ΣπίτιΙδιώτης οικοδεσπότης

# 1 ΜΕΤΡΗΤΟ * ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΥΛ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ, ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ, ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ

# 1 ΜΕΤΡΗΤΟ * ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΥΛ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ, ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ, ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ

Συλλογή φωτογραφιών για Kids Package | Playground | Heated Pool | Privacy

Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Χώρος για παιδιά
Πισίνα
Χώρος για παιδιά
Πισίνα

Επισκόπηση καταλύματος # 1 ΜΕΤΡΗΤΟ * ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΥΛ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ, ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ, ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ

10 στα 10 Εξαιρετικό
5 υπνοδωμάτια5+ μπάνιαΓια 14 άτομα474 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο

Απολαύστε την περιοχή

Scottsdale, AZ
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΕμπορικό Κέντρο Kierland Commons4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΕμπορικό Κέντρο Scottsdale Quarter4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΙππικό Κέντρο Westworld of Scottsdale5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΦοίνιξ, Αριζόνα (PHX-Διεθνές Αεροδρόμιο Sky Harbor)24 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

5 υπνοδωμάτια (για 14 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 4

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 5

3 Μονά Διώροφα Κρεβάτια

5 μπάνια, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Μπάνιο 2

Μπάνιο 3

Μπάνιο 4

Μπάνιο 5

Μπάνιο 6

Χώροι

Κουζίνα
Γραφείο
Μπαλκόνι
Ξεχωριστή τραπεζαρία
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

# 1 ΜΕΤΡΗΤΟ * ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΥΛ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ, ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ, ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ

Αυτό το 5 αστέρων πολυτελές σπίτι με ακίνητα είναι πάνω από 5.000 τετραγωνικά πόδια και είναι εξαιρετικά διορίζονται σε όλη. Ολόκληρη η ιδιοκτησία μέσα και έξω είχε μόλις αναμορφωθεί. Όλα είναι κορυφαία της γραμμής και ολοκαίνουργια. Μονοκατοικία με ανοιχτό όροφο διαθέτει 5 υπνοδωμάτια και 7 μπάνια. (Μειώνει έως 14).

Η αυλή είναι σχεδόν ένα στρέμμα με πολλά πράγματα διασκέδασης που πρέπει να κάνετε. Υπάρχει ένα μεγάλο σκεπαστό αίθριο με κορυφαία καθίσματα, μια τηλεόραση επίπεδης οθόνης 55 ιντσών και μια υπαίθρια τραπεζαρία για 10 άτομα. Ολόκληρη η εξωτερική αυλή αποτελείται από εισαγόμενα κεραμίδια τραβερτίνης. Εάν θέλετε να κάνετε cookout ενώ στις διακοπές σας υπάρχει μια κορυφή της γραμμής υπαίθρια μπάρμπεκιου που είναι επίσης εξοπλισμένο με μίνι ψυγείο και νεροχύτη.

Μετά το φαγητό μπορείτε να βουτήξετε στην πισίνα ή να χαλαρώσετε στο μεγάλο σπα που φιλοξενεί άνετα 8 ενήλικες. Υπάρχουν αρκετοί χώροι εξωτερικού χώρου όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τον όμορφο ήλιο της Αριζόνα. Η αυλή είναι πανέμορφη όλο το χρόνο και διαθέτει πλούσια συνθετική χλόη. Το βράδυ μπορείτε να χαλαρώσετε και να παρακολουθήσετε τα μαγευτικά ηλιοβασιλέματα της Αριζόνα κάθε βράδυ στην πίσω αυλή ...

Θα έχετε πάντα κάτι να σας κρατήσει διασκεδαστικό ενώ μένετε εδώ. Το ακίνητο διαθέτει τις παρακάτω ανέσεις: γήπεδο μπάσκετ, βόλτα με πράσινο, pit grove, τζάκι πυρκαγιάς με φυσικό αέριο, οπίσθια τσουλήθρα, πισίνα, υδρομασάζ, arcade (Cruis'n Exotica Racing, NBA Fast Break Pinball) τραπέζι μπιλιάρδου, συν ...

Αυτή είναι η τέλεια ενοικίαση διακοπών για μεγάλες οικογένειες ή ομάδες φίλων.

Η πίσω αυλή έχει πολλά φρέσκα οπωροφόρα δέντρα, όπως: γκρέιπφρουτ, πορτοκάλια, λεμόνια και μήλα. Κάθε πρωί θα μπορείτε να βγείτε από την πίσω αυλή και να απολαύσετε φρέσκα φρούτα από τα δέντρα για να φτιάξετε τον εαυτό σας έναν φρέσκο χυμό φρούτων.

Αυτό το σπίτι βρίσκεται στην τέλεια θέση του Scottsdale και βρίσκεται μέσα σε λίγα λεπτά, τόσο στην παλιά πόλη Scottsdale όσο και στην συνοικία Kierland / Scottsdale. Είστε μια γρήγορη οδήγηση σε γήπεδα γκολφ παγκόσμιας κλάσης, καλό φαγητό και άφθονες αγορές.

Αυτό το σπίτι διαθέτει τα καλύτερα τελειώματα και έπιπλα.

Η κουζίνα του γκουρμέ σεφ έχει τις κορυφαίες ανέσεις και συσκευές, όπως διπλό φούρνο, κουζίνα με 5 καυστήρες, ψυγείο / καταψύκτη, φούρνο μικροκυμάτων με συρτάρι θέρμανσης, πλυντήριο πιάτων, πλήρως εφοδιασμένα συρτάρια, ρυθμίσεις τραπεζιών για 24 άτομα, μαγειρικά σκεύη γευσιγνωσίας, μπλέντερ κλπ. Αυτό το σπίτι είναι ένα όνειρο λάτρεις του καφέ. Διαθέτει Keurig και παραδοσιακή κατσαρόλα μαζί με πλούσια κρέμες, γλυκαντικά και τσάγια!

Η τραπεζαρία είναι εξαιρετικά διακοσμημένη και διαθέτει μια τεράστια τραπεζαρία που έχει θέσεις 10. Υπάρχει επίσης ένα wine bar που βρίσκεται στην τραπεζαρία που περιλαμβάνει ποτήρια κρασιού, ποτήρια μαρτίνι, ποτήρια σαμπάνιας και κούπες μπύρας.

Στο μεγάλο ανοιχτό σαλόνι θα βρείτε έπιπλα υψηλής ποιότητας με τηλεόραση επίπεδης οθόνης 65 ιντσών. Το σαλόνι είναι ανοιχτό στην κουζίνα, την τραπεζαρία και το τραπέζι μπιλιάρδου, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για μεγάλες ομάδες ανθρώπων να συναντηθούν όλοι μαζί.

Το home theater είναι πλήρως εξοπλισμένο με DVDS, βιβλία και επιτραπέζια παιχνίδια για οικογενειακή διασκέδαση.

Αν ταξιδεύετε με παιδιά, θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε, όπως: πακέτο-n-play, καθίσματα υποβοήθησης, παιδικά σωσίβια, παιχνίδια στην πισίνα, ρούχα για μωρά, πλαστικά πιάτα, κύπελλα και κύπελλα. Αυτό το σπίτι είναι φιλικό προς τα παιδιά και τα παιδιά.

Όλα τα υπνοδωμάτια έχουν σχεδιαστεί ξεχωριστά και διακοσμημένα από έναν από τους καλύτερους εσωτερικούς διακοσμητές της Scottsdale. Καθένα περιλαμβάνει λεπτό κλινοσκεπάσματα και επιπλέον μαξιλάρια για μέγιστη άνεση. 4 από τα 5 υπνοδωμάτια διαθέτουν ιδιωτικό μπάνιο και τηλεόραση επίπεδης οθόνης στο δωμάτιο.

Το τεράστιο master υπνοδωμάτιο έχει θέα στην αυλή και διαθέτει ένα γραφείο, ένα δωμάτιο με ντουλάπα και ένα ιδιωτικό μπάνιο. Όλα τα μπάνια διαθέτουν στεγνωτήρα μαλλιών, προϊόντα περιποίησης και επιπλέον πετσέτες μπάνιου.

Τα υπνοδωμάτια έχουν ως εξής:

Master Υπνοδωμάτιο: king, ιδιωτικό μπάνιο
Υπνοδωμάτιο 1: βασίλισσα, ιδιωτικό μπάνιο
Υπνοδωμάτιο 2: βασίλισσα, ιδιωτικό μπάνιο
Υπνοδωμάτιο 3: βασίλισσα, ιδιωτικό μπάνιο
Υπνοδωμάτιο 4: 3 σύνολα κουκέτες (6 συνολικά κρεβάτια)

Το σπίτι είναι πλήρως εξοπλισμένο με αξεσουάρ πισίνας, συμπεριλαμβανομένων σωσίβια για παιδιά και συσκευές επίπλευσης, σχεδίες και παιχνίδια για πισίνες. Ένα μπάνιο στην πισίνα βρίσκεται στο πίσω μέρος του σπιτιού και παρέχει εύκολη πρόσβαση σε τουαλέτα και ντους για γρήγορο ξέβγαλμα μετά το μπάνιο!

Το σπίτι είναι επίσης εξοπλισμένο με ένα state-of-the-art σύστημα ασφαλείας και έχει ηλεκτρονικές κλειδαριές εγκατασταθεί στις εξωτερικές πόρτες, ώστε δεν υπάρχει καμία ανάγκη να ανησυχείτε για τα κλειδιά σπίτι!

Μια αίθουσα πλυντηρίων που διαθέτει υπερσύγχρονο πλυντήριο και στεγνωτήριο μεγάλης χωρητικότητας, καθώς και εκατοντάδες προϊόντα μπάνιου, προϊόντα από χαρτί και επιπλέον πετσέτες και σεντόνια.

Μπορούν να οργανωθούν ευέλικτοι χρόνοι check-in / check-out.

Το σπίτι βρίσκεται μέσα σε λίγα λεπτά από τα γήπεδα γκολφ παγκόσμιας κλάσης (Troon North, Grayhawk, TPC Scottsdale, Boulders και Phoenician) εξαιρετικό φαγητό και εξαίσια ψώνια. Βρισκόμαστε μέσα σε 10 λεπτά από το 101 που μπορεί να σας οδηγήσει σε ψώνια, φαγητό, γκολφ και διασκέδαση για όλους. Αυτά βρίσκονται κοντά στο Kierland Commons, στην περιοχή Scottsdale, στην έρημο Ridge, στην πλατεία μόδας Scottsdale. Το Westworld, το site πολλών ετήσιων σημαντικών εκδηλώσεων, βρίσκεται επίσης κοντά. Απολαύστε την παραδοσιακή δυτική διασκέδαση σε εστιατόρια, μπαρ και ψώνια στις πόλεις Cave Creek και Carefree. Η κοντινότερη κορυφή Pinnacle προσφέρει επίσης ορεινή πεζοπορία.

Αυτό το πανέμορφο σπίτι είναι σε απόσταση μικρότερη από:

Μαθήματα γκολφ
Καζίνο
Παλιά πόλη Scottsdale
Kierland, ψώνια και τραπεζαρία
Scottsdale Quarter, ψώνια και τραπεζαρία
Deseret Ridge, ψώνια και τραπεζαρία
Fashion Square Mall
Παντοπωλεία
Εστιατόρια
Απαιτείται η ολοκλήρωση της κράτησης για την επιβεβαίωση της κράτησης. Θα αποσταλεί στον Επισκέπτη ηλεκτρονικά μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του.
Ανυπομονούμε να μοιραστούμε το σπίτι μας μαζί σας! Αυτό το σπίτι κάνει κράτηση γρήγορα, οπότε φροντίστε να υποβάλετε την ερώτησή σας σήμερα. Όλα τα ενοίκια θα είναι σύμφωνα με την πόλη του Scottsdale κώδικα ενοικίασης διάταξης: 5. 032 (A) (R1-70). Ελάτε να απολαύσετε όλα όσα έχει να προσφέρει η Scottsdale.

Διαχειριστής καταλύματος

Resort Style Vacation Homes
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δέχεται κατοικίδια

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 18 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια: σκύλοι βάρους μικρότερου από 23 κιλά ανά κατοικίδιο (όριο 2 κατοικίδια στο σύνολο)

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα, πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού και κουτί πρώτων βοηθειών
Αριθμός εγγραφής καταλύματος TPT+%2321335211

Σχετικά με την περιοχή

Σκότσντεϊλ

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία) βρίσκεται στην εξής περιοχή: Χόουπ (Σκότσντεϊλ). Αν θέλετε να κάνετε και τις αγορές σας, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Εμπορικό Κέντρο Kierland Commons και Εμπ. Κέντρο Φάσον Σκουέρ, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής, μπορείτε να εξερευνήσετε και μέρη όπως: Όρος Camelback και Βοτανικός Κήπος Desert. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μη χάσετε την ευκαιρία να δείτε αξιοθέατα όπως Ζωολογικός Κήπος Φοίνιξ ή να παρακολουθήσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα εδώ: Ιππικό Κέντρο Westworld of Scottsdale.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Εμπορικό Κέντρο Kierland Commons - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Εμπορικό Κέντρο Scottsdale Quarter - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ιππικό Κέντρο Westworld of Scottsdale - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • TPC Scottsdale Champions Course - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Καζίνο Talking Stick Resort Casino - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σκότσντεϊλ, Αριζόνα (SCF): 5 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Ra Sushi - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Jack In The Box - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Starbucks - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Volanti Restaurant & Lounge - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Salad and Go - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 105 από 111 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 5 από 111 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 111 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 111 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 111 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Kam S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Paradise in Scottsdale
We had a total blast at this property; within a few hours of arriving, we agreed that we're coming back every year. The property is expansive (the pictures don't do full justice) and it is literally perfect for a family (ours had in-laws, 4 year old, and a 1 year old) with kid and baby accoutrements. Check in was a breeze and the property manager was very gracious and responsive before and throughout our stay. Highly highly recommend!!
Πραγματοποίησε 8 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Doug S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
New Years 2024
Lets start with Brisa, the property manager. Brisa provided us her cell phone for test messages during our stay. The longest it took her to respond the entire week was 4 minutes. OUTSTANDING customer service. The house is better than the pictures. The back yard is huge more than enough room for our 7 & 2 year olds to run all over the place and more than enough room for our college athletes (volleyball and football) to work out all week. More than enough space to put the young ones to bed and for the adults to play games without worrying about waking them up. Looking for something out of the ordinary to do while you are in Scottsdale, try ATV tours with Stellar Adventures. You might get to pick up a Tarantula while you quad around the desert.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Ed and Susan C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Sweetwater Ranch
Our stay could not have been nicer. Brisa was an amazing property manager. She responded immediately to any questions and was lovely to work with. The home was perfect. It was well equipped with everything we needed. . The outdoor area could not have been nicer. We will defiantly be back.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2023

10/10 Άριστο

Emily D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
This home has it all
Very impressive, resort style home. This home as it all, it is stocked up and ready for relaxation and enjoyment. Check for a complete child's item listing prior to using baby quip, they probably already have it for you. So fun with kiddos, seeing the smiles on my daughter's face was soo fun! What an amazing property. Any small issues we had, they were fixed within 24 hours! Only improvement would be more, outdoor lighting, and a fire place that gives off more heat or those outdoor heaters as it cools down so fast at night.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2023

10/10 Άριστο

Ryan B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Wonderful House
The property was amazing. We had a lot of people that enjoyed playing games and utilized the basketball courts, lawn, golf, horseshoes, etc and had a wonderful time. The pool was great as well. Had no problems with property manager and everything went smoothly. 10/10 would recommend to anyone
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2022

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Resort Style Vacation Homes

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Hi - my name is Rachel! My husband and I own the property.

We're here to help make your trip to Scottsdale the best vacation you've had. It's important to us that all our guests have everything they need while staying at our house. We treat each guest like family.

We know the Scottsdale area very well and can offer great suggestions on dining, entertainment, shopping, golfing and spas.

We will be available to you 24/7 and would love to help you with anything you want or need during your stay.

We look forward to having you stay at our beautiful Scottsdale home.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

You will not find a better location in Scottsdale. The house is just minutes away from both Old Town and Kierland. There are plenty of world class golf course right around the corner.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

This is without a doubt the nicest home for rent in Scottsdale. We recently purchased the property and did a complete renovation. We hired one of Arizona's top interior designers to help with the renovation. No expense was spared. The home is gorgeous and is what you would expect to see on HGTV.

Everything in this house is high end 5-star luxury.

Amazing amenities include: Basketball Court, Putting Green, Horseshoe Pit, Gas Fire Pit, Pool, Hot Tub, Gazebo, Pool Table, Movie Theater, Game Room with Arcade Games.

You will be able to pick fresh fruit to eat or juice right off the back patio including: Grapefruit, Oranges, Lemons, Limes.

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες