Ολόκληρο διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Παλαιά σύγχρονη κατοικία, εκπληκτική θέα στη θάλασσα στη βόρεια ακτή, Miramar 102,

Παλαιά σύγχρονη κατοικία, εκπληκτική θέα στη θάλασσα στη βόρεια ακτή, Miramar 102,

Συλλογή φωτογραφιών για Breathtaking Modern North Beachfront 2BR, Miramar102 walk to town North Coast

Περιοχή καθιστικού
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Πισίνα
Παραλία

Επισκόπηση καταλύματος Παλαιά σύγχρονη κατοικία, εκπληκτική θέα στη θάλασσα στη βόρεια ακτή, Miramar 102,

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 6 άτομα167 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Cozumel, Quitana Roo
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΤερματικός Ναυτικός Σταθμός του Κοσουμέλ4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠροβλήτα Punta Langosta Pier4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΕκκλησία του Αγ. Μιχαήλ5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΚοζουμέλ, Κιντάνα Ρόο (CZM-Διεθνές Αεροδρόμιο του Κοζουμέλ)7 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 2

2 Διπλά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 3

1 King Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Μπάνιο 2

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Παλαιά σύγχρονη κατοικία, εκπληκτική θέα στη θάλασσα στη βόρεια ακτή, Miramar 102,

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΑΞΙΔΙΟΥ; Λόγω του τύπου του βρασμού και των φυσικών ωκεανών, μπροστά από το CONDO, ΔΕΝ έχουμε ένα πρόβλημα στο θαλάσσιο περιβάλλον σε αυτό το CONDO.

Βρίσκεται στο MYCOZUMELCONDO, σας καλωσορίζουμε.

Η πισίνα 60 ποδιών και η ηλιόλουστη περιοχή του Miramar είναι μια συμφωνία με νερό, κεραμίδι και γρασίδι. Η πισίνα είναι αρκετά μεγάλη για να κάνει γύρους και περιλαμβάνει ένα σπα με υδρομασάζ. Το Snorkling είναι φανταστικό με μια βολική είσοδο σκάλας. Η μοναδική πλατφόρμα από το άλμα είναι μια πρόκληση ExtremeSport για νέους και ηλικιωμένους. Αλλά υπάρχει μια σκάλα για την εύκολη είσοδο και έξοδο των ωκεανών.

Όλοι όσοι είδαν αυτό το πρόσφατα ανακαινισμένο σπιτικό κτίριο το έχουν βρει δραματική, μοντέρνα και εκπληκτική. Πρόκειται για ένα ευρύχωρο 2BR που βρίσκεται σε ένα σημείο ιδιαίτερης ομορφιάς στο νησί Cozumel. Η πισίνα και η ηλιόλουστη περιοχή είναι μια συμφωνία με νερό, κεραμίδι και γρασίδι. Η πισίνα είναι αρκετά μεγάλη για να κάνει γύρους και περιλαμβάνει σπα με υδρομασάζ. Το Snorkling είναι φανταστικό με μια βολική είσοδο σκάλας.
Τα πάντα στο διαμέρισμα είναι απολύτως νέα, φρέσκα και πρώτης κατηγορίας.
Ένας κομψός καναπές πλατφόρμας τσιμέντου με δερμάτινα ξαπλώστρες διακοσμούν το σαλόνι. Τα νέα έπιπλα έχουν κατασκευαστεί κατόπιν παραγγελίας ενός σύγχρονου μεξικανικού αρχιτέκτονα. Οι δραματικές κολόνες τοιχοποιίας και οι τοίχοι των τοίχων καθορίζουν το ευρύχωρο σαλόνι και την μεγάλη τραπεζαρία. Καμβάς, ζωγραφισμένες με τοιχογραφίες τοιχογραφίες από την Judith Kjenstad διακοσμούν τους τοίχους και τις εσοχές. Η Τζούντι είναι ένας γνωστός σκανδιναβικός λαϊκός ζωγράφος που δημιούργησε για το condo μας μερικές αξιοσημείωτες ζωγραφιές εμπνευσμένες από τη μεξικανική λαϊκή ζωγραφική.

Αν προτιμάτε να μαγειρέψετε, θα εκπλαγείτε σε αυτή την κουζίνα. Γραμμικοί πάγκοι, συσκευές GE Profile, όπως πλυντήριο πιάτων και φούρνος μεταφοράς.
Η κύρια κρεβατοκάμαρα διαθέτει ένα κρεβάτι king με ένα νέο στρώμα μαξιλαριού. Το δωμάτιο διαθέτει ένα κομμωτήριο, καθώς και ενσωματωμένες στο μεγάλο ντουλάπι. Λόγω του μεγέθους του πλοιάρχου, υπάρχει χώρος καθιστικού / ανάγνωσης για την απόλαυσή σας μπροστά από τα γυάλινα παράθυρα. Μια ξεχωριστή περιοχή ματαιοδοξίας σας περιμένει και υπάρχει μια μεγάλη καμπίνα ντους.

Η πίσω κρεβατοκάμαρα διαθέτει δύο διπλά κρεβάτια και μια μεγάλη ντουλάπα και είναι χτισμένη στην τουαλέτα. Δύο ελκυστικά παράθυρα βλέπουν έναν εσωτερικό κήπο. Το δεύτερο μπάνιο έχει ξεχωριστή ματαιοδοξία, καθώς και μεγάλη ντουζιέρα.
Έχουμε συσκευάσει αυτούς τους χώρους με τις ανέσεις που απολαμβάνουμε, όπως ένα στερεοφωνικό ακουστικό με iPod docking και ένα LCD TV / DVD combo για τις ταινίες σας ή τις δικές μας.
Το Costera Norte είναι η αποκλειστική ήσυχη περιοχή στο νησί όπου χτίζονται πολυτελή καταλύματα. Εάν νοικιάσετε μια άλλη μονάδα νότια του San Miguel, η εβδομάδα σας στο Cozumel θα αντιμετωπίσει χιλιάδες κρουαζιερόπλοια που εγκαταλείπουν τα πλοία για την πόλη και τα ταξί που τους ακολουθούν. Η παραλία του Σαν Φρανσίσκο είναι καθημερινά γεμάτη με επισκέπτες της παραλίας κρουαζιερόπλοιων και το τζετ σκι και δραστηριότητες.

Όταν το Μεξικό αποφάσισε να προσφέρει μια υποχώρηση των ωκεανών για τον Πρόεδρο, επέλεξε το Cozumel ως την τοποθεσία. Επιλέγουν το North Drive (Costera Norte) για την τοποθεσία. Έτσι ο πρόεδρος του Μεξικού είναι ο γείτονάς μας προς το νότο.
Υπάρχουν λόγοι για τους οποίους τα τρία condos μας έχουν μία από τις υψηλότερες τιμές επισκεπτών στο νησί. Πρώτον είναι η μοναδική τοποθεσία. Αν σκέφτεστε μια ενοικίαση condo, ρωτήστε πρώτα "είναι σωστό στον ωκεανό;" Πολλά condos που διαφημίζουν "ακριβώς πάνω στον ωκεανό" είναι στην πραγματικότητα θαμμένα σε συγκροτήματα υψηλής πυκνότητας κοντά στον ωκεανό ή βρίσκονται σε υψηλά condos που αισθάνονται περισσότερο σαν διαμερίσματα από ιδιωτικά condos. Τα condos μας βρίσκονται σε μια από τις πιο παρθένες ακτές του Cozumel.

ΤΟ ΗΛΙΟ ΚΑΙ Ο ΣΚΙΝΑΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΠΕΤΡΕΣ ΤΟΥ ΜΙΡΑΜΑΡ - Κάθε διαμέρισμα του Miramar έχει εκπληκτική θέα στον ωκεανό από το μπαλκόνι τους. Τα καταλύματα στον Βόρειο Πύργο απέχουν περίπου 11 μέτρα από τα καταφύγια στον Νότιο Πύργο. Το αποτέλεσμα είναι ότι τα condos του South Tower λαμβάνουν άμεσο ήλιο στα μπαλκόνια τους από αργά το βράδυ μέχρι το ηλιοβασίλεμα. Τα μπαλκόνια του Βόρειου Πύργου είναι μερικώς σκιασμένα από 25% έως 40% για ανάγνωση, ανάπαυση και υπαίθριο φαγητό. Τόσο το Miramar 102 όσο και το Miramar 302 έχουν μερική σκιά, την προτίμησή μας.

Είχαμε ένα ιστορικό Inn στο Stillwater Minnesota για 18 χρόνια. Γνωρίζουμε πόσο γρήγορα μια ιδιοκτησία μπορεί να γίνει "μίσθωση". Ο στόχος μας είναι να κάνουμε αυτό το condo να αισθάνεστε σαν να μένετε στο σπίτι των ιδιοκτητών, πράγμα που είστε!

Λέξεις-κλειδιά: πολυτελής 2BR condo, ευρύχωρο σύγχρονο condo, Oceanfront Condo που φιλοξενεί 6+, αρχική διακόσμηση τέχνης, καλύτερη τοποθεσία Cozumel Seaside.

Διαχειριστής καταλύματος

Jill Lawson
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 21 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Outside ONLY
Administative Fee: Effective January 2020, we are charging an administrative fee of 10 USD per day. This fee allows us to pay MX tax administration.
All reservations are subject to owner's approval and may be cancelled within 72 hours after booking.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Cozumel

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα) βρίσκεται στην παραλία (Σόνα Οτελέρα Νόρτε, Cozumel). Αν το πρόγραμμά σας περιλαμβάνει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Προβλήτα Punta Langosta Pier και Πορθμείο για το Κοζουμέλ, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής, μπορείτε να εξερευνήσετε τα εξής: Υδάτινο Πάρκο Chankanaab Beach Adventure Park και Παραλία Paradise Beach. Φροντίστε να μη χάσετε αξιοθέατα όπως: Παραλιακή Λέσχη Mr. Sancho's Beach Club και Παραλία και Υδάτινο Πάρκο Playa Mia Grand. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Cozumel, Quitana Roo

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Τερματικός Ναυτικός Σταθμός του Κοσουμέλ - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πάρκο Benito Juarez - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Προβλήτα Punta Langosta Pier - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Εκκλησία του Αγ. Μιχαήλ - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Isla de Pasion (νησί) - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Κοζουμέλ, Κιντάνα Ρόο (CZM-Διεθνές Αεροδρόμιο του Κοζουμέλ): 8 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Islands Beach Club - 19 λεπτά με τα πόδια
  • Guidos Restaurante - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Tequila Beach Club Cozumel - 6 λεπτά με τα πόδια
  • La Monina Restaurante & Beach Club - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Bajau - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 51 από 53 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 2 από 53 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 53 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 53 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 53 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Elaine R.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
The best condo and location on Cozumel
You can tell this is someone’s home as opposed to just a rental property. All kitchen and towel supplies abundant. Snorkel gear, chairs etc. Immaculate, spacious and well designed. Who needs a beach covered in seaweed when you are literally in the ocean snorkeling out your patio door? Not me!
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Amber G.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfect Location
My husband and I booked this condo with our 9 and 13 year old girls for the week and it was amazing! We enjoyed being able to unwind at the end of each day in the pool, watching the sunsets and the cruise ships leave. The girls loved jumping off the platform and the snorkeling was actually really good right in front of the condo. There is a current, but we had no problem at all with flippers on. (The condo also had a life jacket and pool noodles in the closet that came in handy). The pool was never crowded. We never shared it with more than one other family. Everyone we met was so nice and we looked forward to sharing and hearing everyone’s must-do’s on the island. A few evenings we felt like we had the entire complex to ourselves. The location was perfect. It’s just 5 minutes north of town. Very quiet and safe. We rented a car for one day to explore the east side of the island, but other than that, grabbing a taxi was just too easy and cheap to justify renting a car any other day. It was $5-10 to get downtown. The most we spent was $40 to get to Playa Palancar, which is a beach club on the southern most part of the island. The taxi drivers were all very nice. It was very different from being on the main land. The condo was stocked with so much…they have an entire closet full of towels, laundry detergent, ice chest, some snorkeling gear, just to name a few! We booked this place because of the repeat customer reviews and we hope to be another repeat!!
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2023

10/10 Άριστο

Brian S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Will stay again
Had a great time based out of there
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2023

10/10 Άριστο

Etta P., Colorado, USA

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Amazing!
Our 4th trip to Cozumel & finally found a great place to stay with a perfect location! Condo was beautifully decorated; lots of space; all amenities just like the listing shows; plus lots of kitchen extras -- if you want to cook. Plenty of towels for the pool or beach day. Having the washer/dryer is best so packing extra clothes is not needed. We kept busy each day but always made time to enjoy the pool that was just outside our door or have a nice quiet evening to sit by the pool. We rented the buggy beach car for the week, but really didn't need to since the taxis come by all the time and take you wherever for $6 - $10 plus tip. Onsite support staff was very attentive, reliable & can help with any excursions. Highly recommended to couples and families. We definitely plan to come and stay again. Gracias! Etta & Robb/Denver
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2022

10/10 Άριστο

Judith D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfect place in paradise
Beautifully decorated with attention to detail. Everything that one might need was there. Totally enjoyed our stay.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2022

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Jill Lawson

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Jill and I have spent most of our life in Minnesota or California, though Jill was born in Canada. We owned a 7 room historic Bed and Breakfast for 18 years. It was a terrific business and it taught us several things. One, if your are not constantly upgrading your property, it turns quickly into a "rental". Also, the sense of being at home, comes from the details...we work on the details. Finally, from the linens to the decor, we aim at providing the best.

Jill is a nurse although innkeeping has usurped her attention in her professional life of recent years. She works the Medical tent for Iron Man though. She also has an amazing touch for decorating and the condo is her canvas.

We have been retired for 3 years. I am on the Board of the American Swedish Institute. Collecting has always been a passion- art pottery, midwest regional painters, and vintage Lotus cars.

Our condos came about because we have loved Mexico for years. We spend 3 months there a year. We walk to the golf course or to Starbucks every morning. We feel blessed and love nothing more than hearing from our guests that their stay in our condo was the best vacation ever.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

COZUMEL IS COMPLETELY SAFE! A recent survey by a major newspaper declared Cozumel to be the safest place in Mexico. It is an island, isolated from the drug wars seen is some parts of Mexico. It is a family community and protected by wealthy Mexican families, as a place to educate their children. We walk any street at any time of the day or night.

Cozumel is one of the most beautiful places on earth. It has not been exploited by hotel culture. It is proudly Mexican and from the weekend Fiestas to the local leaders and citizens, people here love being who they are and where they are.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Our condo is special because of its fantastic setting. But we hear one thing often, "we had all these plans to be out and about, doing things. But when we got to the condo, we just loved the place so much that one by one, our plans just kind of pushed aside. WE JUST LOVED LIVING TOGETHER IN THIS FANTASTIC PLACE!"

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων