Ολόκληρο διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Ιδιωτικό γήπεδο γκολφ και παραλιακό θέρετρο Condo, Estrella Del Mar

Ιδιωτικό γήπεδο γκολφ και παραλιακό θέρετρο Condo, Estrella Del Mar

Συλλογή φωτογραφιών για Private Golf and Beach Vacation Condo, Estrella Del Mar

Πισίνα
Παραλία
Δωμάτιο
Καθιστικό
Δωμάτιο

Επισκόπηση καταλύματος Ιδιωτικό γήπεδο γκολφ και παραλιακό θέρετρο Condo, Estrella Del Mar

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιο1+ μπάνιοΓια 3 άτομα

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Mazatlan, SIN
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΓήπεδο Γκολφ Estrella de Mar8 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚαταφύγιο Χελώνων Estrella del Mar13 λεπτά με τα πόδια
  • ΑεροδρόμιοΜασατλάν, Σιναλόα (MZT-Διεθνές Αεροδρόμιο General Rafael Buelna)16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΦάρος El Faro41 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 3 άτομα)

1 μπάνιο, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Μπάνιο 2

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Μπαλκόνι

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Ιδιωτικό γήπεδο γκολφ και παραλιακό θέρετρο Condo, Estrella Del Mar

Το 1997 κατά τη διάρκεια του πρώτου γηπέδου γκολφ στην Estrella, ανακαλύψαμε την ιστορική ιστορία αυτού του ιδιωτικού θέρετρου στην Isla de la Piedra στη Sinaloa του Μεξικού. Η ιστορία αγγίζει την ιστορία της ζωής του Art Linkletter και πολλούς ηθοποιούς και αξιωματούχους του Χόλιγουντ από τη δεκαετία του 1950 και του 1960. Ποιος ξέρει, ο John Wayne, ο Gary Cooper, ο John Huston, ο Ronald Reagan και ο Walt Disney, συνεργάτες του κινηματογράφου του κ. Linkletter μπορεί να έχει μείνει στο Villas και έπαιξε γκολφ στο αρχικό εννέα τρύπα, σήμερα ... το μπροστινό εννέα. Το Mazatlan, ως η παλαιότερη πόλη λιμάνι στο Μεξικό, προσφέρει εύκολη πρόσβαση με πλοίο από το Λος Άντζελες. Οι βίλες στο Estrella προσέφεραν έναν τρόπο ζωής αναψυχής στους οποίους ήταν συνηθισμένοι οι ηθοποιοί και οι αξιωματούχοι.

Το Estrella Del Mar είναι ένα εντυπωσιακό θέρετρο γκολφ και παραλιών που βρίσκεται 10 λεπτά από το διεθνές αεροδρόμιο Mazatlan και 30 λεπτά από την πόλη Mazatlan. Το Condo βρίσκεται σε μια περιφραγμένη κοινότητα με 3. 5 μίλια παρθένα παραλία στον Ειρηνικό Ωκεανό. Το ιδιωτικό θέρετρο είναι ασφαλές και είναι τροπικά διαμορφωμένο και άψογα περιποιημένο.

Το γήπεδο γκολφ βαθμολογείται σταθερά στην κορυφή τριάντα του Μεξικού με έξι τρύπες στον ωκεανό. Το αρχικό γήπεδο γκολφ εννέα οπών αποκαταστάθηκε και επεκτάθηκε από τον Robert Trent Jones Jr. το 1996. Το Estrella Del Mar παρέχει υπηρεσίες στυλ σε τοπικό κλαμπ, όπως οδήγηση, πράσινη άσκηση, μαθήματα και υπηρεσία αποθήκευσης γκολφ και υπηρεσίες αποθήκευσης.

Το εστιατόριο και μπαρ La Paloma, το Pro Shop και το γυμναστήριο στεγάζονται στην ωκεάνια πλευρά του Clubhouse. Είναι μια περιστασιακή ατμόσφαιρα έτσι ... μπορείτε να κάνετε μια κράτηση για να παίξετε γκολφ ή απλά να εμφανίσετε για να παίξετε. Μετά τα λόγια, μπορείτε να απολαύσετε το μεσημεριανό γεύμα ή το δείπνο στο εστιατόριο ή να παραγγείλετε το φαγητό και τα ποτά σας για να παραδοθείτε δίπλα στην πισίνα, ενώ περπατάτε πίσω στο Condo past the Sanctuary Turtle σε ιδιωτική παραλία.

Το Condo είναι μια τελική μονάδα με άφθονο φως. Βρίσκεται στον 3ο όροφο κοντά στις σκάλες σε ένα κτήριο που εξυπηρετείται από ανελκυστήρα. Το lanai (σκεπαστό μπαλκόνι) με τραπέζι, 4 καρέκλες και μπάρμπεκιου έχει θέα στον ωκεανό με θέα στην πισίνα υπερχείλισης, το υδρομασάζ και την παραλία. Είναι ένα υπέροχο μέρος για να παρακολουθήσετε εκπληκτικά ηλιοβασιλέματα ή φάλαινες, φώκιες και γλάροι που παλεύουν στο surf.

Το Condo είναι επιπλωμένο με εγχώρια έπιπλα και τέχνη. Η πλήρης κουζίνα είναι καλά εξοπλισμένη με φούρνο μικροκυμάτων, παγομηχανή, πλυντήριο πιάτων και κάθε συσκευή και μικρή συσκευή για τον γκουρμέ μάγειρα. Διατίθεται πλυντήριο / στεγνωτήριο. Παρέχονται λευκά είδη, πετσέτες θαλάσσης και μπάνιου και ο χώρος είναι κλιματιζόμενος. Τηλεόραση με καλωδιακή τηλεόραση σε κάθε δωμάτιο, CD player και WiFi εξυπηρετούν το Condo. Περιλαμβάνεται εβδομαδιαία υπηρεσία καθαρισμού και μπορούν να οργανωθούν επιπλέον υπηρεσίες καθαρισμού.

Το Las Villas Hotel & Spa προσφέρει κομψή και απλή διασκέδαση σε τρεις ξεχωριστές εγκαταστάσεις στο εστιατόριο και το μπαρ Los Delfines. Το Spa διαθέτει σαλόνι ομορφιάς, θεραπείες μασάζ, ατμόλουτρο και σάουνα και ένα άλλο γυμναστήριο τελευταίας τεχνολογίας. Υπάρχει δωρεάν δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο πίσω στο Condo αφού απολαύσετε την επίσκεψή σας στο Hotel and Spa.

Εάν το εξαιρετικό γκολφ, αγγίζοντας την πρώτη αναπνοή της φύσης στο ιερό του χελώνα ή κάνοντας μακρινούς περιπάτους σε μια απομονωμένη αμμώδη παραλία γίνεται ρουτίνα, τότε δοκιμάστε το τένις, την ιππασία, την ακτογραμμή, την επιβίβαση στο φορείο και το kite surfing ... απομονωμένο θέρετρο.

Δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο είναι διαθέσιμη σε όλο το θέρετρο. Αν επιλέξετε να μην ενοικιάσετε αυτοκίνητο, μπορείτε να οργανώσετε υπηρεσία μεταφοράς από το αεροδρόμιο. Η υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο προς το Mazatlan είναι διαθέσιμη αρκετές φορές την ημέρα έναντι αμοιβής και ιδιωτικής υπηρεσίας ταξί για ταξίδια μετ 'επιστροφής διατίθεται στη Mazatlan ή τη Villa Union. Τα αναψυκτικά και τα ποτά μπορούν να προετοιμαστούν κατά την άφιξη και μπορούν να παρασχεθούν κατά τη διάρκεια της διαμονής σας.

Λέξεις-κλειδιά: condo, γκολφ, beachfront, θέρετρο
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Σχετικά με την περιοχή

Μασατλάν

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Μασατλάν) βρίσκεται στην παραλία. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά τοπικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Fuerte 31 de Marzo και Φάρος El Faro, ενώ μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Παραλία Olas Altas και El Mirador (ιστορική τοποθεσία). Θέλετε να απολαύσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα όσο βρίσκεστε εδώ; Μπορείτε να δείτε τις διοργανώσεις σε αυτά τα μέρη: Στάδιο Teodoro Mariscal ή Στάδιο Mazatlán. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με γουίντ σέρφινγκ και Powerboating σε κοντινή απόσταση κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με Ιππασία σε κοντινή απόσταση και Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση.
Χάρτης
Mazatlan, SIN

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Γήπεδο Γκολφ Estrella de Mar - 8 λεπτά με τα πόδια
  • Καταφύγιο Χελώνων Estrella del Mar - 13 λεπτά με τα πόδια
  • Η Παραλιακή Λεωφόρος του Μαζατλάν - 39 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Φάρος El Faro - 41 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Olas Altas - 46 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Μασατλάν, Σιναλόα (MZT-Διεθνές Αεροδρόμιο General Rafael Buelna): 16 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Cafe Punta del Cielo Aeropuerto MZT - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • La Paloma - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Reataurant el Paso Texas - 22 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Carl's Jr. Mazatlan Airport - 18 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Yogen Früz - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 16 από 17 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 1 από 17 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 17 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 17 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 17 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Παροχές

10/10

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

9,8/10

Check-in

9,8/10

Επικοινωνία

9,8/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Philip H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Wonderful and Relaxing Stay
We enjoyed staying here more than words can stay. Hopefully we can return again next year! If you are looking for one of those resorts with parties and music all the time, this is NOT it. This rental is in Phase 1, which is one of the 2 smaller sections of condos. Usually there were no more than 10-12 people at the pool at any one time. Everyone here was helpful and friendly! This rental unit had everything we needed for the time we were there. Usually we just cooked and ate on our own deck. However, our favorite 'restaurant' was actually the Barefoot Bar just on the other side of the hotel. The Margaritas there remade with fresh squeezed limes and tasted great!
Πραγματοποίησε 19 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Linda G., Furry Creek, BC, Canada

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
A Quiet Paradise
A warm, welcoming home with absolutely everything one needs! Gorgeous sunset views from the relaxing deck that offers an efficient electric BBQ and comfy patio furniture. The infinity pool area and communal hot tub are just steps away. The sandy beach stretches for miles in both directions. Dolphins and pelicans surf the endless waves. If you love a peaceful spot by the ocean, this is thee place for first class R n R! The pre arranged airport pick up and grocery shop were much appreciated! Thank you Sherry and Fred! Without a doubt, we’ll be back! With gratitude, Linda and Ian From Vancouver, Canada
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Elizabeth C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great time at Estrella!
We really enjoyed Sherry’s place! The place was clean, well stocked and comfortable. The condo building is right on the beach and just steps from the pool. If you like a quiet neighbourhood with good golf, this is the place for you!
Πραγματοποίησε 10 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

10/10 Άριστο

Denise D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Peaceful and relaxing
Safe, gated community. Long beach for walking, golf in the resotr, swimmimg pool and hottub. Quiet at night. We had a car, so went into Mazatlan at night. 15km. Stone Island accessible from here easily.
Πραγματοποίησε 11 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Steve G.

Θετικά: Καθαριότητα, επικοινωνία, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
Paradise
This was our first time staying in the condo at Estrella Del Mar. It was fabulous, we plan to return and stay again on our next visit. The condo was very clean and had everything we needed. Kitchen was well supplied, comfortable living room and bedroom. The view of the ocean and the balcony made it very enjoyable and relaxing. Thanks, Steve and Cynthia G
Πραγματοποίησε 10 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Ο οικοδεσπότης σας

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Fred is a Architect with a practice in Chicago and Sherry is a Preservation Librarian at the University of Chicago. Fred and Sherry love the pace of an urban lifestyle in a city on the waterfront that offers great amenities. Estrella Del Mar is the perfect fit for a desire to have a second home with the benefits that Mazatlan's heritage and Estrella Del Mar's attractions offer as a compliment to our urban life.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

Why did we elect to purchase property at Estrella Del Mar? We were one of first deeded owners for this wonderful private Golf and Beach Resort. A resort with great golf, beach activities, and a whiff of history? Who knows, maybe it is about our desire to share a great story! You are welcome to enjoy the resort and the condo and discover many more treasures the State of Sinaloa in Mexico has to offer!

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων