Διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

EXQUISITE Oceanview Μη καπνιστών Στούντιο Βίλα πάνω Morningstar Beach - Δεν υπάρχει ζημιά

Συλλογή φωτογραφιών για EXQUISITE Oceanview Μη καπνιστών Στούντιο Βίλα πάνω Morningstar Beach - Δεν υπάρχει ζημιά

Πισίνα
Πισίνα
Πισίνα
Πισίνα
Πισίνα
Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 2 άτομα

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
St. Thomas
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΕμπορικό κέντρο Havensight Mall3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΜαρίνα Yacht Haven Grande4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΜπολόνγκο Μπέι6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΆγιος Θωμάς (STT-Cyril E. King)17 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 2 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Soap · Towels provided · Toilet · Shower only · Shampoo · Hair dryer

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

EXQUISITE Oceanview Μη καπνιστών Στούντιο Βίλα πάνω Morningstar Beach - Δεν υπάρχει ζημιά

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ, ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ, ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ !!! EXQUISITE PROPERTY με σύγχρονες ανέσεις & ανέσεις του σπιτιού, κεντρικά κοντά σε όλα, όμορφο τροπικό τοπίο και εκπληκτική θέα στην γαλάζια θάλασσα της Καραϊβικής και την παραλία Morningstar. ΟΧΙ ΖΗΜΙΑ, Πλήρης Ισχύς, Καλώδιο, Διαδίκτυο !!!! Νέα χρώματα και όμορφα τοπία. Τα ωκεάνια νερά μας είναι πανέμορφα όπως πάντα και τα καταστήματα και τα εστιατόρια είναι λειτουργικά, καθώς και παραλίες και πλοία μεταξύ των νησιών μας, ακόμη και αγαπημένες παραλίες όπως το Magens Bay, το Lindqvist και τα κοντινά νησάκια του Αγίου Ιωάννη (Trunk Bay, Cinnamon Bay κ.α. ), Το Water Island / Honeymoon Beach (Dinghys, Heidis Grill) και το Jost Van Dyke BVI (Soggy Dollar, One Love, Foxys) και η Virgin Gorda, The Baths. Είμαστε ευλογημένοι και είναι εκπληκτικό το πώς τα νησιά έχουν ανακάμψει και χρειάζονται απλώς επισκέπτες σαν εσάς για να μας αναζωογονήσουν καλύτερα από ποτέ. Και θυμηθείτε, δεν απαιτείται διαβατήριο για Αμερικανούς πολίτες στις αμερικανικές Παρθένοι Νήσοι.

Αυτό είναι όπου θέλετε να είστε!

Η προσωπική μας ιδιοκτησία Studio OCEANVIEW, μη καπνιστών, είναι ένα ρομαντικό κατάλυμα με κρεβάτι Queen size, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, σαλόνι με καναπέ και ξαπλώστρες, Wi-Fi, μεγάλη καλωδιακή τηλεόραση επίπεδης οθόνης, DVD player, CD player, AC, - ντουλάπα, ντιζάιν μπάνιο με ντους βροχής oceanview, νέα παράθυρα και περσίδες για την προστασία της ιδιωτικής ζωής, & επιπλωμένο μπαλκόνι με πανοραμική θέα στον ωκεανό Morningstar Beach & όμορφα γαλάζια νερά της Καραϊβικής, παλάμες καρύδας, & τροπικό περιβάλλον. Αν πάντα ήθελε τη δική σας βίλα στην Καραϊβική, αφήστε το Morningstar Studio να είναι η θέση σας στον ήλιο.

Το Morningstar Studio βρίσκεται εκεί που θέλετε να είστε. ιδιωτική αλλά κοντά στις παραλίες και την πόλη στη νότια ηλιόλουστη ακτή του St. Θωμάς. Μέσα σε 5 λεπτά από το Havensite και το Charlotte Amalie, που είναι γνωστή ως η αφορολόγητη εμπορική πρωτεύουσα της Καραϊβικής. Το Red Hook απέχει μόνο 15 λεπτά με το αυτοκίνητο ανατολικά για St. John & BVI. Θα χρειαστείτε ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο για την καλύτερη εμπειρία. Τέλεια τοποθεσία εάν παρακολουθείτε ή φιλοξενείτε γάμο ή εκδήλωση (και πολύ καλύτερα από ένα ξενοδοχείο, με πλήρη κουζίνα και ανέσεις του σπιτιού).

Για όσους από εσάς θέλετε να δειπνήσετε και να απολαύσετε την εκπληκτική θέα και την ιδιωτικότητα αυτού του γοητευτικού Στούντιο, υπάρχει μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με όλες τις συσκευές και σκεύη κουζίνας του σπιτιού. Είτε βρίσκεστε στο εσωτερικό είτε στο Λανάι, θα απολαύσετε τη μαγευτική θέα των ωκεανών και τα ηλιοβασιλέματα

ΛΟΓΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ!
Παγώστε το φως και προετοιμαστείτε για να νιώσετε σαν στο σπίτι σας! Στη βίλα, κάθε επισκέπτης είναι εφοδιασμένος με προμήθεια εκκίνησης από σαμπουάν, υγρό σαπούνι, χαρτοπετσέτες και προϊόντα περιποίησης. Να χαλαρώσετε με ωραία Linens, στεγνωτήρα μαλλιών, σίδερο, πλυντήριο / στεγνωτήριο, δωρεάν Wi-Fi, και καθορισμένο χώρο στάθμευσης στη βίλα είναι ωραία extras

RELAX + Δείτε και το κάνουμε όλοι!
Υπάρχουν τόσα πολλά που μπορείτε να δείτε και να κάνετε στις Παρθένες Νήσους (St. Thomas, St. John, Water Island και τα γειτονικά νησιά). και βοηθούμε τους επισκέπτες μας να ταξινομηθούν μέσα από όλα μαζί με ένα GUEST WEBSITE & ένα email από τις προσωπικές μας συστάσεις για όμορφες παραλίες, καλύτερο ψαροντούφεκο, δείπνο, δραστηριότητες, & νησί-hopping για να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε μια υπέροχη Καραϊβική διακοπές. Επιθυμείτε να γνωρίσετε πλήρως τα νησιά St. Thomas & St. John (φτάνετε με το πορθμείο 20 λεπτών), απλά πακετάρετε το αυτοκίνητό σας με φορητές καρέκλες, ψυγείο, πετσέτες και εργαλεία παραλίας και είστε κινητός όλη την εβδομάδα. Θέλετε να δείτε τα νησιά με νερό, καλέστε τον Capt. Scott για μια εξατομικευμένη ναύλωση στο πλοίο μας Sea Ray cruiser "ROCK ON". Επιθυμείτε να χαλαρώσετε και να ξεφύγετε από τον κόσμο, απλά να ξανακάνετε πίσω στο Morningstar Studio Villa και να απολαύσετε τη φυσική ομορφιά και τις θαυμάσιες παραλίες του ωκεανού. Απολαύστε το πρωινό σας καφέ και απόλαυση με το εντυπωσιακό θέαμα των κρουαζιερόπλοιων που φτάνουν στο St. Τόμας και να παρακολουθήσετε τα πλοία να πλέουν στο λαμπερό ηλιοβασίλεμα ενώ chillaxin «πάνω κοκτέιλ βράδυ. Ahhhh - ηρεμία !!!

ΟΧΙ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ USVI
Ένας άλλος υπέροχος λόγος για να επιλέξετε το St. Ο Thomas (STT) για τον προορισμό σας προορισμού διακοπών είναι ΟΧΙ PASSPORT που απαιτείται για τους πολίτες των ΗΠΑ προς το νησί των Παρθένων Νήσων των ΗΠΑ. Το πιστοποιημένο πιστοποιητικό γέννησης και το έγκυρο πιστοποιητικό ταυτότητας με φωτογραφία εξακολουθούν να γίνονται αποδεκτά για να επισκεφτούν τον παράδεισο του νησιού της Αμερικής. Οι περισσότερες μεγάλες αεροπορικές εταιρίες πετούν σε STT (US Airways, Delta, Αμερικανική, Ηνωμένη, Continental, Jet Blue, Spirit). Για πτήσεις προς STT, δοκιμάστε τις προτιμώμενες αεροπορικές σας εταιρίες ή ταξιδιωτικούς ιστότοπους, όπως το καγιάκ και να στείλετε αεροπορικά εισιτήρια. Ένα αυτοκίνητο ενοικίασης μπορεί να βελτιστοποιήσει την εμπειρία των διακοπών σας. Avis, Προϋπολογισμός και Thrifty αποθεματικό online και ενοικίαση αυτοκινήτων απευθείας στο αεροδρόμιο STT - προκαταβολικές κρατήσεις για εβδομαδιαίες τιμές είναι πιο οικονομικά.

Προσπαθούμε να σκεφτούμε τα πάντα για τους καλεσμένους μας και ανυπομονούμε να σας βοηθήσουμε να προγραμματίσετε τις διακοπές σας στην Καραϊβική να γίνουν πραγματικότητα σε μία από τις εξαιρετικές μας εκκλησίες. Ιδιότητες Thomas. Βρισκόμαστε στο νησί για να διατηρήσουμε αυτές τις εξαιρετικές ανέσεις ή εάν χρειαστεί βοήθεια. Ο σύνδεσμος VILLA WEBSITE περιλαμβάνεται παρακάτω για περισσότερες λεπτομέρειες, φωτογραφίες και διαθεσιμότητα.

Sunny Regards,
Οι Brownings, υπερήφανοι ιδιοκτήτες
Ιδιότητες νησιώτικου χρόνου VI
VI Χάρτες

Λέξεις-κλειδιά: στούντιο, Morningstar, βίλα, St. Θωμάς, Καραϊβική, ενοικίαση

Διαχειριστής καταλύματος

Owner, Morningstar Villa, ITP
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Μόνο για ενήλικες
Not considered child friendly

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια
Pets not allowed for renters, property rule

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
100% Non-smokers only. No smoking inside or out!
100% no smoking or vaping inside or outside, no exceptions, strict rule Need a rental car for best experience No children

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Επιτρέπονται οι διαμονές μεγάλης διάρκειας
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κουτί πρώτων βοηθειών

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Charlotte Amalie

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, St. Thomas) βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα. Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Μπολόνγκο Μπέι και Παραλία Magens Bay Beach.
Χάρτης
St. Thomas

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Κόλπος του Γάλλου - 1 λεπτό με τα πόδια
  • Εμπορικό κέντρο Havensight Mall - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Μαρίνα Yacht Haven Grande - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Μπολόνγκο Μπέι - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Magens Bay Beach - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σεν Τόμας (SPB-Βάση Υδροπλάνων Thomas): 10 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • The Tap & Still - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Virgin's Haven - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Dockside Bar - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The Smoking Rooster - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Wendy’s - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 16 από 17 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 1 από 17 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 17 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 17 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 17 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

John B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Peace and Quiet
We enjoyed the peacefulness of the location of this property along with the magnificent views.
Πραγματοποίησε 9 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Jen S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfect Getaway
The location is amazing with the most beautiful view and amenities. There is nothing more we could have wished for while staying here. Our hosts were great communicators before and during our visit. A list of detailed descriptions was given for any place would want to visit, as well as personal suggestions while here. The bed was extremely comfortable, which is an important feature for us. So many more positive things I could list, but not a single negative that we can think of. Thank you for the perfect getaway!
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

10/10 Άριστο

Charles S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Excellent
Excellent
Πραγματοποίησε 17 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2019

10/10 Άριστο

Charles S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Lovely quiet studio incredible view
Brilliant
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2019

10/10 Άριστο

Charles S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Lovely
Very quiet. Beautiful view. Great hosts. Shower with a view.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2019

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Owner, Morningstar Villa, ITP

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
We have owned and rented properties in St. Thomas since 2003. Sharing a true love for the islands and our properties, we reside in St. Thomas year-round and call the island home.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

Close to everything - million dollar ocean views! Nicest part of island on the south sunny shore in prestigious Estate Bakkero, Frenchman's Bay. Private and spacious with a one of a kind, luxury infinity edge swimming pool, and tropical landscaping and natural beauty all around. All the different colors of ocean blue is the view and from all rooms! South sunny shore - most protected and convenient part of the island.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

We love our Caribbean home, and have included so many personal touches for feeling at home and pampered in St. Thomas. We've traveled and stayed all over, and our Villa's upscale location, beautiful views, comfort, and modern amenities just can't be beat. Absolutely EXQUISITE!
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων