Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Westport: Περπατήστε στην Πόλη (Πραγματικά) Ιδιωτική αυλή, ένα όροφο, πτώση 2020 Reno KHS BMS

Westport: Περπατήστε στην Πόλη (Πραγματικά) Ιδιωτική αυλή, ένα όροφο, πτώση 2020 Reno KHS BMS

Συλλογή φωτογραφιών για Westport: Walk to Town (Really) Private Yard, One Floor

Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Γεύματα σε εξωτερικό χώρο
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος

Επισκόπηση καταλύματος Westport: Περπατήστε στην Πόλη (Πραγματικά) Ιδιωτική αυλή, ένα όροφο, πτώση 2020 Reno KHS BMS

Σχόλια
9,8 στα 10 Εξαιρετικό
4 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 8 άτομα186 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Westport, CT
  • Δημοφιλής τοποθεσίαWestport Country Playhouse (θέατρο)2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚιόσκι Συναυλιών Levitt Pavilion3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Compo Beach8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΓουάιτ Πλέινς, Νέα Υόρκη (HPN-Κομητεία Γουέστσεστερ)33 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

4 υπνοδωμάτια (για 8 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 4

2 Διπλά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 5

1 Μονό Διώροφο Κρεβάτι και 1 Διπλό Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Σαπούνι · Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα · Σαμπουάν · Πιστολάκι μαλλιών

Μπάνιο 2

Soap · Towels provided · Toilet · Shower only · Shampoo · Hair dryer

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Γραφείο
Ξεχωριστή τραπεζαρία
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Westport: Περπατήστε στην Πόλη (Πραγματικά) Ιδιωτική αυλή, ένα όροφο, πτώση 2020 Reno KHS BMS

Όμορφη γειτονιά κοντά στην πόλη. Σύντομη βόλτα στο τέλος του δρόμου για τη συλλογή λεωφορείων μέχρι σιδηροδρομικό σταθμό μετρό που σας μεταφέρει στο Grand Central Station στο Μανχάταν θα πρέπει να υπάρχουν επιβάτες στην οικογένεια ή την ομάδα σας. Το UBER λειτουργεί και εδώ.

Saugatuck Γυμνάσιο, Kings Highway Elementary και Staples Γυμνάσιο. Διατίθεται μακροπρόθεσμα σε μετεγκατάσταση ή ανακαίνιση.

Εάν η διάρκεια παραμονής σας διαφέρει από τις τιμές που εμφανίζονται, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου για να συζητήσετε τις ανάγκες σας.

Η γειτονιά είναι δύο γέφυρες με πολλούς νέους, ώριμα δέντρα με δείγμα χαλκού, ιαπωνικό σφενδάμι και δίδυμα καστανιάς.

Λάβετε λεωφορείο στο τέλος της οδού μας για παιδιά σχολείου Saugatuck, Bedford και Staples κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Αυτό το σπίτι βρίσκεται στην καρδιά της όμορφης πόλης του Westport, είναι ιδανικό για να χαλαρώσετε και να χαλαρώσετε. Το σπίτι μας είναι άνετα με μια μεγάλη ροή από εσωτερικούς χώρους προς τα έξω. Τα παιδιά μου μεγάλωσαν εδώ, οικογενειακές συγκεντρώσεις που χύνονται στην μεγάλη αυλή της άνοιξης, το καλοκαίρι και το φθινόπωρο. Πατήστε ποδόσφαιρο όλο το χρόνο (ή ποδόσφαιρο) στην επίπεδη μας έκταση. Εξωτερική σχάρα ή πολλές νύχτες μόνο κοιτάζοντας τα αστέρια και να παρακολουθήσετε τον άνεμο στα δέντρα. Καλοκαίρι ακούσετε τη μουσική από το Levitt Pavillion (ή να συμμετάσχετε στην διασκέδαση! - Δωρεάν του σχεδόν κάθε βράδυ το καλοκαίρι). Ο χειμώνας σκόνταψε στο Winslow Park, Ice Skate στο Longshore και είναι απαραίτητο να παρακολουθήσεις το Staples High School Candlelight Service τον Δεκέμβριο!

ΚΟΥΖΙΝΑ: Vintage GE P / 7 σόμπα. Ηλεκτρικός. Όλα όσα χρειάζεστε για να μαγειρέψουν, αλλά αυτό είναι ένα παλαιότερο σπίτι, ώστε να αντανακλά την κουζίνα την ώρα. Τι είναι διασκεδαστικό είναι το Vintage κουζίνα (μια δροσερή 42 'πλάτος), διπλό φούρνο - 1 μεγάλη, 1 μικρό. Φυσικά, όλα τα εργαλεία για να μαγειρέψουν και να διασκεδάσει. Άνοιξη, Καλοκαίρι και Φθινόπωρο φάτε στον ήλιο δωμάτιο που περιβάλλεται από γυαλί. Περισσότερο τυπική καθίσει, ένα μαύρο τραπέζι λακών κατέχει 8 άνετα αλλά μπορεί να καθίσει 10. Παιδικά καθίσματα και τραπέζι. Παροχή υπηρεσιών φαγητού για μικρά παιδιά. Έχουμε 4 εγγόνια κάτω των 5 ετών.

CATERING: Υπάρχουν θαυμάσιες πάρουν επιλογές από Collyer Catering και Fresh Market για να Stew Leonards και μια σειρά από εστιατόρια που προσφέρουν. Καθώς και το αγαπημένο, παραδοσιακό κάρβουνο μας έξω από τις πόρτες μπάρμπεκιου. Νέο αγαπημένο μας είναι Τέχνη Κρεοπωλείο σε Saugatuck, ένα μέρος του Westport, ακριβώς έξω από την έξοδο 17. Οργανικά κρέατα.

Ένας όροφος LIVING: 3 υπνοδωμάτια, δύο μπάνια, σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα, όλα στον ίδιο όροφο. Master υπνοδωμάτιο έχει μπάνιο επισυνάπτεται. Μπάνιο στο Master είναι μεγάλο ντους. Αρκετά μεγάλο για να χωρέσει σε μια αδιάβροχη καρέκλα αν το επιθυμείτε
Η κύρια κρεβατοκάμαρα διαθέτει ιδιωτικό κατάστρωμα / έξοδο στην αυλή με όλο τον χρόνο.

Συντονιστείτε μωρό πιάνο στο σαλόνι.
Μεγάλη οθόνη τηλεόρασης στο σαλόνι.
Τραπεζαρία με εύκολη καθίσματα για 10.

Sunroom: ένα μικρό βήμα προς τα κάτω με τις πόρτες από την κουζίνα, καθιστικό και πόρτες γαλλικού τύπου που πλαισιώνουν την τραπεζαρία στο δωμάτιο ήλιο στην επεκτατική πίσω αυλή. Τα γυάλινα θερμοκήπιο ρυθμιστικά ανοίξει πλήρως. Σόμπα pellet ξύλου ζεσταίνει αυτό το υπέροχο χώρο παρόλο που απαιτεί την πλήρωση τον τροφοδότη pellet.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ DECK: Θερινή ώρα σαλόνια εύρημα πολυθρόνα, τραπέζι με καρέκλες, καναπέδες όλα αυτά κάνουν το πίσω κατάστρωμα ένα απλό διασκεδαστικό μέρος για να παίξουν χαρτιά, να διαβάσετε ή να πάρετε έναν υπνάκο. Ο χειμώνας είναι μια επιτραπέζια με τέσσερις καρέκλες. Η σχάρα με κάρβουνο είναι έξω για χρήση όλο το χρόνο. Παραδοσιακή σχάρα με κάρβουνο ή μικρή σχάρα προπανίου. Επιλογή σου. Ιδιωτική αυλή με ανοιχτό χώρο. Καθημερινή διέλευση από ελάφια, τσιμπίκια, σκίουροι λόγω των δέντρων των καρπών.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ: λευκό και φωτεινό ευρύχωρο δωμάτιο με πλυσταριές, σιδερώστρα και σίδερο, ατμόπλοιο .... ένα σαλόνι παιχνιδιών με τηλεόραση, κονσόλες παιχνιδιών, vintage παιχνίδια και κονσόλες, VHS και DVD με ποικιλία και από τις τελευταίες 20 κλιμακοστάσιο και διάδρομο για όσους είναι πολύ ενεργητικοί.

Βιβλία γραμμή των τειχών. Από τα κλασικά, μέχρι την περιπέτεια, τις αρκούδες, τα κλασικά παιδιά, την φαντασία των εφήβων, την ιστορία ... μια επιλογή επιλογών για τους αναγνώστες! Απολαμβάνω! Και για τα παιδιά που βρίσκουν έναν τίτλο που τους αρέσει και δεν είναι μια βιβλιοθήκη δανεισμού, συμπληρώστε την ανάγνωσή σας και την παραδώστε .....



ΚΥΡΙΑ όροφο του σπιτιού:

Κρεβατοκάμαρα: Βασιλιάς: ξύλινα πατώματα, Μπανιέρα Δάσκαλος έχει μεγάλο ντους.
Υπνοδωμάτιο: Βασίλισσα ξύλινα πατώματα ακριβώς έξω από ένα κοινόχρηστο μπάνιο που είναι μπανιέρα και ντους.
Υπνοδωμάτιο: κουκέτες και βασίλισσα. Αυτό είναι όπου τα μεγάλα παιδιά κοιμούνται μαζικά για ύπνο. Χρησιμοποιήστε μόνο τη βασίλισσα ή απλά τις κουκέτες ή γεμίστε το με τους νεαρούς σας φίλους.
Ιδιωτική αυλή - πλάτη σε 8 μη αναπτυγμένες στρέμματα. Αγρια ζωή. Coyotes, Red Fox, Red Hail και πολλά ελάφια. Έχουμε δύο μικρά σκυλιά που μένουν στην ιδιοκτησία με τον αόρατο φράκτη μας. Μπορούμε να σας προσφέρουμε ένα μικρό περιλαίμιο σκύλου για το φράχτη, αν το επιθυμείτε.

Λέξεις-κλειδιά: Ιδιωτική. Ζευγάρι Έξοχα Δέντρα, Ιδιωτική αυλή, Φύση, φιλικών προς τα παιδιά, αδιέξοδο δρόμο, βολικό για το κέντρο αλλά και ιδιωτική, Γειτονιά, Εύκολη NYC Μετακίνηση ή Yale Νιου Χέιβεν

Διαχειριστής καταλύματος

Betsy Royal
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δέχεται κατοικίδια
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ

Κανόνες καταλύματος

Διατίθεται ευέλικτο check in (επικοινωνήστε με τον οικοδεσπότη πριν την άφιξη)
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 30 ετών
Διατίθεται ευέλικτο check out (επικοινωνήστε με τον οικοδεσπότη για τις λεπτομέρειες)

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις
No events.

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια: σκύλοι βάρους μικρότερου από 23 κιλά ανά κατοικίδιο (όριο 2 κατοικίδια στο σύνολο)

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
0utside
Respectfully no large gatherings, weddings, engage

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Σημείωμα από τον οικοδεσπότη: No events.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Westport

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Westport) βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και κοντά στην παραλία. Μπορείτε να επισκεφτείτε πολιτιστικά αξιοθέατα όπως: Westport Country Playhouse (θέατρο) και Κιόσκι Συναυλιών Levitt Pavilion, ενώ στα σημεία ενδιαφέροντος της περιοχής συγκαταλέγονται τα εξής: Ιστορικός Σύλλογος Wilton Historical Society και Κοιμητήριο East Norwalk Historical Cemetery. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Μουσείο Stepping Stones Museum for Children ή να παρακολουθήσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα σε μέρη όπως: Αμφιθέατρο Hartford HealthCare. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Westport, CT

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Westport Country Playhouse (θέατρο) - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κιόσκι Συναυλιών Levitt Pavilion - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Compo Beach - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Historic South Norwalk (ιστορική συνοικία) - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πανεπιστήμιο Fairfield University - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός του Ιστ Νόργουοκ: 8 λεπτά οδικώς
  • Μπρίτζπορτ, Κονέκτικατ (BDR-Igor I. Sikorsky Memorial): 24 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Nomade - 19 λεπτά με τα πόδια
  • Bartaco - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Sunny Daes - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The Granola Bar - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Starbucks - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 12 από 14 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 2 από 14 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 14 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 14 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 14 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

9,6/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

kip r., Spanish Fort, AL

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Graduation
I can not say enough good things about this trip! By fare the BEST HOST I have ever experienced! Beautiful home and yard. Wonderful location.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2023

10/10 Άριστο

denisia c.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Westport stay for Yale Baseball season
We had a wonderful experience staying at Betsy's home in Westport. We stayed for several weeks while our son play his final baseball season for Yale, just a short drive to New Haven. Betsy's home had all of the comforts of our own home, plenty of amenities, and very, very clean. My husband was able to work comfortably daily, as did our daughter, who trained in from NYC to stay overnight a few times. Betsy was very responsive to all our inquiries, from using the local tennis courts to having packages delivered. We joined the local Y for our workouts & enjoyed many walks & runs around the neighborhoods. The village is minutes away - either on foot or car, with shopping & restaurants. Just a fabulous stay. Thank you Betsy!
Πραγματοποίησε 24 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2023

10/10 Άριστο

Amanda Z., Arlington, VA

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Beautiful home!
Perfect home for a long weekend or vacation in Connecticut. Great for kids and families and the host was very accommodating. The sun room and pellet stove were a great addition. We had a blast!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2020

10/10 Άριστο

David F., Leesburg

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Charming older home
This lovely home on a large lot in a quiet development charms with its comfortable and relaxing ambience. Although finishes and decor are somewhat dated, the home was clean and very inviting. We were treated to visits by deer and a red fox most mornings as we had coffee on the enclosed porch overlooking the back yard. A great place to stay for our pups too!
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2019

10/10 Άριστο

peggy v.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
lovely weekend
Dave was a wonderful host and the house is so comfortable and relaxing. We enjoyed seeing a couple of deer a few times while lounging in the hot tub. The back yard view is amazing with a gorgeous copper beech tree in back and another in front. Hope we can return soon.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2019

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Betsy Royal

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
I have enjoyed the community immensely. Since moving here for work many years ago my children and I count this as our home. We all dive and travel far and wide for our ocean experiences. Coming home, I love to walk Compo Beach. Year round. We take in the sea, fresh air and then retire to our home for nature at its best. Coyote, Deer including big daddy with a rack, hawk, fox and an array of spring birds to watch.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

Westport is our home port. It has community, the arts, summer sand and sea. Our neighborhood is just amazing, wonderful families and a wide range of young uns'. Even though mine are in their next phase, coming home is special because of this community.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Fire in the fireplace, two months to spring and summer days follow.. Copper Beach Trees grace our front and side yard. Spectacular specimens. Even our tree people were in awe of their bark and beauty. Two Japanese Maples are counter points to the Copper Beach trees. The natural setting backing on to our property is amazing for an 'in town' home. Our winter brought 23 solidly fed turkeys to our lawn to feast on beech and chestnuts, a beautiful red fox just this morning walked the parameter, blue jays, cardinals and an array of other winged friends are here and much more visible with the trees without foliage.

Walk to town, rest in the private world that is your back a change of venue, if just for a moment.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων