pans/backware)
Villa covered porch is a tropical room for relaxing, gathering, and dining.
Porch side-yard provides an ultra-convenient sun-bathing option, and area for porch-side grilling.
High-performance entertainment center with premium HD cable movie and sports packages, along with an in-house library of DVDs.
Dedicated parking space a few steps from villa back door.

Γλώσσες:

Αγγλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων