Ολόκληρο διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Το κορυφαίο διαμέρισμά σας στη μέση του πράσινου, εξαιρετικές συγκοινωνιακές συνδέσεις, WiFi

Το κορυφαίο διαμέρισμά σας στη μέση του πράσινου, εξαιρετικές συγκοινωνιακές συνδέσεις, WiFi

Συλλογή φωτογραφιών για Your top apartment in the countryside, excellent transport links, Wi-Fi

Εξωτερικοί χώροι
Καθιστικό
Ιδιωτική κουζίνα
Δωμάτιο
Μπάνιο

Επισκόπηση καταλύματος Το κορυφαίο διαμέρισμά σας στη μέση του πράσινου, εξαιρετικές συγκοινωνιακές συνδέσεις, WiFi

Σχόλια
9,8 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτιαΓια 4 άτομα75 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Dresden, Dresden und Umland
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαλάτι Τζβίνγκερ9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΌπερα Semper9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΝαός της Παναγίας12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΔρέσδη (DRS)27 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 3

1 Διπλό Κρεβάτι

Μπάνιο 1

Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Κουζίνα
Μπαλκόνι

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Το κορυφαίο διαμέρισμά σας στη μέση του πράσινου, εξαιρετικές συγκοινωνιακές συνδέσεις, WiFi

.... φτάνουν και αισθάνονται καλά. Ή ψάχνετε για προσωρινή διαμονή;
Θα θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα μέρος για εσάς όπου αισθάνεστε άνετα.

Το διαμέρισμα είναι κατάλληλο για 4 άτομα σε εξαιρετικές περιπτώσεις, 5 άτομα. Νοικιάζουμε από 2 διανυκτερεύσεις. Το διαμέρισμα βρίσκεται στον πρώτο όροφο.
Σας παρακαλούμε να λάβετε υπ '

Με μας ζείτε σε ένα οικισμό, στις πρώην πλαγιές του κρασιού και είστε ακόμα στο κέντρο σε 15 λεπτά με το αυτοκίνητο. Η σύνδεση με τα μέσα μαζικής μεταφοράς είναι εξαιρετική. Η γραμμή 62 του λεωφορείου σας μεταφέρει απευθείας στο κέντρο. Το ταξίδι διαρκεί 20 λεπτά.

Για να φτάσετε στο διαμέρισμά σας, πάρτε την έξοδο του Dorsden Gorbitz. Από εκεί είναι περίπου 10 λεπτά μακριά. Σήμανση προς Alltfranken - Pesterwitz. Στο Pesterwitz μην γυρίζετε προς Freital, αλλά στρίψτε αριστερά στη Δρέσδη. περίπου Οδηγήστε 800 μ., Μετά από οπωρώνες. Στην επόμενη διασταύρωση, στρίψτε δεξιά (οφιοειδής οδός), μετά από 50 μ. Στρίψτε δεξιά στο Kohlgraben.
Το Kohlgraben είναι αδιέξοδο. Ή ακολουθήστε το σύστημα πλοήγησης, το οποίο θα σας φέρει αξιόπιστα σε εμάς.
Το διαμέρισμα είναι άνετα επιπλωμένο. στην κουζίνα υπάρχει ένα βασικό σύνολο μπαχαρικών, λάδι, ξύδι, κλπ. Θα βρείτε επίσης ένα μπλέντερ, μπλέντερ και τα παρόμοια.
Σεσουάρ μαλλιών και χαρτομάντηλα είναι μέρος του μπάνιου. Πετσέτες και κλινοσκεπάσματα συμπεριλαμβάνονται στην τιμή, όπως και ο τελικός καθαρισμός. Το ντους στο μπάνιο είναι στο επίπεδο του εδάφους.
Δεν χρειάζεται να φέρετε σακούλες φίλτρων ή χαρτί υγείας μαζί μας.
Ο χώρος στάθμευσης σας βρίσκεται στο σπίτι στο δρόμο.

Η πόλη της Δρέσδης χρεώνει τέλος διαμονής περίπου 6%.

Περιβάλλων χώρος: Η φήμη της Δρέσδης ως πόλη της τέχνης και του πολιτισμού βασίζεται κυρίως στις πλούσιες πολιτιστικές συλλογές, τα αρχιτεκτονικά μνημεία και τα οικοδομικά συγκροτήματα. Οι συλλογές τέχνης Dresden Zwinger και Dresden έγιναν παγκοσμίως γνωστές. Πράσινη θόλος, συλλογή Pozellan, γκαλερί, κάστρο, εκκλησία καθολικού δικαστηρίου. Η μουσική έχει τη μεγαλύτερη παράδοση στην τέχνη. Semper Opera, σταυροειδής χορωδία, Staatskapelle Dresden, Φιλαρμονική της Δρέσδης και πολλά άλλα. Η Δρέσδη βρίσκεται σε ένα γραφικό τοπίο στην κοιλάδα του ποταμού του Έλβα, που περιβάλλεται από ήπιες κορυφογραμμές. Η φύση είναι ακόμα άθικτη εδώ και τα υπέροχα λιβάδια του Έλβα είναι ανεπτυγμένα. Ο στόλος ατμού με κουπιά της Δρέσδης είναι ο παλαιότερος στον κόσμο. Στο βόρειο τμήμα της Δρέσδης βρίσκεται το Dresdner Heide, μια δημοφιλής περιοχή πεζοπορίας. Στο νότο, τα ορεινά βουνά συνδέονται με την προηγούμενη εξόρυξη μεταλλευμάτων.

Ελεύθερος χρόνος: Ένα ταξίδι στο Blue Wonder, μια χαλύβδινη, πλωτή γέφυρα ανάρτησης σίγουρα αξίζει τον κόπο. Όμορφους κήπους μπύρας στον Έλβα σας προσκαλούν να χαλαρώσετε. Ο καλύτερος χρόνος για παύση για περιήγηση στην πόλη είναι να περιποιηθείτε τον εαυτό σας στον μεγάλο κήπο, τον πράσινο πνεύμονα της Δρέσδης. Τα αξιοθέατα περιλαμβάνουν το πάρκο (για τα παιδιά), τον βοτανικό κήπο, την υπαίθρια σκηνή, το Carolasee (Gondelsee, πατινάζ στον χειμώνα). Αλλά και οι σκέιτερ, ποδηλάτες και joggers μπορούν να βρεθούν εδώ. Ένας στόχος, ειδικά για τα παιδιά, είναι ο ζωολογικός κήπος της Δρέσδης, που ιδρύθηκε το 1881, και ένας από τους παλαιότερους ζωολογικούς κήπους στη Γερμανία. Στη Δρέσδη θα γνωρίσετε και το παλαιότερο ορεινό τελεφερίκ στον κόσμο. Βρίσκεται νότια της Δρέσδης, τα ανατολικά ορεινά βουνά ανεβαίνουν στα τσεχικά σύνορα σε υψόμετρο 600 - 900 μ. Αξιοθέατα: αγωνιστικά έλκηθρο / bobsleigh ... Εδώ, ως επισκέπτης, μπορείτε να πλεύσετε το κανάλι πάγου με έμπειρους πιλότους. Σας λέμε από την εμπειρία, μια μοναδική εμπειρία.

Ζώνη πάρτι: Η Δρέσδη έχει μια μεγάλη λέσχη και πάρτι, ειδικά για τους νέους επισκέπτες, που δεν έχει καμία σχέση. Η Dresden Neustadt με πολλά μπαρ και εκδηλώσεις, καθώς και μια σχεδόν ξεχωριστή «μικρή πόλη» στο βόρειο τμήμα της Δρέσδης (πρώην βιομηχανική περιοχή) με τα πιο μοντέρνα μέρη, εκδηλώσεις και καλεσμένους.

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, η Δρέσδη ζει από τα πολλά φεστιβάλ και μουσικά φεστιβάλ, καθώς και μια μεγάλη τζαζ σκηνή. Μπορούμε να σας δώσουμε πολλές συμβουλές.
Μπορείτε να αγοράσετε το Dresden WelcomeCards απευθείας από εμάς. Είστε ο σύντροφός σας μέσω της Δρέσδης.
Θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να αγοράσετε μια κάρτα έκπτωσης ή την κάρτα της Δρέσδης.
Υπάρχουν πολλά που μπορείτε να δείτε και να δείτε στη Δρέσδη. Για να μην μάθετε για τα γεγονότα στην τοποθεσία ή στην ουρά για ώρες, μπορείτε εύκολα να εκδώσετε ή να εκτυπώσετε τη δική σας Κάρτα της Δρέσδης χρησιμοποιώντας τον παρακάτω σύνδεσμο ή να την φορτώσετε στην επίσημη εφαρμογή της Δρέσδης - ακόμα και πριν φτάσετε!
https: // έργου. Maxity. de / CRM / δημόσια / showOwnCard / en / 3484
Η κάρτα της Δρέσδης σας προσφέρει μειωμένη πρόσβαση σε πολλά πολιτιστικά ιδρύματα και άλλες τουριστικές προσφορές, όπως περιηγήσεις στην πόλη, περιηγήσεις και αναμνηστικά.
Ανακαλύψτε τη Δρέσδη λίγο από το σπίτι.
Ιστορία, ζωγραφική, τεχνολογία, χορός, δράμα, χορωδίες και ορχήστρες - σίγουρα θα βρείτε κάτι. Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε με πάνω από 200 προσφορές στους τομείς της γαστρονομίας, του πολιτισμού, της ευεξίας, του αθλητισμού, του ελεύθερου χρόνου, των λεωφορείων και των τρένων και της νυχτερινής ζωής.

Απλά κάντε online κράτηση. Συνδυασμένες προσφορές είναι επίσης δυνατές.
Κάθε επισκέπτης που διαμένει για μια νύχτα στη Δρέσδη έναντι αμοιβής, ιδιωτικής ή επαγγελματικής, δικαιούται μια κάρτα DresdenCard. Η βάση για την έκδοση της κάρτας είναι η επιβεβαίωση της κράτησης ως απόδειξη.

Διαχειριστής καταλύματος

Ursula Kühn
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Μπάρμπεκιου γκριλ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 21 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια
Hier machen wir hier auch keine Ausnahmen.

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Επιτρέπονται οι διαμονές μεγάλης διάρκειας
Αυτό το κατάλυμα χρησιμοποιεί ηλιακή ενέργεια
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κουτί πρώτων βοηθειών

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Δρέσδη

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα) βρίσκεται δίπλα στο ποτάμι (Περιοχή Cotta, Δρέσδη). Μερικά από τα πολιτιστικά αξιοθέατα της περιοχής είναι: Παλάτι Τζβίνγκερ και Όπερα Semper. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Μουσείο Σιδηροδρόμων Dresden-Altstadt ή να παρακολουθήσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα σε μέρη όπως: Στάδιο Heinz-Steyer. Δείτε τις κοντινές πλαγιές με σκι αντοχής (cross-country) ή ρίξτε μια ματιά σε άλλες υπαίθριες δραστηριότητες όπως βόλτα με έλκηθρο και Πατινάζ σε κοντινή απόσταση.
Χάρτης
Dresden, Dresden und Umland

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Πανεπιστήμιο Τεχνολογίας Δρέσδης - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παλάτι Τζβίνγκερ - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Όπερα Semper - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κάστρο της Δρέσδης - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ναός της Παναγίας - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός S-Bahn Dresden-Plauen: 4 λεπτά οδικώς
  • Σταθμός Tharandter Strasse: 6 λεπτά οδικώς
  • Δρέσδη (DRS): 29 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Buongiorno - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Plausch - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Live-Die Karaokebar - 20 λεπτά με τα πόδια
  • Anjali Bistro - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Genuss-Manu-Faktur - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 51 από 58 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 5 από 58 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 2 από 58 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 58 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 58 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

9,4/10

Επικοινωνία

8,8/10

Τοποθεσία

9,4/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Nicole F.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Tolle Vermieterin und super Unterkunft
Wer es ruhig und gediegen mag, ist hier bei der Fewo am Stadtrand von Dresden genau richtig. Die fewo liegt sehr ruhig und trotzdem ist eine sehr gute Busanbindung da. Man muss nur etwas Kondition haben um den steilen Berg von der Fewo zum Bus zu kommen. Die Fewo an sich ist super sauber und geräumig. Man kann sich echt wohlfühlen. Unsere Vermieterin hat uns sogar zum Bahnhof gefahren. Einfach nur top Service. Wir werden sicher wiederkommen. Vielen Dank
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2023

10/10 Άριστο

Ralf F., 53545 Linz amRhein

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Gute Ausstattung in ruhiger Lage
Freundliche und auskunftsbereite Vermieterin, hochwertige Ausstattung in allen Räumen. Bis zur Dresdener Innenstadt 15 Minuten mit dem Auto.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

10/10 Άριστο

Nicole B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Gerne wieder
war alles in Ordnung, Vermieterin war sehr nett, wir haben uns wohl gefühlt
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Regine D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Vollkommen zufrieden
schönes Anwesen
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Stefan K.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
wunderschön gelegene Ferienwohnung oberhalb Dresdens
sehr saubere, perfekt ausgerüstete, großzügige Ferienwohnung, Bus in Geh-Weite, sehr freundliche Vermieterin, sehr empfehlenswert !!
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Ursula Kühn

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων