Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

27 Riverfront Acres της Serene Mountain Views - Συνολική Προστασία Προσωπικών Δεδομένων & Απομόνωση

27 Riverfront Acres της Serene Mountain Views - Συνολική Προστασία Προσωπικών Δεδομένων & Απομόνωση

Συλλογή φωτογραφιών για 27 Riverfront Acres of Serene Mountain Views - Total Privacy & Seclusion

Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Βεράντα/αίθριο
Παραλία
Εσωτερικοί χώροι

Επισκόπηση καταλύματος 27 Riverfront Acres της Serene Mountain Views - Συνολική Προστασία Προσωπικών Δεδομένων & Απομόνωση

Σχόλια
9,8 στα 10 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 8 άτομα93 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Bowden, WV
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠεριοχή Αναψυχής Stuart Recreation Area11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚολέγιο Τεχνών Davis and Elkins College17 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαGandy Dancer Theatre and Conference Center19 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΜόργκανταουν, Δυτική Βιρτζίνια (MGW-Δημοτικό Αεροδρόμιο του Μόργκανταουν)112 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 8 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Φουτόν

Υπνοδωμάτιο 2

2 Μονά Διώροφα Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 3

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 4

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 5

1 Queen Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 2

Toilet · Shower only

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

27 Riverfront Acres της Serene Mountain Views - Συνολική Προστασία Προσωπικών Δεδομένων & Απομόνωση

Διακοπές σε αυτό το απομονωμένο ακίνητο που προσφέρονται από All Out Out Vacation Rentals! (Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι η προβολή χάρτη δεν είναι προς το παρόν ακριβής - είναι περίπου 4 μίλια βόρεια της περιοχής ψυχαγωγίας Stuart)

Απολαύστε τη δική σας ιδιωτική παραλία χωρίς να δείτε άλλα σπίτια. Ανοιχτά λιβάδια, δέντρα, ποτάμια και ρέματα - αυτή η απομονωμένη αλλά προσβάσιμη καμπίνα έχει όλα. Ζεστό και φιλόξενο τρία υπνοδωμάτια, 2 πλήρεις λουτρά, υπνοδωμάτιο, ανοιχτή κουζίνα με σύγχρονες συσκευές, ψησταριά με φυσικό αέριο, υπαίθρια φωτιά και επιπλωμένα έπιπλα.

Ακούστε τον ήχο του ποταμού που βρυχάται μέσα σε 50 πόδια από το σπίτι ενώ χαλαρώνετε στο ηλιοθεραπεία ή χαλαρώνετε στο κατάστρωμα. Επιπλέον, το ακίνητο έχει 27 στρέμματα ιδιωτικής πρόσβασης στην παραλία του ποταμού Shivers. Το σπίτι κατακλύζεται από μια στενή ζώνη δέντρων και περιβάλλεται από λιβάδια και πρασιές για βόλτες (φέρνουν μακριά παντελόνια και κάλτσες για να εξερευνήσετε). Βρίσκεται επίσης μόλις 1/4 μίλια ανάντη από το εθνικό δάσος Monongahela ενός εκατομμυρίου στρεμμάτων.

Το σπίτι διαθέτει φυσικό ξύλινο πάτωμα και μια καλά εξοπλισμένη κουζίνα, δωρεάν wifi, 2 τηλεοράσεις με δορυφορική τηλεόραση και DVD players, καθώς και ένα στερεοφωνικό / σύστημα home theater. Η κουζίνα είναι ανοιχτή στην τραπεζαρία, ιδανική για κοινωνική μαγειρική. Ο χώρος ηλιοθεραπείας έχει καθίσματα για τραπεζαρία ή επιτραπέζια παιχνίδια με πλήρη θέα στο ρέμα, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε το ύπαιθρο ακόμα και σε καιρό.

Αυτό το άνετο σπίτι σε επίπεδο εδάφους φιλοξενεί 8 κρεβάτια με πρόσθετες επιλογές για το σαλόνι και την βεράντα (το τελευταίο στους ζεστούς μήνες ή για τις πολικές αρκούδες της ομάδας σας). Υπάρχει ένα MBR w / Queen? BR # 2 με Queen, BR # 3 w / δύο σετ Δίδυμων κουκετών, Livingroom με Queen pull-out καναπέ, και (μη θερμαινόμενο) Sun Porch w / ένα queen κρεβάτι.

Για επισκέψεις πτώσης ή νωρίς την άνοιξη, το σπίτι διαθέτει ηλεκτρική θέρμανση και ξύλινη σόμπα (μια μικρή ποσότητα καυσόξυλων παρέχεται). Υπάρχει μια A / C μονάδα παράθυρου σε κάθε ένα από τα τρία υπνοδωμάτια, και ένα ανεμιστήρα οροφής στο καθιστικό και σε κάθε ένα από τα βασιλικά υπνοδωμάτια.

Κατά τους χειμερινούς μήνες, να είστε προετοιμασμένοι για χιονοστιβάδες και / ή παγωμένες οδικές συνθήκες με οδήγηση 4WD ή κατάλληλο όχημα. Σημειώστε ότι τώρα απαιτούμε 4WD για ενοικίαση χειμώνα (ή αλυσίδες). Συνιστάται κάθε φορά που οδηγείτε σε χειμερινές συνθήκες στα βουνά του WV, καθώς οι δρόμοι είναι συχνά επικίνδυνοι. Κάποιες φορές το χιόνι μπορεί να είναι βαθύ και χρειάζεται 24-48 ώρες πριν το όργωμα, επομένως θα πρέπει να είστε έτοιμοι να είστε ευέλικτοι για το ταξίδι.

Η καμπίνα είναι απομακρυσμένη, οπότε ακόμη και σε καθαρό καιρό ο στενός ορεινός χαλικώδης δρόμος μπορεί να αφορά εκείνους που δεν έχουν βιώσει. Ανάλογα με το αν το πλήρωμα του δρόμου έχει κάνει επιδιορθώσεις πρόσφατα μπορεί να υπάρχουν λακκούβες. Στις περισσότερες περιπτώσεις μπορείτε να το οδηγήσετε γύρω από αυτές, αλλά μπορεί να υπάρχουν μερικές στο δρόμο που θα χρειαστεί να οδηγήσετε σιγά-σιγά. Δεν υπάρχουν επίσης κιγκλιδώματα στο δρόμο, αλλά έχει αρκετές συμμετοχές για να επιτρέψει στα αυτοκίνητα να περάσουν. Το χαλίκι δεν είναι κατάλληλο για μοτοσυκλέτες δρόμου.

Λάβετε υπόψη σας την εγγύτητα του ρεύματος για να αποφασίσετε εάν ο κίνδυνος είναι υπερβολικός για τα μικρά παιδιά σας ή για άλλα παιδιά που μπορεί να εγκαταλείψουν το σπίτι χωρίς επίβλεψη. Το άλλο μας κατάλογο VRBO # 317752 έχει μια μεγαλύτερη έκταση γης ανάμεσα στο σπίτι και το κινούμενο νερό.

Ο ποταμός είναι περίπου 5 λεπτά με τα πόδια από το σπίτι από το σπίτι. Δεν επιτρέπεται κυκλοφορία οχημάτων από το δρόμο.

Φιλικό προς τα κατοικίδια ζώα - μόνο σκυλιά παρακαλώ, και όχι περισσότερα από δύο σκυλιά ανά κράτηση, εκτός αν προσφέρεται εξαίρεση ιδιοκτησίας.

Οι ιδιοκτήτες παρέχουν μια αρχική ποσότητα προϊόντων χαρτιού, σαπούνι για μπάνιο και απορρυπαντικό πλυντηρίου / πιάτων. Προσωπικά προϊόντα περιποίησης προσφέρονται από τους επισκέπτες.

Το τέλος καθαρισμού καλύπτει τα ρούχα, το ξεσκόνισμα, το σκούπισμα, το σκούπισμα, την απολύμανση του μπάνιου / της κουζίνας και την απομάκρυνση των απορριμμάτων. Οι επισκέπτες αναμένεται διαφορετικά να εγκαταλείψουν το σπίτι στην κατάσταση που βρήκαν.

Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι αυτή η ιδιοκτησία είναι η κατάλληλη για εσάς! Αυτό είναι το σπίτι διακοπών που μοιράζουμε - δεν είμαστε ένα θέρετρο με συντήρηση, θυρωρός και προσωπικό καθαρισμού - και οι τιμές μας αντικατοπτρίζουν αυτόν τον περιορισμό. Αυτό είπε ότι έχουμε συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερους πόρους για να σας βοηθήσει να προγραμματίσετε το ταξίδι σας και να απολαύσετε τη διαμονή σας σαν να ήταν δικό σας σπίτι διακοπών. Προσπαθήσαμε επίσης να φτιάξουμε το σπίτι, ώστε να μην θέλετε πολλά για την άφιξή σας.

Αν ψάχνετε για μια απομακρυσμένη απόδραση στο βουνό και είστε πρόθυμοι να κυλήσετε με ό, τι προέρχεται από μια χώρα διακοπές, θα είναι δύσκολο πιέζονται για να βρείτε ένα πιο όμορφο σημείο!

Επειδή το σπίτι είναι περιτριγυρισμένο από δάση, τον ποταμό και τον ποταμό, υπάρχει αρκετή φύση για να απολαύσετε αλλά και για να υπομείνετε. Τα ποντίκια θα έρθουν περιστασιακά μέσα και παρόλο που βάζουμε κρυμμένες παγίδες για να τους αποτρέψουμε από το να εγκατασταθούν, υπάρχει πιθανότητα να τους δεις κατά τη διάρκεια της διαμονής σου, ανάλογα με το αν βρήκαν πρόσφατα μια πηγή τροφής (θα μπορούσε να είναι από έναν προηγούμενο επισκέπτη - όχι το δικό σας.) Ωστόσο, βεβαιώνεστε ότι τα εργαλεία κουζίνας είναι υγιεινά στην αρχή της διαμονής σας.

Η κατάσταση του σφάλματος είναι ότι είμαστε σε αρκετά ψηλά υψόμετρα για να μην έχουμε πρόβλημα κουνουπιών, αλλά θα υπάρξουν σκνίπες στο χωράφι και σκώροι το βράδυ που θέλουν να μπουν στο σπίτι. Θα υπάρχουν επίσης πολλά νεκρά σφάλματα που σφηνούν μεταξύ των οθονών και των παραθύρων, και τα αράχνες που αναδύονται εδώ και εκεί.

Αν αυτές οι πτυχές της φύσης είναι αποδεκτές από εσάς, τότε θα βρείτε ένα όμορφο μέρος της φύσης για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τις διακοπές σας!

Βασικοί όροι ενοικίασης:
 • Αυτή είναι μια μίσθωση μη καπνιστών με απότομες ποινές για παραβιάσεις
 • Η επιστροφή χρημάτων απαιτείται για να κρατηθεί η κράτησή σας σε διάστημα μεγαλύτερο των 60 ημερών πριν την άφιξη
 • Ισχύουν οι ελάχιστες διάρκειες - για λεπτομέρειες δείτε τη δομή του επιτοκίου
 • Ελάχιστη αρχική ηλικία φιλοξενουμένων 25 ετών ή 21 ετών για παντρεμένους ή εγχώριους συνεργάτες.
• Όλες οι κρατήσεις υπόκεινται στη διαθεσιμότητα. οι όροι μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση μέχρι την καταβολή της προκαταβολής.


Η κατάθεση αποζημίωσης είναι $ 250 και επιστρέφεται πλήρως εντός δύο εβδομάδων εάν πληρούνται οι όροι της συμφωνίας ενοικίασης.

Λέξεις-κλειδιά: Φεστιβάλ Αύγουστος, Φεστιβάλ Δάσους, Καναδάς, ποταμός, δάσος, Κανανά, Showshoe, Durbin Greenbrier σκηνικό σιδηροδρομικό τρένο, Polar Express, ψάρεμα, βαρκάδα, καγιάκ, πεζοπορία, κατασκήνωση, βουνά Appalachian, Davis και Elkins College, D & E, Elkins

Διαχειριστής καταλύματος

Management
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δέχεται κατοικίδια
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια: σκύλοι (όριο 2 στο σύνολο)
Extra giant kennel available with 2 week notice

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
High penalties for smoking policy violations.
Please message your cell phone number and your hom
Guests are hereby notified that there are security

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Elkins

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Elkins) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και στην ακτή. Μπορείτε να επισκεφτείτε πολιτιστικά αξιοθέατα όπως: Θέατρο Βαριετέ American Mountain Theater και Gandy Dancer Theatre and Conference Center, ενώ μπορείτε να απολαύσετε ορισμένες από τις δραστηριότητες της περιοχής σε μέρη όπως: Allegheny Highlands Trail και Χιονοδρομικό κέντρο Canaan Valley. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Bowden, WV

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Περιοχή Αναψυχής Stuart Recreation Area - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κολέγιο Τεχνών Davis and Elkins College - 17 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Θέατρο Βαριετέ American Mountain Theater - 18 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Gandy Dancer Theatre and Conference Center - 19 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Σύστημα Υγείας Davis - 20 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Έλκινς, Δυτική Βιρτζίνια (EKN-Κομητεία Ράντολφ): 25 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • McDonald's - 21 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • C J Maggie's - 19 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Wendy's - 22 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The Lunch Box - 23 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • New China Cook - 23 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 120 από 140 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 17 από 140 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 3 από 140 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 140 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 140 σχόλια πελατών" "

9,6/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

9,8/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

9,8/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Sandy D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Awesome experience
With the deepest appreciation Larisa for sharing your property with us. Very comfy and cozy with plenty of space to roam freely, everything we needed for our stay. The beautiful mountain scenery with access to the river was awesome, serene and peaceful don't come close to describing our experience. Will definitely return!
Πραγματοποίησε 10 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Melissa A.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Super cute and cozy
The house was so nice and cozy and clean with easy-to-follow instructions on check in and out. It was supplied with plates, pots, pans, utensils, etc. So cooking is a ready option as there weren't many common options to eat (for us, at least) If you like the quiet and seclusion then I would recommend giving this place a try!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2023

10/10 Άριστο

jeffrey l.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Fall getaway
Perfect long weekend getaway
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

10/10 Άριστο

karla h.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Fall Break Trip with the Kids
We had a wonderful and relaxing stay in this cozy cabin. It was well supplied with all the basics and more in the kitchen. The hot tub was nice under the stars and the fire pit was in a great spot. We walked over to the river and saw lots of deer and small wildlife. The bathrooms were unexpectedly nice for a cabin and even had heated floors. We enjoyed unplugging and playing some games as a family and spending a lot of time outdoors. Our host was really responsive when I had a question about the hot tub and sent someone over to check on it. The grill was clean with full propane and there was plenty of firewood. We went horseback riding one day in Davis and checked out Blackwater falls one day, as well as Seneca Rocks. I recommend this property for a family.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

8/10 Καλό

Jade W.

Θετικά: Check-in, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
It was pleasant
Not bad at all
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Management

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Carl and Larisa got married and moved to Elkins, WV in 2000. Larisa moved from DC, and Carl moved from VA. Each had prior roots in WV and longed to return.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

The location is ideal -- just far enough out to be immersed in the natural surroundings, but only 25 minutes from a full-service grocery store, movie theater, Davis and Elkins College, Randolph County Community Arts Center, antique shopping, and a YMCA. It is an hour from highly-rated golf or skiing. Spring and summer bring wonderful fishing, swimming, floating, and boating in the river; winter is great for cross-country skiing on the property or nearby, and alpine skiing is less than an hour's drive. Fall's foliage is not to be missed as the house is engulfed in trees and adjacent to the 1 million acre Monogahela National Forest, wonderful for hiking right out your door. Don't miss nearby Elkins to dine at a variety of restaurants, enjoy free exhibits at the Community Arts Center, and ride the scenic trains on the Durbin and Greenbrier Railroad. Davis and Elkins College is just 20 minutes away where you can enjoy live music and Appalachian arts at the internationally renowned 5-week long Augusta Festival. The Forest Festival every fall is a big draw, with carnival rides and almost two weeks of activities.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

In 2001 Carl and Larisa were fortunate to have the opportunity to buy this lovely acreage on the banks of the Shavers Fork River from a family friend, just next door to the cabin Larisa built in 1995 (Vrbo #317752). Since that time they have made several improvements, while keeping the original character that the builder, a mill owner, had created in handmade wormy chestnut kitchen cabinets, exceptional stonework, and plank poplar paneling throughout. You can hear the creek flowing behind the house as the summer night breezes keep you cool.

Γλώσσες:

Αγγλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων