Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Μια λίμνη House Retreat στα βουνά για να ξεφύγουν από όλα!

Μια λίμνη House Retreat στα βουνά για να ξεφύγουν από όλα!

Συλλογή φωτογραφιών για Lake House/ Kayaks, Hot Tub, WiFi

Μη ταξινομημένη εικόνα, 1 από 48, κουμπί
Μη ταξινομημένη εικόνα, 2 από 48, κουμπί
Μη ταξινομημένη εικόνα, 3 από 48, κουμπί
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Λόμπι

Επισκόπηση καταλύματος Μια λίμνη House Retreat στα βουνά για να ξεφύγουν από όλα!

Σχόλια
9,8 στα 10 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 6 άτομα

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Utuado
  • Δημοφιλής τοποθεσίαParque Ceremonial Indigena de Caguana (πάρκο)23 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΣπήλαιο Cueva Ventana28 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαρατηρητήριο του Αρεσίμπο49 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΣαν Χουάν (SJU-Διεθνές Αεροδρόμιο Luis Muñoz Marín)98 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Διπλός Καναπές-Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Bathtub or shower · Bidet · Toilet

Μπάνιο 2

Bathtub or shower · Toilet

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Ξεχωριστή τραπεζαρία
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Μια λίμνη House Retreat στα βουνά για να ξεφύγουν από όλα!

Περιτριγυρισμένο από τη φύση στα ήσυχα βουνά Utuado, μια πόλη στην κεντρική περιοχή του Πουέρτο Ρίκο, θα βρείτε Casa Lago ... Σε αυτό το όμορφο και όμορφα διακοσμημένο Lake House, μπορεί να κοιμηθεί μέχρι επτά (7) άτομα. Έχει δύο υπνοδωμάτια με queen size κρεβάτια, δύο πλήρη μπάνια, οικογενειακό δωμάτιο, όλα τα δωμάτια με κλινοσκεπάσματα και πετσέτες. Αυτό το διώροφο ξύλινο σπίτι διαθέτει επίσης μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Έχει επίσης μια τραπεζαρία ,, σαλόνι, και μεγάλη βεράντα με αιώρα που θα σας βάλει στον πειρασμό για μια ημερήσια υπνάκο, ή απλά να χαλαρώσετε απολαμβάνοντας τη θέα της λίμνης Caonillas. Τις περισσότερες φορές έχουμε ένα δροσερό αεράκι καιρό, αν και, υπάρχουν έξι ανεμιστήρες οροφής στο σπίτι που θα κάνει πιο άνετο για σας, αν χρειαστεί.

Στο χαμηλότερο επίπεδο του σπιτιού υπάρχει μια άλλη βεράντα και χώρο πλυντηρίου με πλυντήριο. Στη μεγάλη βεράντα του ξενοδοχείου, υπάρχει ένα μεγάλο κιόσκι με δύο μισά μπάνια και άφθονο καρέκλες και τραπέζια για να συγκεντρώσει το κόμμα σας και να απολαύσετε ένα κάρβουνο μπάρμπεκιου? όλα κάτω από τη σκιά των δέντρων μπαμπού.

Ξεκινήστε την ημέρα σας με ένα αρωματικό καφέ, ενώ η πρωινή ομίχλη εξακολουθεί να καλύπτει την λίμνη, ή να προετοιμάσει μια φρέσκια φρουτοσαλάτα με μπανάνες, παπάγια, μάνγκο, πορτοκάλια ή ανανά, μεταξύ άλλων, τα φρούτα θα βρείτε από προμηθευτές κατά μήκος των δρόμων της χώρας. Δεδομένου ότι είμαστε βήματα μακριά από τη λίμνη, μπορείτε να πάτε για ψάρεμα από την ιδιωτική αποβάθρα μας, καγιάκ και κουπί επιβίβασης. Για όσους αναζητούν την περιπέτεια και ήθελε να ασκήσει, ποδήλατο βουνού ή ένα πρόωρο σκούντημα είναι μεγάλες επιλογές για την ενίσχυση της ημέρας σας. Για να λάμψουν τα βράδια σας, σας προτείνουμε ένα ωραίο κρασί κοντά στο λάκκο φωτιά, ακούγοντας το τραγούδι των «Coquis», μια ενδημική μικροσκοπικά βάτραχος και πολιτιστικό σύμβολο του Πουέρτο Ρίκο. Είναι απλά δεν μπορεί να πάρει καθόλου καλύτερα!

Αυτό το κρυμμένο μικρό κομμάτι του παραδείσου είναι 1 ώρα και 30 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Σαν Χουάν.
Ενώ στην περιοχή, μπορείτε να οργανώσετε την επίσκεψή σας σε πολλά τουριστικά αξιοθέατα σε κοντινή απόσταση είναι γνωστό, που θα κάνουν τις διακοπές σας μια πολύ συναρπαστική και ιδιαίτερη. Το Παρατηρητήριο Arecibo, είναι μια 1,000ft ραδιοτηλεσκόπιο, το μεγαλύτερο στον κόσμο! Χρησιμοποιείται σε τρεις βασικούς τομείς: Ραδιόφωνο Αστρονομία, Aeronomy και ραντάρ Αστρονομίας. Αυτό το τηλεσκόπιο έχει κάνει εμφανίσεις σε κινηματογραφικές ταινίες και τηλεοπτικές παραγωγές, όπως είναι εισηγμένη στο Εθνικό Μητρώο των ιστορικών τόπων. Η Caguana Αυτόχθονες Τελετή Park είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα στο Πουέρτο Ρίκο. Εδώ, θα μάθετε για τους προγόνους μας, στους Ινδιάνους »Tainos». αρχαιολόγος έχουν uncoverd πολλά ευρήματα, Ανάγλυφα σε βράχο, μονόλιθους, και πέτρα επένδυση περιοχές που παρουσιάζουν ενδείξεις κατοίκησης που μπορεί να χρονολογούνται από το έτος 1000-1100ad, στην αρχή του 15ου αιώνα. Αυτό το πνεύμα και μυστικιστική μουσείο-πάρκο λέγεται ότι είναι ένα από τα πιο σημαντικά Taino-Πολιτισμός αρχαιολογικούς χώρους στις Αντίλλες σήμερα. Η Batey Zipline Adventure Park, είναι ένας άλλος τρόπος για να εξερευνήσετε τη φύση, ενώ βιώνει μια μέρα γεμάτη περιπέτεια, όπως πεζοπορία, καταρρίχηση, υπόγειες σπηλιές ποτάμι ή απαλλάσσοντάς άλογο. Εκτός από το Caonillas λίμνη, Utuado διαθέτει επίσης το Dos Μπόκας λίμνη. Όπως μπορείτε να φτάσετε στον κεντρικό προβλήτα (embarcadero), μπορείτε να επιλέξετε μια ελεύθερη γραφική βόλτα με βάρκα που θα σας μεταφέρει στα εστιατόρια και να απολαύσουν το νόστιμο Πουέρτο Ρίκο cuisin. Πουέρτο Ρίκο είναι επίσης γνωστή για τον καφέ της, γι 'αυτό προτείνουμε μια επίσκεψη στο Hacienda San Pedro, μια φυτεία καφέ στην κοντινή πόλη της Jayuya. Και φυσικά, σε Utuado θα βρείτε σούπερ μάρκετ, φαρμακεία, βενζινάδικα, αρτοποιεία, τραπεζών και άλλων επιχειρήσεων τοποθεσία για την εξυπηρέτησή σας.

Μόλις κάνετε κράτηση ένα ενοίκιο στο Casa Lago θα λάβετε μέσω e-mail μια πιο πλήρης οδηγός πληροφοριών πράγματα να κάνετε ή μέρη για να επισκεφθείτε μαζί με τις διευθύνσεις, τους αριθμούς τηλεφώνου και τις ιστοσελίδες? καθώς και εύκολη ενδείξεις για να ακολουθήσουν, που θα σας οδηγήσει καθώς οδηγείτε σε όλη τη διαδρομή προς το σπίτι στη λίμνη. (Βρισκόμαστε στο δρόμο # 140, Km. 26. 9, Caonillas, Utuado, PR).

** Το check-in στις 1:00 μ.μ. & Check-out στις 11:00 το πρωί.
*** (Παρακαλώ σημειώστε ότι η χρήση των τζετ σκι ή ασκούν θαλάσσιο σκι σε οποιαδήποτε λίμνη του Πουέρτο Ρίκο, απαγορεύεται από την τοπική νομοθεσία. Οι περισσότερες από τις λίμνες μας, συμπεριλαμβανομένης της λίμνης Caonillas, είναι ο άνθρωπος έκανε τα έργα που είναι πολύ βαθιά και μπορεί να έχει απότομες ακτές και τους βράχους. Ως εκ τούτου, η χρήση της λίμνης θα είναι με δική του ευθύνη του επισκέπτη και πρέπει να υπογράψει μια απελευθέρωση και φορούν ένα σωσίβιο (παρέχουμε). Τα παιδιά πρέπει να είναι υπό την επίβλεψη ενός ενήλικα ανά πάσα στιγμή. Δεδομένου ότι η λίμνη έχει απότομες ακτές και βράχια στο βάθος, το κολύμπι ή η κατάδυση στη λίμνη είναι δραστηριότητες που δεν ενθαρρύνουμε τον επισκέπτη μας να κάνει !!

Διαχειριστής καταλύματος

Pedro Velez
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Εξωτερικός χώρος
Μπάρμπεκιου γκριλ
Θέα στο βουνό

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 30 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
We provide high chair & play yard for babies.

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις
No parties

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
1- strictly for a maximum of (6) guests, Therefore, NO VISITORS are allowed. 2- No loud music. care for the property.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Σημείωμα από τον οικοδεσπότη: No parties
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κουτί πρώτων βοηθειών
Κωδικός αναφοράς καταλύματος 141526

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Utuado

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Utuado) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και δίπλα στη λίμνη. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά τοπικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Κάσα Κανάλες και Παρατηρητήριο του Αρεσίμπο, ενώ μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Πολιτειακό Δάσος Toro Negro και Λα Πιέντρα Εσκρίτα. Οι δραστηριότητες βόλτα με καγιάκ και Ψάρεμα σε κοντινή απόσταση προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με ποδηλασία βουνού και Ορειβασία σε κοντινή απόσταση κοντά σας.
Χάρτης
Utuado

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Parque Ceremonial Indigena de Caguana (πάρκο) - 23 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Όρος Tres Picachos - 26 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Σπήλαιο Cueva Ventana - 28 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Σπηλαιολογικό Πάρκο Ποταμού Καμούι - 45 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παρατηρητήριο του Αρεσίμπο - 49 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Πόνσε (PSE-Mercedita): 80 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Bier Garden - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • McDonald's - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • La Antigua Bakery - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • La Placita Del Viví - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Burger King - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 56 από 63 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 7 από 63 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 63 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 63 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 63 σχόλια πελατών" "

9,6/10

Καθαριότητα

9,8/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

9,6/10

Τοποθεσία

9,6/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

8/10 Καλό

Jose R.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Be One with Nature
Enjoyed stay, private and secluded location for those that don’t mind being in the mountainside away from crowds. Be prepared to drive through twists and turns to get to restaurants and local markets, can be very tricky, especially at night. You will need GPS wherever you go if not familiar with area. Entrance to VRBO should be more visible, missed it a few times because sign was not visible.(Need more lighting) Plenty of room for small group. I suggest you do some grocery shopping before going up there. All in all, a nice place to stay.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

10/10 Άριστο

Bruines R.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Peace and calmness
It was an amazing place. Its calming relaxing and you can reset from the cahotic life. The owner was amazing and caring. He was very attentive. I lived having coffee putside on the mornings. If course loved hearing the coqui at night. Follow his instruction to the address not GPS his are direct, GPS got us lost.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

8/10 Καλό

Michael L.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Puerto Rico vacation
The property itself is good but the beds was a little too hard and uncomfortable to us is about 18 minute drive to town and the roads are rough but ain’t nothing that owner can do about that the fishing at the lake was great we had a lot of fun at the house playing darts/pool and grilling outside is a really quiet and peaceful place and the big hammock in the porch is a plus thank you for hosting us Pedro it was a great experience to our family
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2023

10/10 Άριστο

Cali F.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great birthday
Loved this sweet escape and it was perfectly described as was on the listing. I loved the communication as well.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2022

8/10 Καλό

Michael S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Peaceful lakehouse
We all enjoyed the beautiful home nestled in the forest. Impressive views of the lake, and a fun tiki hut made it even more special. We'll come back!
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2022

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Pedro Velez

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

The beauty of the nature that surrounds this wooden Lake Front House, combined with the peaceful and country sights Utuado has to offer.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων