Σπίτι στον προορισμό Hallieford, VAΙδιώτης οικοδεσπότης

ΜΙΛΙΟΝ $ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΦΟΡΤΩΣΗ! HOT TUB! ΠΙΣΙΝΑ! WIFI! ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ!

ΜΙΛΙΟΝ $ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΦΟΡΤΩΣΗ! HOT TUB! ΠΙΣΙΝΑ! WIFI! ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ!

Συλλογή φωτογραφιών για MILLION $ VIEWS NO EXTRA CHARGE! HOT TUB! POOL! BEACH! RESORT-LIKE AMENITIES!

Εξωτερικοί χώροι
Παραλία
Εξωτερικοί χώροι
Περιοχή καθιστικού
Δωμάτιο

Επισκόπηση καταλύματος ΜΙΛΙΟΝ $ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΦΟΡΤΩΣΗ! HOT TUB! ΠΙΣΙΝΑ! WIFI! ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ!

10 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 4 άτομα77 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Πισίνα
  • Τζακούζι
  • Κουζίνα
  • Πλυντήριο
  • Στεγνωτήριο
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ

Απολαύστε την περιοχή

Hallieford, VA
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΜουσείο Gwynn's Island Musuem12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΜουσείο Deltaville Maritime Museum23 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΜαρίνα Deltaville Marina24 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΝιούπορτ Νιουζ, Βιρτζίνια (PHF-Διεθνές Αεροδρόμιο των Νιούπορτ Νιουζ - Γουίλιαμσμπεργκ)55 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

2 Μονά Κρεβάτια και 1 King Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Toilet · Shower only

Μπάνιο 2

Outdoor shower

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Υπαίθρια ντουζιέρα
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

ΜΙΛΙΟΝ $ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΦΟΡΤΩΣΗ! HOT TUB! ΠΙΣΙΝΑ! WIFI! ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ!

Δείτε τη σελίδα του Facebook για βίντεο του εξοχικού σπιτιού.

"Τώρα αυτή είναι η ζωή!" "Ένα μικρό κομμάτι του παραδείσου!" "Απολαύστε το όνειρο!" "Δεν είναι καλύτερα από αυτό!" Μόνο μερικές σκέψεις που μπορεί να περάσουν από το μυαλό σας όταν έρχεστε για μια διαμονή στο The Cottage στο Misti Cove.

Ενώ το όνομα μπορεί να είναι απλό, μην το αφήνετε να σας ξεγελάσει, γιατί έτσι είναι τα καλύτερα πράγματα στη ζωή! Ωστόσο, εξαιρετικές ανέσεις τρέχουν ένα δεύτερο δευτερόλεπτο και αυτό το εξοχικό σπίτι προσφέρει επιπλέον βοήθεια από το καθένα για το καλύτερο και των δύο κόσμων! Εδώ, θα απολαύσετε τα θέρετρα σαν παροχές, χωρίς πλήθη θέρετρο. Παροχές όπως δωρεάν WIFI, μεγάλη εξωτερική πισίνα, παραλία, γήπεδο τένις και προβλήτα. Επιπλέον, ακόμη και τα περισσότερα θέρετρα δεν προσφέρουν όπως το δικό σας ιδιωτικό επιπλέον μεγάλο υδρομασάζ στο παραλιακό υδρομασάζ με θερμαινόμενη πετσέτα, ιδιωτικό θαλάσσιο σαλόνι με τζάκι, σταθμός χαλάρωσης (ιδιωτική παραθαλάσσια παραλία με καρέκλες adirondack, τραπέζι για 2, τσάι ξύλου, ξύλινο τζάκι), το δικό σας τικ μπαρ, 2 εσωτερικά τζάκια, 4 tv / dvd players που συνδέονται με την DirecTv, 4 ιδιοκτήτες με καγιάκ, 4 καρέκλες παραλίας, πετσέτες παραλίας, 4 ... ....

Με αυτό το παραθαλάσσιο εξοχικό βιβλίο ιστοριών, θα έχετε εξαιρετικά κοντινή θέα στον ποταμό Piankatank στο ευρύτερο σημείο του, καθώς τροφοδοτείται σε έναν βραχίονα του Ατλαντικού Ωκεανού, τον κόλπο Chesapeake, ο οποίος είναι ο μεγαλύτερος ποταμός της Βόρειας Αμερικής. Είτε είστε μέσα ή έξω, η επεκτατική θέα στο νερό είναι αξεπέραστη! Στην πραγματικότητα, δεν ξέρω για κανένα άλλο ενοίκιο διακοπών στην περιοχή όπου το ίδιο το σπίτι είναι τόσο κοντά στο νερό. Δεν επιτρέπουν πλέον να χτίζονται τα σπίτια κοντά στο νερό γύρω από αυτό. Το νερό είναι τόσο κοντά που θα μπορούσατε να ρίξετε μια γραμμή αλιείας στο νερό από το πίσω κατάστρωμα σας. Θα πρέπει πραγματικά να βγείτε λίγο πιο μακριά για να πιάσετε τα ψάρια, αλλά το θέμα είναι, «θα μπορούσατε». Ελέγξτε τις εικόνες. Το νερό είναι τόσο κοντά όσο φαίνεται.
Μετά από όλα, είναι όλα σχετικά με το νερό ..... έτσι μην θυσιάζετε στην θέα. ΕΙΣΑΓΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΑΠΟΨΕΙΣ ΥΔΑΤΩΝ!

Κοιτάζοντας την ανατολή του ηλίου πάνω από το νερό ενώ βάλεις στο κρεβάτι είναι αξέχαστη! Παρακολουθώντας το ηλιοβασίλεμα φωτίζει τον ουρανό, ενώ το μούσκεμα στο ιδιωτικό σας υδρομασάζ στο ιδιωτικό κατάστρωμα της προκυμαίας σας είναι βέβαιο ότι θα αφήσει και μια μόνιμη μνήμη. Από εδώ, θα μπορείτε επίσης να πάρετε άφθονη άγρια ζωή και θαλάσσια ζωή όπως ψαροντούφεκο, αετοί, γλάροι, ελάφια, άλματα ψαριών, καβούρια, ακτίνες ψαριών και πολλά άλλα είδη γνωστά στην περιοχή. Θα είναι σχεδόν σαν την παραμονή σε ένα άγριο ζώο και θαλάσσιο παρατηρητήριο την ίδια στιγμή.

Αν δεν κοιτάζετε τη φυσική ομορφιά που σας περιβάλλει, δεν θα απογοητευτείτε ούτε από την αισθητική του εξοχικού σπιτιού. Είναι επιπλωμένο με έπιπλα και προσφορές υψηλής ποιότητας σε όλη την έκταση. Το κύριο υπνοδωμάτιο έχει κρεβάτι queen size w / Novaform στρώμα αφρού μνήμης gel, 2ο υπνοδωμάτιο έχει daybed w / pop-up trundle κάτω από το οποίο μπορεί να μετατρέψει το daybed είτε σε ένα king size κρεβάτι είτε σε δύο ξεχωριστά κρεβάτια μεγέθους δύο μονά. Και τα δύο στρώματα είναι αφρός μνήμης επίσης. Το καθιστικό, η κλειστή βεράντα ('No Wake Zone'), το Master Bedroom και το 2ο υπνοδωμάτιο διαθέτουν τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας με dvd players. Και οι 4 τηλεοράσεις είναι συνδεδεμένες με δορυφορική τηλεόραση που παρέχεται από την DirecTV.

Η κουζίνα είναι πλήρως επιπλωμένη με ψυγείο, φούρνο μικροκυμάτων, φούρνο / φούρνο, πλυντήριο πιάτων, καφετιέρα, τοστιέρα, μπλέντερ, κατσαρόλα, απορρίμματα απορριμμάτων, κατσαρόλες, τηγάνια, πιάτα, γυαλιά, κύπελλα και όλα τα σκεύη που θα χρειαστείτε .

Κουζίνα, Καθιστικό, Master BR και 2ο BR έχουν δάπεδα από μπαμπού για αυτή την μακριά εξωτική αίσθηση!

Υπάρχει κάτι περισσότερο από το μάτι. Ωστόσο, αντί να φωτογραφίζετε μέσα στις ντουλάπες και τα ντουλάπια, επιτρέψτε μου να σας πω απλά ότι θα βρείτε πράγματα όπως χνουδωτά πετσέτες υψηλής ποιότητας, πετσέτα, παπλώματα ποιότητας ή / και καλύμματα κρεβατιού και μια ποικιλία αξεσουάρ μπαρ tiki για να αναφέρουμε μόνο λίγα.

Έξω από τη γέφυρα που βλέπει στην προκυμαία υπάρχει ένα μπαρ Tiki, ψησταριά με κάρβουνο, πολύ μεγάλο υδρομασάζ και τζάκι που θέλουν να χαλαρώσουν και να απογυμνώσουν τις ψυχρές νύχτες. Αν έχετε ακόμα κάποια ενέργεια για να χαλαρώσετε, τότε ίσως θα μπορούσατε να φτάσετε στην αιώρα λίγο πιο κοντά στο νερό και να ξεκουραστείτε για ένα ξόρκι. Η αιώρα στέκεται από δυο δέντρα, οπότε μόλις φτάσετε εδώ, θα το έχετε "φτιαγμένο στη σκιά". Εξακολουθεί να έχει λίγη ενέργεια και ίσως αισθάνεται λίγο περιπετειώδης; Τώρα είστε έτοιμοι για τον Σταθμό Χαλάρωσης ... την περιοχή που μοιάζει με μίνι παραλία, με τις 2 καρέκλες adirondack και τζάκι με καύση ξύλου, μόνο ένα ριγκ από τη θάλασσα. ΓΙΑ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ, ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ! Θυμηθείτε, ενώ βρίσκεστε εδώ δεν έχετε τίποτε άλλο παρά χρόνο, οπότε γιατί να μην χαλαρώσετε και να το κάνετε όσο πιο αργό γίνεται.

Ελάτε να μείνετε για λίγο και αφήστε τον χρόνο να επιβραδύνει. Σύντομα θα βρεθείτε λέγοντας: "Τώρα αυτή είναι η ζωή!"

Άλλα μηνύματα:

Υπάρχουν 4 καγιάκ προσφέρονται για καγιάκ, ξαπλώστρες & ποδήλατα διαθέσιμα για χρήση από τους επισκέπτες. Οι επισκέπτες μπορούν να κρατήσουν το σκάφος τους στη κοντινή Μαρίνα Morningstar με αμοιβή ή αγκυροβολημένα σκάφη ικανά να επιπλέουν σε ρηχά νερά μπροστά από το εξοχικό σπίτι. Λυπούμαστε, δεν επιτρέπεται να διατηρούνται στο κτίριο επιβατικά σκάφη.

Η ήσυχη κοινότητα προσφέρει στους κατοίκους και τους επισκέπτες μια παραλία, μια προβλήτα, μια εποχική πισίνα, ένα γήπεδο τένις και ένα γήπεδο μπάσκετ.

Γνωστοποιήσεις:

* Η εξοχική κατοικία έχει διακοσμηθεί με γούστο για να συμπεριλάβει αρκετές εικόνες και άλλες διακοσμήσεις με βιβλιογραφικές αναφορές για να βοηθήσουν στην ενίσχυση της αίσθησης της ειρήνης και της χαλάρωσης.

* ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! 4. 9 από τους 5 φιλοξενούμενους γνώρισαν συμπτώματα άγχους αποχωρισμού αμέσως μετά το check-out. Σε μικρότερο βαθμό, μερικοί έχουν απλώς γίνει Misti-eyed.

Πλήρης μαρίνα υπηρεσίας και δωρεάν δημόσιο σκάφος εκτόξευσης περίπου 6 - 7 μίλια μακριά. Παντοπωλεία, μικρά καταστήματα και εκκλησίες κοντά. Piankatank River Golf Club περίπου 20 λεπτά μακριά. Τοπικό κινηματογράφο και μπόουλινγκ περίπου 20 λεπτά μακριά. Το θεματικό πάρκο Busch Gardens, το Colonial Williamsburg και το ιστορικό Jamestown και το Yorktown περίπου μία ώρα μακριά. Πολλή ιστορία για να δείτε και στο Ρίτσμοντ που είναι περίπου 1 ώρα και 15 λεπτά μακριά. Ή, ίσως να θέλετε να κάνετε ένα ημερήσιο ταξίδι στον ωκεανό στο VA Beach που είναι περίπου 1 ώρα και 30 λεπτά μακριά. Δείτε τοπικές καταχωρίσεις στο Mathews, VA για περιοδικά τοπικά γεγονότα, όπως φεστιβάλ στρειδιών, εκθέσεις πυροτεχνημάτων, τουρνουά αλιείας, αθλητικές εκδηλώσεις για ποδήλατα, τέχνες και χειροτεχνίες και πολλά άλλα.

Διαχειριστής καταλύματος

Robert E Short
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Guests required to fill out, sign, and return guest reservation form/rental agreement along with a copy of driver's license prior to checking-in.
Only guests listed on guest reservation form may be on premises of cottage or Misti Cove Subdivision. Guests of guests are not allowed.
Quiet hours begin at 9 p.m.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Σχετικά με την περιοχή

Κομπς Κρικ

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Πιάνκατανκ) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και στην παραλία. Αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Μαρίνα Deltaville Marina και Λέσχη Γκολφ Golden Eagle, ενώ όσοι θέλετε να δείτε τα αξιοθέατα της περιοχής, μπορείτε να πάτε σε μέρη όπως: Μουσείο Deltaville Maritime Museum και Συγκρότημα Διασκέδασης Κόμπας. Οι δραστηριότητες Τζετ σκι σε κοντινή απόσταση και κολύμπι με αναπνευστήρα προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με Πεζοπορία σε κοντινή απόσταση και Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση κοντά σας.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Μουσείο Gwynn's Island Musuem - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Μουσείο Deltaville Maritime Museum - 23 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Μαρίνα Deltaville Marina - 24 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πάρκο αναψυχής Busch Gardens Williamsburg - 53 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Water Country USA (θεματικό πάρκο) - 55 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Νιούπορτ Νιουζ, Βιρτζίνια (PHF-Διεθνές Αεροδρόμιο των Νιούπορτ Νιουζ - Γουίλιαμσμπεργκ): 55 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Mi Casa Azteca Mexican Restaurant & Cantina - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Hole In The Wall - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Southwind Pizza - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Hardee's - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Subway - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 126 από 137 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 9 από 137 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 2 από 137 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 137 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 137 σχόλια πελατών" "

9,8/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

9,8/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Sarah W.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Couples retreat
Long weekend to reconnect with my husband. This was perfect. We actually preferred to hang out at the cottage as opposed to going out. This cottage has some great personal touches. Heated bathroom floor and towel rack. Heated blanket. Beautiful electric fireplace in the bedroom. Fantastic private hot tub, sheltered from the elements, wood supplied for the fire pit, electric wine opener. A shed full of things to do - bikes, kayaks, fishing rods, outdoor games. Inside there is a variety of games, puzzles & books. The scenery was stunning! A very responsive & accommodating host.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

10/10 Άριστο

Smiths

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Peace and tranquillity
If you’re looking for peace and tranquillity, this is it! Private, beautiful place. Owner is great with communicating. We loved our honeymoon here!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

10/10 Άριστο

Natalie T.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Quiet Getaway
Our stay was lovely. We enjoyed the view, the amenities available on the property and the everyone we met in the nearby small towns were delightfully friendly.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

10/10 Άριστο

Sara C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Just what we needed
Impressed by this quiet and safe community. This property is a slice of heaven. So much to see and do! Need to stay longer next time just to experience every aspect of this rental. The views all day long were spectacular. The owner really has thought of everything for the renters to just show up and enjoy being on the Rivah!
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

Pam E.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Beautiful getaway 😍
Easy to rent and beautiful getaway. Decorated beautiful has everything you need bring clothes and flip flops. Beautiful decor touches every where. Home is as pictured.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Robert E Short

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

The cottage's extremely close proximity to the water is probably the closest you'll find in the area when it comes to BIG water views. The private outdoor waterfront hot tub that guests can soak in while taking in the views is also a rarity. The outdoor waterfront fireplace chat set compliments the hot tub and helps extend the cooler days. The Relaxation Station, which is mere feet from the water, boasts two adirondack chairs and wood burning fireplace for your enjoyment while you wiggle your toes in the sand. From the endless views looking out toward the Chesapeake Bay to the enchantment of lights across the river at night, these sights and more help create a sense of wonderment that make it hard for the eye to look away.

Γλώσσες:

Αγγλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες