Ολόκληρο διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Απολαυστικό καταφύγιο κήπου με υπέροχη θέα πάνω από τον κόλπο

Απολαυστικό καταφύγιο κήπου με υπέροχη θέα πάνω από τον κόλπο

Συλλογή φωτογραφιών για Delightful Garden Hideaway with Lovely Views Over the Bay

Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Πισίνα
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Ιδιωτική κουζίνα

Επισκόπηση καταλύματος Απολαυστικό καταφύγιο κήπου με υπέροχη θέα πάνω από τον κόλπο

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
1 μπάνιοΓια 2 άτομα

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ
  • Θέα στο νερόΘέα στο νερόΘέα στο νερό

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Falmouth, Antigua
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΜαρίνα λιμανιού Falmouth5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαNelson's Dockyard (ιστορική τοποθεσία)9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Pigeon's Point Beach17 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΣεντ Τζονς (ANU-Διεθνές Αεροδρόμιο V.C. Bird)39 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

0 υπνοδωμάτια (για 2 άτομα)

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Μικρή κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Απολαυστικό καταφύγιο κήπου με υπέροχη θέα πάνω από τον κόλπο

Το Sapodilla είναι ένα γοητευτικό εξοχικό σπίτι που περιβάλλεται από πέτρα και βρίσκεται σε έναν κήπο δύο στρεμμάτων σε μια πλαγιά με θέα στα Falmouth & English Harbors. Ο ιδιοκτήτης χτίστηκε το αρχικό σπίτι πριν από 48 χρόνια και η Sapodilla είναι η εξοχική κατοικία της κάτω από την πισίνα σε ένα πολύ ιδιωτικό μέρος του κήπου. Ο κήπος είναι γεμάτος με εγχώρια δέντρα και λουλούδια με πολλές παλάμες και μερικές λίμνες ψαριών. Η παλάμη που περιβάλλει την πισίνα, που βρίσκεται μακριά από την κεντρική κατοικία προσφέρει ήρεμη και ιδιωτική και υπέροχη θέα. Ο κήπος είναι γεμάτος με πουλιά, ειδικά οι τρεις ποικιλίες των κολιμπρί απασχολημένοι που εργάζονται μακριά στα πολλά λουλούδια. Υπάρχει τροφοδότης που κρέμεται στη βεράντα για στενότερη παρατήρηση.
Το Springhill διαθέτει 3/4 ρεύμα που παρέχεται από ηλιακούς συλλέκτες και συγκεντρώνει το μεγαλύτερο μέρος του νερού από τις βροχοπτώσεις. Η πισίνα διαθέτει σύστημα θαλασσινού νερού. Το νερό θερμαίνεται επίσης από την ηλιακή ενέργεια. Το εξοχικό σπίτι έχει τα δικά του σκουπίδια οικολογικού σκουπιδιού και κομπόστ, τα οποία και αδειάζουν για σας από την υπηρέτρια ή τους ιδιοκτήτες.
Η υπηρεσία καμαριέρας είναι 2 με 3 φορές την εβδομάδα από την επιλογή του επισκέπτη χωρίς επιπλέον χρέωση. Προσπαθούμε να ζήσουμε μια οικολογική ζωή και να αφήσουμε λίγα αποτυπώματα στο πανέμορφο νησί μας.

Υπάρχουν υπέροχες πεζοπορίες ακριβώς έξω από την πύλη του κήπου. Η πεζοπορία στον κόλπο Rendezvous είναι μια από τις πέντε περιπέτειες της Αντίγκουα - από το Springhill, είστε ήδη καθ 'οδόν και επιστρέφετε στο σπίτι για να βουτήξετε στην πισίνα και να ξεπλύνετε το αλάτι και να πάρετε ένα κτύπημα με κρύο ρούμι στο εξοχικό σας - το καθιστά ακόμα πιο ξεχωριστό. Η διαδρομή διαρκεί 30 - 40 λεπτά σε μια από τις καλύτερες παραλίες της Καραϊβικής, όπου συχνά είστε οι μόνοι άνθρωποι στην παραλία! Μπορείτε να κάνετε πεζοπορία πιο μακριά από τον κόλπο Carlisle ή το Dam Wallings στο τροπικό δάσος. Ο ιδιοκτήτης μπορεί να οργανώσει οδηγούς για αυτές τις μεγαλύτερες πεζοπορίες.

Ένα κορυφαίο ιππικό κέντρο που ξεκινάει από τον ιδιοκτήτη είναι 3 λεπτά με τα πόδια κάτω από το λόφο. Το κέντρο προσφέρει οδηγίες BHS (British Horse society) και μονοπάτια γύρω από την όμορφη κοιλάδα και τις άγριες παραλίες. Αν σας αρέσει η ιππασία και ο σύντροφός σας είναι ναυτικός (ή θα ήθελε να μάθει) αυτό είναι το ιδανικό μέρος για να μείνετε. Οι ιδιοκτήτες είναι πολύ έντονοι ναυτικοί, και θα χαρούν να βοηθήσουν στην οργάνωση του.
Είναι δυνατόν να περάσετε διακοπές στο Sapodilla χωρίς αυτοκίνητο, αλλά συνιστούμε να ενοικιάσετε ένα. Το English Harbour απέχει 7 λεπτά οδικώς από όλα τα ιστορικά αξιοθέατα, τα υπέροχα μπαρ και τα εστιατόρια και την εκπληκτική παραλία. Υπάρχουν δύο καλές σούπερ μάρκετ γύρω από το ξενοδοχείο. Έχοντας ένα αυτοκίνητο σας δίνει την ελευθερία να εξερευνήσετε τις πολλές όμορφες παραλίες και άλλους κρυμμένους θησαυρούς. Οι ιδιοκτήτες θα χαρούν να σας βοηθήσουν με οποιαδήποτε πληροφορία.

Οι προηγούμενοι επισκέπτες έχουν αγαπήσει την ειρήνη και την ηρεμία, και παρόλα αυτά η εγγύτητα της ζωής σε αγγλικά και Falmouth Harbors.


Λέξεις-κλειδιά: εξοχικό κήπο, στούντιο, όμορφη θέα.

Γλώσσες

Γαλλικά, Ισπανικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Κουζίνα
Εξωτερικός χώρος
Θέα στο νερό
Μπάρμπεκιου γκριλ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 12 το μεσημέρι
Check out πριν από τις 12 το μεσημέρι

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Κωδικός αναφοράς καταλύματος 0000014864

Σχετικά με την περιοχή

Φάλμαουθ Χάρμπορ

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Φάλμαουθ Χάρμπορ) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή. Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Παραλία Jolly Beach και Παραλία Dickenson Bay Beach. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Reservoir Range και Βοτανικοί κήποι Αντίγκουα. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με βόλτα με καγιάκ και κολύμπι με αναπνευστήρα κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με Ιππασία σε κοντινή απόσταση και Πεζοπορία σε κοντινή απόσταση.
Χάρτης
Falmouth, Antigua

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Μαρίνα λιμανιού Falmouth - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Nelson's Dockyard (ιστορική τοποθεσία) - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Shirley Heights - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Galleon Beach - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Pigeon's Point Beach - 17 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σεντ Τζονς (ANU-Διεθνές Αεροδρόμιο V.C. Bird): 39 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Shirley's Heights - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Incanto - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Sweet T's - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Club Sushi - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Carib Bean Coffee Co. - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 65 από 69 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 4 από 69 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 69 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 69 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 69 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

9,8/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Andrew K.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great little cottage, very relaxing.
The hosts made sure we were comfortable and took care of issues as they came up, (they were only very minor). They made sure we knew about attractions on the island such as what to do and restaurant recommendations which were spot on. The hosts made sure we had some supplies to tide us over until we could get to the grocer such as bread, butter, a pineapple (delicious) among other things. Having private secure parking was great. The seclusion was welcome. There was a great view of the harbour. We spent quite a bit of time in the pool as well. We had a great 21 day vacation.
Πραγματοποίησε 21 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Wendy C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Magical Property!
This was our second time to Janie and Geoffrey's stunning property (April 2 to April 16, 2023). We had the use of both cottages, Sapodilla and Birds 'N Bees plus a spacious bedroom suite. We were an extended family group - five adults and two young grandchildren. Please read my detailed review on the Birds 'N Bees site. We highly recommend Janie's magical property. We cannot imagine staying anywhere else while in Antigua. Wendy C.
Πραγματοποίησε 10 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2023

10/10 Άριστο

Shelley M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
ABSOLUTELY AMAZING
Everything was amazing...Janie ≥offrey were so friendly&helpful...such sweet people, with big hearts...the stone cottage set in the hills of Antigua was so quaint...the pool was amazing...the Hummingbirds&the other small birds were amazing to feed&watch...to be able to have your window's &doors wide open was spectacular...having little bird's flying in to the kitchen was magical...I almost hate to rave about this hidden gem...because I want it all to ourselves...we definitely plan on returning in 2025
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Deanna R.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Cutest cottage in a tropical garden
Picture a small stone studio with a vaulted ceiling, a huge verandah, a 4-poster bed, mini kitchen (with a fabulously stocked fridge thank you Jeannie!) and the BEST outdoor shower ever! It’s tucked into a tropical garden, breezy and private. You’ll be greeted by the sugar loving bananaquits and hummingbirds in the morning, and lulled to sleep by tree frogs and crickets at night. And just up the steps behind the cottage is an amazing pool with an incredible view of Falmouth Harbour and a lovely large gazebo for shade and shelter from the 5 min showers. English Harbour is closeby with restaurants and shops and don’t miss the Shirley Heights BBQ parties are Thurs and Sunday. The steel band starts at 4:30, the dancing continues all evening! You do need a Jeep to get here and to explore, but it’s well worth it if you like the “off the beaten path” kinda place! You’ll feel like you’ve been away in paradise!
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

10/10 Άριστο

Michael P., Crested Butte, CO, USA

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
The Cottage!
We loved our stay so much, and the hosts go way above and beyond to ensure your happiness. I worked remotely for many days and the internet was great. What a special place, with fallen flowers lining the window pains and walking paths. Thanks so much for taking such great care of us on our very long stay! Hope to see you again soon.
Πραγματοποίησε 32 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Ο οικοδεσπότης σας

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
The owners are very keen sailors, riders, gardeners and dog lovers. They have lived at Springhill since 1969 and know the island very well, and are delighted to help any guests find their feet with anything they wish to do, whether sailing, riding, hiking, bird watching, etc. etc. or just leave them to sunbathe and enjoy the pool!

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

I sailed into English Harbour, Antigua in 1967 and after sailing up and down the islands there was no choice for me, but making a home here in my favorite island! I built the house in 1969 on a barren hillside with great views and wonderful breezes and my husband and I have enjoyed planting a garden filled with trees.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Peace, tranquillity,lovely views, great hiking,horseriding just outside garden gate.

Γλώσσες:

Γαλλικά, Ισπανικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων