Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Ωκεανό και πισίνα μπροστά Παράδεισος

Ωκεανό και πισίνα μπροστά Παράδεισος

Συλλογή φωτογραφιών για Just Renovated - Ocean and Pool front Paradise

Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικοί χώροι
Περιοχή καθιστικού
Ιδιωτική κουζίνα
Εσωτερικοί χώροι

Επισκόπηση καταλύματος Ωκεανό και πισίνα μπροστά Παράδεισος

Σχόλια
9,6 στα 10 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιο1+ μπάνιοΓια 4 άτομα79 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Westpunt
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Kalki2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Kleine Knip5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Grote Knip6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΒίλλεμσταντ (CUR-Hato Διεθνές)40 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Φουτόν και 1 King Κρεβάτι

1 μπάνιο, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Toilet · Shower only

Μπάνιο 2

Toilet · Shower only

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Ωκεανό και πισίνα μπροστά Παράδεισος

Κάντε κλικ στο βίντεό μας, μεταβείτε στο τέλος των εικόνων

Αποδράστε από τη φασαρία και τη φασαρία στο σπίτι σας μακριά από το σπίτι! Μέσα σε ένα γαλήνιο, περιφραγμένη Καραϊβικής παραθαλάσσια κοινότητα θέρετρο, αυτό το γοητευτικό δίπλα στον ωκεανό στο σπίτι παρέχει όλα όσα χρειάζεστε για να απολαύσετε αξέχαστες διακοπές. Ακριβώς ένα βήμα από την πόρτα είναι η θάλασσα και αφρώδη πισίνα που περιβάλλεται από όμορφα Bourgainvillea και μεγάλα φοίνικες. Άνετα ξαπλώστρες παρουσιάσει το τέλειο σημείο για την ανάγνωση ή την ηλιοθεραπεία. Αν καταδύσεις ή κολύμβηση με αναπνευστήρα είναι η επιθυμία σας, το μαγευτικό σπίτι του υφάλου θα καθοδηγήσει το δρόμο σας! Gear-up στο δωμάτιό σας και να περπατήσετε δεξιά από την είσοδο νέων θάλασσα για να απολαύσετε όλα ότι η φύση έχει να προσφέρει. Αναδύονται από το νερό και ξεπλύνετε τον εξοπλισμό σας στη δεξαμενή καρφωμάτων σπίτι, ντους μακριά από την παραλία. Θέλετε να εξερευνήσετε άλλες περιοχές κατάδυσης στο νησί, χρησιμοποιήστε επί τόπου ανεβάσει εγκατάσταση δεξαμενής μας με την ασφαλή αποθήκευση και δεύτερη δεξαμενή έκπλυσης και ντους. Δεν χρειάζεται να φέρουν τα αλιευτικά εργαλεία από τη φροντίδα στο townhome. Απολαύστε γεύματα στην πλακόστρωτη lanai, ή τη γενναιόδωρη θάλασσα μπαλκόνι με ηλιοπροστασία πέργκολα και εκπληκτική θέα στο ηλιοβασίλεμα στον ωκεανό? ή να επιλέξετε να φάτε έξω σε μια ποικιλία από εστιατόρια στη γύρω περιοχή. Μετά από ένα θεαματικό ημέρας, απολαύστε τον ύπνο σας αξίζει σε πρόσφατα επεκτάθηκε μάστερ σουίτα μας, πλήρης, με ένα νέο κρεβάτι king size που ολοκληρώνεται με το 4-ιντσών αφρού πάχους μνήμης. Βεβαιωθείτε ότι παρακολουθείτε το βίντεό μας, μεταβείτε στην τελευταία φωτογραφία. .


Το νησί του Κουρασάο: Κουρασάο είναι το μέρος για να επισκεφθείτε αν ψάχνετε για καταδύσεις, χαλάρωση, ψώνια ή απλά μια μεγάλη διακοπές. Υπάρχουν πολλά να κάνουμε σε αυτό το μικρό νησί. Η κουλτούρα είναι πολύ διαφορετική, έτσι θα νιώθετε σαν να είστε σε πολλές διαφορετικές χώρες ταυτόχρονα. Επισκεφθείτε Otrabana και της Πούντας για ψώνια και το καλό φαγητό. Απολαύστε μια μεγάλη πεζοπορία στο όρος Christoffel, επισκεφθείτε Shete Μπόκα Park και το North Shore. Το καλύτερο από όλα, Κουρασάο σπορ τις πιο όμορφες παραλίες της Καραϊβικής. Porta Marie, Cas Abou, Πλάγια Κάλκι για να αναφέρουμε μόνο μερικά. Cas Abou μόλις έχει βαθμολογηθεί ένα Top 10 παραλίες του κόσμου.
Καταδύσεις και Κολύμπι με Αναπνευστήρα είναι ένα από τα μεγαλύτερα αξιοθέατα του νησιού. Υπάρχουν πολλές όμορφες τοποθεσίες, μερικά από τα οποία θα είναι η μόνη δύτης / snorkler / κολυμβητής εκεί!
Ενοικιάσεις ATV της, ή για τους λαούς γυμναστικής - Τα ποδήλατα. Υπάρχουν πολλά μονοπάτια στο Westpunt. Επισκεφθείτε Hato Σπήλαια για μια ημέρα. Κουρασάο ως προορισμό των διακοπών σας! Δεν θα απογοητευτείτε.

Βουτιά Λεπτομέρειες: Αν είστε ένας δύτης, αυτό είναι το σωστό μέρος. Shore καταδύσεις περιπέτειες εν αφθονία, και μεγάλη καταδύσεις από σκάφος, καθώς και. Δοκιμάστε ύφαλο μας, δεν θα σας απογοητεύσει. Προσαρμοστείτε στη βίλα και να πηδούν δεξιά μέσα. Για καταδύσεις με σκάφος, μην χάσετε Watamula - οι κοραλλιογενείς κεφαλές είναι τεράστιες. Για εσάς τους τοξικομανείς ναυάγιο, έχουμε την «Ανώτερη Παραγωγός». Γάστρας κάθεται entact στο 110 'και προσφέρει πολλά σημεία εισόδου και εύκολη περάσματα κολύμπι. Και μόλις λίγα λεπτά μακριά από το σπίτι είναι Ωκεανό Συναντήσεις Δυτική κατάστημα κατάδυσης. Η OEW είναι Padi 5 αστέρων βαθμολογία, μόλις ψηφίστηκε κορυφαία 100 καταστήματα βουτιά στον κόσμο, και το σπίτι στο Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων, η πιο διάσημη βουτιά ακτή του νησιού.

Κάντε μια κράτηση μαζί μας, τότε ας γνωρίζουν ή επίπεδο πιστοποίησης και θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να βάλει μαζί μια προσαρμοσμένη συνιστάται κατάδυση διαδρομή ειδικά προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας.

Γιατί να επιλέξετε το σπίτι διακοπών μας: Αναβαθμίζουμε συνεχώς το σπίτι μας, καθιστώντας την μία από τις καλύτερες επιλογές στο Marazul θέρετρο. Η θέση μας είναι μπροστά στη θάλασσα και στην πισίνα μπροστά. Υπέροχη θέα μέρα, εορταστική αλλά συγκρατημένη αναμμένα απόψεις νύχτες, και εξαιρετικά βολικό για ταξίδια ποτό ή βλέποντας την οικογένεια.

Ανέσεις μας, συμπεριλαμβανομένων πλυντήριο πιάτων, πλυντήριο ρούχων, εσωτερική σετ τραπεζαρία, κουζίνα Χατς, νέα έπιπλα, άμεση τηλεόραση, σύστημα Hi σύνολα ποιότητα αίθριο και στις δύο άνω και κάτω επίπεδο εξωτερικούς χώρους διαβίωσης. Φυσικά έχουμε και όλα τα απαραίτητα όπως: Ζεστό νερό στην κουζίνα και ντους, κλιματισμό πάνω & κάτω, σίτες σε όλα τα παράθυρα και πόρτες (πολύ σημαντικό), τηλεόραση με επίπεδη οθόνη, οροφή και το δάπεδο ανεμιστήρες, μπλέντερ, φούρνο μικροκυμάτων, κλπ

Είμαστε πρόθυμοι να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να σχεδιάσουμε τις διακοπές των ονείρων τους. Εκμεταλλευτείτε τις γνώσεις μας? ενημερώστε μας συμφέροντα σας και θα σας βοηθήσει με τον προγραμματισμό σας.

Διαχειριστής καταλύματος

Andrea and Chris Wait
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Κουζίνα
Πλυντήριο
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος
Θέα στο βουνό

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχεται το ακόλουθο μέτρο ασφαλείας: κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Sabana Westpunt

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Sabana Westpunt) βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα. Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Εθνικός Δρυμός Shete Boka και Παραλία Forti, ενώ στα πολιτιστικά αξιοθέατα της περιοχής συγκαταλέγονται τα εξής: Μουσείο Tula και Μουσείο Savonet Museum Curaçao. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με αυτόνομη κατάδυση και κολύμπι με αναπνευστήρα κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με ποδηλασία βουνού και Ορειβασία σε κοντινή απόσταση.
Χάρτης
Westpunt

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Παραλία Forti - 4 λεπτά με τα πόδια
  • Παραλία Γκράντι - 10 λεπτά με τα πόδια
  • Παραλία Kalki - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Kleine Knip - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Grote Knip - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Βίλλεμσταντ (CUR-Hato Διεθνές): 41 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Blue View Sunset Bar and Restaurant - 5 λεπτά με τα πόδια
  • Bahia Beach Bar - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Jaanchi's Restaurant - 12 λεπτά με τα πόδια
  • Sol Food - 11 λεπτά με τα πόδια
  • Discover Diving & Restaurant - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,6

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 34 από 44 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 9 από 44 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 44 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 1 από 44 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 44 σχόλια πελατών" "

9,0/10

Καθαριότητα

9,8/10

Check-in

9,0/10

Επικοινωνία

9,6/10

Τοποθεσία

9,6/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Lisa P.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfect Vacation
Beautiful location. Overlooking the ocean and pool. Meals spent on top and bottom terrace overlooking our incredible view. The most spectacular beaches only minutes away. Restaurants close by. Quiet and relaxing. Exactly what was needed for our 2 week stay. Highly recommend.
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Jane D., Chester County, Pa

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Condo review
We spent three weeks at Marazul Dive Resort in Sept 2023. Chris & Andrea's condo is very nice. It has more amenities than most here: AC on upper & lower levels; dishwasher; washer. It is directly behind the pool, which was abit concerning to me, not wanting to have people or noise infringe on our space. However, it was not a problem at all, as there is beautiful vegetation giving visual privacy, & the constant wind through the palm trees carries away all but the loudest of noises. In fact it was nice being so close, as we could run in & out of our condo to use the bathroom, get a drink of water, etc. Chris & Andrea went out of their way to accommodate our needs, & moved one of the downstairs couches up into the bedroom so my child could sleep there. They even bought a beach umbrella & two beach chairs knowing we were looking to snorkel at several remote beaches with no facilities. They were immediately responsive to my various questions & concerns both before & during our stay. They are super hosts for sure! MDR itself is a wonderful place to stay if what you're seeking is a quiet, laid-back atmosphere close to nice dive & snorkeling beaches. The pool is very nice, & the property is gated & secure, with a night watchman as well. The grounds are beautiful, & are immaculately kept. I highly recommend MDR, & Chris & Andrea's condo.
Πραγματοποίησε 21 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

8/10 Καλό

Beth a., Traverse city, mi

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, ακρίβεια καταχώρισης
dive resort
Nice place, right on water. It's diver heaven there and in the area; however, it is a long way from the more populated area south. It's an interesting drive, but for us, not divers and late late bookers, it got old. Not the facilities fault.
Πραγματοποίησε 9 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

Amy H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Well appointed with local info
Chris and Andrea's place had everything we needed for a comfortable 1 week stay. Comfortable bed, dishwasher, well appointed kitchen, even a washing machine which was handy for rinsing out salt water soaked suits and towels after a beach day. We loved the local information provided in the apartment... especially the "ramblings" of Sunshine 😃. Chris provided tips on everything from restaurants to rental cars. Very helpful! Property manager, Renee, was friendly and let us borrow 2 snorkels from his office supply. The pool and grounds are very well kept. Perfect location for beach-hopping!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2023

10/10 Άριστο

Steven L.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
A week in paradise.
We had a great week together as a family. Location was great near nice beaches and great snorkeling. Nice unit, everything worked, all was as advertised. Would stay here again.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2022

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Andrea and Chris Wait

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Andrea & Chris are hard working professionals living in Charlotte NC, USA. We are adventurous types who prefer fun in the sun action packed vacations. We like to do things on our own agenda and don't prefer hustle & bustle. We have been snow skiers, water skiers, boaters, jet skiers, hikers, swimmers and fitness junkies, but scuba diving is our true passion. Diving is relaxed excitement if that make sense.

We definetely prefer nicer things, but have no interest in anything that is pompous or pretentious. Good service is always nice, but we more often prefer catering for ourselves.

We take a lot of pride in our approach to life, the impact of the choices we make each and every day, and are firm believers in karma. We strive to excel with our honesty, and to treat people fairly and with the utmost of respect. We welcome to opportunity to aid you in your vacation planing and a stay at vacation home 2B (the place 2B).

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

We have been vacationing in the Carabbean for many years. The island of Curacao however, is the only one that kept drawing us back for repeat visits. Initially we were staying at the 'hotels' near the city of Willemstad. Without fail, we always found ourselves making daily trips to the Westpunt side of the island. The beaches, mountains, diving, north shore boca's and relaxed pace are all splenders that are unrivaled elsewhere on Curacao. We finally asked ourselves, why are we staying in Willemstad....Westpunt it the place to be! So for our next trip we researched villa's in Westpunt, stumbled upon Marazul and ultimately booked a stay. The moment we walked into the resort, we know we found something very very special. The next day, we learned that 2B might become available for sale. The thought of actually owning an oceanfront villa in the Caribbean consumed the balance of our vacation. Until now, the idea was only a dream. But Marazul was different, we felt at home. The day after we returned to Charlotte from our vacation, we contacted the potential seller, and ultimately made the purchase. We had found our dream come true and hope to share it with you as well. Apartment 2B in Curacao is the place 2B.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

The expanded master bedroom suite and lower level extension really opened the home up. The Pergola on the upper level tiled balcony transformed the space into a perfect shaded spot to relax, dine or just soak in the ocean scenes.

Γλώσσες:

Αγγλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων