ΣπίτιΙδιώτης οικοδεσπότης

Amazing Oceanfront Σπίτι στο Cabo Matapalo με πισίνα. Δύο ιστιοσανίδες και καγιάκ.

Amazing Oceanfront Σπίτι στο Cabo Matapalo με πισίνα. Δύο ιστιοσανίδες και καγιάκ.

Συλλογή φωτογραφιών για Amazing Oceanfront House in Cabo Matapalo with pool.Two surfboards..

Εξωτερικοί χώροι
Πισίνα
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Μη ταξινομημένη εικόνα, 5 από 24, κουμπί

Επισκόπηση καταλύματος Amazing Oceanfront Σπίτι στο Cabo Matapalo με πισίνα. Δύο ιστιοσανίδες και καγιάκ.

5 στα 5 Εξαιρετικό
4 υπνοδωμάτια4 μπάνιαΓια 8 άτομα300 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • Παρέχεται πρωινόΠαρέχεται πρωινόΠαρέχεται πρωινό
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Εξερευνήστε την περιοχή

Osa Peninsula, Puntarenas
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚαταρράκτης King Louis11 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Ματαπάλο5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Pan Dulce11 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

4 υπνοδωμάτια (για 8 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

2 Διπλά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 2

1 Διπλό Φουτόν

Υπνοδωμάτιο 3

2 Διπλά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 4

1 King Κρεβάτι

4 μπάνια

Μπάνιο 1

Toilet · Shower only

Μπάνιο 2

Toilet · Shower only

Μπάνιο 3

Toilet · Shower only

Μπάνιο 4

Toilet · Shower only

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Amazing Oceanfront Σπίτι στο Cabo Matapalo με πισίνα. Δύο ιστιοσανίδες και καγιάκ.

Αυτό το πολυτελές παραθαλάσσιο, Κόστα Ρίκα, το σπίτι είναι το ιδανικό καταφύγιο για απαιτητικούς λάτρεις της φύσης. Osa Μαρμαρίς, ένα φιλικό χώρο, προσφέρει την τέλεια ισορροπία μεταξύ ηρεμία, την κομψότητα και την περιπέτεια. Σε Osa Μαρμαρίς μπορείτε να ελέγξετε έξω τα κύματα χωρίς να φύγετε από την κρεβατοκάμαρά σας.

Σχεδιασμένο και διακοσμημένο με ένα από τα καλύτερα αρχιτεκτονικά γραφεία στην Κόστα Ρίκα, υπό μια έννοια ανεξάρτητο μονάδα, μπορείτε να έχετε προστασία της ιδιωτικής ζωής στο δικό σας Bungalow, αλλά και να απολαύσετε με τους φίλους και την οικογένειά σας στον κοινωνικό τομέα μέσα σε λίγα βήματα. Με αυτό τον τρόπο, κάποιοι επισκέπτες μπορούν να συνταξιοδοτηθούν με τη μοναξιά και να ακούσετε τους ήχους της φύσης, όπως άλλοι μένουν στον κοινωνικό τομέα όσο θέλουν! Κάθε κομμάτι των επίπλων, κάθε δωμάτιο και το μπάνιο έχει custom made για να σας κάνει να απολαύσετε ένα γευστικό σπίτι εισαχθεί στον παράδεισο!

Osa Μαρμαρίς έχει όμορφη Κόστα Ρίκα ξύλινα πατώματα, καθώς και άνετα και κομψά ξύλινα έπιπλα. Θα απολαύσετε ένα ευρύχωρο καθιστικό με μπαρ (σε περίπτωση που επιθυμείτε να έχετε κάποια κοκτέιλ!), Μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και ενιαίο χώρο τραπεζαρία (για τα νόστιμα φαγητά που θέλετε να κάνετε μόνοι σας ή να μας κάνει για εσάς!).

Που βρίσκεται στο Cabo Matapalo, Peninsula de Osa, το Casa Μαρμαρίς περιβάλλεται από ένα μοναδικό φυσικό περιβάλλον, σε μια τέτοια προνομιακή περιοχή που μπορείτε να παρακολουθήσετε Howler πίθηκοι πηδούν από δέντρο σε δέντρο και να διδάξουν τους απογόνους τους πώς να πηδούν όπως έχετε το πρωινό στην τραπεζαρία τραπέζι. Εσείς θα θαύμα όπως μπορείτε να παρακολουθήσετε αυτή την εκπληκτική εμφάνιση κάθε μέρα!
Σε σχέση Οι New York Times έγραψαν: «Φαινόταν να κρατήσει μια όλο και πιο σπάνια ευκαιρία να παρατηρήσουν το δάσος της βροχής σε όλες της γόνιμη αποθήκευση διοξειδίου του άνθρακα, το οξυγόνο που παράγουν δόξα, χωρίς να είναι τόσο πολύ την ανθρώπινη συντροφιά ...» λέει η Amy HARMON. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο σε αυτό το σύνδεσμο:



Γνωστό ως ένα από τα καλύτερα σημεία σερφάρετε στον κόσμο, Matapalo προσφέρει επίσης οικολογικό δραστηριότητες περιπέτειας, ότι εμείς θα χαρούμε να σας βοηθήσει να οργανώσει με τον καλύτερο τοπικό τουριστικό γραφείο, όπως:

Πεζοπορία: Corcovado περιοδεία, Ημέρα περιοδεία ζούγκλα πεζοπορία, παρατήρηση πουλιών, Νυχτερινή περιήγηση

Εκδρομές με σκάφος: ιερό ζώο, Dolphin παρακολουθώντας, κολύμβηση με αναπνευστήρα, Ρίο Esquinas Tour, Ψάρεμα (πλήρη ημέρα / μισή ημέρα ή στην ξηρά / off-shore)

Περιπέτεια: Καταρράκτης καταρρίχηση, δέντρο αναρρίχηση, Canopy

Εκπαιδευτική: Σοκολάτα Tour, Ζώων Ιερό, Ορχιδέες House "Casa Orquideas"

Άλλα: Ιππασία, καγιάκ περιηγήσεις (ηλιοβασίλεμα καγιάκ, δελφίνι καγιάκ, γεμάτη μέρα καγιάκ, μια εβδομάδα καγιάκ)

Ελάτε να Osa Μαρμαρίς, ώστε να μπορείτε να περπατήσετε λίγα λεπτά για να φτάσετε στο απόνερων κόλπο και να τεθούν στη λευκή ζεστή άμμο ή να πάρετε σανίδα σας και σε υψηλή παλίρροια, άλμα σε ένα από τα καλύτερα σημεία σερφάρετε Matapalo, ακριβώς μέσα από τον κήπο Osa Μαρμαρίς.

Αυτό το σπίτι, σύμφωνα με μια έννοια μονοκατοικία μονάδα σας προσφέρει μια αναζωογονητική θέα στον ωκεανό από κάθε δωμάτιο θα βρείτε τον εαυτό σας σε.

Σε Osa Μαρμαρίς εσείς θα απολαύσετε το Master Μπανγκαλόου με ένα king-size κρεβάτι και 2 Bungalows (σε ένα κτίριο δύο ιστορία) με 2 διπλά κρεβάτια το καθένα. Αυτά τα 3 υπνοδωμάτια έχουν ένα μικρό κρεβάτι για ένα παιδί έως 10 ετών. Κάθε μπανγκαλόου έχει ιδιωτικό πολυτελές μπάνιο, υπαίθριο ντους ζεστό νερό, ανεμιστήρα και μπαλκόνι με τραπέζι και δύο καρέκλες κουνιστό.

Βήματα μακριά από τα Bungalows, η κοινωνική περιοχή περιλαμβάνει, 1 επιπλέον δωμάτιο με ένα κρεβάτι king καναπέ-κρεβάτι, ανεμιστήρα, πολυτελές μπάνιο και ζεστό νερό για ντους, ευρύχωρο και άνετο σαλόνι με ένα ωραίο μπαρ και μια ανοιχτή τραπεζαρία που βρίσκεται 8. Εσείς θα βρείτε επίσης μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με την υπηρεσία για 8 που διαθέτει ψυγείο, κουζίνα / φούρνο, μπλέντερ, ράφια, πάγκοι και επιφάνειες από γρανίτη.

Τα υψηλότερα πετσέτες ποιότητας (μπάνιο και παραλία) και λευκά είδη για τους επισκέπτες μας, καθώς και καθημερινό ελαφρύ καθάρισμα.

Προσφέρουμε ασύρματη πρόσβαση στο internet για σας ώστε να μπορείτε να μείνετε συνδεδεμένοι!

επιστάτες μας θα είναι πολύ ευχάριστη θέση να σας βοηθήσει κατά τη διάρκεια της διαμονής σας. Θα σας καλωσορίσει, να φροντίζει για τις ανάγκες σας και να απαντήσει στις ερωτήσεις σας, όπως είμαστε όλοι υπηρεσία προσανατολισμένη στο Osa Μαρμαρίς. Όχι μόνο δεν θέλουμε να νιώσετε σαν στο σπίτι σας, αλλά θέλουμε η εμπειρία σας να είναι αξέχαστη!

Όσον αφορά τα γεύματα, μπορείτε είτε να μαγειρέψετε μόνοι σας ή μπορείτε να νοικιάσετε συζύγου επιστάτη μας για να μαγειρέψουν νόστιμα πιάτα και Κόστα Ρίκα μενού. Θα έχετε μεγάλη γεύματα και να απολαύσετε κάθε πρωινό, μεσημεριανό γεύμα και δείπνο στο Osa Μαρμαρίς, καθώς θα πρέπει να περιβάλλεται από τους ήχους της φύσης και να αισθάνονται πολύ υγιεινό όπως εσείς ανάσα καθαρό φρέσκο ​​αέρα του ωκεανού.

Επίσης, μπορείτε να χαλαρώσετε ή να διαβάσετε ένα βιβλίο που βρίσκεται σε μια αιώρα στον διαμορφωμένο κήπο κάτω από τη σκιά των δέντρων μαγευτική μας.
Σε Osa Μαρμαρίς θα κοιμηθείτε με τον ήχο των κυμάτων και να ξυπνήσουν οι Howler Monkeys τραγουδούν καλημέρα.

Πως θα έρθετε:
Αν -είστε οδήγηση από το Σαν Χοσέ, μπορούμε να σας στείλουμε αναλυτικές οδηγίες κατόπιν αιτήματος.

Εάν επιθυμείτε να πετάξει, να κλείσετε μια πτήση προς Πουέρτο Χιμένες μέσα από μία από τις τοπικές αεροπορικές εταιρείες και από εκεί να πάρετε ένα ταξί για να Osa Μαρμαρίς σε US $ 40 ποσοστό κάθε τρόπο.

Αν ψάχνετε για ένα από τα πιο όμορφα μέρη πάνω στη Γη, έρχονται να Osa Μαρμαρίς, θα είναι πραγματικά μια αξέχαστη εμπειρία!

Λέξεις-κλειδιά: Oceanfront Πολυτελές Σπίτι σε Cabo Matapalo

Διαχειριστής καταλύματος

Ximena Soler
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 1:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 9:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια
Sorry, no pets allowed.

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
In the event of a cancellation, I would provide no refund, however we discuss the possibility of rebooking at a later date. Check In . Check out times

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κουτί πρώτων βοηθειών

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Πουέρτο Χιμένες

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Πουέρτο Χιμένες) βρίσκεται στην παραλία. Ένα από τα τοπικά σημεία ενδιαφέροντος είναι το εξής: Βοτανικός Κήπος Casa Orquideas, ενώ μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Εθνικός Δρυμός Corcovado και Γραφείο Πάρκου Corcovado National Park Office. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Καταρράκτης King Louis - 11 λεπτά με τα πόδια
  • Παραλία Ματαπάλο - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Pan Dulce - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Γραφείο Πάρκου Corcovado National Park Office - 29 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Golfo Dulce - 29 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Αεροδρόμιο του Πουέρτο Χιμένες (PJM): 56 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Buena Esperanza - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

5

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 5 - Άριστο. 56 από 62 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Καλό. 6 από 62 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 3 - Μέτριο. 0 από 62 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Κακό. 0 από 62 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 1 - Απαίσιο. 0 από 62 σχόλια πελατών" "

4,9/5

Καθαριότητα

5/5

Παροχές

5/5

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

5/5

Check-in

5/5

Επικοινωνία

4,9/5

Τοποθεσία

4,8/5

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

5/5 Άριστο

Sheryl W.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία
Incredible Adventure
This property is AMAZING, the views, birds, monkeys, home...everything was wonderful. We plan to come back and can easily recommend it to anyone. We were greeted by the Caretaker Isaac, he and his wife Anaise were amazing during our stay. Super helpful, available to assist or answer questions as needed. Isaac speaks fluent English and is a great asset. We also had the chef Rafa come in for several meals, he was amazing, made incredible home cooked Costa Rican meal and we can also highly recommend him. Be sure to rent not only a 4x4 vehicle, but something high profile. The road from Puerto Jimenez is bad, however the road that you turn onto to get to the property, well that is horrible. We rented a 4 x 4 vehicle, however it was not a high profile one and we bottomed out several times on the "road". It takes an hour to go 11 miles, be sure to get something high profile! We also wanted to point out a few things that are listed as amenities that the home does not have - there is no toaster and no washer and dryer. You can have the care takers do your laundry for you if needed. We didn't pack enough clothes for our entire stay as we had planned to wash our clothes while there. This was one of the best properties I have ever stayed at, if you are up for adventure, watching monkeys, birds, swimming, surfing, hiking etc, this is the place for you.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

5/5 Άριστο

lydia m.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Love Matapalo!
We had a wonderful stay. Our host and his wife were so helpful from greeting us on our late arrival to giving us a ride to town the following day so we could get our rental car. The property was beautiful and loved waking up to tropical birds and monkeys every morning. The home was amazing. I would come back again and recommend this listing to others. :)
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

5/5 Άριστο

Alexa G.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great house in incredible setting
Comfortable, room to spread out and relax, gorgeous views and wildlife of the Osa visit every day. Amazing stay
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

5/5 Άριστο

C. K.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Hervorragend für Ruhesuchende
Wir haben unseren Aufenthalt sehr genossen, alles ist wie abgebildet und beschrieben. Man kann unheimlich viele Tiere beobachten in der Gegend auch ohne in den Nationalpark zu gehen. Sollten wir nochmals in die Gegend kommen, werden wir hier wieder mieten. Eine kleine Anmerkung, dies soll keine Kritik sein. Eine Waschmaschine habe ich nicht gesehen, habe aber auch nicht danach gefragt, weil ich es nicht brauchte. Zum Thema Essen Wir hatten keinen Koch bestellt, weil wir flexibel bleiben wollten. Wenn man selbst kochen möchte, sollte man wissen, das man alles mitbringen muss. Es sind keinerlei Gewürze, Zucker, Öl oder ähnliches vorhanden. Bei unserem Besuch war die nächste Essensmöglichkeit in Puerto Jiménez, Martina‘s war geschlossen. War wohl noch nicht Saison. Die Straße zum Haus ist wirklich schlecht, also auf genügend Bodenfreiheit achten, das ist denke ich wichtiger als 4x4. Zum schwimmen sind die Strände nicht geeignet, vielleicht zu einer anderen Jahreszeit. Wir waren an einem Tag in Drake Bay, dort ist schwimmen problemlos möglich.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2023

5/5 Άριστο

Beverley K.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
A wonderful stay
An outstanding location ... peaceful and serene. The house was extremely easy to slip into the flow, with the main area to commune and separate living space all with amazing views where one could have alone time. The staff were very friendly and available if needed but left us to ourselves which was wonderful.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Ximena Soler

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Ximena is a chilean lawyer who lived in Costa Rica for almost 30 years and still lives partially there. She fell in love with Matapalo in the year 1993 and bought her first property then. Osa Marmaris was built between 2008 and 2009. She fulfilled her dream of building the most elegant and luxurious house in the area, without compromising its eco-friendly standards.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

This property is magnificently located right next to Backwash Bay without loosing its privacy. Even though it is ocean front, it has a 15 meter rise which makes the view breathtaking from every room you are in.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

In Osa Marmaris you will have 3 private bungalows, each one with it´s private bathroom and shower. They are all separate from the social area that includes the living room, dinning room, kitchen and extra bedroom. This way you can choose if you want to hang out with your friends and family in the social area or if you want some privacy and quiet in your own room.

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες