Σπίτι στον προορισμό Peebles, OHΙδιώτης οικοδεσπότης

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ! Κρυφό Gem στο δάσος, κοιμάται 10! Πυρκαγιά, Δωρεάν καυσόξυλα! Πεζοπορία

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ! Κρυφό Gem στο δάσος, κοιμάται 10! Πυρκαγιά, Δωρεάν καυσόξυλα! Πεζοπορία

Συλλογή φωτογραφιών για SECLUDED PARADISE on 8 Acres in Amish Country! 4 Bedrms/3 Full Baths-2800 Sq Ft!

Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Μη ταξινομημένη εικόνα, 3 από 50, κουμπί
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος

Επισκόπηση καταλύματος ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ! Κρυφό Gem στο δάσος, κοιμάται 10! Πυρκαγιά, Δωρεάν καυσόξυλα! Πεζοπορία

9,8 στα 10 Εξαιρετικό
4 υπνοδωμάτια3 μπάνιαΓια 10 άτομα260 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Απολαύστε την περιοχή

Peebles, OH
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΔάσος του Brush Creek2 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαSerpent Mound (αρχαιολογικός χώρος)21 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαShawnee State Park43 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΠόρτσμουθ, Οχάιο (PMH-Περιφερειακό Αεροδρόμιο του Ευρύτερου Πόρτσμουθ)51 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

4 υπνοδωμάτια (για 10 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Μονό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 King Κρεβάτι και 1 Διπλό Φουτόν

Υπνοδωμάτιο 4

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 5

1 Διπλό Κρεβάτι

3 μπάνια

Μπάνιο 1

Soap · Towels provided · Toilet · Shower only · Shampoo

Μπάνιο 2

Soap · Towels provided · Bathtub or shower · Toilet · Shampoo

Μπάνιο 3

Soap · Towels provided · Bathtub · Toilet · Jetted bathtub · Shampoo

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ! Κρυφό Gem στο δάσος, κοιμάται 10! Πυρκαγιά, Δωρεάν καυσόξυλα! Πεζοπορία

Πάρτε 1 εβδομάδα νύχτα ΔΩΡΕΑΝ όταν νοικιάσετε 3 εβδομάδες! (Δευτέρα-Πέμπτη) Αποδράστε στο δικό σας πολυτελές καταφύγιο ... 4 υπνοδωμάτια, 3 πλήρη μπάνια (1 με τζακούζι), πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, τζάκι σε 8+ ιδιωτικά στρέμματα. Προσέχει 12.000 στρέμματα στο δάσος του Brush Creek. Όλοι αγαπούν το Ιερό! Βρίσκεται στην άκρη του δάσους είναι μακριά από όλα, αλλά κοντά σε όλες τις μεγάλες πεζοπορία και λίμνες & φύση συντηρήσεις.
Η τιμή περιλαμβάνει έως και 10 άτομα !! , χωρίς επιπλέον χρέωση .. Με την ιδιωτική του θέση, μπορείτε να απολαύσετε τη φύση στην πολυτέλεια. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας στο Ιερό του Adams County - σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από το Cincinnati, το Columbus και το Dayton. Αυτό είναι ένα 3-FLOOR, πλήρως εξοπλισμένο CUSTOM HOME που βρίσκεται σε 8 + στρέμματα συνολική προστασία της ιδιωτικής ζωής. Εξερευνήστε το Serenity of Brush Creek Forest, ακριβώς έξω από τη βεράντα σας. Βρίσκεται κοντά στη χώρα Amish, το δάσος Scenic Creek Creek είναι μόλις 60 πόδια μακριά από την μπροστινή βεράντα σας !! Παρακολουθήστε για Deer παγκόσμιας κλάσης Whitetail!
Με περισσότερα από 2800 τετραγωνικά πόδια, το Ιερό είναι ο ιδιωτικός σας παράδεισος, σε αντίθεση με οποιοδήποτε άλλο! Όλα για τόσο χαμηλά όπως $ 21 ανά άτομο ανά ημέρα! Τίποτα δεν συγκρίνεται με το "Ιερό" για την τιμή, την τοποθεσία και τα καταλύματα. Εξαιρετικό για οικογενειακές συγκεντρώσεις. ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΟΛΑ μόνο που χρειάζεστε, εκτός από τα τρόφιμα και τα ποτά σας - δεν χρειάζεται να συσκευάζετε χαρτοπετσέτες, καφέ, τσάι, μπαχαρικά, χαρτί υγείας, σάκους απορριμμάτων, σεντόνια, σαπούνι, σαμπουάν, πλύσιμο σώματος κλπ.!

Ο κεντρικός όροφος διαθέτει πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, δάπεδα από ξύλο σκληρού ξύλου, πέτρινο τζάκι από το δάπεδο μέχρι την οροφή και τοξωτά παράθυρα. Διαθέτει king size κρεβάτι, τηλεόραση επίπεδης οθόνης και DVD player. Ένα ιδιωτικό οπίσθιο κατάστρωμα εκτείνεται σε όλο το μήκος του σπιτιού, έχει θέα στον καταρράκτη και διαθέτει σχάρες με κάρβουνο και φυσικό αέριο. (Προπάνιο και κάρβουνο παρέχονται! )

Η σοφίτα, με το κρεβάτι βασιλιάδων μεγέθους Amish, διαθέτει δικό του μπάνιο με μπανιέρα Jacuzzi.

Το χαμηλότερο επίπεδο διαθέτει δύο υπνοδωμάτια (1 βασίλισσα και 1 πλήρης), τόσο με Custom Built Amish Log Κρεβάτια, ένα πλήρες μπάνιο, πλυντήριο και στεγνωτήριο, και σαλόνι με σύστημα παιχνιδιών TV / DVD / Wii, μια μεγάλη ποικιλία από βιβλία και επιτραπέζια παιχνίδια, καθώς και μια τηλεχειριζόμενη ηλεκτρική κουζίνα για ψυχρές βραδιές.

Υπάρχει μια φοβερή πυρκαγιά στο δάσος για να απολαύσετε και να ψητήσετε marshmallows για smores! Ελάτε έξω και αφήστε την πόλη πίσω! Θα χαρούμε να το κάνατε !!

Φέρτε όλη την οικογένεια ή απλώς έναν φίλο για τις διακοπές σας στο σπίτι-μακριά από το σπίτι, ή μια ξεχωριστή, ρομαντική απόδραση του Σαββατοκύριακου! Μπορείτε να μείνετε σε επαφή με υψηλής ταχύτητας internet / Wi-Fi και δωρεάν τηλεφωνική σύνδεση μεγάλων αποστάσεων.

Θα νιώσετε εκατοντάδες μίλια μακριά, αλλά είστε πραγματικά μόνο λίγα λεπτά μακριά. Μόλις μια σύντομη οδήγηση σας οδηγεί στην Amish Χώρα ... Σπίτι Buggies, καλυμμένες γέφυρες και Millers Amish αγορά. Σιγουρευτείτε και απολαύστε σπιτικά ντόνατς και πλούσιοι πλούσιοι κύκλοι, ενώ σας περιμένουν και άλλες χειροποίητες γλυκές απολαύσεις. Απολαύστε τους εκεί ή επιστρέψτε μαζί σας και συνδέστε ξανά με τη φύση. Ή, επισκεφθείτε το περίφημο 3000+ παλιό Serpent Mound ή Ft. Hill Ινδικό Γη Έργα, στη συνέχεια, κατευθυνθείτε πίσω στο σπίτι σας στο σκληρό ξύλο και να χαλαρώσετε στην καλυμένη μπροστινή βεράντα. Καλώς ήλθατε στο υπέροχο ύπαιθρο! Είστε περιτριγυρισμένοι από τους ήχους της φύσης - τι μια ανάσα φρέσκου αέρα! Ή απλά μένετε μέσα, φωτίστε μια φωτιά, ή ενεργοποιήστε τον κεντρικό αέρα, χαλαρώστε και μην κάνετε τίποτα! Αλλά μην ξεχάσετε την αλιεία .. το μεγάλο γατόψαρο περιμένει ... 20 κιλά, 40 λίβρες, 60 λίβρες και καλύτερα - δοκιμάστε την τύχη σας στη λίμνη αλιείας της Dailey (Μάιος μέχρι τον Σεπτέμβριο). Η πέστροφα φυλάσσεται νωρίς στη λίμνη Adams κάθε χρόνο στη Δυτική Ένωση. (Ελέγξτε Ο.Δ. Ν.Κ. για ημερομηνίες). Φέρτε το κανό ή το καγιάκ σας και εξερευνήστε το γραφικό Creek Brush! Δοκιμάστε τα νέα σημεία πρόσβασης (Στ. 73 από το Serpent Mound και st. Rt 41 South of st rt 32) ή βυθίστε το άγνωστο στην είσοδο του Coffee Hollow Rd. για μικρά στόματα ... αλλά δεν μπορείτε να νικήσετε ένα μεσημεριανό πικ-νικ ή να ψήνετε έξω, και να νοικιάσετε μια βάρκα για ψάρεμα ή απλά να πετάξετε γύρω από το Shawnee State Forest ... μια παρθένα λίμνη που περιβάλλεται από ένα όμορφο δασικό τοπίο . Ένα από τα καλύτερα του Adams County.

Έχετε παιδιά; Πάρτε τους στο Long's Resort για μπάνιο και διασκέδαση! Αν είναι ζεστό, πηγαίνετε στη Mineral Springs Lake - είναι COOL κολυμπώντας όλο το χρόνο με τη λίμνη που τρέφεται με άνοιξη. Στη συνέχεια, πάρτε τους πίσω δρόμους σπίτι για να βρείτε Davis Memorial Forest για μια μεγάλη πεζοπορία στα δέντρα από το ρέμα, και να κρατήσει ένα μάτι έξω για τους κάστορες και τα ελάφια. Είμαστε αρκετά κοντά σε πολλές δραστηριότητες, αν το επιθυμείτε. Το Kings Island (ένα από τα καλύτερα πάρκα του Roller Coaster οπουδήποτε) και η Γραμμή Zip πάνω από το Μικρό Φαράγγι του ποταμού Μαϊάμι είναι ημερήσιες εκδρομές για τον άφοβο. Τότε απλά επιστρέψτε στο σπίτι σας που βρίσκεται στο δάσος με τη φύση της μητέρας για μια φωτιά στο στρατόπεδο, δείπνο και ποτά, και κάποια smores ... Είναι η καλή ζωή.

Είμαστε δίκαιες τιμές ώστε να μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να επιστρέψετε ξανά και ξανά. Είστε πάντα ευπρόσδεκτοι εδώ!

Λέξεις-κλειδιά: ιδιωτική απομονωμένη! Μεγάλη Οχάιο έθιμο σπίτι δεν καμπίνα, ξαπλωμένη στο δάσος, Κοντά στο Σινσινάτι, Κοντά σε Κολόμπους, Κοντά στο Ντέιτον, μεγάλο σπίτι, μεγάλο σπίτι, έκταση, απομονωμένη, ρομαντική, μοναδική, φθηνή, amish χώρα, king-size κρεβάτι, καλοκαιρινό σαλόνι, μπάρμπεκιου, τραπέζι πινγκ πονγκ, μπάρμπεκιου, τραπέζι μπιλιάρδου, μπάρμπεκιου, τραπέζι μπιλιάρδου, κεντρική θέρμανση, τζάκι, πατάρι, διακοπές, διανυκτέρευση, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, καταστρώματα, βεράντα, βεράντα, Wii, DVD, ψησταριές, τρύπα καλαμποκιού, πετάλια, φίδι μόδα, οινοποιείο, καλυμμένες γέφυρες, υποχώρηση, δάσος, απόδραση, παραμονή, ιδιωτική, μητέρα φύση, γραφική, πεζοπορία , οικογενειακές συγκεντρώσεις, αποδράσεις φίλων κοριτσιών, επανασύνδεση με τη φύση, έκανε Amish, υπέροχο ύπαιθρο! Περπατήστε στο δάσος. Απολαύστε τη φύση στην πολυτέλεια, Deer Worldtail Whitetail! Εξερευνήστε, Serenity, snuggle επάνω από τη φωτιά, φθηνά, Φτηνές, εκπτωτικές τιμές! Φθινοπωρινά φύλλα, Χειμερινή διασκέδαση, Βούρτσα Creek Creek, Οχάιο.
Κόκκινος Αχυρώνας, Ψάρια, Φαράγγι, Amish Country, Φύση, Ψάρεμα, Ποδήλατο

Διαχειριστής καταλύματος

Deb & Lee Giles
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δέχεται κατοικίδια
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια: σκύλοι βάρους μικρότερου από 23 κιλά ανά κατοικίδιο (όριο 2 κατοικίδια στο σύνολο)

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Smoking only allowed outside
Minimum age of renters: 25 No fireworks allowed (house is in middle of forest)
Some Guests Want to Arrive Early! We can't always accommodate but if we can, we'll get you In 2 Hrs. Early--$50 charge. Just contact Deb.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Διατίθενται ανέπαφες πληρωμές
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα, πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Peebles

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Peebles) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και στα βουνά. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά τοπικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Serpent Mound (αρχαιολογικός χώρος) και Προχώματα Piketon Mounds, ενώ μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Πάρκο Adams Lake και Δάσος του Brush Creek. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Εκθεσιακό Κέντρο Κομητείας Σάιοτο και Πάρκο Lake White State Park. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Δάσος του Brush Creek - 2 λεπτά με τα πόδια
  • Serpent Mound (αρχαιολογικός χώρος) - 21 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Shawnee State Park - 43 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λίμνη Rocky Fork - 44 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πάρκο Rocky Fork Lake State Park - 46 λεπτά με το αυτοκίνητο

Εστιατόρια

  • Main Street Grille - 17 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Locust Grove Dairy Bar - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • J & J Village Inn - 18 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Hometown Pizza - 17 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Smiley's Dairy Bar & Restaurant - 17 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 103 από 117 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 12 από 117 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 117 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 117 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 1 από 117 σχόλια πελατών" "

9,6/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

9,8/10

Τοποθεσία

9,8/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Dave H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Excellent stay off the beaten path!
Beautiful spacious home off the beaten path. Great location, and wonderful property owners!
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

10/10 Άριστο

Melissa C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Just a house in the woods
This was just the right size to accommodate 7 adults. The house could use an update on the decor but it was clean, roomy, and a nice stay for the couple of days we needed.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

8/10 Καλό

ROBYN C.

Θετικά: Check-in, επικοινωνία, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
Αρνητικά: Καθαριότητα
As Expected
Lots of supplies. Nice to have everything needed in kitchen and bathrooms. No need to bring/purchase the normal paper products and toiletries. Kitchen very well stocked with everything needed to prepare meals as well us plenty of dished for eating and serving. All kinds of spices were also available. However, do not park close to house!! My car was damaged by a falling branch and now the door will not open. It was not windy or stormy, just woke up and there was a branch on the car. Make sure you park vehicle away from any trees!
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

10/10 Άριστο

Karen S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great family getaway
A relaxing weekend with family. House has lots of amenities.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

10/10 Άριστο

Gail M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Family time
We had a fabulous time staying at the Sanctuary! The house was perfect for adult siblings catching up with each other. Plenty of private space and plenty of space to spend time together! The house was clean, the beds were comfortable and was well stocked for cooking meals. It was very easy to communicate with the owners. This was our 3rd visit and we are already talking about our next trip.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Deb & Lee Giles

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
One day after work I decided to take a wooded road across the creek and toward the forest. When I reached the sign for the forest, I looked and the owner was putting up a "for sale" sign! What are the chances of that?? We love being able to provide a clean, relaxing atmosphere for people to get away and enjoy themselves. Life is too short and too full of stress these days; we're happy to share this wonderful place!!

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

The surrounding area is absolutely beautiful, and The Sanctuary of Adams County is literally the last house before entering Brush Creek State Forest in Adams County, Ohio. Flora and fauna are gorgeous - you'll see trees and plants here that don't grow anywhere else! The white-tail deer and wild turkeys are beautiful. It's also in Amish country, so you'll most likely see Amish buggies on the road. A rare gem indeed that you'll definitely want to visit!!

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

This is a one-of-a-kind location offering relaxation and peacefulness, yet with plenty to do if you want to. Nestled up to your own private forest, you can watch deer and wild turkey while you sip coffee on your covered porches. Or if you choose, from the end of the driveway take a walk through the forest on level ground that leads you a quarter of a mile into this pristine Ohio forest land located at the base of Tener mountain. Check out Shoemaker Preserve, and Arc of Appalachia, also The Buckeye Trail at Davis Memorial Preserve for some great hikes. If it's fun you're looking for, Long's Retreat offers many activities, Mineral Springs is close by as well as Dailey's Double Pay Lake, with some huge fish! Serpent Mound is is an internationally known National Historic Landmark - only 10 miles away. Ben's Happy Trails offers horseback riding and King's Island is a top tourist attraction in the U.S., less than an hour and a half away. Miller's Amish Bakery & Furniture is only 16 miles away - you won't want to miss that!
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες