Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Riverwest - υπέροχη θέα, Sunny, Riverfront, Ιδιωτικά, Ηρεμο

Riverwest - υπέροχη θέα, Sunny, Riverfront, Ιδιωτικά, Ηρεμο

Συλλογή φωτογραφιών για Riverwest - Amazing Views, Riverfront, Private,Tranquil

Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικοί χώροι
Μη ταξινομημένη εικόνα, 3 από 18, κουμπί
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος

Επισκόπηση καταλύματος Riverwest - υπέροχη θέα, Sunny, Riverfront, Ιδιωτικά, Ηρεμο

Σχόλια
9,6 στα 10 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 6 άτομα149 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ
  • Θέα στο βουνόΘέα στο βουνόΘέα στο βουνό

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Monte Rio, CA
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛέσχη Γκολφ του Northwood6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Johnson's Beach18 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠάρκο Armstrong Redwoods State Park30 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Μονό Διώροφο Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Toilet · Shower only

Μπάνιο 2

Bathtub · Toilet · Shower only

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Μπαλκόνι

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Riverwest - υπέροχη θέα, Sunny, Riverfront, Ιδιωτικά, Ηρεμο

Καλώς ήλθατε στο «RiverWest», ένα μικρό κομμάτι του «Παραδείσου» στη ρωσική ποταμού. Ανακαλύψτε την αληθινή έννοια της "στις όχθες του ποταμού» με ό, τι μπορεί να είναι ο καλύτερος συνδυασμός πανοραμική θέα και εύκολη πρόσβαση στο ρωσικό ποταμό. Αυτό είναι πραγματικά ένα ειδυλλιακό σκηνικό! Ιδανικό για μια ρομαντική απόδραση ή διακοπές για όλη την οικογένεια. Πρώτον, μια σύντομη σημείωση σχετικά με την επικοινωνία. για να βεβαιωθούμε ότι έχουμε τη σωστή φιλοξενία φιλοξενουμένων, θα έχουμε πάντα μια τηλεφωνική συνομιλία με κάθε επισκέπτη πριν κλείσουμε. κελί μου # 209-712-9657,

Τοποθεσία μας:

Στις redwoods, πάνω από τη μεγάλη, τεμπέλης καμπύλη του νερού, με τις δεντροστοιχίες κορυφογραμμές ξεθώριασμα στα δυτικά, σπίτι διακοπών μας προσφέρει ένα γαλήνιο και ιδιωτικό σκηνικό για χαλάρωση και ότι «απόδραση συναίσθημα.» Τα βόρεια και δυτικά τείχη είναι σχεδόν εξ ολοκλήρου από γυαλί, η οποία δημιουργεί ένα ελαφρύ και ανοιχτή ατμόσφαιρα, δίνοντάς σας την αίσθηση της ελευθερίας και της πτήσης όπως εσείς το βλέμμα στο The Osprey, γλάρος, και ερωδιός. Μέσα από κάθε στιγμή της ημέρας σας, είστε περιβάλλεται από αυτή την επεκτατική θέα στον ποταμό και τα βουνά που έχουν μερικά άλλα μέρη. Και, όταν ψάχνετε δεν είναι αρκετό, βήμα κάτω από τις σκάλες στην ιδιωτική αποβάθρα σας για να χρησιμοποιήσετε τα τέσσερα μονά καγιάκ, ή σειρά βάρκα για να απολαύσετε την άγρια ​​φύση, γραφικό χαμηλότερο ποτάμι, από Duncans Mills στον ωκεανό.

Το σπίτι βρίσκεται περίπου 3/4 μίλι από Duncans Mills, ένα γραφικό μικρή πόλη με καταστήματα καφέ, εστιατόρια και καταστήματα για την τέχνη και συλλεκτικά αντικείμενα. Ο ωκεανός, και όλες οι μεγάλες παραλίες Sonoma Coast είναι περίπου επτά μίλια δυτικά. Στις ζεστές μέρες του καλοκαιριού, όταν το υπόλοιπο της Καλιφόρνια είναι 100 μοίρες ή περισσότερο, το χαλαρωτικό Ocean Breeze δροσίζει τον τόπο μας στο 70-80 του.

Το σπίτι μας:

Το σπίτι δύο-ιστορίας φωλιάζει στην πλαγιά ενός λόφου με θέα στον ποταμό. Το 2ο. όροφος είναι 950 τετραγωνικά. ft. με 2 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο, σαλόνι και κουζίνα. Το ένα υπνοδωμάτιο έχει ένα queen-size κρεβάτι και μια όμορφη θέα στο ποτάμι και στο βουνό και διαθέτει κατάστρωμα δική 8'X16 της »με τραπέζι μπιστρό και καρέκλες. Η θέα είναι σαν να είσαι στην πλώρη ενός πλοίου στη θάλασσα. Το δεύτερο υπνοδωμάτιο έχει ένα κρεβάτι κουκέτα για τα παιδιά και έχει επίσης διπλές πόρτες που οδηγούν σε ηλιόλουστο πρωί κατάστρωμα του. Το μπάνιο διαθέτει μια γωνιά Kohler ντους με καμπύλο γυαλί περίβλημα και έναν νεροχύτη από τη Γαλλία. Το καθιστικό / τραπεζαρία είναι ανοίξετε ένα ευάερα, με μεγάλα παράθυρα και τις πόρτες στο κατάστρωμα. Το ανακαινισμένο κουζίνα έχει από ανοξείδωτο ατσάλι και μαύρο γρανίτη με νέες συσκευές. Το 1ο στούντιο ορόφου προσφέρει 650 τετραγωνικά. Ft. Με ένα υπνοδωμάτιο, μπάνιο και ενιαίο καθιστικό, τραπεζαρία και κουζίνα. Υπάρχει ένα άνετο διπλό κρεβάτι στο ευρύχωρο υπνοδωμάτιο που διαθέτει κατάστρωμα 8'X16 'έξω από τις γαλλικές πόρτες. Το όμορφα πλακάκια μπάνιο διαθέτει ξεχωριστή μπανιέρα και ντους. Η κουζίνα έχει νέα ντουλάπια και ηλεκτρικές συσκευές, και είναι εξοπλισμένο με τα βασικά σκεύη και πιάτα για την προετοιμασία των γευμάτων σας.

Μαζί, οι δύο ορόφους προσφέρουν 1600 τετραγωνικά. Ft. Του ζωτικού χώρου με 3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια και δύο κουζίνες! Το σπίτι θα κοιμηθεί 6. Τα δάπεδα είναι προσβάσιμα με δύο σειρές σκάλες στο εξωτερικό του σπιτιού. Δεν υπάρχουν σκάλες στο εσωτερικό του κτιρίου από όροφο σε όροφο. Υπάρχουν πολλές γέφυρες και δύο βεράντες με χώρο καθιστικού. Αυτό κάνει μια τέλεια ρύθμιση για διακοπές με τη μαμά και τον μπαμπά, εκτεταμένες οικογένειες ή φίλους.
Που περιβάλλει το σπίτι σε δύο επίπεδα είναι 700 τετραγωνικά. Ft. Ξυπόλυτος φιλικό καταστρώματα Trex με μπιστρό τραπέζι και καρέκλες. Μια άλλη βεράντα έχει ψησταριά Weber 2 αερίου καυστήρα και περισσότερο χώρο καθιστικού και ένα λάκκο φωτιά. Όλα τα καταστρώματα, σκάλες, και τις περιοχές αίθριο έχουν κιγκλίδωμα ή περίφραξη για την προστασία των μικρών παιδιών. Δεν υπάρχει το κάπνισμα επιτρέπεται στο σπίτι. Συγνώμη, δεν επιτρέπονται κατοικίδια.

λόγους:

Πέρα από τα καταστρώματα, έχουμε άνω και κάτω περιοχές βεράντα που περιβάλλεται από το φυσικό παραποτάμιο δάσος - μαζική redwoods, σφενδάμι, ποτάμι ιτιές και τα δέντρα Buckeye, με φτέρες και οξαλίδα κάτω. Αφήνουμε τη βλάστηση στη φυσική του κατάσταση για να υποστηρίξει το οικοσύστημα του Redwood και τη μεγάλη ποικιλία της πανίδας που αφθονεί στην περιοχή. Δεν έχουμε γείτονες προς τα κάτω? κοιτάξουμε μέσα στο δάσος του ποταμού, καθώς συνεχίζει προς τα δυτικά. Ανάντη, είναι δύο υπανάπτυκτες πολλά γεμάτα με δάσος? ναι, έχουμε μεγάλη ιδιωτικότητα και απομόνωση. Δίπλα στην αποβάθρα υπάρχει ένα ποτάμι παραλία-βράχου, γεγονός που καθιστά εύκολο να πάρει μέσα και έξω από τα καγιάκ για μικρούς και μεγάλους.

Ενοικίαση Επιλογές:

Υπάρχει ένα 2 διανυκτερεύσεις ελάχιστη σε όλα τα ενοίκια. Οι τιμές αναφέρονται παρακάτω:

Χαμηλή περίοδος, 1η Νοεμβρίου - 31 Μαρτίου: (εκτός από τις αργίες)
$ 270 / εβδομάδες νύχτες, $ 300 / νύχτες Σαββατοκύριακου Εβδομαδιαία - $ 1700. Προκαταβολή $ 500 Καθαρισμός - $ 130

Υψηλή περίοδος, 1η Απριλίου - 31 Οκτωβρίου: (Εβδομαδιαία ενοίκια ενθαρρύνονται)
Κυριακή - Πέμπτη νύχτα - $ 280 / νύχτα
Παρασκευή και Σάββατο βράδυ - 320 € / νύχτα
Διακοπές - $ 350 νύχτα (προτιμάται η ενοικίαση 3 διανυκτερεύσεων)
Εβδομαδιαία - $ 2000
Ασφάλεια - 500 $
Τέλη καθαρισμού - $ 130


Λέξεις-κλειδιά: Riverfront, Amazing Views, Ιδιωτικός, Ήρεμος, Άνεμος, Καγιάκ, Ποτάμι

Διαχειριστής καταλύματος

Cameron
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Θέα στο βουνό
Μπάρμπεκιου γκριλ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Guests agree to abide by the Rental Agreement provided on the website when they book this property.
Maximum 6 guests (persons over 1 yr.) allowed at all times. This means no visitors coming in to spend any time there during the day or night.
Guests provide their own bath towels. No pets allowed at this property. Kayaks available spring - fall. Kayak availability determined by owner.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Σχετικά με την περιοχή

Monte Rio

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Monte Rio) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και στην ακτή. Μπορείτε να επισκεφτείτε πολιτιστικά αξιοθέατα όπως: Rio Theatre και Γκαλερί Bodega Bay Heritage Gallery, ενώ στα αξιοθέατα της περιοχής συγκαταλέγονται τα εξής: Κέντρο Γκολφ Pee Wee Golf and Arcade και Rubicon Adventures. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Monte Rio, CA

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Λέσχη Γκολφ του Northwood - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Αποστακτήριο Κορμπέλ - 15 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Johnson's Beach - 18 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πάρκο Sonoma Coast State Park - 30 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πάρκο Armstrong Redwoods State Park - 30 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Santa Rosa Station: 37 λεπτά οδικώς
  • Σάντα Ρόζα, Καλιφόρνια (STS-Κομητεία Σονόμα): 40 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Cafe Aquatica - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Guerneville Taco Truck - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Boho Manor - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Rainbow Cattle Co. - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Coffee Bazaar - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,6

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 88 από 100 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 7 από 100 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 2 από 100 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 3 από 100 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 100 σχόλια πελατών" "

9,8/10

Καθαριότητα

9,8/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

9,8/10

Τοποθεσία

9,6/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

4/10 Κακό

Kenneth H.

Θετικά: Check-in, τοποθεσία
Αρνητικά: Ακρίβεια καταχώρισης
Not as clean as listing indicates
Exterior of the home is disgusting. Mold, tree debris, fungus, bird droppings etc throughout the decks. Not very safe! Many issues within the home. Water heater wasn’t working, occasional propane smell, scents of fungus, mold and mildew, flies everywhere inside, oven didn’t work, refrigerator is under the counter with no freezer, chemical odor from cleaning supplies, exterior lights not working in areas. Apparently the host does take the initiative to assure a clean environment and take time to make sure that everything is operating correctly. I will say that it has a great floor plan and beautiful views.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Bill H., Fresno USA

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Family property
This location is perfect for a family that needs two living areas. It is right on the river and appealing to those who like to kayak or canoe. The drive to the coast is only 15-20 minutes.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

10/10 Άριστο

Anna R.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
What a GREAT Labor Day Trip
What a relaxing, beautiful place! We enjoyed the comfortable, clean, well-kept, home with amazing views! We used the kayaks each evening to glide along the misty, foggy river. We enjoyed watching seals, otters, bats, and a variety of birds doing what they do in the wild. We loved being at the end of the road (very quiet) and lounging on the multiple decks. What a perfect long weekend to rejuvenate!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Cornelia P., Northampton, MA

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Russian River
This property is truly wonderful -- exactly as described in every way. We loved our stay! Cameron is an incredibly communicative and thoughtful host. We very much look forward to returning as soon as possible: the highest praise.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

Stanley M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great spot right on the river
Riverwest is a great spot for privacy and easy river access (including kayaks and a rowboat). Cameron was very responsive, and we look forward to being back!
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Cameron

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων