Ολόκληρο ξύλινο σπιτάκι·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Μοναδική καμπίνα δίπλα στη λίμνη με αποκλειστική πρόσβαση στη λίμνη Logan και χρήση δύο σκαφών

Μοναδική καμπίνα δίπλα στη λίμνη με αποκλειστική πρόσβαση στη λίμνη Logan και χρήση δύο σκαφών

Συλλογή φωτογραφιών για Quiet Lakeside Cabin-view of Lake Logan-pet friendly-hot tub

Μη ταξινομημένη εικόνα, 1 από 33, κουμπί
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος

Επισκόπηση καταλύματος Μοναδική καμπίνα δίπλα στη λίμνη με αποκλειστική πρόσβαση στη λίμνη Logan και χρήση δύο σκαφών

Σχόλια
9,8 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 6 άτομα111 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
RoadCanton, NC
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛίμνη Λόγκαν1 λεπτό με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΣυνεδριακό κέντρο και κέντρο ψυχαγωγίας Lake Junaluska Conference and Retreat Center23 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΌρος Cold Mountain32 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΆσβιλ, Βόρεια Καρολίνα (AVL-Περιφερειακό Αεροδρόμιο του Άσβιλ)45 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Φουτόν

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Queen Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 2

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Μοναδική καμπίνα δίπλα στη λίμνη με αποκλειστική πρόσβαση στη λίμνη Logan και χρήση δύο σκαφών

Αν ψάχνετε για μια απόδραση βουνού / λίμνης, η ειρηνική μας υποχώρηση έχει κάτι για όλους: υπαίθρια περιπέτεια και ψάρεμα, γραφικές ορεινές πόλεις για εξερεύνηση, και R & R σε ένα όμορφο περιβάλλον. Οι μέρες που περνάμε στην άνετη καμπίνα λίμνης 1910 εγγυώνται ότι θα σας μεταφέρουν σε ένα απλούστερο χρόνο και θα ανανεώσετε το πνεύμα σας.

Η καμπίνα μας βρίσκεται στις όχθες της θεαματικής λίμνης Logan. Βρίσκεται στη Βόρεια Καρολίνα 215, μια εθνική δασική υπηρεσία κληρονομιάς Scenic Byway η οποία ανεβαίνει παράλληλα με μια όμορφη έκταση του άνω δυτικού πελαργού του ποταμού ποταμού προς το Blue Ridge Parkway. Η λίμνη Logan είναι ένα πεντακάθαρο ορεινό κόσμημα που βρίσκεται σε μια παρθένα κοιλάδα. Η απομονωμένη καμπίνα μας είναι σήμερα το μόνο κτίριο στην πλευρά της λίμνης και κάθεται σε μια έκταση 40 στρεμμάτων, η οποία χωρίζεται σε 4 τμήματα και περιβάλλεται από δασικές εκτάσεις. Μοιραζόμαστε τους δρόμους και την αποβάθρα μας με τρεις γείτονες, μόνο ένας από τους οποίους ζει στην πόλη. Είμαστε επίσης γείτονες με το επισκοπικό κέντρο Lake Logan των 300 στρεμμάτων. Το μεγαλύτερο μέρος της πανεπιστημιούπολης είναι μόλις στο δρόμο από εμάς. Μέρος της ιδιοκτησίας τους περιλαμβάνει 5 καμπίνες σε όλη τη λίμνη από εμάς που παρέχουν διαβεβαίωση ότι δεν είμαστε απόλυτα απομονωμένοι. Μόλις μια αποκλειστική υποχώρηση για τα στελέχη της εταιρείας Champion Paper Company, η λίμνη Logan, μια λίμνη 90 στρεμμάτων, είναι μια από τις ομορφότερες ορεινές λίμνες στην ανατολική ακτή και περιβάλλεται από δασικές εκτάσεις. Μηχανοκίνητα σκάφη απαγορεύονται. Απολαύστε λοιπόν την ηρεμία των δόξων δώρων του Θεού σε αυτό το ιερό βουνό. Παρακολουθήστε το ηλιοβασίλεμα από την αποβάθρα στη λίμνη Logan μετά από μια ημέρα αλιείας. Η λίμνη προσφέρει εξαιρετική αλιεία για trophy πέστροφα και μπάσο, bluegill, crappie και πέρκα. Είναι ανοιχτό μόνο για τους επισκέπτες του συνεδριακού κέντρου και για εμάς. Μπορείτε να χαλαρώσετε στην κούνια στη σκεπαστή βεράντα, να ανοίξετε τα παράθυρα και να κοιμηθείτε στον ήχο του κολπίσκου, ή απλά να απολαύσετε ένα φλιτζάνι καφέ και ένα καλό βιβλίο χωρίς περισπασμούς. Τα παιδιά θα απολαύσουν το παιχνίδι στον κολπίσκο δίπλα στην καμπίνα, το κολύμπι από την αποβάθρα και το κωπηλασία γύρω από το σκάφος jon ή το καγιάκ. Απολαύσαμε την άγρια φύση από την καμπίνα και τη λίμνη. Έχουμε κάτοικο φαλακρό αετό. Έχουμε δει τα ελάφια, τις άγριες γαλοπούλες, την βίδρα και τον κάστορα. Η λίμνη είναι το σπίτι των χήνων, των πάπιων, των ψαράδων και του ερωδιού.

Χιλιάδες στρέμματα περιοχής Wilderness περιβάλλουν τη λίμνη. Το Blue Ridge Parkway, η τρύπα κολύμβησης Sunburst και πληθώρα καταρρακτών και μονοπατιών πεζοπορίας βρίσκονται ακριβώς δίπλα. Είμαστε λεπτά από τα υψηλότερα σημεία κατά μήκος της Blue Ridge Parkway. Εκτεταμένες αγορές & φαγητό είναι μόνο 15 λεπτά μακριά στο κέντρο του Waynesville. Το ιστορικό Biltmore House ή το εκλεκτικό Asheville απέχει μόλις 40 λεπτά. Ιδανικό για μια ρομαντική απόδραση, γιορτή μιας ειδικής ημέρας ή οικογενειακές διακοπές.


Αν και η καμπίνα μας χτίστηκε το 1910, ανακαινίστηκε πλήρως (το 2011) με όλες τις σύγχρονες ανέσεις, αλλά η αρχιτεκτονική εποχής (μολυβδωτά παράθυρα, δάπεδα από σκληρό ξύλο και οροφές και τοίχοι από σανίδες) και έπιπλα παραμένουν. Έχουμε δώσει ιδιαίτερη προσοχή στη χειροτεχνία και στις λεπτομέρειες μέσα και έξω και εργάστηκε για να διατηρήσει την ακεραιότητα της περιόδου και του βουνού. Η καμπίνα έχει ανοιχτό δάπεδο, μεγάλη κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια και δύο λουτρά. Το κυρίως υπνοδωμάτιο διαθέτει ένα queen size κρεβάτι, συρταριέρα, καθώς και μια ντουλάπα πλήρους μεγέθους για τα υπάρχοντά σας. Η δεύτερη κρεβατοκάμαρα διαθέτει επίσης ένα queen-size μαξιλάρι πάνω κρεβάτι, κομμωτήριο, και armoir. Ο τμηματικός καναπές στο κρεβάτι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για 2 επιπλέον άτομα. Το δεύτερο μπάνιο βρίσκεται έξω από το υπνοδωμάτιο και διαθέτει ντους και ματαιοδοξία με καθρέφτη.

Ο μεγάλος χώρος καθιστικού είναι μια κουζίνα / τραπεζαρία / σαλόνι συνδυασμού και έχει υπέροχη θέα στις δασωμένες περιοχές γύρω από το σπίτι. Το σαλόνι είναι εξοπλισμένο με θερμοσίφωνα και είναι άνετα επιπλωμένο με διαχωριστικό καναπέ και τηλεόραση με DVD player. Μια παράθυρο ανοίγει στην μπροστινή βεράντα που βλέπει στη λίμνη. Από εκεί μπορείτε να δείτε δραστηριότητα στη λίμνη και την αποβάθρα ή να ψηθούν τα αγαπημένα σας φαγητά.

Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη και σύμφωνα με την περίοδο του σπιτιού. Περιέχει παλαιό ψυγείο / καταψύκτη και ηλεκτρική κουζίνα / φούρνο. Το φούρνο μικροκυμάτων, το πλυντήριο πιάτων και η καφετιέρα είναι καινούργια. Υπάρχει επίσης ένα μπαρ πρωινού που χωρίζει τα τρία και χωρίζει την κουζίνα από την περιοχή του χωριού. Πιάτα, ασημικά, γλάστρες, τηγάνια και άλλα μαγειρικά σκεύη είναι διαθέσιμα για τη χρήση σας. Το τραπέζι, δίπλα στην κουζίνα, έχει άνετη έδρα έξι και έχει θέα στη λίμνη.

Το κάπνισμα δεν επιτρέπεται. Τα κατοικίδια επιτρέπονται με επιπλέον χρέωση.

Λέξεις-κλειδιά: Ο παράδεισος του ψαρά μετατράπηκε εντελώς στην καμπίνα του 1910 μέσα στο δάσος και έχει θέα σε μια ιδιωτική λίμνη βουνού στην καρδιά του Smoky Mountains, λίγα λεπτά από το Blue Ridge Parkway. Σκάφος σκάφος, σκάφος V-hull jon και διαστημικό καγιάκ διαθέσιμο για χρήση από τους επισκέπτες. Ο ποταμός τρέχει δίπλα από την καμπίνα, ζεστό μπανιέρα στο κατάστρωμα από τον πλοίαρχο με θέα στον ποταμό, μεγάλη ρετρό κουζίνα, πλυντήριο / στεγνωτήριο, ανοιχτό δάπεδο, μπροστινή βεράντα,

Διαχειριστής καταλύματος

Leslie Smith

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δέχεται κατοικίδια
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 21 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια: σκύλοι βάρους μικρότερου από 23 κιλά ανά κατοικίδιο (όριο 2 κατοικίδια στο σύνολο)
Additional cost of $75 per pet

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Dogs must be well behaved, up to date on all vaccines and house trained. Notify us if you are bringing a second dog.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Προαιρετικές επιπλέον παροχές

  • Χρέωση για κατοικίδια: 75 USD ανά κατοικίδιο, ανά διαμονή
  • Τα ζώα υπηρεσίας δεν υπόκεινται σε τέλη

Η παραπάνω λίστα ενδέχεται να μην είναι ολοκληρωμένη. Τα τέλη και οι εγγυήσεις μπορεί να μην περιλαμβάνουν φόρους και μπορεί να μεταβληθούν.

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Canton

Αυτό το κατάλυμα (σαλέ, Canton) βρίσκεται στα βουνά και στην ακτή. Αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Balsam Spa και Γήπεδο Γκολφ Lake Junaluska, ενώ όσοι θέλετε να δείτε τα αξιοθέατα της περιοχής, μπορείτε να πάτε σε μέρη όπως: Κέντρο Αναψυχής του Waynesville και Στάβλοι Queen's Farm. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Barber Orchard Fruitstand ή να παρακολουθήσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα σε μέρη όπως: Παιδότοπος Smoky Mountain Jumphouse. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
RoadCanton, NC

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Λίμνη Λόγκαν - 1 λεπτό με τα πόδια
  • Συνεδριακό κέντρο και κέντρο ψυχαγωγίας Lake Junaluska Conference and Retreat Center - 23 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Γήπεδο Γκολφ Lake Junaluska - 23 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πάρκο Blue Ridge Parkway Balsam Entrance - 27 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Όρος Cold Mountain - 32 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Περιφερειακός Αερολιμένας του Asheville (AVL): 45 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Taco Bell - 20 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Papas & Beer - 19 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Waynesville Pizza Company - 19 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Clyde's Restaurant - 20 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Mad Anthony's Taproom & Restaurant - 17 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 198 από 227 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 24 από 227 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 3 από 227 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 2 από 227 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 227 σχόλια πελατών" "

9,8/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

9,8/10

Επικοινωνία

9,8/10

Τοποθεσία

9,8/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Brian D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Peaceful
Cosy home at a lovely location. We thoroughly enjoyed our family time. Beautiful memories made and many fish caught from Lake Logan. Even our teenager loved it! Phones were an afterthought. Such a great getaway.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Gabriel S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Beautiful cabin
For a brief time we got to imagine living a simple life with a beautiful view of a mountain lake. The snow fall was awesome!! Great place!!
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Tony B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfect.
Vintage charm, beautiful views, peaceful, private, nostalgic, lake access, wonderful place for us to spend Thanksgiving 2023. Thank you!
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Brittany T.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Girls getaway weekend
Had a fantastic stay, the place is much larger and even nicer then the photos! Took some cold plunges in the December-chilled Lake followed by some hot tub recovery, baked gingerbread cookies in the old school oven, watched rom come in the DVD player and crafted holiday ornaments at the dining table! Tried to go for a hike off the nearby blue ridge parkway, but it was too rainy that weekend. Visited downtown Waynesville which was very nice! The best memories were hang out in the cabin and relaxing with the fireplace.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Katie A.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Wonderful cabin
What a wonderful cabin and lake! Beautiful area! Rustic cabin was great! Lake view and fishing was fantastic! Truly a fishermans paradise! Waynesville has great options for nice restaurants. Hot tub was very enjoyable. It is close to the road but that was a very minor downside. Still worth the stay and closeness to the water! We'll be back for sure!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Leslie Smith

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
We are a family of four. Dan is a retired youth minister, Leslie is a retired school counselor, our oldest daughter is an attorney in Asheville, and our youngest daughter lives in eastern North Carolina. We have two dogs who are also a big part of the family.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

Our cabin on Lake Logan is a dream come true. We have always wanted to have lake front property, but never imagined we'd find just what we were looking for so close to home. When four lots on Lake Logan went up for sale, we jumped at the opportunity because it had everything we were looking for: seclusion, fishing and boating on a beautiful lake which doesn't allow motorized boats and rarely has anyone else on the lake, a creek and mountain views.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Our lakeside location, use of two boats, private lake accessibility, proximity to the Blue Ridge Parkway, and easy property access make our cabin unique.

Γλώσσες:

Αγγλικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων