Ολόκληρο διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Beachfront Condo-Όμορφη θέα στον ωκεανό / το βουνό-τέλειο για ζευγάρια ή οικογένειες

Beachfront Condo-Όμορφη θέα στον ωκεανό / το βουνό-τέλειο για ζευγάρια ή οικογένειες

Συλλογή φωτογραφιών για 19th Floor - Beachfront With Ocean and Mountain Views - Beautiful - Sleeps 2-6

Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Πισίνα
Περιοχή καθιστικού
Δωμάτιο
Δωμάτιο

Επισκόπηση καταλύματος Beachfront Condo-Όμορφη θέα στον ωκεανό / το βουνό-τέλειο για ζευγάρια ή οικογένειες

Σχόλια
9,8 στα 10 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 6 άτομα121 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Gorgona Beach, (Central America) Panama
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Malibú13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Teta16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Coronado24 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΠάναμα Σίτι (PAC-Διεθνές Αεροδρόμιο Marcos A. Gelabert)71 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

2 Queen Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 3

1 Queen Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Bidet · Toilet · Shower only

Μπάνιο 2

Bidet · Toilet · Shower only

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Μπαλκόνι

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Beachfront Condo-Όμορφη θέα στον ωκεανό / το βουνό-τέλειο για ζευγάρια ή οικογένειες

Αυτό το 3 υπνοδωμάτια 2 μπάνιο condo βρίσκεται στην όμορφη Playa Serena Beach είναι μέρος της Playa Serena Resort περιφραγμένη παραλία της κοινότητας. Παραθαλάσσιο μας συνδέεται άμεσα με Coronado Beach. Αυτό το όμορφο condo δεν βρίσκεται σε μικρή απόσταση από την παραλία ή σε μικρή απόσταση με τα πόδια από την παραλία, αυτό το πολυτελές, πλήρως εξοπλισμένο condo βρίσκεται στην παραλία. Έχετε αρκετά μίλια από την παραλία στην κάθε directon? ιδανικό για περπάτημα / τρέξιμο / ηλιοθεραπεία ..... απλά να απολαύσετε. Από το αίθριο του 19ου condo όροφο έχετε υπέροχη θέα στον Ειρηνικό Ωκεανό και εντυπωσιακή θέα στο βουνό, καθώς και. Το condo είναι καινούριο με όλες τις ανέσεις που θα χρειαστείτε.

Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη με οποιαδήποτε συσκευή που μπορεί να χρειαστείτε: Καφετιέρα (και μύλο του καφέ), φούρνος μικροκυμάτων, μπλέντερ, αποχυμωτή, και όλα τα γυαλικά, πιάτα, μπολ, κατσαρόλες και τηγάνια, το ασήμι και τα μαχαιροπήρουνα θα μπορούσατε ενδεχομένως να χρειαστείτε. Υπάρχει επίσης ένας χώρος πλυντηρίου με υψηλή ποιότητα, μπροστά πλυντήριο φόρτωσης / στεγνωτήριο. Αυτό το ασφαλές σπίτι θα φιλοξενήσει άνετα 2 έως 6 άτομα.

Όταν οι άνθρωποι συγκρίνουν μια ιδιοκτησία με άλλους, μερικά από τα πιο σημαντικά πράγματα που μπορείτε να λάβετε υπόψη είναι οι ανέσεις που προσφέρει μια ιδιοκτησία. Για να διευκολυνθεί αυτή η εργασία, παραθέτουμε πιο κάτω τα πράγματα που περιλαμβάνονται σε αυτό που πρέπει να είναι το σπίτι σας μακριά από το σπίτι. Όταν μένουμε στον Παναμά, θέλουμε όλες τις ανέσεις του σπιτιού και έτσι παρέχουμε όλα αυτά τα πράγματα στους καλεσμένους μας.

* Το διαμέρισμα είναι 3 υπνοδωμάτια και 2 πλήρη μπάνια με το κύριο λουτρό είναι en suite
* Γρήγορη WiFi και θα σας δώσουμε τον κωδικό πρόσβασης στην επιστολή μας που στέλνουμε πριν πάτε.
* Καλωδιακή τηλεόραση με πολλά κανάλια
* Το σαλόνι διαθέτει άνετα έπιπλα που ενημερώνονται όπως απαιτείται
* 55 ιντσών επίπεδη οθόνη έξυπνη τηλεόραση στο σαλόνι (και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ακόμη και Netflix λογαριασμό μας αν θέλετε.
* Μια τηλεόραση επίπεδης οθόνης σε 2 από τα 3 υπνοδωμάτια επίσης.
* Τηλεφωνική σύνδεση με πλήρη απασχόληση, ώστε οι κλήσεις μπορούν να γίνουν και να παραληφθούν στο Ηνωμένο Βασίλειο και τον Καναδά ΔΩΡΕΑΝ !!
* Το τοπικό τηλέφωνο διαθέτει λεπτά για να πραγματοποιήσετε κλήσεις στον Παναμά.
* Το condo έχει θερμοσίφωνα - πολλά ενοίκια στον Παναμά δεν έχουν ζεστό νερό.
* Μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με φούρνο μικροκυμάτων-πλυντήριο πιάτων-καφετιέρα.
* Όλες οι πλάκες, γλάστρες, σκεύη, ασημικά + διάφορα σκεύη κουζίνας που θα χρειαστείτε.
* Γκριλ BBQ αερίου και παρέχουμε στους επισκέπτες δωρεάν αερίου.
* Split A / C ενώνει σε κάθε δωμάτιο για την άνεσή σας.
* Οι επισκέπτες διαθέτουν επίσης υλικά εκκίνησης. σαπούνι, χαρτοπετσέτες, χαρτί υγείας, κ.λπ.
* Πλυντήριο / στεγνωτήριο για χρήση από τους επισκέπτες μέσα στο condo.
* Το condo βρίσκεται σε μια περιφραγμένη κοινότητα με προσωπικό ασφαλείας 24/7/365.
* Χώρος στάθμευσης; Αν έχετε ένα αυτοκίνητο ενοικίασης, το αυτοκίνητό σας μπορεί να σταθμεύσει μέσα στο κτίριο στο δικό σας χώρο στάθμευσης.
* Επιστολή πληροφοριών. τουλάχιστον 2 εβδομάδες προτού πάτε θα σας παρέχουμε μια επιστολή πληροφοριών που θα σας δώσει λεπτομερείς πληροφορίες όπως: Οδηγίες από το αεροδρόμιο-Πληροφορίες για το condo όπως WiFi κωδικοί ασφαλείς συνδυασμοί-Στοιχεία επικοινωνίας για την εταιρία διαχείρισης-Κινητό τηλέφωνο οδηγίες και πολλά, πολλά περισσότερα σχετικά με το condo και την περιοχή γύρω από το μικρό μας θέρετρο.

Coronado είναι σε απόσταση μικρότερη των 5 λεπτών κάτω στην παραλία ή μια μονάδα 5 λεπτά. Σε Coronado θα βρείτε μια 24/7 τα πόδια-σε ιατρικό κέντρο, 4 μεγάλα 24ωρο παντοπωλείο καταστήματα w / φαρμακεία, Καθολική Εκκλησία, Συναγωγή, τράπεζες και εστιατόρια. Σε κοντινή απόσταση μπορείτε να ταξιδέψετε στην El Valle ορεινό χωριό με: Ιαματικά Λουτρά, Treetop εναέρια βόλτα, ήσυχο ορεινό δάσος μονοπάτια και Χειροτεχνίας και λαϊκές αγορές. Μπορείτε να οδηγήσετε ή να πάρετε περιηγήσεις της Διώρυγας του Παναμά, ή επισκεφθείτε τις κοντινές πόλεις και να απολαύσουν το φυσικό τροπικά ρυθμίσεις, ένα τροπικό δάσος και περισσότερο με τον τρόπο του Οικοτουρισμού.

Μπορείτε να δείτε και να ακούσετε το surf χτυπούν την παραλία από το αίθριο του condo. Δεδομένου ότι μπορείτε να ακούσετε το surf και από τις 3 υπνοδωμάτια οι ήχοι των κυμάτων θα νηνεμία εσείς στον ύπνο κάθε βράδυ.

Όλα τα κλινοσκεπάσματα, πετσέτες, υφάσματα πλυσίματος και πετσέτες κουζίνας και πετσέτες παραλίας. Το συγκρότημα διαμερισμάτων είναι πλήρως εξοπλισμένο με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές κουζίνας, πιάτα, μαχαιροπήρουνα και μαχαίρια, τραπέζι-wear, άνετα έπιπλα, κρεβάτια και αίθριο τραπέζι και καρέκλες. Έχουμε ένα porta-κούνια για τους ανθρώπους που έχουν ένα μωρό.

Η κύρια κρεβατοκάμαρα διαθέτει ένα king size κρεβάτι και ιδιωτικό μπάνιο και όμορφη θέα στον ωκεανό / στον κόλπο. Το 2ο υπνοδωμάτιο διαθέτει ένα queen size κρεβάτι και υπέροχη θέα στο βουνό / κοιλάδα. Το 3ο υπνοδωμάτιο έχει ένα queen size κρεβάτι με ένα διπλό κρεβάτι τοποθετημένο στην κορυφή για περισσότερες επιλογές στον ύπνο, όταν τα ζευγάρια ή 2 παιδιά εμπλέκονται. Τα παράθυρα εδώ επίσης έχουν όμορφη θέα στα βουνά και την κοιλάδα. Όλα τα 3 υπνοδωμάτια λάβετε υπέροχη αερισμό όταν φεύγετε από τα παράθυρα ανοιχτά.

Έχουμε μείνει σε μερικά ενοίκια που απλά δεν ήταν αυτό που διαφημίζεται. Θα έχετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου (και υπάρχει πολύ καλή internet υψηλής ταχύτητας στο condo) και αριθμό κινητού τηλεφώνου μου στις ΗΠΑ. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον διαχειριστή ή / και e-mail ή να μου τηλεφωνήσει, αν έχετε οποιαδήποτε προβλήματα. Υπάρχει ένα τηλέφωνο στο σαλόνι και μια επέκταση στην κρεβατοκάμαρα, όπου μπορείτε να πραγματοποιείτε και να λαμβάνετε κλήσεις από τις ΗΠΑ και τον Καναδά και είναι ΔΩΡΕΑΝ !!!

Δεν υπάρχουν «κρυφές» δαπάνες στο ποσό ενοικίου που σας δίνουμε, i. ε., φόροι, υπηρεσία λινό, κυβέρνηση αμοιβές, κλπ. Όλα τα έξοδα δει από εσάς εκ των προτέρων, πριν βάλετε μια κατάθεση στο condo.

Πρόσφατα μιλήσαμε για την Παναμά στην παραλία που μόλις είχε αγοράσει σε Playa Serena και είπε, «αυτή είναι η πρώτη« όμορφο »παραλία θα συναντήσετε από την πόλη του Παναμά.

Αγαπάμε πραγματικά τον Παναμά και αγαπάμε πραγματικά την Playa Serena και την παραλία και τη γύρω περιοχή και είμαστε βέβαιοι ότι θα το λατρέψετε επίσης.


Tom & Karen

Διαχειριστής καταλύματος

Tom or Karen
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά, Ισπανικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 21 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Smoking in the condo is not permitted

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχεται το ακόλουθο μέτρο ασφαλείας: κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Νουέβα Γκοργκόνα

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Νουέβα Γκοργκόνα) βρίσκεται στα βουνά και στην παραλία. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά τοπικά αξιοθέατα όπως: Κέντρο Ορχιδέων APROVACA και Καταφύγιο Ερπετών Serpentarium, ενώ όσοι έχετε διάθεση για ψώνια, μπορείτε να επισκεφτείτε μέρη όπως: Εμπορικό Κέντρο Coronado Mall και Κυριακάτικη Αγορά. Οι δραστηριότητες Τζετ σκι σε κοντινή απόσταση και βόλτα με καγιάκ προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με μονοπάτια για πεζοπορία/ποδηλασία και οικολογικές περιηγήσεις κοντά σας.
Χάρτης
Gorgona Beach, (Central America) Panama

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Εμπορικό Κέντρο Coronado Mall - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Malibú - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Teta - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Coronado - 24 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πλάγια Ελ Πάλμαρ - 26 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Ρίο Άτο (RIH-Διεθνές Αεροδρόμιο Scarlett Martinez): 44 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • McDonald's - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Kahve Panama Coffee Bar - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Va & Ven | Terpel Estación Coronado - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Pizzeria Restaurante Torito’s - 11 λεπτά με τα πόδια
  • Luna Rossa - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 28 από 32 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 3 από 32 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 32 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 32 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 32 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

9,8/10

Επικοινωνία

9,8/10

Τοποθεσία

9,0/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Nury M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Awesome
We really enjoy the stay, Mr. Tom the guideline you wrote was very helpful and made the reservation easy to optain. The location is breathtaking, the beach as he described it “Serene” I definitively would come back and refer it to all my friends.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

6/10 Μέτριο

Marlon S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία
Refreshing
Great location right on the beach. I enjoyed everything about the place except for the fact that the entire building was without gas the entire time I was there. There was some sort of inspection that was going on and it wasn’t completed when I was there. This meant I had no hot water and no stove. I usually cook on my trips so I ended up having to eat out exclusively. Other than that, I enjoyed the condo a lot.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

8/10 Καλό

Rick R.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία
Overall very nice but unexpected view
Overall a very nice and clean unit! Excellent detailed and rapid communication from and with the owner. 8 pages of notes and tips about the unit and surrounding area! The owners go above and beyond in providing items such as towels, kitchen utensils, soap, etc. even including a cell phone! When the Wi-Fi password didn’t work we sent an email to the owner who responded within minutes and fixed the issue (minor password typo)… the fast communication made this a non-event. Great location for exploring the area. We didn’t use the pool or common area, although they both looked very nice. Very nice walk on the beach. Take care as the black sand gets very hot in the sun! The was a no gas due to a required safety inspection, so no hot water, no stove/oven, and no dryer. The owners were notified a couple weeks prior to our visit and they called to inform us. We used the provided gas grill to cook. It might have been nice to receive a bit of a discount or partial refund but the situation was out of their control. 1 small power outage for about 15 min… this is expected in Panama and was not an issue. An unexpected item was the view from the balcony and master bedroom. The adjacent building is located very close to the unit and directly between it and the beach, blocking about 80% of the view. I wish this was included in the owners description or that there were better pictures showing the adjacent building in the posting.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

8/10 Καλό

Greg H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfect beach location
19th floor condo, can hear the waves loud and clear. Property is kept immaculate with friendly onsite staff. Owner of property is very hands on if a problem arises
Πραγματοποίησε 10 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2023

10/10 Άριστο

Darlene M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Playa Serena Nuevo Gorgona 11-2020
Our stay in 19D was a joyful family week. Everything was equal as the advertisement. I highly recommend and will stay there again.
Πραγματοποίησε 9 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2020

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Tom or Karen

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
We (Karen and Tom) are from Syracuse, NY. Karen is a nurse-practitioner and real estate investor and Tom is a portrait photographer (retired) and a real estate investor. We traveled to, fell in love with and bought a 2nd home in Panama. We just love the area here and the people are wonderful.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

Cleaning and Green Policies: First some words about our cleaning policy. During this time of COVID being absolutly certain that this home is completely disinfected and cleaned is our first priority. The management company oversees the cleaning people and inspections are done each and every time a guest leaves to be absolutely sure that the next guest coming in will have living spaces that are totally clean and disinfected. Regarding our green policies, we use LED lighting throughout the home. Even the TVs have been upgraded to the newer LED TVs. All appliances and A/C units have inverters to assure the best use of electric and gas consumption. Wherever possible window tinting is used to keep out the heat and keep in the A/C when in use. Our eyes are always on doing everything we can to conserve and keep a clean environmentally friendly home for our guests.

We decided that we wanted to own a condo in a beautiful location someplace in the world that was on the ocean, warm year round, with fewer problems, i.e. hurricanes, where the people are friendly and just someplace that we would enjoy going to each time we traveled there. We found out about Playa Serena Resort before they had even begun construction on the project. So we traveled to Panama to see the location, talk to the developers and see a lot of Panama to be sure we'd like to invest and live there. Well we did it right. We enjoy Panama and the Gorgona/Coronado beach areas even more than we at first thought we would. In fact we now have decided to make Panama more of a permanent home in the near future.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

FREE phone calls. There is a phone in the living room with an extention in the master bedroom. You can make and receive phone calls FREE from the USA and Canada. You will also have the use of a Panama cell phone for local calls.

We are located on one of the most beautiful beaches in Panama. Recently we talked to a Panamanian on the beach who had just bought at Playa Serena and he said, 'this is the first 'beautiful' beach you come to from Panama City. In the morning we run barefoot on the beach next to the ocean for around 3+ miles and then go for a swim in the ocean (or the pool). It really gives us a great start to the day. We enjoy relaxing on the beach or near the beautifully landscaped pool area.

We're a very short distance from some great restaurants, some of which are even walking distance away. It's fun showing people around the area when they come with us for a visit, taking them to places like The Panama Canal or El Valle for shopping and lunch. Maybe drive to Albrook Mall or into Panama City for shopping. We have some friends that can arrange a fishing trip, complete with boat, bait and tackle if that interests you. Recently we have just added free phone service between the US and Canada.

Γλώσσες:

Αγγλικά, Ισπανικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων