Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Disney Περιοχή 5 υπνοδωματίων βίλα σε Gated Resort w / 4 λουτρά, Πισίνα, Spa, Baby Gear, Roku

Disney Περιοχή 5 υπνοδωματίων βίλα σε Gated Resort w / 4 λουτρά, Πισίνα, Spa, Baby Gear, Roku

Συλλογή φωτογραφιών για Disney Area 5 Bedroom, 4 Bath Villa in Gated Resort, Pool, Spa, Baby Gear

Εξωτερικοί χώροι
Λεπτομέρεια εξωτερικού χώρου
Γεύματα
Γεύματα
Γεύματα

Επισκόπηση καταλύματος Disney Περιοχή 5 υπνοδωματίων βίλα σε Gated Resort w / 4 λουτρά, Πισίνα, Spa, Baby Gear, Roku

Σχόλια
9,4 στα 10 Εξαιρετικό
5 υπνοδωμάτια4 μπάνιαΓια 12 άτομα205 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Davenport, FL
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛέσχη Γκολφ Πρόβιντενς4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαChampionsGate Golf Club (λέσχη γκολφ)12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΓήπεδο Γκολφ Reunion Resort Golf Course16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΟρλάντο, Φλόριντα (MCO-Διεθνές Αεροδρόμιο του Ορλάντο)39 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

5 υπνοδωμάτια (για 12 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Queen Κρεβάτι και 1 Διπλό Φουτόν

Υπνοδωμάτιο 4

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 5

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 6

1 Queen Κρεβάτι

4 μπάνια

Μπάνιο 1

Bathtub or shower · Toilet

Μπάνιο 2

Bathtub or shower · Toilet

Μπάνιο 3

Bathtub · Toilet · Shower only

Μπάνιο 4

Bathtub or shower · Toilet

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Disney Περιοχή 5 υπνοδωματίων βίλα σε Gated Resort w / 4 λουτρά, Πισίνα, Spa, Baby Gear, Roku

Home Away Villa βρίσκεται στο όμορφο Aviana Resort Κοινότητας. Aviana είναι μια ιδιωτική, περιφραγμένη κοινότητα, που βρίσκεται ανάμεσα σε 46 στρέμματα τροπικών τοπίο με πολλές ανέσεις. Θα αγαπήσετε το clubhouse για τη μηδενική είσοδο, θερμαινόμενη πισίνα και σπα, που περιβάλλεται από ένα μεγάλο κατάστρωμα και καμπάνες. Η εγκατάσταση προσφέρει επίσης μια μεγάλη αίθουσα συλλογή και μια αίθουσα γυμναστικής. Μπορείτε επίσης να περάσετε την ώρα στο Ίντερνετ καφέ. Το clubhouse διαθέτει επίσης μια παιδική χαρά για τα παιδιά, ένα γήπεδο ποδοσφαίρου με άμμο, μπαστούνια μπάσκετ, βάζοντας πράσινο και ένα τραπέζι πινγκ πονγκ.

Home Away Villa είναι ένα πρόσφατα κατασκευασμένο, 5 Υ / Δ, 4 μπάνιο σπίτι με καταλύματα για μέχρι και 12 άτομα. Θα διαπιστώσετε ότι οι ανέσεις του σπιτιού ήταν πάντα στο μυαλό όταν το σπίτι ήταν επιπλωμένα.
Αυτό είναι ένα ιδανικό σπίτι διακοπών για μια μεγάλη οικογένεια ή για δύο οικογένειες να μοιράζονται. Με πάνω από 2250 τετραγωνικά κατοίκους, όλα σε επίπεδο εδάφους, το σπίτι διαθέτει δύο master υπνοδωμάτια, το καθένα με ιδιωτικό μπάνιο με άμεση πρόσβαση στην πισίνα / χώρο σπα. Ένα master υπνοδωμάτιο διαθέτει πολυτελή μπανιέρα για να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε μετά από μια κουραστική μέρα, καθώς και μια μεγάλη, stand-up ντους και διπλό νεροχύτη. Τα ντους και οι μπανιέρες είναι διαθέσιμες σε κάθε ένα από τα τέσσερα μπάνια. Το κυρίως υπνοδωμάτιο διαθέτει κρεβάτι king size. Υπάρχουν τρία υπνοδωμάτια Queen σε όλα και το 5ο υπνοδωμάτιο είναι ένα υπνοδωμάτιο με δύο μονά κρεβάτια, κατάλληλο για χρήση από κορίτσια και αγόρια. Έχουμε συμπεριλάβει επίσης ένα καναπέ-κρεβάτι με ένα queen size κρεβάτι για επιπλέον επιλογές ύπνο. Το σπίτι είναι κεντρικά κλιματιζόμενα και υπήρξε πάντα το κατοικίδιο ζώο και χωρίς καπνό. Για την άνεσή σας, έχουμε παράσχει ανεμιστήρες οροφής σε κάθε υπνοδωμάτιο και στο σαλόνι.
Το σαλόνι διαθέτει δύο άνετους καναπέδες και ένα διθέσιο καναπέ. Υπάρχει επίσης μια γωνιά ανάγνωσης με μια περιστασιακή καρέκλα και τραπέζι. Καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα στην τηλεόραση με επίπεδη οθόνη 42 "ή να συγκεντρώσει την οικογένεια για μια ταινία στο DVD player. Μπορείτε επίσης να ακούσετε μουσική από το στερεοφωνικό με CD player ή βάση σύνδεσης για iPod. Για τις οικογένειες που απολαμβάνουν τα video games, έχουμε παράσχει μια κονσόλα Wii για τη χρήση σας. Βγαίνοντας από το σαλόνι στο χώρο της πισίνας / σπα. Υπάρχει ένα καλυμμένο αίθριο με τραπέζι και 4 καρέκλες για φαγητό έξω ή σνακ. Ή μπορείτε να απολαύσετε τον ήλιο σε μια από τις καρέκλες δίπλα στην πισίνα, ξαπλώστρα. Ενήλικες και παιδιά θα λατρέψουν την πισίνα και spa της βίλας μας. Μετάβαση στην πισίνα και να δροσιστείτε μετά από μια μακρά, ζεστή μέρα ή να χαλαρώσουν με ένα κρύο ποτό ενώ απολαμβάνετε στο θεραπευτικό spa.
Η πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα διαθέτει όλα όσα θα χρειαστείτε για να ετοιμάσετε πλήρη γεύματα για την οικογένεια. Όλες οι συσκευές είναι από ανοξείδωτο χάλυβα και ολοκαίνουργιες. Η γωνιά πρωινό έχει μια υψηλή τραπέζι με καθίσματα για 6. Υπάρχει επίσης ένας χώρος φαγητού μετρητή για ένα γρήγορο σνακ για να φάει. Αν σας αρέσει μια πιο επίσημο δείπνο, υπάρχει ένας ξεχωριστός χώρος τραπεζαρίας για όλη την οικογένεια. Για την οικογένεια που θέλει να BBQ, μπορούμε να παρέχουμε ένα για δική σας χρήση. Εάν το μαγείρεμα στις διακοπές δεν είναι το πράγμα σας, μην ανησυχείτε? Υπάρχουν πολλές επιλογές για φαγητό μόλις λίγα λεπτά από το σπίτι.
Και τα δύο κύρια υπνοδωμάτια διαθέτουν τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης 37 ιντσών με συσκευές αναπαραγωγής DVD και συσκευές Roku. Όλα τα άλλα υπνοδωμάτια διαθέτουν επίσης τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης με συσκευές Roku Devices και DVD players. Μπορείτε να παρακολουθήσετε καλωδιακή τηλεόραση μέσω της συσκευής Roku.
Βροχερές ημέρες δεν είναι ποτέ ένα πρόβλημα στη βίλα μας. Το σπίτι διαθέτει μια καλά εξοπλισμένη αίθουσα παιχνιδιών. Αφιερώστε λίγο χρόνο παίζοντας ένα παιχνίδι με βελάκια, ή να κάνετε χρήση του πίνακα χόκεϊ αέρα ή επιτραπέζιο ποδόσφαιρο. Υπάρχει επίσης ένα τραπέζι πόκερ / κάρτα στην αίθουσα παιχνιδιών. Προσφέρουμε δωρεάν, στο σπίτι Wi-Fi και απεριόριστες κλήσεις σε όλη τη Βόρεια Αμερική.
Για τους λάτρεις του γκολφ εκεί έξω, ο παγκόσμιας κλάσης Champions Gate Golf Course είναι λιγότερο από 10 λεπτά με τα πόδια, με δύο μαθήματα είναι σχεδιασμένα από τον Greg Norman. Και, με τουλάχιστον 10 ακόμη μαθήματα στην περιοχή, θα μπορούσατε να παίξετε ένα διαφορετικό κάθε ημέρα των διακοπών σας. Παρέχουμε ένα πλήρες σύνολο γκολφ για τους επισκέπτες που δεν μπορούν να ταξιδέψουν με τους δικούς τους συλλόγους.
Η βίλα μας διαθέτει επίσης πλυντήριο με πλυντήριο ρούχων, στεγνωτήριο ρούχων, σίδερο και σιδερώστρα. Έχουμε συμπεριλάβει επίσης πιστολάκι για τα μαλλιά και ξυπνητήρι ραδιόφωνο για την εξυπηρέτησή σας. Υπάρχει ένα μικρό χρηματοκιβώτιο εγκατεστημένο στη βίλα για χρήση από τους καλεσμένους μας. Στην περίπτωση που ταξιδεύετε με μικρά παιδιά, έχουμε φροντίσει για τη χρήση σας, ένα παχνί με κλινοσκεπάσματα, ένα πακέτο και παιχνίδι, μια καρέκλα, μια παιδική πύλη και ένα μονό και διπλό καροτσάκι. 6 Παρέχονται ποδήλατα για χρήση από τους επισκέπτες. 2 ψαρομετρηδες βρίσκονται στη βίλα για χρήση στη λίμνη του κλαμπ. Φώτα νύχτας έχουν εγκατασταθεί σε όλα τα μπάνια για άνεση και ευκολία.

Disney διακοπές σας περιμένει και σας περιμένουμε να απολαύσετε το σπίτι μας μακριά Το Villa στην όμορφη Aviana Resort.


Λέξεις-κλειδιά: Πολυτελές Σπίτι με ιδιωτική πισίνα και σπα σε μια περιφραγμένη κοινότητα με Clubhouse. Clubhouse διαθέτει πισίνα, σπα, Internet Cafe, παιδική χαρά, γήπεδο γκολφ και Άσκηση δωματίου. Λίγα λεπτά μακριά από πολλά μαθήματα παγκόσμιας κλάσης γκολφ και το Disney World είσοδο.

Διαχειριστής καταλύματος

Greg & Delores Lewis
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
Crib-Pack/N/Play-High Chair-2 Strollers-Bicycles

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Whole home is inventoried before and after each guest. You will be charged for damages or missing items. There are exterior cameras recording 24/7.
No more than 3 vehicles at the Villa. ALL others MUST be parked at Club House. Do not block sidewalk or park on grass. Will be towed at your expense.
Most Important Rule!.... ENJOY YOUR STAY!!

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Davenport

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία) βρίσκεται κοντά σε θεματικά πάρκα (Λάφμαν, Davenport). Αν θέλετε να κάνετε και τις αγορές σας, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Παλιά Πόλη και Θεματικό Πάρκο Disney Springs™, ενώ όσοι θέλετε να δείτε τα δημοφιλή αξιοθέατα της περιοχής, μπορείτε να επισκεφτείτε και το εξής: Τουριστικό θέρετρο Walt Disney World® και Θεματικό Πάρκο Disney's Hollywood Studios®. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μη χάσετε την ευκαιρία να δείτε αξιοθέατα όπως Θεματικό Πάρκο Disney's Animal Kingdom® ή να παρακολουθήσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα εδώ: Αθλητικό Συγκρότημα ESPN Wide World of Sports. Με Ψάρεμα σε κοντινή απόσταση και Κολύμπι σε κοντινή απόσταση κοντά σας, θα βρείτε πολλές υδάτινες περιπέτειες.
Χάρτης
Davenport, FL

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Λέσχη Γκολφ Πρόβιντενς - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ChampionsGate Golf Club (λέσχη γκολφ) - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Γήπεδο Γκολφ Reunion Resort Golf Course - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λέσχη Γκολφ Mystic Dunes - 18 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Θεματικό Πάρκο Disney's Animal Kingdom® - 31 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός του Κισίμι: 22 λεπτά οδικώς
  • Poinciana Station: 19 λεπτά οδικώς
  • Κίσιμι, Φλόριντα (ISM-Kissimmee Gateway): 27 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • McDonald's - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • McDonald's - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Starbucks - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Kekes Breakfast Café - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Miller's Ale House - Champions Gate - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,4

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 137 από 194 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 43 από 194 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 10 από 194 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 3 από 194 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 1 από 194 σχόλια πελατών" "

9,6/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

9,8/10

Επικοινωνία

9,6/10

Τοποθεσία

9,6/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

8/10 Καλό

Ashley W.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Nice clean house
Great house very clean. Nice neighborhood. Only downside is the train behind the house ran in middle of night and im a light sleeper.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Deb M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great Stay, Nice Home
The house was great, not cluttered so it was very easy to keep it looking nice. It was well supplied, had most everything we needed. Hosts were very responsive. Every one loved the pool and hot tub, so glad we had it heated as it was used a lot during our 19 day stay. The only drawback to the property was the trains (both freight and Amtrac), although it was really only two of the children who had issue's with it - more an annoyance. I would certainly recommend the property, house is well laid out, plenty of space, responsive hosts - great time was had by all.
Πραγματοποίησε 19 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Annette W.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Go-to Vrbo in Orlando (Davenport)
Excellent accommodations and communication.
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

8/10 Καλό

lynn s.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great space for large family.
We booked this house in May, 2022 for our Christmas 2023 reunion. This house is very popular for the week of Christmas. So plan ahead. This was our second time coming to this house for Christmas. We were in it in 2020. Our family is spread out from Michigan to Texas. So having enough space to adequately accommodate everyone comfortably is priority to us. I would to add that the beds were mostly comfortable, especially the king beds in the master suites. The labels on the cabinets & drawers in the kitchen were very helpful. The pool was clean and everyday the heat worked. Our grandsons were in the pool every day. The grounds of the complex were nicely kept up. We really enjoyed the neighbors Christmas displays on their front lawns. We were able to make some memories and had some wonderful laughable moments. And best of all I had all my kids under one roof, which was the best Christmas gift I could ask for. The train going by so closely behind the house was entertaining. Our grandsons calculated the schedule for the Amtrak. On the days we’re were home they were waiting for each train. Greg & Delores answered every question we had. Very quickly too. There were a few items we noted that needed some attention, Greg & Delores assured me that the necessary items would get replaced or repaired in early 2024. Hopefully we’ll be back again. The kids and their parents want this to be an every “three year” event for our Christmas Thank you Greg & Delores.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Jesse T.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
First Time
The stay was excellent we had no real issues or concerns generated by property managers or concerns that were not met on the listing. The bicycles tires were not useable, the only none useable item we encountered, however, it was way too hot to use this time heat index was 110 degrees, the pool was nice probably did not need the heater, and the bottom was a little gritty, But was wonderful to use entire stay. I would definitely stay again if available.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Greg & Delores Lewis

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
We live in Georgia. I am Retired. We love everything Disney and Universal and travel down to the area several times a year. We love the Orlando area not just for the parks but for the other activities and shopping at some of the many outlet malls/stores.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

We like that this home is all on one level and is big enough to hold our whole family.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Home Away Villa is ideally located just minutes from the Walt Disney World entrance. Enjoy your Disney Vacation at a fraction of the cost of staying in a Disney Resort.
There are several World-Class Golf Courses also within minutes of our home and many others in the area.
Aviana is a private, gated community with the benefits of a resort. We love the zero-entry pool and spa as well as the exercise room, internet cafe and game room.
We enjoy the gated community for its security and also for the freedom to walk or ride our bikes around the complex.
Best of all, there is nothing more comforting than returning to our villa after a long day at any of the nearby attractions.

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων