ΔιαμέρισμαΙδιώτης οικοδεσπότης

Tropical Pearl - Υπέροχο διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων

Tropical Pearl - Υπέροχο διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων

Συλλογή φωτογραφιών για Tropical Pearl - Lovely two bedroom apartment

Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Ιδιωτική κουζίνα
Δωμάτιο
Μπάνιο
Δωμάτιο

Επισκόπηση καταλύματος Tropical Pearl - Υπέροχο διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων

9,0 στα 10 Θαυμάσιο
2 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 4 άτομα158 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Κουζίνα
  • Πλυντήριο
  • Στεγνωτήριο
  • Κλιματισμός
  • Εξωτερικός χώρος
  • Θέα στον ωκεανό

Εξερευνήστε την περιοχή

Maynards, St Peter
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΜαρίνα του Port St. Charles20 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Heywoods3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία του Μούλινς10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΜπρίτζταουν (BGI-Διεθνές Αεροδρόμιο Grantley Adams)33 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 2

2 Διπλά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 3

1 King Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Ξεχωριστή τραπεζαρία
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Tropical Pearl - Υπέροχο διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων

Όταν αναζητάτε ένα καταφύγιο της Καραϊβικής τότε δεν εξετάσουμε περαιτέρω. Εδώ είναι μια καταπληκτική ευκαιρία να απολαύσετε διακοπές σε μια ήσυχη κατοικημένη περιοχή. Αυτό το υπέροχο διαμέρισμα είναι πραγματικά ένα σπίτι μακριά από το σπίτι για ανέμελες και ξεκούραστες διακοπές σε ένα ήσυχο περιβάλλον. Σε κάνουν σχέδια για τις διακοπές σας με την οικογένειά σας ή τους φίλους της ομάδας που θα μπορούσε να θεωρηθεί αποφεύγοντας όπου ο καθένας θα πάει. Μπορεί να θέλουν κάτι διαφορετικό. Φορώντας ό, τι θέλετε, θέτοντας το δικό σας ρυθμό και να μην δεσμεύεται από τα χρονοδιαγράμματα του ξενοδοχείου και ενδυματολογικούς κώδικες.

Εδώ στο Tropical Περλ αυτό το ακίνητο ψύχεται από το εμπόριο ανέμους, κάτω από τα δέντρα, αλλά αποβιβάζονται με πρωινή λιακάδα. Αυτό το μοναδικό διαμέρισμα προσφέρει ανεμιστήρες οροφής και κλιματισμό υπνοδωμάτια. Το σαλόνι προσφέρει ψάθινα έπιπλα,, τηλεόραση με καλωδιακά κανάλια και συσκευή αναπαραγωγής DVD, ασύρματο internet και ψηφιακό τηλέφωνο.

Η πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα έρχεται πλήρης με φούρνο και φούρνο μικροκυμάτων, καφετιέρα, υαλικά, σκεύη και μικρές συσκευές απαραίτητες για την προετοιμασία κάθε γεύμα.

Το πρώτο και το τρίτο υπνοδωμάτιο διαθέτει κρεβάτια king size, ντουλάπα, ντουλάπα, ξαπλώστρες, ξυπνητήρια κλπ. Το δεύτερο υπνοδωμάτιο διαθέτει δύο μονά κρεβάτια, ντουλάπα και τουαλέτα. Αυτά τα τρία υπνοδωμάτια είναι όλα κλιματιζόμενα.

Όλα τα λευκά είδη, συμπεριλαμβανομένων σεντόνια, πετσέτες, μπουρνούζια, πετσέτες θαλάσσης, κλπ, παρέχονται με την ενοικίαση σας. Το δωμάτιο μπόνους περιλαμβάνει υπηρεσία πλυντηρίου με πλυντήριο και στεγνωτήριο και καναπέ-κρεβάτι. Αυτό είναι πραγματικά ένα ειδικό επίδομα που ρίχνεται μέσα για την άνεσή σας.

Τα ώριμα οπωροφόρα δέντρα που βρέθηκαν εδώ προσφέρουν μάνγκο, ξινό σολομό, χρυσά μήλα, σύκα, δαμάσκηνο, παπάγια, μπανάνες και πολλά άλλα, όπου μπορείτε να επιλέξετε το δικό σας φρούτο όταν βρίσκεστε στην εποχή. (Βεβαιωθείτε ότι θα τα πάρετε πριν κάνετε τα πουλιά!)

Στο μπροστινό και πίσω μέρος του αυτό το χαρούμενο πράσινο μέντας διαμέρισμα, υπάρχουν πολύχρωμους κήπους με μεγάλη ποικιλία λουλουδιών να αναφέρω πάρα πολλά μαζί με λίμνες γλυκού νερού που περιέχουν πολύχρωμα ψάρια και εκατοντάδες τιλάπια. Αν είστε τυχεροί κατά τη σύλληψή τους, μπορείτε να έχετε κάποια για δείπνο.

Τροπική Μαργαριτάρι βρίσκεται σε ένα ασφαλές, ήσυχο και φιλικό γειτονιά, σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από ένα αρτοποιείο, μανάβικο, βενζινάδικο και εγκατάσταση ΑΤΜ, και είκοσι πέντε λεπτών με τα πόδια από την παραλία Heywoods. Almond Beach και Speightstown βρίσκονται επίσης σε κοντινή απόσταση.

Speightstown παραμένει ένα αυθεντικά Bajan, γοητευτικό με μια καλή επιλογή από καταστήματα, εστιατόρια, μπαρ, καφετέριες, φούρνο, ντελικατέσεν, το μουσείο και γκαλερί τέχνης. Η υπέροχη Μάνγκο-by-the-Sea Restaurant and Pub ψαρά στην Speightstown είναι όλα δίπλα στην παραλία και μόλις πέντε λεπτά με το αυτοκίνητο μακριά από το διαμέρισμά σας. Μπορεί να βρεθεί Λίγο πιο πέρα, κατά μήκος του παραλιακού δρόμου Mullins Beach ένας πολύ δημοφιλής παραλία.

Γήπεδα γκολφ και πολλά αξιοθέατα βρίσκονται σε κοντινή απόσταση, συμπεριλαμβανομένων Farley Χιλ Εθνικό Πάρκο, St. Nicholas Abbey Μπαρμπάντος Wildlife Reserve.

Παρέχεται υπηρεσία καμαριέρας μία φορά την εβδομάδα. Εμείς θα κανονίσουμε meet and greet κατά την άφιξη στο διαμέρισμα. Μπορούμε επίσης να κάνουμε ένα κομμάτι των αγορών για εσάς (10) για την 1η νύχτα σας (δείπνο ή το πρωινό) - Αυτή είναι η δωρεάν υπηρεσία, να μας πείτε τι θα θέλατε, μπορείτε να μας ξεπληρώσει αργότερα.

Μπορούμε επίσης να κανονίσουμε pick-up και αποβίβαση από το αεροδρόμιο και να σας δώσει συμβουλές για τα σημεία ενδιαφέροντος. Ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο μπορεί επίσης να κανονιστεί αν χρειαστεί. άνεση και ικανοποίηση σας στο Tropical Περλ είναι η δουλειά μας.

Κοιτάζοντας μπροστά για την επίτευξη και τη φιλοξενία σας ...

Λέξεις-κλειδιά: Παραλίες, τροπικά φυτά, μοναδικές, ποικιλία, ήσυχη γειτονιά,

Διαχειριστής καταλύματος

Yvette & Ed Samuel
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος
Θέα στον ωκεανό

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 1:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 21 ετών
Check out πριν από τις 3:00 μ.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
No smoking No loud music Turn off a/c and appliances when leaving the apartment
There will be an additional US$20.00 charge for any additional guest up to two maximum.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Speightstown

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Speightstown) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και κοντά στην παραλία. Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Δάσος του Turner Hall και Welchman Hall Gully (δασική περιοχή), ενώ στα αξιοθέατα συγκαταλέγονται και τα εξής: Διεθνές Κέντρο Ιππασίας της Καραϊβικής και Θαλάσσιο Πάρκο Folkestone. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Diamonds International και Σταύλοι Ocean Echo. Οι δραστηριότητες Τζετ σκι σε κοντινή απόσταση και αυτόνομη κατάδυση προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με Πεζοπορία σε κοντινή απόσταση και Ιππασία σε κοντινή απόσταση κοντά σας.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Μαρίνα του Port St. Charles - 20 λεπτά με τα πόδια
  • Παραλία Heywoods - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία του Μούλινς - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Γήπεδο Γκολφ Royal Westmoreland - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Sandy Lane Beach - 20 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Μπρίτζταουν (BGI-Διεθνές Αεροδρόμιο Grantley Adams): 34 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Fishpot - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Chefette - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Restaurant of The Animal Flower Cave - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Fisherman's Pub - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Sand Dunes Bar & Restaurant - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,0

Θαυμάσιο

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 6 από 10 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 3 από 10 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 10 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 10 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 10 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

9,0/10

Επικοινωνία

8,6/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

david h.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Up and Coming Area with cute Monkeys and large fish in the back yard.
Amazing price for what you get. Full kitchen and dinning living room area. Two bedrooms with large beds (King and Queen) Easy to drive to spectacular beaches in Speigthtown, Holetown and Mullins Beach (best). There are beaches just down the Maynard road at Port St.Charles. Air conditioning in bedrooms is more than adequate. Parking is on driveway or a few houses down. Had no issues with parking. The area is quiet and a few new building are being built. Enter the area beside the sun farm. Preferred. One of the advantages of being in a real neighbourhood is that home owners are more respectful of neighbours so they keep the noise to a minimum and look out for each other. The property has COY Fish, Fun Monkeys, Hummingbirds, Small black birds and cute gecko's. The house was mostly bug free. The bathroom window needs a screen. This accommodation is in easy distance to Holetown (upscale), Speightown (more a local town with Jordans a local supermarket with lower prices) and Mullins beach. These beaches have easy swims and have lounge chairs and umbrellas. There is a beach club in Holetown and Mullins beach. You will be a very quick drive to The wildlife park (Monkeys, Tortoises, deer, sheep and a myriad of other tropical creatures and rain forest. Across the street from park is a 15 walk to see the Atlantic Ocean. Car or uber or taxi recommended at property. Main roads are hard to walk on safely with cars zooming at 70KPH with little space to walk. Highly Recommended 5/5
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Lynn H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Barbados hospitality
The property lived up to the photos. Spacious clean, everything we needed for a relaxing holiday in a quiet friendly neighbourhood. Our hosts were available to help with any questions or queries. Property slightly further out from Speightstown and beaches than we first thought. But a short walk to Mile & A Quarter for the local buses brilliant for getting about. Would happily return.
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2023

10/10 Άριστο

John C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Friendly host and someone was always available to help.
Great property, in a nice quiet neighbour hood with easy access to transportation. Intended to hire a vehicle hire but instead took the local bus and taxis as it was a lot quicker and easier to get around on the local and government buses.
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2022

6/10 Μέτριο

Beverley B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, ακρίβεια καταχώρισης
Cute, bright apartment
Apt. was bright and colourful. Being an artist I love that. A good stop over to tour the north / west part of island. You can get anywhere by bus.
Πραγματοποίησε 10 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2022

8/10 Καλό

andori c.

My stay was enjoyable, I like the property and the outside greenery, fruit trees and fish ponds.
I appreciated most of all the accessibility to the Samuels to answer my questions.
Πραγματοποίησε 11 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2018

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Yvette & Ed Samuel

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
I am here along with my husband Ed to make your vacation as enjoyable and as memorable as we possibly can. We live on the compound and will be present, unless on vacation during your stay. We are people-oriented, generous, caring and helpful and put the comfort of our guests as our priority.
Looking forward to meeting and hosting you.......

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

We were attracted to this area because of its peacefulness, its beautiful scenery and its prized location, which although a private neighborhood, is still not cut off from all the conveniences of shopping and attractions. It is also close to some very beautiful beaches.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

The area is quiet, clean and safe with beautiful surroundings.
It offers privacy and the value for money is unmatched.

Γλώσσες:

Αγγλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες