ΔιαμέρισμαΙδιώτης οικοδεσπότης

Όμορφη πρόσοψη στον κόλπο - 2 μπαλκόνια με θέα στον κόλπο - ΜΕΓΑΛΗ για οικογένειες

Όμορφη πρόσοψη στον κόλπο - 2 μπαλκόνια με θέα στον κόλπο - ΜΕΓΑΛΗ για οικογένειες

Συλλογή φωτογραφιών για Beautiful Gulf front Condo - Large PRIVATE BEACH - Beach set up included

Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Παραλία
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικοί χώροι

Επισκόπηση καταλύματος Όμορφη πρόσοψη στον κόλπο - 2 μπαλκόνια με θέα στον κόλπο - ΜΕΓΑΛΗ για οικογένειες

10 στα 10 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια3 μπάνιαΓια 8 άτομα179.9 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ

Εξερευνήστε την περιοχή

Seacrest, FL
  • Δημοφιλής τοποθεσίαSeacrest Beach3 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Alys Beach4 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Carillon Beach10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοPanama City, FL (ECP-Northwest Florida Beaches Intl.)30 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 8 άτομα)

Καθιστικό 1

1 Διπλός Καναπές-Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 1

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 2

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 King Κρεβάτι

3 μπάνια

Μπάνιο 1

Bathtub or shower · Toilet · Shower only

Μπάνιο 2

Soap · Towels provided · Toilet · Shower only · Shampoo · Hair dryer

Μπάνιο 3

Soap · Towels provided · Toilet · Shower only

Χώροι

Κουζίνα
Μπαλκόνι

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Όμορφη πρόσοψη στον κόλπο - 2 μπαλκόνια με θέα στον κόλπο - ΜΕΓΑΛΗ για οικογένειες

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΚΤΩΒΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ, 2 ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΠΙΝΑΚΑΣ - $ 180 αξία και SO βολικό. :)

Ένα άλλο αρκετά μοναδικό και πολύ βολικό χαρακτηριστικό είναι ότι μπορείτε να περπατήσετε αμέσως από το μπαλκόνι του οικογενειακού δωματίου μέχρι τα βήματα προς την παραλία. Οι οικογένειες αγαπούν αυτό.

Εάν η εβδομάδα σας έχει κλείσει, φροντίστε να ελέγξετε έξω το άλλο εξίσου όμορφο παρόμοιο condo στο ίδιο μικρό συγκρότημα. VRBO 123162

«Όταν έρχονται ανήσυχοι, ανήσυχοι και κακές σκέψεις, πηγαίνω στη θάλασσα και η θάλασσα τους πνίγει με τους μεγάλους ήχους του, καθαρίζει με τον θόρυβο και επιβάλλει ρυθμό σε όλα τα μέσα μου που είναι μπερδεμένα και συγχέονται» Rainer Marie Ρίλκε

«Δεν ξέρω γιατί όλοι μας είμαστε αφοσιωμένοι στη θάλασσα, εκτός από το ότι νομίζω ότι είναι επειδή ήμασταν όλοι από τη θάλασσα. Και, αυτό είναι ένα ενδιαφέρον βιολογικό γεγονός ότι όλοι μας έχουμε μέσα μας το ίδιο ποσοστό του αλατιού στο αίμα μας που είναι στον ωκεανό. Ως εκ τούτου, έχουμε το αλάτι στο αίμα, τον ιδρώτα μας μας και με δάκρυα στα μάτια μας. Είμαστε συνδέονται με τον ωκεανό. Και, όταν πάμε πίσω στη θάλασσα, εμείς θα επιστρέψουμε σε σύσπαση γίναμε ». Όπως δήλωσε ένας εικονικός πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ

Το Blue Tide 7B, στο Seacrest της Φλόριντα, είναι ένα όμορφα επιπλωμένο και διακοσμημένο διαμέρισμα 3 υπνοδωματίων (περιλαμβάνει τη σοφίτα), 3 πλήρη μπάνια, 2 μπαλκόνια με θέα στον καταπληκτικό κόλπο του Μεξικού, είναι πολύ ευρύχωρο και διαθέτει συνολικό εμβαδόν άνω των 1800 τετραγωνικών μέτρων. Οι παραλίες έχουν ψηφιστεί ως ένα από τα καλύτερα της «Αμερικής Παραλίες». ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΒΑΛΚΟΝΙΑ ΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥΣ ΛΕΥΚΑ ΠΕΤΡΕΣ ΣΕ ΕΜΠΕΙΡΟΔΡΟΜΙΚΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ ΚΟΛΠΗΣ. Αυτό είναι αρκετά μοναδικό χαρακτηριστικό που είναι τόσο βολικό. Το condo βρίσκεται σε γραφική τοποθεσία 30-Α, 2 μίλια δυτικά από την παραλία Rosemary και την παραλία Alys και λίγα μίλια ανατολικά της παραλίας Watersound, Seaside και Seagrove. Παίρνω ένα πολλά συγχαρητήρια για το πώς το condo είναι διακοσμημένα και το πόσο άνετα είναι. Η condo είναι πλήρως επιπλωμένο για να σας κάνουν να νιώσετε σαν στο σπίτι κατά τη διαμονή σας εκεί. Βρίσκεται σε ένα μονοπάτι ποδήλατο 17 μίλια που τρέχει κατά μήκος 30-A. Αυτό είναι πολύ της διασκέδασης για τις οικογένειες. Μπορείτε να νοικιάσετε ποδήλατα και να παραδοθούν στο condo.
Μπορείτε να απολαύσετε την απίστευτη πανοραμική θέα προς τα ανατολικά και δυτικά από τα 2 ιδιωτικά μπαλκόνια της ζάχαρης λευκή άμμο και τα σμαραγδένια νερά του κόλπου. Είναι πραγματικά κόβει την ανάσα. Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο και χαλαρωτικό από το να καθόμαστε σε ένα από τα μπαλκόνια το πρωί απολαμβάνοντας τον καφέ ή / και το πρωινό ή το βράδυ κοιτάζοντας το κόλπο και να ακούτε τα κύματα. Η condo είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε ο ήλιος ποτέ δεν έρχεται κατευθείαν στο condo και κανείς δεν μπορεί να δει στο, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να κλείσετε τις κουρτίνες και να απολαύσετε την υπέροχη θέα στον Κόλπο από τον πλοίαρχο, κουζίνα, τραπεζαρία και οικογενειακό δωμάτιο όλη την ημέρα. Sun έως ηλιοβασίλεμα. Ακόμα και τη νύχτα δεν υπάρχει προστασία της ιδιωτικής ζωής και κανείς δεν μπορεί να δει μέσα στο condo.
Υπάρχει μια ιδιωτική πισίνα του ξενοδοχείου. Το Συγκρότημα διαθέτει 2 μεγάλα υπνοδωμάτια με άνετα κρεβάτια king size και ένα πλήρες μπάνιο επισυνάπτεται. Υπάρχει μια σοφίτα με 2 μονά κρεβάτια. Η σοφίτα είναι ημι-ιδιωτική και σαν καταφύγιο για παιδιά, εφήβους και ίσως νέους ενήλικες. Επειδή είναι ημι-ιδιωτικό και δεν έχει μπάνιο συνδεδεμένο, ίσως δεν είναι σωστό για τα ζευγάρια. Υπάρχει ένα 3ο πλήρες μπάνιο στον κύριο όροφο. Υπάρχει επίσης ένα πτυσσόμενο κρεβάτι queen καναπέ-κρεβάτι. Το οικογενειακό δωμάτιο διαθέτει 2 άνετες καρέκλες περιστρεφόμενη rocker με μια άλλη καρέκλα και έναν καναπέ-κρεβάτι queen. Διαθέτει LED τηλεόραση με καλωδιακά και υψηλής ευκρίνειας στα κανάλια 800 έως περίπου 850, συν ένα DVD player. Κάθε δωμάτιο διαθέτει τηλεόραση επίπεδης οθόνης και η σοφίτα έχει ένα DVD player. Η κύρια κρεβατοκάμαρα έχει ένα χώρο καλλωπισμού ανάμεσα στο υπνοδωμάτιο και μπάνιο για λίγο περισσότερη προστασία της ιδιωτικής ζωής. Έχει επίσης ένα μεγάλο περίπατο στο ντους τραβερτίνη με τακτική και γενικά το κεφάλι ντους ψιλής βροχής. Πολύ χαλαρωτικό. Υπάρχει ασύρματο internet ..
Το διαμέρισμα διαθέτει πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, καθιστικό για 6 άτομα γύρω από την μεγάλη τραπεζαρία και μπαρ με πρωινό με σκαμπό. Τόσο ο πλοίαρχος και το οικογενειακό δωμάτιο έχει διπλό γυαλί συρόμενες πόρτες που ανοίγουν σε μπαλκόνι με καθίσματα και τραπέζια. Τα σεντόνια, πετσέτες και μπουρνούζια και ένα πλήρους μεγέθους πλυντήριο / στεγνωτήριο που παρέχονται.
Το Blue Tide έχει περίπου 200 γραμμικά πόδια των ιδιωτικών πρόσοψη κόλπου. Υπάρχουν μόνο 18 condos σε αυτό το γραφικό, ήσυχο, φιλικό οικογενειακό συγκρότημα. Παρέχει μια υπέροχη ατμόσφαιρα για μια φανταστική οικογενειακές διακοπές και ένα μέρος για να δημιουργήσετε βίου καλές αναμνήσεις. Έχω τόσες πολλές οικογένειες που έχουν πίσω τώρα 3 και 4 φορές. Πολλοί λένε ότι ο θησαυρός υπάρχει χρόνος που δαπανάται στο Blue Tide και δεν μπορώ να περιμένω να επιστρέψω. Αισθάνομαι το ίδιο.
Νομίζω ότι θα κάνατε επίσης.

Υπάρχουν 2 σχάρες μπροστά από το συγκρότημα δίπλα στο πάρκινγκ για χρήση. Υπάρχουν νόμοι πρόληψη ψήσιμο στο μπαλκόνι ή πίσω από το συγκρότημα.

Αυτό είναι ένα condo για μη καπνίζοντες. Δεν επιτρέπεται.

Email έλαβε πρόσφατα από επισκέπτη:
Brad, είμαστε τελικά πήρε χωρίς συσκευασία. Έχουμε συνηθίσει να φέρει τόσα πολλά πράγματα για την κουζίνα. Έχετε πάντα και περισσότερο. Έτσι, απλά άφησε τα πράγματά μας χωρίς συσκευασία. Αγαπάμε απόλυτα αυτό το condo. Είναι το ωραιότερο μέρος που έχουμε νοικιασμένο ποτέ. Αν είχαμε ένα condo, θα δούμε ακριβώς σαν τη δική σας. Θα θέλαμε τόσο πολύ να νοικιάσει από εσάς κάθε χρόνο έως ότου δεν έχουμε την πολυτέλεια να πληρώνουν τα ποσοστά. Παρακαλούμε να εξετάσει την ενοικίαση μας και πάλι το επόμενο έτος. Αξίζει κάθε σεντ. Jane H, MO

Διαχειριστής καταλύματος

Brad Bridges
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Θέα στον ωκεανό

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
This is a smoke free property
A rental agreement must be signed and returned to Brad Bridges
Fireplace is non operational. Do not use

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και ανιχνευτής καπνού

Σχετικά με την περιοχή

Πάναμα Σίτι Beach

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Πάναμα Σίτι Beach) βρίσκεται κοντά σε θεματικά πάρκα και στην παραλία. Ένα δημοφιλές αξιοθέατο της περιοχής είναι και το εξής: Πάρκο Frank Brown, ενώ μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της και σε μέρη όπως: Παραλία Alys Beach και Rosemary Beach. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Sundog Books και Πάρκο Eden Gardens State Park. Οι δραστηριότητες Τζετ σκι σε κοντινή απόσταση και βόλτα με καγιάκ προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με ποδηλασία βουνού και Πεζοπορία σε κοντινή απόσταση κοντά σας.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Seacrest Beach - 3 λεπτά με τα πόδια
  • Παραλία Alys Beach - 4 λεπτά με τα πόδια
  • South Walton Beaches - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Rosemary Beach - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Carillon Beach - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Panama City, FL (ECP-Northwest Florida Beaches Intl.): 31 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Crust at The Hub - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Shades - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Donut Hole - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • George's at Alys Beach - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Fonville Press - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 41 από 42 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 1 από 42 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 42 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 42 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 42 σχόλια πελατών" "

9,8/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Lauren H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Amazing Condo and Beautiful Gulf Views
We had the most amazing stay at Brad’s condo! The place is WAY bigger than it appears in the photos and has two king beds, two twin beds, and a pull out sofa. The views of the gulf are unbeatable and we loved watching the sunrise/sunset from the balcony every day! Having the private beach was a huge plus especially if you want to avoid crowds. Will definitely be staying again!!
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Amanda Y.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Wonderful Family Vacation!
We loved our week staying in Brad’s condo! We heard he was a great host even before booking. He was great at communicating during our stay and made sure all of our needs were met! We love this spot so much and will definitely be back!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

John G.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Hidden Gem on 30a
An excellent value if you are looking for a recently updated beachfront condominium with a private beach that fronts a relatively small number of units.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

Christine G.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Awesome
We loved this place!!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2023

10/10 Άριστο

Modesta T.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Beautiful area, great accommodations, priceless beach access. 12/10 would recommend!
If you are looking for spacious accommodations, beautiful views, a beautiful private beach and the ability to save some money by preparing some of your meals in house then look no further, 7B is exactly what you need. Our stay was perfect! We are a group of 6 friends celebrating a milestone birthday. We had been lucky enough to stay for a full 7 days and take advantage of the private beach and utilize the kitchen quite a bit. You will need to grab a few items from the grocery store, which is no big deal as there is a Publix just a few min drive away and they also deliver. The property is in a very convenient spot, between Rosemary Beach and Seacrest Beach, both have lots of shops and eateries and a few options in between. Every morning we were able to get our daily steps in on the beach and enjoy the powder soft sand and clear turquoise water. I cannot stress how perfect and quiet the private beach is for the Blue Tide guests, it is magical, and we felt like royalty. One morning we were able to see a school of dolphins passing by, as if they were showing us their moves jumping out of the water. The views from the balconies are breathtaking. The king beds are super comfortable and the temperature control in the unit made for a great night’s sleep. We enjoyed every minute, coffee on the balcony, reading on the beach, comfortable down time playing cards, and watching movies, it was exactly what we needed to relax and recharge. Brad was friendly and thorough in his communications and recommendations. He was quick to respond to any questions or concerns we had, you can tell he takes pride in the condo and the surrounding area. We all agree, we would 100% return to this area, this beach, this condo again if given the chance. Only thing we would change is 1. planning our meals in advance, this way we could be more efficient with our grocery store runs since the kitchen was so well stocked and we ended up cooking and staying in more than dining out. 2. We would have rented bikes for the week; they are inexpensive and would have allowed us to venture out to explore as the area is very bike and pedestrian friendly. 3. we would have packed less, the unit’s washer and dryer are very large and efficient. Brad, you are the best, thank you for everything!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Brad Bridges

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Brad Bridges. I live north of Atlanta. I had a career in medical sales, then owned a medical sales/marketing recruiting company before buying and managing a group of rental properties, including the 2 30A condos at the Blue Tide - 7B and 2B.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

It is so easy to fall in love with the sugar white sand and the emerald green waters of the gulf. The spectacular Gulf views from the family room, dining area, kitchen, master and both balconies are incredible. You can even see and watch the water while laying in the master bed. What a way to wake up!. I love being able to walk right off the family room balcony steps to the steps to the beach. I have loved every minute of it and get excited every time I come back.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

The sun never comes directly into the condo and no one can see in so you never have to close the drapes and you have incredible Gulf views all day long from the master, dining area, kitchen, family room and the 2 balconies. Also, a huge, unique plus is you can walk right off the family room balcony to the steps to the sugar white sands of the 30A beach. The townhouse is large, comfortable, quiet and after a few days, you will feel like you are home. Plus, I am very accessible during your stay.

Γλώσσες:

Αγγλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες