Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

3 Υ / Δ, νότια αντιμετωπίζει στην πισίνα / σπα, χωρίς εμπόδια, Αίθουσα παιχνιδιών, δωρεάν κλήσεις, WiFi

3 Υ / Δ, νότια αντιμετωπίζει στην πισίνα / σπα, χωρίς εμπόδια, Αίθουσα παιχνιδιών, δωρεάν κλήσεις, WiFi

Συλλογή φωτογραφιών για 3 B/R, South Facing Pool/Spa, Not Overlooked, Games Room, Free Calls, WiFi

Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Πισίνα
Πισίνα
Αίθουσα παιχνιδιών
Μη ταξινομημένη εικόνα, 5 από 37, κουμπί

Επισκόπηση καταλύματος 3 Υ / Δ, νότια αντιμετωπίζει στην πισίνα / σπα, χωρίς εμπόδια, Αίθουσα παιχνιδιών, δωρεάν κλήσεις, WiFi

Σχόλια
8,2 στα 10 Πολύ καλό
3 υπνοδωμάτια2+ μπάνιαΓια 8 άτομα149 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Clermont, FL
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΓήπεδο Γκολφ Orange Lake Golf11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΤουριστικό θέρετρο Walt Disney World®16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΘεματικό Πάρκο Disney's Animal Kingdom®23 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΟρλάντο, Φλόριντα (MCO-Διεθνές Αεροδρόμιο του Ορλάντο)40 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 8 άτομα)

2 μπάνια, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Τουαλέτα

Μπάνιο 2

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 3

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα

Πληροφορίες για το κατάλυμα

3 Υ / Δ, νότια αντιμετωπίζει στην πισίνα / σπα, χωρίς εμπόδια, Αίθουσα παιχνιδιών, δωρεάν κλήσεις, WiFi

Η Βίλα:
Η βίλλα μας είναι εξαιρετικά επιπλωμένα σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο και θα ήταν ιδανικό για μια μεγάλη οικογένεια ή δύο μικρότερες οικογένειες να μοιράζονται, να είναι σε θέση να φιλοξενήσει μέχρι 8 άτομα.

Η πισίνα:
Έξω υπάρχει μια διαλογή πλήρως κλειστό 30 x 14 ft ιδιωτική πισίνα και σπα με εκτεταμένο κατάστρωμα και ξαπλώστρες καλύπτονται θέα σε μια μικρή λίμνη, οπότε δεν υπάρχει κοντά πίσω τους γείτονες. Η πισίνα έχει μια υπέροχη ηλιόλουστη νότια ανατολικά αντιμετωπίζει πτυχή, η οποία είναι ιδανική για βραδιές χαλάρωσης στις ξαπλώστρες ή ξαπλώστρες, μετά από μια κουραστική μέρα στα πάρκα ή για ψώνια. Η πισίνα μπορεί να θερμανθεί εάν απαιτείται.

Σημαντικά αξιοθέατα:
Disney 15 λεπτά
Οικουμενική: 25 λεπτά
Αεροδρόμιο: 30 λεπτά
International Drive: 30 λεπτά


Ψυχαγωγία:
 Η βίλα διαθέτει 4 τηλεοράσεις με καλωδιακά κανάλια, συσκευή αναπαραγωγής DVD, και ένα σύστημα μουσικής που θα παίξει τα CD, ταινίες ή το ραδιόφωνο. Στο δωμάτιο παιχνιδιών υπάρχει μια 7ft τραπέζι μπιλιάρδου για τα μεγαλύτερα παιδιά και ένα τραπέζι για όλους, που περιλαμβάνει ποδοσφαιράκι. Πολλά να κάνουμε σε ένα ήσυχο βράδυ. Το σπίτι διαθέτει κεντρικό κλιματισμό και θέρμανση, καθώς και πλήρεις εγκαταστάσεις πλυντηρίων στο βοηθητικό δωμάτιο.
Η βίλα διαθέτει επίσης δωρεάν τοπικές τηλεφωνικές κλήσεις και δωρεάν κλήσεις προς όλα τα σταθερά και κινητά τηλέφωνα στις ΗΠΑ και τον Καναδά. Θα χρειαστείτε μια κάρτα κλήσης για διεθνείς κλήσεις, οι οποίες μπορούν να αγοραστούν σε τοπικό Publix για $ 5 για 100mins στην Ευρώπη. Δωρεάν WiFi είναι διαθέσιμο στη βίλα, δεν ξέχασε να φέρει ένα φορητό υπολογιστή ή έξυπνο τηλέφωνο Publix για το 192

Τοπική εταιρεία διαχείρισης ακινήτων μας είναι μόνο ένα τηλεφώνημα μακριά θα χρειαστείς κάτι ή έχετε απορίες

Υπνοδωμάτια:
Η βίλα αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια συνολικά?
 

1 master υπνοδωμάτιο διαθέτει ένα king size κρεβάτι (6ft), με τα πόδια -σε ντουλάπα, κομοδίνα, πορτατίφ, ραδιόφωνο ρολόι, συρταριέρα, μονάδα γκαρνταρόμπα, ανεμιστήρα οροφής, τηλεόραση και ένα πραγματικά όμορφο ιδιωτικό, που περιέχει δικό του και νεροχύτες, μια γωνιακή μπανιέρα, ξεχωριστό ντους και ξεχωριστή τουαλέτα
Master υπνοδωμάτιο έχει 2 διαθέτει ένα king size κρεβάτι (6ft), μεγάλη εντοιχισμένη ντουλάπα, ντουλάπες υπνοδωματίου, φωτιστικό κομοδίνου, ραδιόφωνο ρολόι, συρταριέρα, μονάδα γκαρνταρόμπα, ανεμιστήρα οροφής, τηλεόραση και νιπτήρα en-suite και WC.
Υπνοδωματίων 3 - το παιδικό δωμάτιο έχει ένα διπλό κρεβάτι κουκέτα με μονό κρεβάτι πάνω και ένα μονό κρεβάτι, και walk-in ντουλάπα, κομοδίνο, συρταριέρα, κομοδίνο και λαμπτήρα ραδιόφωνο ρολόι.
Υπάρχει ένα ξεχωριστό μπάνιο με μπανιέρα και ντους πάνω από το μπάνιο. Τα κλινοσκεπάσματα και οι πετσέτες παρέχονται για δική σας χρήση.
Υπάρχει επίσης ένα ταξιδιωτικό κούνια / κρεβατάκι, μία ψηλή καρέκλα και ένα καροτσάκι / buggy για το μωρό. Λόγω της υγιεινής θα πρέπει να φέρετε τα δικά σας κλινοσκεπάσματα για τη βρεφική ταξιδιού

Τραπεζαρία:
Υπάρχει χώρος για 6 στο σαλόνι και 6 στην τραπεζαρία και 4 στο τραπέζι του πρωινού. Για να ετοιμάσετε το φαγητό θα βρείτε μια κουζίνα, φούρνο, φούρνο μικροκυμάτων, ψυγείο, καταψύκτη, βραστήρα, τοστιέρα, μπλέντερ και καφετιέρα. Υπάρχει ένα πλυντήριο πιάτων, όλα τα μαχαιροπίρουνα, πιάτα, ποτήρια και μαγειρικά σκεύη.

Στο βοηθητικό δωμάτιο υπάρχει ένα μεγάλο πλυντήριο, στεγνωτήριο, σίδερο, σιδερώστρα, ηλεκτρική σκούπα, σφουγγαρίστρα και τον κάδο.
Πρόκειται για μια βίλα μη καπνιστών και κατοικίδια δεν επιτρέπονται.

Silver Creek βρίσκεται στο Clermont, βορειοδυτικά της Walt Disney World στο US27, μόλις ένα μίλι από τη διασταύρωση με το δυτικό άκρο της US192.
Η interstate4 (I4) είναι εύκολα προσβάσιμα και παρέχει άμεση πρόσβαση νοτιοδυτικά προς Τάμπα (55 λεπτά) και τις παραλίες ακτή του Περσικού Κόλπου και βορειοανατολικά από το κέντρο του Orlando και τα δύο αεροδρόμια (Ορλάντο 30 λεπτά / Σάνφορντ 55 λεπτά), ή να συνεχίσει να τις ακτές του Ατλαντικού για Παραλία Daytona και το Διαστημικό Κέντρο Κένεντι.
Θα μέσα σε λίγα λεπτά από όλες τις απαραίτητες ανέσεις, όπως Πρώτον Ομοσπονδιακή, Ταχυδρομείο, βενζινάδικα, σούπερ μάρκετ και WinnDixie 24ωρη Wal-Mart σούπερ μάρκετ, 24ωρη χημικός Walgreens με έναν ώρα επεξεργασίας φωτογραφιών και μια ποικιλία από εστιατόρια / μπαρ και εστιατόρια.

Walt Disney World είναι προσβάσιμο σε λιγότερο από 15 λεπτά και το μεγαλύτερο μέρος από τα κύρια αξιοθέατα, όπως η Universal, η Seaworld και International Drive με τα πολυάριθμα αξιοθέατα είναι προσβάσιμα σε περίπου 30 λεπτά

Υπάρχουν πολλά γήπεδα γκολφ ποιότητας μόλις λίγα λεπτά μακριά με το αυτοκίνητο που εξυπηρετούν κάθε επίπεδο του παίκτη γκολφ, συμπεριλαμβανομένων Νότια Dunes, Ridgewood Λίμνες και Champions Gate, καθώς και πάνω από 20 ακόμη μέσα σε μια ακτίνα 20 μιλίων.
Αν προτιμάτε μια μικρή λιανική θεραπεία, αντί, Ορλάντο είναι το σπίτι σε ένα μεγάλο αριθμό των εμπορικά κέντρα και καταστήματα λιανικής πώλησης, συμπεριλαμβανομένων Mall σε χιλιετίες, Osceola Square Mall, Prime Outlet Designer, Premium Outlets, Downtown Disney αγορά, Church Street Χρηματιστήριο, Market Street Στο Εορτασμός , West Oaks Mall, Ορλάντο Fashion Square Mall και το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Φλόριντα, το Florida Mall.

Για τους λάτρεις του ψαρέματος η περιοχή είναι γεμάτη από πολύ κατάλληλο λίμνες.

Διαχειριστής καταλύματος

Paul and Martina

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Θέα στο νερό

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Κλερμόντ

Αυτό το κατάλυμα (βίλα) βρίσκεται κοντά σε θεματικά πάρκα (Κλίαρ Κρικ, Φορ Κόρνερς). Αν θέλετε να κάνετε και τις αγορές σας, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Θεματικό Πάρκο Disney Springs™ και Παλιά Πόλη, ενώ όσοι θέλετε να δείτε τα δημοφιλή αξιοθέατα της περιοχής, μπορείτε να επισκεφτείτε και το εξής: Τουριστικό θέρετρο Walt Disney World® και Θεματικό Πάρκο Disney's Animal Kingdom®. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μη χάσετε την ευκαιρία να δείτε αξιοθέατα όπως Θεματικό Πάρκο Magic Kingdom® Park ή να παρακολουθήσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα εδώ: Αθλητικό Συγκρότημα ESPN Wide World of Sports. Περάστε χρόνο εξερευνώντας τις δραστηριότητες της περιοχής, όπως τουρ σε οινοποιείο και γκολφ.
Χάρτης
Clermont, FL

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Υδάτινο Πάρκο Surfari Water Park - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Γήπεδο Γκολφ Orange Lake Golf - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Τουριστικό θέρετρο Walt Disney World® - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Θεματικό Πάρκο Disney's Animal Kingdom® - 23 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Θεματικό Πάρκο Magic Kingdom® Park - 26 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός του Κισίμι: 33 λεπτά οδικώς
  • Κίσιμι, Φλόριντα (ISM-Kissimmee Gateway): 39 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • McDonald's - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Chick-Fil-A - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Starbucks - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Culver's - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Valencia Restaurant - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

8,2

Πολύ καλό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 31 από 65 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 19 από 65 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 9 από 65 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 1 από 65 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 5 από 65 σχόλια πελατών" "

7,6/10

Καθαριότητα

9,4/10

Check-in

9,2/10

Επικοινωνία

9,6/10

Τοποθεσία

8,6/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

6/10 Μέτριο

Melissa W.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία
Nice house, needs updating
House was nice and clean for the most part but does need updating. The sliding door comes off the track very often, the master bath floor had standing water, not sure if it’s from toilet leaking or from the shower leaking. Pool was nice but needed cleaning as well. We were there for a week and no one came to clean the pool. Still was a nice place to stay.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

mario b.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great stay at villa
This is my fourth time staying at this beautiful villa, the owners have done a great job of keeping the villa in great condition. I would stay here again
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Robert M., Chicopee, Massachusetts USA

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Florida vacation 2023
Everything was as advertised, Paul and Martina the owners were very forthcoming about a few problems with their property, which really did not affect our stay. The pool heater only worked half the time and the water was very chilly, and I was promised a refund for half of the money to heat the pool but as of now I have not received that. Paul and Martina are great hosts and their property is beautiful. With the exception of the pool and hot tub heating, everything was as advertised. If available for next year, I would certainly re-rent that property
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2023

2/10 Απαίσιο

William W.

Θετικά: Check-in, επικοινωνία, τοποθεσία
Αρνητικά: Καθαριότητα, ακρίβεια καταχώρισης
Dishonest
I wish I could leave a good review. I really do. The property was easy to get to and the neighborhood was great. PLEASE read the reviews that mention the house needs "updating"...these reviewers are being extremely generous. We booked for 10 days (10/18-10/29). After the first night, we contacted VRBO and they initiated a 3 way call with the property owner and myself. After providing several pictures of the unsafe, unsanitary and dangerous conditions that exist, Paul (owner) initially said "I need to ensure that you, the renter, didn't cause these issues". I told Paul that I didn't appreciate the insinuation. Of course... that's what I do. Travel for a full day, arrive at 1am, go around and damage the locking mechanism on every window, tear GIANT holes in the pool screen, rip holes in the kitchen floor, destroy the vertical blinds. THEN spend the night taking turns with my family sitting up to ensure nobody comes though the windows that can't be locked. Then, just for kicks, I spend the first full day of my vacation securing a nice, CLEAN, SAFE house for my family. Paul agreed and asked if we would stay, if he sent workers in the make the repairs. I told Paul that his house needed attention, but not during my vacation, and not on my dime. I didn't go on vacation to babysit a bunch of repairmen and check on their progress daily to ensure we could sleep safely. Paul (owner) eventually agreed to refund the majority of my money, minus 1 day of rental and HALF the cleaning fee. We secured a house DIRECTLY next door to Paul's house. We watched for 11 days as the pool screen stayed ripped and nothing of any substance seemed to be done to repair the damages. BUT... I did notice that Paul immediately relisted his house on VRBO, with NO mention of the issues, NO issues corrected, but a steep discount in the price. I have worked in housing since 1989. It is my profession. A reputable owner would have immediately removed his house from rental sites and made the necessary repairs. Buyer beware.
Πραγματοποίησε 1 διανυκτέρευση τον Οκτώβριο 2022

8/10 Καλό

Naomi H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
It was a good neighborhood and location to attractions
We felt it was a good place and was the right size for all of our family. We did have some issues with power in the house and 3 burners on the stove didn’t work. Response by property and owner was good.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2022

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Paul and Martina

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
We are an Irish family, who fell in love with Florida on a Christmas holiday in 2005, and decided to buy a holiday home, close to all of the attractions of central Florida.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

We spent a week looking at houses, and once you see our pool and spa, with its water view, you will understand why we choose this villa, although the large rooms and the corner bath in the master en-suite also helped us choose this villa.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

The other great thing about this house was its location, in a quiet estate, close to shops in particular a Walmart and yet less than 15 mins from Disney

Γλώσσες:

Αγγλικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων