Ολόκληρο διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Ρομαντικό με θέα στη Θάλασσα Άτομα 2-4

Ρομαντικό με θέα στη Θάλασσα Άτομα 2-4

Συλλογή φωτογραφιών για Romantic with Sea View Sleeps 2-4

Γεύματα
Περιοχή καθιστικού
Ιδιωτική κουζίνα
Μη ταξινομημένη εικόνα, 4 από 21, κουμπί
Σχεδιάγραμμα ορόφου

Επισκόπηση καταλύματος Ρομαντικό με θέα στη Θάλασσα Άτομα 2-4

Σχόλια
9,6 στα 10 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 4 άτομα37 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Θέα στον ωκεανόΘέα στον ωκεανόΘέα στον ωκεανό

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Brighton, Brighton and Hove
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Brighton Beach6 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠροβλήτα του Μπράιτον6 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαBrighton Dome (χώρος καλλιτεχνικών εκδηλώσεων)9 λεπτά με τα πόδια
  • ΑεροδρόμιοΛονδίνο (LHR-Χίθροου)90 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Χώροι

Κουζίνα

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Ρομαντικό με θέα στη Θάλασσα Άτομα 2-4

Το Kemptown Apartment βρίσκεται στο κέντρο του Μπράιτον, με θέα στην πλατεία του ιστορικού κήπου με τη θάλασσα. Είτε προτιμάτε την κίνηση και τη φασαρία της μια ακμάζουσα πόλη ή να απολαύσετε ένα ρομαντικό καταφύγιο, αυτό το διαμέρισμα θα ταιριάζει στις ανάγκες σας τέλεια. Χρειάζονται μόλις 2 λεπτά με τα πόδια από την παραλία. Καταστήματα, ντελικατέσεν, εστιατόρια, μπαρ και παμπ βρίσκονται δευτερόλεπτα μακριά. Μπορείτε να περπατήσετε στην περίφημη Pavilion, το Brighton Pier και το The Lanes & North Laine για υπέροχα ψώνια σε μόλις 5 λεπτά. Όλα είναι προσβάσιμα με τα πόδια - δεν υπάρχει ανάγκη για ένα αυτοκίνητο στο Μπράιτον.


Αυτό το διαμέρισμα βρίσκεται στον δεύτερο όροφο του διατηρητέου κτιρίου Grade 2 Regency (γύρω στο 1825), χτίστηκε ως ξενοδοχείο και συνεχίζοντας ως τέτοια μέχρι το 1980, όταν μετατράπηκε σε διαμερίσματα. Η πλειοψηφία των κτιρίων σε αυτή την πλατεία παραμένουν ξενοδοχεία, όπως η τοποθεσία είναι τόσο κεντρικό. Στο διαμέρισμα θα βρείτε μια είσοδο με το τηλέφωνο εισόδου, σαλόνι με 2 καναπέδες (ένας μετατρέπεται σε κρεβάτι), τραπεζαρία καθιστικό πίνακα 4 σε ένα καμπύλο κόλπο παράθυρο με θέα στην πλατεία κήπο. Από εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε τους ανθρώπους ή να θαυμάσετε τη θάλασσα με λευκό πανί γιοτ τακ πέρα ​​από το νερό, γλάροι στροβιλίζεται πέρα ​​από το παράθυρο. Το σαλόνι είναι γεμάτο με το φως. Καθίστε στο φως του ήλιου ή να παρακολουθήσετε δραματική θυελλώδεις καιρικές συνθήκες, ενώ απολαμβάνετε το πρωινό σας. Ένα συμπαγές και καλά εξοπλισμένη κουζίνα οδηγεί από το σαλόνι. Εδώ θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για την προετοιμασία των τροφίμων σας, είτε το μαγείρεμα ένα γεύμα από την αρχή ή τη θέρμανση κάτι στο φούρνο μικροκυμάτων. Το υπνοδωμάτιο είναι γενναιόδωρο και υπάρχει ένα queen size κρεβάτι (5 ') με τραγανή λευκά λινά, μαξιλάρια και ρίχνει. Το υπνοδωμάτιο βλέπει σε μια ρομαντική roofscape και ο ήλιος ρεύματα κατά τη διάρκεια του απογεύματος. Ένα καθαρό λευκό μπάνιο με μεγάλο ντους, μεγάλη λεκάνη και WC οδηγεί από το διάδρομο. Κεντρική θέρμανση και συνεχή ζεστό νερό θα σας κρατήσει ζεστό και άνετο και συμπεριλαμβάνονται στην τιμή ενοικίασης μαζί με τα σεντόνια σας και αφράτες λευκές πετσέτες. Δωρεάν wi-fi περιλαμβάνεται έτσι μπορείτε να κρατήσετε επαφή με τους φίλους σας.

Για όσους δεν γνωρίζουν Μπράιτον, έγινε δημοφιλής από τον George IV Prince Regent (1820-1830) αναθέτει John Nash για να τον χτίσει ένα περίπτερο ως παραθαλάσσιο καταφύγιο του να στηρίξει εξωφρενικές τον τρόπο ζωής και την άσκηση της ευχαρίστησης του. New Steine ​​(η πλατεία με κήπο Το διαμέρισμα βρίσκεται) χτίστηκε για να ικανοποιήσει την αυξανόμενη ζήτηση για τα ξενοδοχεία Royal οπαδούς που ήρθαν να διασκεδάσουν και να «λάβει τα νερά». Ως κτίριο μας ήταν ένα ξενοδοχείο εκείνη την εποχή, ποιος ξέρει που μπορεί να έχουν μείνει εδώ!

Brighton είναι όλο το χρόνο παραθαλάσσιο προορισμό διατηρεί τη φήμη της για τη διασκέδαση και τον πολιτισμό. Ξεχωρίζει με 2 πανεπιστήμια και επαίρεται 12 θέατρα, 20 γκαλερί και 30 νυχτερινά κέντρα έχει επίσης περισσότερα εστιατόρια ανά κεφαλή έξω από το Λονδίνο και ένα διάσημο γκέι σκηνή. Θα μπορούσατε εύκολα, ενώ μακριά από λίγες ημέρες κοιτάζοντας 3450 που αναφέρονται (ιστορικά) κτήρια του Μπράιτον, ή κατάστημα παράθυρο με συνδυασμό των mainstream μέσα, ανεξάρτητες μπουτίκ και καταστήματα με αντίκες. Το μεγαλύτερο φεστιβάλ τεχνών στην Αγγλία διοργανώνεται εδώ τον Μάιο και κάτι συμβαίνει κάθε μήνα όλο το χρόνο.


Μπράιτον έχει μια funky δημιουργική ενέργεια και αποτελεί την πεμπτουσία της αγγλικής. Όποια και αν είναι η ηλικία σας, υπάρχει κάτι για όλους στο Brighton.

Βασίζοντας τον εαυτό σας εδώ, μπορείτε να εξερευνήσετε τη νότια ακτή και να εξοικονομήσετε χρήματα για Ξενοδοχεία Λονδίνο ταξιδεύοντας με το τρένο σε λιγότερο από μία ώρα. Brighton σταθμός είναι 15 λεπτά με τα πόδια ή 5 λεπτά με ταξί. Τα τρένα φτάνουν στο Λονδίνο Victoria τρέχουν αρκετές φορές μια ώρα όλη μέρα κάθε μέρα. Αν επιθυμείτε να περάσετε μια ημερήσια εκδρομή στη Γαλλία, υπάρχει ένα λεωφορείο στο κατώφλι σας μεταφέρει σε Newhaven, όπου μπορείτε να επιβιβαστείτε σε ένα πλοίο. Το αεροδρόμιο Gatwick είναι κοντά, για πτήσεις προς όλους τους ευρωπαϊκούς προορισμούς. Brighton Marina προσφέρει κωπηλασία και εκδρομές για ψάρεμα και υπάρχουν ιστιοσανίδα και θαλάσσιο καγιάκ σχολεία στην παραλία. Brighton έχει τόσα πολλά να προσφέρει είναι πάρα πολύ στη λίστα, έτσι Google την πόλη και να δείτε τι σας άρεσε η ιδέα doing- στον κόσμο στρείδι σας. Και μπορείτε πάντα απλά να κλωτσήσει πίσω, να ακούσετε μουσική, να διαβάσετε, να διερευνήσει τις τοπικές παμπ, και το σημαντικότερο, να χαλαρώσετε.

Το διαμέρισμα βρίσκεται στον δεύτερο όροφο ενός κτιρίου Regency, υπάρχουν 6 βήματα μέχρι την μπροστινή πόρτα και 2 επιπλέον πτήσεις της σκάλας με το Διαμέρισμα (2 ορόφους πάνω από το επίπεδο του εδάφους). Δυστυχώς, δεν υπάρχει ανελκυστήρας. Πρέπει να αναφέρουμε ότι, λόγω της κεντρική τοποθεσία του ακινήτου υπάρχει μερικές φορές λίγο θόρυβο από τους ανθρώπους που περπατούν στο σπίτι μετά από μια νύχτα έξω. Όταν φτάσετε, θα σας συναντήσουμε ο Οικολόγος Claire, ο οποίος θα σας καλωσορίσει στο διαμέρισμα και θα απαντήσει σε τυχόν ερωτήσεις που θα έχετε κατά την άφιξή σας.

Brighton είναι πολύ δημοφιλής όλο το χρόνο για αποδράσεις Σαββατοκύριακου και αυτό αντικατοπτρίζεται στο Σαββατοκύριακο τιμή σύντομη διαμονή. Μεσοβδόμαδα σύντομη διαμονή και κρατήσεις για μια ολόκληρη εβδομάδα ή και περισσότερο αντιπροσωπεύουν πολύ καλή τιμή. ελάχιστη κράτησης της εταιρείας μας είναι για 3 νύχτες. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, παρακαλώ επισκεφτείτε τη σελίδα FAQ στην ιστοσελίδα μας (link παρακάτω ενότητα «Τιμές»). Μήπως, φυσικά, e-mail μου για ακριβείς τιμές για το μήκος της διαμονής σας και οτιδήποτε άλλο χρειάζεται να ξέρετε.


Παρακάτω είναι μερικά σχόλια από το Βιβλίο Επισκεπτών μας. Ελπίζουμε να απολαύσετε το ταξίδι σας σε αυτό το μοναδικό Πόλη, και το βρίσκω τόσο ενδιαφέρον και αποκατάστασης.

Για τη διαθεσιμότητα του ΜΑΣ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΙΝ ENQUIRING να αποφευχθεί η απογοήτευση

Έχουμε τώρα ένα διαμέρισμα διαθέσιμο στο Λονδίνο -βλέπε λίστα 969594

Λέξεις-κλειδιά: Διαμέρισμα, Condo

Διαχειριστής καταλύματος

Jess Kitley
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Θέα στον ωκεανό
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 21 ετών
Check out πριν από τις 10:30 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Αυτό το κατάλυμα δε διαθέτει ανελκυστήρες
Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Μπράιτον

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα) βρίσκεται στο κέντρο της πόλης (Kemptown, Μπράιτον) και κοντά στην παραλία. Ένα δημοφιλές αξιοθέατο της περιοχής είναι και το εξής: Προβλήτα του Μπράιτον, ενώ μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της και σε μέρη όπως: Παραλία Brighton Beach και Εθνικό πάρκο South Downs. Θέλετε να απολαύσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα όσο βρίσκεστε εδώ; Μπορείτε να δείτε τις διοργανώσεις σε αυτά τα μέρη: Στάδιο κοινότητας American Express ή Πολυκολπικό Κολυμβητήριο Prince Regent. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με Τζετ σκι σε κοντινή απόσταση και βόλτα με καγιάκ κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με Πεζοπορία σε κοντινή απόσταση και Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση.
Χάρτης
Brighton, Brighton and Hove

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Παραλία Brighton Beach - 6 λεπτά με τα πόδια
  • Προβλήτα του Μπράιτον - 6 λεπτά με τα πόδια
  • Brighton Royal Pavilion (Ιστορική τοποθεσία) - 7 λεπτά με τα πόδια
  • Brighton Dome (χώρος καλλιτεχνικών εκδηλώσεων) - 9 λεπτά με τα πόδια
  • Παρατηρητήριο British Airways i360 - 19 λεπτά με τα πόδια

Τρόποι μετακίνησης

  • Σιδηροδρομικός Σταθμός του Μπράιτον: 18 λεπτά με τα πόδια
  • Αεροδρόμιο Γκάτγουικ (Lgw): 45 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • St James Tavern - 2 λεπτά με τα πόδια
  • Volks Bar & Club - 5 λεπτά με τα πόδια
  • Seagull Restaurant - 4 λεπτά με τα πόδια
  • Bulldog Brighton - 2 λεπτά με τα πόδια
  • Madeira Cafe - 5 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

9,6

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 82 από 99 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 14 από 99 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 2 από 99 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 1 από 99 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 99 σχόλια πελατών" "

9,2/10

Καθαριότητα

6,0/10

Προσωπικό & εξυπηρέτηση

8,0/10

Παροχές

7,2/10

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

6,0/10

Φιλικό προς το περιβάλλον

8,8/10

Check-in

9,6/10

Επικοινωνία

9,6/10

Τοποθεσία

9,6/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Martin T.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Our May break in Brighton
We decided to visit Brighton at long last, and chose our apartment with care...we were not disappointed at all. The flat is very well appointed, and comfortable. Its location is fabulous, right at the heart of the eclectic mix of Kemptown, its shops, restaurants and cultures. It is only a 2 min walk to the main esplanade, and pier. The sea is visible from the sitting-room, and we were greeted with the rising sun over breakfast. Apart from Brighton's main features, there are many wonderful places to visit in close proximity...we loved it!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2023

10/10 Άριστο

Lesley

Θετικά: Καθαριότητα, κατάσταση καταλύματος & παροχές, επικοινωνία
I can’t fault this property. Such a great location and very well equipped. I wish I could have stayed longer. I look forward to booking this again when I next return to Brighton.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

8/10 Καλό

Torsten M.

Θετικά: Καθαριότητα, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
Urlaub
Sehr schön
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Angela G.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Excellent holiday let
We have stayed in a lot of places and this one is, all round, a truly excellent holiday let : perfect location, reasonable price, tasteful decor, warm, comfortable and well-equipped. Owner is responsive and helpful with a sensible arrangement for key collection. We've only ever done day-trips before but will hope to stay here again for more exploring and living the Brighton life. Loved it!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

8/10 Καλό

David Graham

Θετικά: Καθαριότητα, κατάσταση καταλύματος & παροχές, επικοινωνία
Property was very comfortable, well located and had excellent sea views. On negative side parking was difficult.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Jess Kitley

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Hi - I'm Jess and live in North London with my partner. This Apartment in Kemp Town is the oasis we escape to as often as we can. The sight of the sea dissolves any stresses and worries that build up in London. We've owned the Apartment since January 2010, and been happily renting to visitors since April 2010. We look forward to welcoming visitors from the USA and worldwide to what we think is a special destination.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

Many of our friends have moved from London to Brighton, commuting daily (hence its nickname ‘London on Sea’). We love coming here - the mood's relaxed yet there’s a real vibrancy and buzz. This exact location is central yet calm - very close to everything but not feeling like everything's on top of you. The garden square allows more light and gives a feeling of space, of green and of peace.
We enjoy feeling like we live here and love sharing everything this City and our Apartment has to offer.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Fantastic waking to the sun, making tea while people watching. All life is here, and you can take whatever you need from it.

Brighton for me is at its best in the winter months - sea mists, dramatic storms rolling in suddenly, running down one of the streets leading to the sea, diving into a pub with a roaring fire. Walking back to the cosy Apartment to watch the sea with hot tea and crumpets.

We use the Apartment as both retreat and cultural base - accessing nightlife and restaurants when we feel like it, with romantic walks along the beach and breakfast in a cafe when we want to recuperate.

Oh - and I LOVE the shopping!

Γλώσσες:

Αγγλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων