Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Καλαίσθητη εξοχική κατοικία στη χώρα

Καλαίσθητη εξοχική κατοικία στη χώρα

Συλλογή φωτογραφιών για Charming Cottage in the Country

Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Βεράντα/αίθριο
Εξωτερικός χώρος καταλύματος

Επισκόπηση καταλύματος Καλαίσθητη εξοχική κατοικία στη χώρα

Σχόλια
9,6 στα 10 Εξαιρετικό
1 μπάνιοΓια 5 άτομα74 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Nanaimo A, BC
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛέιντισμιθ-Μαρίνα13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΤράνσφερ Μπιτς Παρκ14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΤερματικός Σταθμός Φεριμπότ Duke Point Ferry Terminal17 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΓκαντζ, Βρετανική Κολούμπια (CXH-Βάση Υδροπλάνων Λιμένα του Γκαντζ)73 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

0 υπνοδωμάτια (για 5 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

3 Διπλά Φουτόν και 1 Queen Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Bathtub or shower · Toilet

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Καλαίσθητη εξοχική κατοικία στη χώρα

Ελάτε να απολαύσετε μια απόδραση στη χώρα στο Broody Rooster Guesthouse and Gallery. Ο ξενώνας είναι ένα γοητευτικό εξοχικό σπίτι στη δημοφιλή περιοχή Cedar / Yellowpoint μόλις 15 λεπτά νότια του Nanaimo. Βρίσκεται σε ένα μικρό αγρόκτημα, ο ξενώνας είναι ένα μοναδικό, κομψό εξοχικό σπίτι με όλες τις ανέσεις που χρειάζεστε για να απομακρύνετε από όλα αυτά, αλλά παραμένουν στην περιοχή των αστικών ανέσεων.

Καθώς οδηγείτε κάτω από το μακρινό δρόμο μας, πιθανότατα θα σας υποδεχτεί το φράχτη από τα άλογα. Εξωτερικά, το εξοχικό σπίτι διαθέτει μια μεγάλη βεράντα μπροστά με καθίσματα όπου μπορείτε να απολαύσετε τον πρωινό σας καφέ και να δείτε τον ήλιο να ανεβαίνει πάνω από το βοσκότοπο. Στο εσωτερικό του, το εξοχικό μπορεί να υπερηφανεύεται για την αποκατάσταση του δαπέδου με έλατα και τα λεκιασμένα / μολυβδωτά γυάλινα παράθυρα καθ 'όλη τη διάρκεια της οποίας αφήνουν σε πολλά ηλιοφάνεια. Η ανοιχτή διάταξη και οι οροφές ύψους 14 ποδιών παρέχουν αρκετό χώρο. Συλλέξτε μερικά φρέσκα λαχανικά από τον κήπο μας και χρησιμοποιήστε τη μεγάλη κουζίνα για να φτιάξετε τα δικά σας γεύματα. Παρακολουθήστε τις πάπιες να κολυμπούν στην πίσω λίμνη καθώς κάνετε τα πιάτα ή να τροφοδοτείτε τα κοτόπουλα τα απομεινάρια σας από την πίσω πόρτα. Υπάρχει πάντα πολύ δραστηριότητα που συμβαίνει στο αγρόκτημα και είστε ευπρόσδεκτοι να παρακολουθήσετε και να απολαύσετε.

Το εξοχικό σπίτι είναι διακοσμημένο με γούστο και πλήρως εξοπλισμένο με όλα όσα χρειάζεστε στις διακοπές σας. Υπάρχει ένα queen size κρεβάτι συν δύο επιπλέον κρεβάτια τύπου futon (ένα διπλό και ένα διπλό) για να κοιμηθεί συνολικά 5 άτομα. Όλα τα κλινοσκεπάσματα και τα κλινοσκεπάσματα παρέχονται. Μπορείτε να πιάσετε τα πλυντήρια χρησιμοποιώντας το πλυντήριο και το στεγνωτήριο ή να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε τη μητέρα φύση ξηραντήριο - τη γραμμή ρούχων (μια σπάνια ανέσεις στον σημερινό κόσμο).

Ενώ στο εξοχικό σπίτι, βρίσκεστε σε μια ιδανική τοποθεσία για να απολαύσετε πολυήμερες ημερήσιες εκδρομές βόρεια και νότια σε δημοφιλή αξιοθέατα σε Chemainus, Ladysmith, Βικτώρια, Duncan, Nanaimo, Parksville και Qualicum. Ή απλά μείνετε στο αγρόκτημα και διαβάστε ένα βιβλίο, χαλαρώστε, κάντε μια βουτιά σε ένα τοπικό πάρκο ή μαγειρέψτε ένα γεύμα με υλικά από τον κήπο.

Το Yellowpoint / Cedar είναι μια αγροτική περιοχή νότια του Nanaimo, όπου υπάρχουν μεγάλες περιφράξεις, βοσκοτόπια, αγροκτήματα και αγορές. Κάθε Κυριακή από τις 10 έως τις 2 μ.μ., μια δημοφιλής αγορά ψύλλων λαμβάνει χώρα στην αίθουσα της κοινότητας Cedar, 5 λεπτά μακριά. Ή τα Σάββατα, η τοπική αγορά αγροτών βρίσκεται στο Crow and Gate Pub, περίπου 6 λεπτά μακριά.

Η περιοχή είναι γνωστή για τη συγκέντρωση των τεχνιτών της - δείτε τους Τεχνίτες Κέδρος / Κίτρινο για περισσότερες πληροφορίες και πάρτε μια εβδομάδα για να τις επισκεφθείτε όλες !. Το Broody Rooster είναι μια γκαλερί για έξι μήνες του χρόνου που παρουσιάζει έργα ζωγραφικής και φωτογραφίας από τη Nicole Vaugeois, ιδιοκτήτη του εξοχικού σπιτιού.

Πολλοί έρχονται στην περιοχή με τα ποδήλατα τους για να ποδηλατούν τους δρόμους της χώρας και να επισκεφθούν τεχνίτες ή να σταματήσουν σε τοπικές παμπ.

Απολαύστε τα πάρκα και τα μονοπάτια που βρίσκονται κοντά ή κατευθυνθείτε προς την παραλία 5 λεπτά μακριά. Για όσους ταξιδεύουν με άλογα, μπορούμε να φιλοξενήσουμε το ρυμουλκούμενο και τα άλογά μας στον μπροστινό paddock μας ή ένα περίπτερο στον πολυτελές μας αχυρώνα. Το νερό είναι διαθέσιμο και υπάρχουν μονοπάτια κοντά για να απολαύσετε.

Ρωτήστε σύντομα τη διαθεσιμότητα. Μετά την κράτηση, οι επισκέπτες καλούνται να στείλουν μία διανυκτέρευση ($ 130 CDN) online στην ιστοσελίδα του Guesthouse (δείτε τους παρακάτω συνδέσμους) ή μέσω ταχυδρομείου με επιταγή ή με εντολή πληρωμής για να επιβεβαιώσετε τη διαμονή σας. Πληροφορίες σχετικά με την περιοχή θα σας αποσταλούν για να βοηθήσετε στο σχεδιασμό της διαμονής σας. Κατά την άφιξη, ο υπόλοιπος λογαριασμός μπορεί να διακανονιστεί με μετρητά, VISA ή Mastercard ή να κάνετε check in funds CDN.

Θέλετε να δείτε περισσότερα; Μια περιήγηση βίντεο της καμπίνας είναι διαθέσιμη στην επίσημη ιστοσελίδα μας για το Broody Rooster (δείτε τους συνδέσμους που εμφανίζονται) για να σας δώσουμε μια καλύτερη ιδέα για τη διάταξη και το μέγεθος της καμπίνας.

Λέξεις-κλειδιά: εξοχικό, αγρόκτημα, αγροτικό, καμπίνα, απόδραση, χώρα

Διαχειριστής καταλύματος

Nicole Vaugeois
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Εξωτερικός χώρος
Μπάρμπεκιου γκριλ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Σχετικά με την περιοχή

Κασίντι

Αυτό το κατάλυμα (αγροικία) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή (Κίτρινο Σημείο, Κασίντι). Αν το πρόγραμμά σας περιλαμβάνει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Τερματικός Σταθμός Φεριμπότ Duke Point Ferry Terminal και Τερματικός Σταθμός Φεριμπότ Departure Bay Ferry Terminal. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Υδάτινο Πάρκο Nanaimo Aquatic Centre και Κέντρο Μπόουλινγκ Brechin Lanes. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με βόλτα με καγιάκ και κολύμπι με αναπνευστήρα κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με Ιππασία σε κοντινή απόσταση και Πεζοπορία σε κοντινή απόσταση.
Χάρτης
Nanaimo A, BC

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Λέιντισμιθ-Μαρίνα - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Τράνσφερ Μπιτς Παρκ - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Τερματικός Σταθμός Φεριμπότ Duke Point Ferry Terminal - 17 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πανεπιστήμιο του Βανκούβερ Island - 20 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Τερματικός Σταθμός Φεριμπότ Departure Bay Ferry Terminal - 25 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Νανάιμο, Βρετανική Κολούμπια (YCD): 10 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Wheat Sheaf Hotel - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Starbucks - 15 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Tim Hortons - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • McDonald's - 15 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Crow & Gate Pub - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,6

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 47 από 55 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 6 από 55 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 55 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 1 από 55 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 1 από 55 σχόλια πελατών" "

9,6/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

9,8/10

Επικοινωνία

9,8/10

Τοποθεσία

9,8/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Chelsea W.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Incredible all around
John and Nicole were great, we came up for a swim competition so didn’t get to enjoy the property as much as we would have liked but enjoyed their horses, the beautiful views, the cute cottage that is so homey. John gave us lots of suggestions before our trip on walking trials, sights and good neighbourhood eats. My 8 year old child was with me he enjoyed counting how many roosters or chicken related items we could find in the cabin- got up to 38! They also had monopoly which was a big hit with my kid as well. We will definitely be recommending their place to friends and family.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

Wendy G., Spruce grove, Alberta, Canada

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Peace of paradise
Such a cozy down home feel. Loved every minute in the peace and tranquility.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

Adam S., Pacific Northwest USA

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Pleasant stay
John and Nicole were excellent hosts for our stay at their lovely rustic cottage. Lots of new experiences for our young children - watching the many free range chickens outside, saying hi to the horses, and of course frequent trips into the nearby garden to stock up on vegetables for our meals. The garden fresh eggs they provided were delicious. And the well stocked kitchen made home meals a breeze.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

susan s.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Relaxing
I wanted a place I could combine different generations … my mom 92,my sister and myself (50)+ and my sisters two grandchildren (9-7) . We all enjoyed our time and felt very comfortable in the cottage. I would recommend this hidden gem to any family who want to disconnect and get back to basics , conversations, reading . Family time .
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

8/10 Καλό

Duncan and Lynda R., Surrey, BC

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Relaxing and cozy guest house.
This was our second stay at this property and we plan to return again next summer! John and Nicole are welcoming hosts who happily share their lovely country farm property and guest house with those who stay with them. Lots of birds, bunnies and chickens to keep you company while you relax on the beautiful porch. Horses, deer and very friendly dogs add to the special charm of this home-away-from-home property. Lovely stained glass windows and Nicole’s many lovely paintings add to the inside charm and decor of the guest house. We were delighted to be invited to help ourselves to the offerings of the large vegetable garden and to find a dozen farm-fresh eggs waiting for us in the fridge.
Πραγματοποίησε 9 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Nicole Vaugeois

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
John Predyk and Nicole Vaugeois are owners of the Broody Rooster Guesthouse and Gallery. Nicole is also an artist and runs the cottage as a gallery displaying her artwork in the fall.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

The property was purchased so we could live in the country and enjoy the amenities around us.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

We get to enjoy living in a beautiful area and meeting people from around the world.

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων