Κάντε κράτηση 7 διανυκτερεύσεων και άνω ΣΩΣΤΕ 5% - 4 κρεβάτια 3 μπάνια, αίθουσα παιχνιδιών, πισίνα / spa

Συλλογή φωτογραφιών για 100% solar, newly updated, 4 bed 3 bath, game room, private pool & spa

Γεύματα
Πισίνα
Εξωτερικοί χώροι
Περιοχή καθιστικού
Εσωτερικοί χώροι

Επισκόπηση καταλύματος Κάντε κράτηση 7 διανυκτερεύσεων και άνω ΣΩΣΤΕ 5% - 4 κρεβάτια 3 μπάνια, αίθουσα παιχνιδιών, πισίνα / spa

4 υπνοδωμάτια3 μπάνιαΓια 10 άτομα166 τ.μ.

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Davenport, FL
  • Δημοφιλής τοποθεσίαChampionsGate Golf Club (λέσχη γκολφ)7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛέσχη Γκολφ Mystic Dunes15 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΓήπεδο Γκολφ Reunion Resort Golf Course17 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΟρλάντο, Φλόριντα (MCO-Διεθνές Αεροδρόμιο του Ορλάντο)37 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

4 υπνοδωμάτια (για 10 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Φουτόν

Υπνοδωμάτιο 2

1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 4

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 5

1 King Κρεβάτι

3 μπάνια

Μπάνιο 1

Bathtub · Toilet · Shower only

Μπάνιο 2

Bathtub or shower · Toilet

Μπάνιο 3

Toilet · Shower only

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Ξεχωριστή τραπεζαρία

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Κάντε κράτηση 7 διανυκτερεύσεων και άνω ΣΩΣΤΕ 5% - 4 κρεβάτια 3 μπάνια, αίθουσα παιχνιδιών, πισίνα / spa

Το ευρύχωρο 4 υπνοδωμάτιο 3 πλήρες μπάνιο με όμορφη πισίνα και spa κατασκευάστηκε το Σεπτέμβριο του 2003. Είναι σχεδιασμένο τέλεια για να φιλοξενήσει μια μεγάλη οικογένεια ή δύο μικρότερες οικογένειες. Το σπίτι μας βρίσκεται στην κοινότητα των τεσσάρων γωνιών στο Davenport της Φλόριντα, λιγότερο από οκτώ λεπτά από την έξοδο του Disney World από το I-4. Αυτό το πολυτελές σπίτι είναι πλήρως εξοπλισμένο με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, άφθονο τραπεζαρία και καθιστικό με ασύρματο internet υψηλής ταχύτητας, αίθουσα παιχνιδιών με τραπέζι μπιλιάρδου, air hockey, foosball (τραπέζι ποδόσφαιρο), δωρεάν τηλεοράσεις *, τηλεοράσεις LED 50 ιντσών, με Blueray παίκτης με Netflix στο οικογενειακό δωμάτιο.

Η κουζίνα μας είναι μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με γλάστρες, τηγάνια, μίξερ, πιάτα, κύπελλα, γυαλιά, σκεύη, καφετιέρα, μπλέντερ, μίξερ, ψυγείο πλήρους μεγέθους, πλυντήριο πιάτων, φούρνο μικροκυμάτων και πολλά άλλα.

Οι τραπεζαρία μας περιλαμβάνουν καθίσματα για έξι στην επίσημη τραπεζαρία, καθίσματα για τέσσερις στην κουζίνα, καθίσματα για δύο στο ύψος του μπαρ κουζίνα πάγκο και καθίσματα για τέσσερις έξω από την πισίνα κάτω από την καλυμμένη lanai.

Η προβολή σε πισίνα / σπα είναι 14 πόδια x 28 πόδια και κυμαίνεται σε βάθη από τρία πόδια έως πέντε πόδια. Το σπα είναι το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσετε οι ενήλικες ενώ τα παιδιά παίζουν στην πισίνα (η πισίνα / spa είναι διαθέσιμη με επιπλέον χρέωση - προαιρετικά). Ο χώρος της πισίνας περιλαμβάνει επίσης δύο ξαπλώστρες και καθίσματα για τέσσερα γύρω από το τραπέζι κάτω από την καλυμμένη lanai.

Η αυλή περιβάλλεται από ένα φράκτη έξι ποδιών για μεγαλύτερη ιδιωτικότητα ενώ η δυτική έκθεση επιτρέπει την προβολή των όμορφων ηλιοβασιλέσεων της Φλόριντα.

Το σαλόνι είναι το ιδανικό μέρος για να ολοκληρώσετε την ημέρα. Αυτό το δωμάτιο διαθέτει έναν πολύ άνετο καναπέ (w / a queen size pull out bed), ένα κάθισμα αγάπης και μια υπερμεγέθη καρέκλα. Για τη διασκέδασή σας υπάρχει ένα γυμναστήριο με τηλεόραση 32 ιντσών και DVD player, στερεοφωνικό / CD player και παιχνίδια για να απολαύσετε στο καλάθι του τραπεζίου. Φυσικά υπάρχει μια συρόμενη γυάλινη πόρτα για εύκολη πρόσβαση στην καλυμμένη περιοχή lanai και την πισίνα / σπα για περαιτέρω χαλάρωση και απόλαυση.

Το σπίτι μας διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια και τρία λουτρά. Μπορεί να κοιμάται μέχρι δέκα όταν χρησιμοποιεί τον καναπέ. Είναι ιδανικά σχεδιασμένο για να φιλοξενήσει μια μεγάλη οικογένεια ή δύο μικρότερες οικογένειες. Κάθε υπνοδωμάτιο είναι εξοπλισμένο με ανεμιστήρα οροφής και μεγάλη ντουλάπα.

Το κυρίως υπνοδωμάτιο διαθέτει ένα king size κρεβάτι, μαρμάρινο ντουλάπι, ντουλάπα, τηλεόραση 27 ιντσών και συρόμενη γυάλινη πόρτα στην πισίνα / σπα. Το μεγάλο master μπάνιο περιλαμβάνει ντους σταβλισμού, μπανιέρα, διπλούς νεροχύτες και ξεχωριστό χώρο εστιατορίων.

Το δεύτερο υπνοδωμάτιο (δεύτερο μάστερ) διαθέτει ένα queen size κρεβάτι, dresser και μεγάλη ντουλάπα, εκτός από ένα μεγάλο παράθυρο με θέα στην πισίνα / spa. Το δεύτερο μπάνιο βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την αίθουσα και διαθέτει ένα μεγάλο ντους, νιπτήρα και αποθήκη.

Το τρίτο υπνοδωμάτιο διαθέτει κρεβάτι πλήρους μεγέθους, ντουλάπι και μεγάλη ντουλάπα, ενώ το τέταρτο υπνοδωμάτιο περιλαμβάνει δύο μονά κρεβάτια, μια τουαλέτα και μια μεγάλη ντουλάπα. Το τρίτο μπάνιο βρίσκεται ανάμεσα στο τρίτο και το τέταρτο υπνοδωμάτιο. Περιλαμβάνει συνδυασμό μπανιέρα / ντους, νεροχύτη και μπαλκόνι.

Στο πίσω μέρος του σπιτιού βρίσκονται το master και τα δεύτερο υπνοδωμάτια, ενώ το τρίτο και τέταρτο υπνοδωμάτιο βρίσκονται στο μπροστινό μέρος του σπιτιού.

Όλα τα κλινοσκεπάσματα και τα σεντόνια παρέχονται.

Συγνώμη - Δεν υπάρχουν κατοικίδια ζώα και Δεν υπάρχει κάπνισμα

Visa / Mastercard / Discover αποδεκτή

Λέξεις-κλειδιά: Σπίτι

Διαχειριστής καταλύματος

Nancy & Bill McGeever
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Please read our Rental agreement for our cancellation policy.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Davenport

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Davenport) βρίσκεται κοντά σε θεματικά πάρκα. Αν το πρόγραμμά σας περιλαμβάνει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: ChampionsGate Golf Club (λέσχη γκολφ) και Γήπεδο Γκολφ Reunion Resort Golf Course, ενώ όσοι θέλετε να κάνετε τις αγορές σας, μπορείτε να επισκεφτείτε τα εξής: Παλιά Πόλη και Θεματικό Πάρκο Disney Springs™. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μη χάσετε την ευκαιρία να δείτε αξιοθέατα όπως: Θεματικό Πάρκο Disney's Animal Kingdom® και Θεματικό Πάρκο Disney's Hollywood Studios®. Με κολύμπι με αναπνευστήρα, θαλάσσιο σκι και Ψάρεμα σε κοντινή απόσταση κοντά σας, θα βρείτε πολλές υδάτινες περιπέτειες.
Χάρτης
Davenport, FL

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Λέσχη Γκολφ Χάιλαντ Ριζέρβ - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ChampionsGate Golf Club (λέσχη γκολφ) - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λέσχη Γκολφ Mystic Dunes - 15 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Γήπεδο Γκολφ Reunion Resort Golf Course - 17 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Θεματικό Πάρκο Disney's Animal Kingdom® - 25 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός του Κισίμι: 28 λεπτά οδικώς
  • Κίσιμι, Φλόριντα (ISM-Kissimmee Gateway): 34 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Starbucks - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Chick-Fil-A - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • McDonald's - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • 1845 Tap House - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • McDonald's - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,0

Θαυμάσιο

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 65 από 104 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 29 από 104 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 7 από 104 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 1 από 104 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 2 από 104 σχόλια πελατών" "

8,4/10

Καθαριότητα

9,6/10

Check-in

9,4/10

Επικοινωνία

9,2/10

Τοποθεσία

9,6/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Amy A.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Family trip
Rented home for a week for a total of six people, all over 18. House was nice and clean. Very well stocked with necessities we would need throughout the week, better than other homes we have rented in the past. We did have the pool/spa heated. Spa did not get as warm as any of the others we have rented. The spa stayed about the same temperature as the pool. It really wasn’t a big deal as we were spending most of our time at theme parks so it didn’t get used very much. Overall I would recommend the home for your vacation rental.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Kelly S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Super Comfy
Everything was pretty perfect. Just wish the hot tub would’ve been a little warmer since the nights were chilly. Also we thought it would be equipped with plenty of all the necessities (TP, paper towel, laundry detergent, dishwasher tablets). There was enough for 1 day and we had to spend money to replenish for our remaining days. That was disappointing. But all in all it’s a very nice property and well priced.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Chris D., London, UK

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great Place. just what we needed
The house is great. Beds in bedrooms 1,2 and 3 super comfy. Beds in the twin bedroom slightly less comfy but still perfectly fine for kids The house is spacious and owrfe t for a family of 4. It is located 2 kin drive from a supermarket and Starbucks so very convenient. Quiet neighbourhood. I have really nothing bad to say about this place. It iswqs just what we needed.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

10/10 Άριστο

Graeme B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Good family property in great location.
House was spacious and well equipped. Pool was fantastic with both good size and condition and heating was good addition. 30 to 60mins from all main parks dependent on traffic. Good amenities nearby. Neighbourhood was families who were friendly. Would visit again and will recommend.
Πραγματοποίησε 18 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Tarrissa D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Relaxing Vacation Getaway
My husband and I stayed at this home for 4 nights during the 4th of July week, we had a great view of fireworks throughout the neighborhood, the house was warming and comfortable to stay in, we really enjoyed the pool with the hot tub heated, and the bedrooms were nice and cozy. Would definitely recommend this house for couples/family!!!!
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Nancy & Bill McGeever

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων