Διαμέρισμα στον προορισμό Daytona Beach, FLΙδιώτης οικοδεσπότης

Oceanfront End Unit, καταπληκτικές απόψεις από κάθε δωμάτιο, 15ος όροφος Upscale Paradise.

Oceanfront End Unit, καταπληκτικές απόψεις από κάθε δωμάτιο, 15ος όροφος Upscale Paradise.

Συλλογή φωτογραφιών για Oceanfront 15th Floor Corner, Amazing Views from Every Room. Pool open.

Περιοχή καθιστικού
Εσωτερικοί χώροι
Περιοχή καθιστικού
Εσωτερικοί χώροι
Περιοχή καθιστικού

Επισκόπηση καταλύματος Oceanfront End Unit, καταπληκτικές απόψεις από κάθε δωμάτιο, 15ος όροφος Upscale Paradise.

9,6 στα 10 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 8 άτομα163 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός

Εξερευνήστε την περιοχή

Daytona Beach, FL
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΙστορικός Χώρος Daytona Beach Bandshell3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαOcean Center (κλειστό στάδιο και συνεδριακό κέντρο)3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΞύλινος Πεζόδρομος Daytona Beach Boardwalk3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΝτεϊτόνα Μπιτς, Φλόριντα (DAB-Διεθνές Αεροδρόμιο της Ντεϊτόνα Μπιτς)17 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 8 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

2 Μονά Κρεβάτια και 2 Διπλά Κρεβάτια Τοίχου

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα

Μπάνιο 2

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Μπαλκόνι

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Oceanfront End Unit, καταπληκτικές απόψεις από κάθε δωμάτιο, 15ος όροφος Upscale Paradise.

Τέλος της πώλησης το καλοκαίρι μέχρι τον Αύγουστο με έκπτωση 10% που εφαρμόζεται στις τιμές.

15ος όροφος - πολυτελής παραθαλάσσιος παράδεισος παραθεριστικών κατοικιών για 8 άτομα. που βρίσκεται ΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ περίπου ένα μίλι Βόρεια του Daytona Beach Ocean Walk και την προβλήτα (με πολλές δραστηριότητες διασκέδασης), περίπου 8 μίλια από την Daytona Speedway και το αεροδρόμιο και λιγότερο από μισό μίλι από την εμπορική πλατεία (με το Publix Grocery Store, Dollar Tree, Walgreen, Beals Department Store, Beals Εκκαθάριση Κατάστημα, Marshalls, και πολλά άλλα).
Το condo είναι μια νοτιο-τελική μονάδα του κτιρίου Condominium Horizons που βλέπει ανατολικά (απευθείας στον ωκεανό), νότια (με θέα στην πόλη και τη γέφυρα) και δυτικά (με θέα στο ποτάμι). Η μονάδα είναι δροσερή το καλοκαίρι. ζεστή και ηλιόλουστη το χειμώνα. Το μόνο πράγμα ανάμεσα στο κτίριο και την παραλία είναι η πισίνα και η ξαπλώστρα.
Το μεγάλο μπαλκόνι με μπροστινό περιστρεφόμενο περίβλημα σας προσφέρει μια ιδανική θέα 180 μοιρών στον ωκεανό, στον ποταμό και σε ολόκληρη την περιοχή της παραλίας Daytona, συμπεριλαμβανομένης της φωτιζόμενης προβλήτας και των γεφυρών. Το μπροστινό μπαλκόνι είναι το ιδανικό μέρος για να δείτε τον ήλιο να ανεβαίνει πάνω από τον ωκεανό. Θα μπορούσατε επίσης να παρακολουθήσετε το ηλιοβασίλεμα στον ποταμό από το πίσω μπαλκόνι. "Καλύτερη θέα σε όλες τις παραλίες της Ντέιτον" !! Τα μπαλκόνια είναι εξοπλισμένα με έπιπλα patio, όπως ένα ψηλό τραπέζι με τέσσερις ψηλές καρέκλες και ένα χαμηλό τραπέζι και έξι κανονικές καρέκλες.
Οι ιδιοκτήτες έχουν μεγάλη υπερηφάνεια για να βεβαιωθείτε ότι έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να κάνετε την παραλία σας διασκεδαστική για εσάς και την οικογένειά σας. Το κύριο σαλόνι είναι εξοπλισμένο με ολοκαίνουργιο AQUOS® LED Full HD 1080p Full HD 1080p (την καλύτερη δυνατή εικόνα) με ψηφιακό καλώδιο HDTV, συσκευή αναπαραγωγής Blu-ray και σύστημα surround ήχου. Το κυρίως υπνοδωμάτιο είναι εξοπλισμένο με μια HDTV 40 ιντσών. Το υπνοδωμάτιο queen διαθέτει μια επίπεδη οθόνη καλωδιακής τηλεόρασης 20 ιντσών με ενσωματωμένο DVD player. Επίσης, το δίκλινο υπνοδωμάτιο με 2 μονά κρεβάτια είναι εξοπλισμένο με καλωδιακή τηλεόραση επίπεδης οθόνης 27 ιντσών. Η μονάδα είναι εξοπλισμένη με ασύρματο internet HI SPEED για ευκολία και ευχαρίστηση.
Ο καθιστικός χώρος διαθέτει έναν πολύ άνετο καναπέ και ένα έθνος με αγάπη, ένα Lazy Boy recliner και ένα μεγάλο οθωμανικό για την άνεσή σας. Διαθέτει επίσης δύο ένοπλες καρέκλες για επιπλέον καθίσματα συν δύο επιπλέον καρέκλες. Η τραπεζαρία διαθέτει ένα ωραίο μεγάλο τραπέζι με έξι δερμάτινες επένδυση καρέκλες και ένα μπουφέ γεμάτο διασκεδαστικά παιχνίδια και βιβλία για την ευχαρίστησή σας.
Η μονάδα έχει ανακαινιστεί πλήρως με ολοκαίνουργια δάπεδα, συσκευές, έπιπλα, κλινοσκεπάσματα, σεντόνια και διακοσμητικά. Τα υπνοδωμάτια διαθέτουν πλήρες έπιπλο με σεντόνια και νυχτικά.
Το condo κοιμάται 8: master υπνοδωμάτιο με ένα king size κρεβάτι, queen-size δωμάτιο με ένα queen-size κρεβάτι και twin υπνοδωμάτιο με ένα διπλό κρεβάτι και ένα τρίκλινο κρεβάτι (δύο twin-size κρεβάτια). Υπάρχει επίσης ένα πτυσσόμενο διπλό κρεβάτι για χρήση αν χρειαστεί.
Πλήρης κουζίνα με συσκευές από ανοξείδωτο χάλυβα, όπως φούρνο μικροκυμάτων, σόμπα με διπλό φούρνο, μεγάλο ψυγείο με παγομηχανή και διανομέα πάγου και νερού, πλυντήριο πιάτων, τοστιέρα, καφετιέρα, μπλέντερ, επεξεργαστή τροφίμων, μίξερ χειρός και κατσαρόλα. Η κουζίνα είναι επίσης πλήρως επιπλωμένη με όλα τα απαραίτητα μαχαιροπήρουνα, ασημικά, μαγειρικά σκεύη, σκεύη σερβιρίσματος, πιάτα ψησίματος, φύλλα μπισκότων και σκεύη.
Το μπαλκόνι από το καθιστικό / τραπεζαρία περιβάλλει την ανατολική και νότια πλευρά της μονάδας. Η κύρια σουίτα έχει πρόσβαση σε αυτό το μπαλκόνι, εκτός από ένα δεύτερο ιδιωτικό μπαλκόνι με θέα δυτικά (θέα στον ποταμό και στον ωκεανό). Το υπνοδωμάτιο με 2 μονά κρεβάτια με θέα στον ωκεανό βλέπει βόρεια καθώς και το ποτάμι προς τα δυτικά και το υπνοδωμάτιο queen κοιτάζει δυτικά με μεγάλη θέα στον ποταμό.
Απόλυτη ιδιωτικότητα, υπόγειο πάρκινγκ με ανοιχτήρι γκαράζ, γυμναστήριο, χώρο ψησταριάς και πικνίκ, πισίνα με ωκεανό με ξαπλώστρες, τραπέζια και ομπρέλες
Ένα προστατευόμενο πάρκινγκ στο ασφαλές υπόγειο γκαράζ (με ανοιχτήρι γκαράζ) έχει άμεση πρόσβαση στους ανελκυστήρες του κτιρίου για τους ενοικιαστές. Πρόσθετος χώρος στάθμευσης είναι διαθέσιμος στο χώρο στάθμευσης του εδάφους.
Καρέκλες παραλίας, ομπρέλες στην παραλία, λίγες πλατείες και λίγα παιδικά παιχνίδια άμμου είναι διαθέσιμα στο γκαράζ για τη χρήση σας.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ, ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ.
Η ελάχιστη περίοδος ενοικίασης είναι μία εβδομάδα (κατά προτίμηση από το Σάββατο στο επόμενο). Θα διατεθούν ενοικιάσεις μικρότερης διάρκειας μιας εβδομάδας εάν εμπίπτουν σε μία περίοδο ενοικίασης (δηλ. Αρχίζει ή λήγει το Σάββατο). Επιπλέον βραδιές και μηνιαίες τιμές είναι επίσης διαθέσιμες.
Παρακαλώ στείλτε email ή καλέστε για περισσότερες πληροφορίες, περισσότερες φωτογραφίες, τιμές και / ή διαθεσιμότητα.
Λέξεις-κλειδιά: Condominium, Condo, διακοπές, διαμέρισμα, ενοικίαση, γρήγορη ταχύτητα Internet, HDTV, υψηλός όροφος.

Διαχειριστής καταλύματος

Madeleine Andrawis
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά, Γαλλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Τζακούζι
Κουζίνα
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός
Γυμναστήριο

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
Children welcome

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια
Pets not allowed

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Absolutely no smoking allowed in the unit!
Any of the renters under the age of 21 should be accompanied by their guardian/parent.
Access to the property is contingent upon owner receiving and approving signed rental agreement by email to ----@--------.---
This is NOT A HOTEL. You are a Guest in our HOME. Common courtesies are the rule here. Overnight guests and renters MUST REGISTER with the front desk

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και ανιχνευτής καπνού

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Παραλία Daytona

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Παραλία Daytona) βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και στην παραλία. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά τοπικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Ιστορική Οικία Lilian Place Historic House και Ιστορικό Μουσείο Halifax, ενώ μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Παραλία στην Ντεϊτόνα Μπιτς και Seabridge Riverfront Park. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μη χάσετε την ευκαιρία να δείτε αξιοθέατα όπως Daytona Lagoon Waterpark (πάρκο αναψυχής) ή να παρακολουθήσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα εδώ: Διεθ. Πίσ. Αγών. Ντεϊτόνα. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με Τζετ σκι σε κοντινή απόσταση, βόλτα με καγιάκ και αυτόνομη κατάδυση κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Ιστορικός Χώρος Daytona Beach Bandshell - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ocean Center (κλειστό στάδιο και συνεδριακό κέντρο) - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ξύλινος Πεζόδρομος Daytona Beach Boardwalk - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Daytona Lagoon Waterpark (πάρκο αναψυχής) - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Θέατρο Peabody Auditorium - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Daytona Beach Station: 6 λεπτά οδικώς
  • Ντεϊτόνα Μπιτς, Φλόριντα (DAB-Διεθνές Αεροδρόμιο της Ντεϊτόνα Μπιτς): 17 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Danny's Cocktail Lounge - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Waffle House - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Daytona Taproom - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The Oyster Pub Sports Pub & Lounge - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Denny's - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,6

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 94 από 115 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 19 από 115 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 115 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 1 από 115 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 1 από 115 σχόλια πελατών" "

9,6/10

Καθαριότητα

9,8/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Stephen P.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Daytona Bike Rally 2024
Enjoyed our stay with no issues. Parking spot in basement worked great for us as we were all on bikes. Loved the balcony/livingroom views. Would stay again.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Matthews N.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great Time in Daytona
We loved our stay here. With the property on the 15th floor, you could see so much sea life in the mornings it was incredible.We even saw a rocket launch from Cape Canaveral. The layout with 3 bedrooms is perfect for a family. The building is going through renovations but we couldn't hear much noise inside the apartment and weren't really bothered by it.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

CJ M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Bike Week
Views were excellent. Owner was very friendly and quick to respond. I would definitely stay again.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

marilea r.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Very pleasant
Very user friendly and set up for Fun…
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Grace M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Lovely condo!
We had a wonderful time staying in this condo. It had everything we needed and more. The owner is very attentive and helpful. We can’t wait to stay there again!
Πραγματοποίησε 11 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Madeleine Andrawis

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Husband and wife, both are University Professors Emeritus.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

This beautiful condo is our vacation home which we share with others to enjoy!!!
It was completely renovated upon purchase with new flooring, new kitchen appliances, and new paint throughout.
Just installed a brand new kitchen with new fancy cabinets, granite countertops, and lighting in February 2018. In addition, also put granite window sills in the condo bedroom windows. Continuously updating and upgrading while staying at the condo for at least two weeks at the beginning of each season.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

This condo unit is an ocean-front upscale and secure condo building!! This unit is a south corner unit with superb views of the ocean, city and pier, and river. You could enjoy beautiful sunrises from the east-south wrap-around balcony, and amazing sunsets from the west balcony off the master bedroom!! With its own bathroom and balcony, the master bedroom suite is very private and very disconnected from the other two bedrooms, the living room, and the kitchen. It is a very large quiet and private space. All rooms have amazing views day and night!! The area is very quiet and close to many shopping stores and restaurants.

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γαλλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες